Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi gördüm, Trabzona önyargısı olmayan nadir istanbul yorumcusu, RESMEN LİG BAĞIRIYOR TRABZON ŞAMPİYON diye, 2 adam yahu Vallahi 3 değil, 2 adam fişi çeker:

Sabah Gazetesi'nin usta yazarı Ali Gültiken, Uğurcan Çakır'ın satılması gerektiğini belirtirken, Josef tarzı bir orta saha ve deneyimli bir golcünün alınması durumunda Trabzonspor'un şampiyonluk adayı konumuna geleceğini ifade etti.

Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Baskan agaoglu kesinlikle kalmasi lazim, bence agaoglundan daha iyi baskan bulamayiz, 3 senedir avrupaya gidiyoruz, türkiye kupasi, süper kupasi kazandik, büyük basari, bosuna büyük para harcamiyoruz transferlere, evet kiziyoruz, ama hangi insan kusursus ?

Bence Agaoglu cok iyi yönetiyor takimi, bu sezonda bomba gibi girdik, daha ligler yeni yeni bitiyor, biz oyuncular getiriyoruz.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baskan agaoglu kesinlikle kalmasi lazim, bence agaoglundan daha iyi baskan bulamayiz, 3 senedir avrupaya gidiyoruz, türkiye kupasi, süper kupasi kazandik, büyük basari, bosuna büyük para harcamiyoruz transferlere, evet kiziyoruz, ama hangi insan kusursus ?

Bence Agaoglu cok iyi yönetiyor takimi, bu sezonda bomba gibi girdik, daha ligler yeni yeni bitiyor, biz oyuncular getiriyoruz.
        Bende agaoglu kalmasından yanayım 1 tık sebebi güzel transferler yapabiliyor ve genç transfer seven bir adam ama bu sezon tecrübeli adı altında yaşlıları alıyoruz hadi hayırlısı, bu lig vizyonunu doldurmuş yatmaya gelen futbolcuları çok gördü...
        Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Işin ekonomik boyutu bir tarafa demek ki bu kulübe sorumluluk alan hoca lazımmış. Hep söylendi burada başkan sorumluluğu iş bilen adamlara dağıt keyfine bak
          Sen işin idari kısmında kal. Hem transferleri kafana göre yapıp hem hoca eleştirmek doğru bir şey değil. En nihayetinde iyi bir kimya oluştu diye düşünüyorum ve başkanın kafası rahatladı bence. Hoca ne isterse yapıyoruz ama maliyet ölçüsünde diyor. En güzeli bu. Kimse on milyon euro birine ver demedi zaten. Sadece biraz gözlem yapılsın vereceğimiz paralara oynayacak adam elbette bulunur. Yapılan tecrübeli transferleri de son derece doğru buluyorum. Elli tane genç futbolcu olmak zorunda değil. Şu an elimizde abdül ve berat da var genç potansiyel olarak. Her sene bir tane bunların arasına yenisini yerleştirsek iyi kadro kurmaya da başarı elde etmeye de devam ederiz. Daha önceden de söylenmiş yukarıda bu kadar iyi ve erken transfer dönemi başlangıcı ben de hatırlamıyorum bakalım devamı nasıl gelecek
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• sörlothun adının geçmesi başkanlık taslamasına yetti. şu parmak işini musallat etme avcıya 2 dk düzgün dur ya.

Yorum

• son transfer rakamlarını duyduktan sonra bir kez daha neden sevmediğimi hatırladım. Şark kurnazı adam. İmza parası adı altında maaş bandını yükseltiyor. Biz de yiyoruz. Madem 1,5 milyon gibi bir limitin yok, açık ol, dürüst ol. Her sene imza parası ne rezilliktir ya. bir seferliğe mahsus bişeydir o. Maaşı oraya gömüyor aklı sıra.

Yorum

• İlk olarak trabzonsuz tsli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                son transfer rakamlarını duyduktan sonra bir kez daha neden sevmediğimi hatırladım. Şark kurnazı adam. İmza parası adı altında maaş bandını yükseltiyor. Biz de yiyoruz. Madem 1,5 milyon gibi bir limitin yok, açık ol, dürüst ol. Her sene imza parası ne rezilliktir ya. bir seferliğe mahsus bişeydir o. Maaşı oraya gömüyor aklı sıra.
                Imza parasi = bonserviz parasi.

daha bugün transfermarkta okudum. Gervinhonun kontrati 1 sene, yani 2022 kadar gidiyor. Parma normal sartlarda bonservis isterdi, adamlar bize belese verdi, o parayida biz gervinhoya verdik. Bu isden 3 tarafda kazandi.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Imza parasi = bonserviz parasi.

daha bugün transfermarkta okudum. Gervinhonun kontrati 1 sene, yani 2022 kadar gidiyor. Parma normal sartlarda bonservis isterdi, adamlar bize belese verdi, o parayida biz gervinhoya verdik. Bu isden 3 tarafda kazandi.
                  abi haklısın belki kavramsal olarak ama bunun yanında aynı formül Peres için de geçerli ama onun bonservis diye bir sorunu yok. Benim meselem şark kurnazlığı. Bu transferler ile risk aldık. Umarım tutar. Umarım Avcı bu topçularla çatır çatır oynayan bir takım kurup şampiyon yapar bizi. aksi halde yıllardır girdiğimiz döngüye girmekten endişe ediyorum.

Yorum

• ss.JPG

Şark (gerçekten ) kurnazı Juventus.

Yorum

• <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dT2z5ShqZIw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

.
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]20563[/ATTACH]

Şark (gerçekten ) kurnazı Juventus.
                        imza parası genç oyuncu ise verilebilir,çünkü bonservissiz alıyorsun ve ileride bonservis kazanma durumu olabilir,haliyle dersinki imza parası veriyorum ama bunu bonservis kazanarak telafi edebilirim

ama peres ve gervinho da böyle bişey yok ki aga,yaşları belli,bonservis kazanamazsın ve verdiğin maaşıda kimse vermez avrupada

juve pogba dan 100 milyon avro emre can dan 25 milyon avro kasaya indirdi aga,yani verdiği imza paralarını çıkardı,sen çıkaracak mısın peres ve gervinho dan? yok
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          imza parası genç oyuncu ise verilebilir,çünkü bonservissiz alıyorsun ve ileride bonservis kazanma durumu olabilir,haliyle dersinki imza parası veriyorum ama bunu bonservis kazanarak telafi edebilirim

ama peres ve gervinho da böyle bişey yok ki aga,yaşları belli,bonservis kazanamazsın ve verdiğin maaşıda kimse vermez avrupada

juve pogba dan 100 milyon avro emre can dan 25 milyon avro kasaya indirdi aga,yani verdiği imza paralarını çıkardı,sen çıkaracak mısın peres ve gervinho dan? yok
                          Maalesef birçok konuda olduğu gibi sadece teoriden ibaretsiniz. Pratik ve gerçeklik (facts) hakkında hiçbir fikriniz yok. Şahsın özelinde söylüyorum bunları.

Yorum

• Bonservissiz oyuncuya imza parası verildiğini ilk defa mı görüyorsunuz anlamıyorum ki? Bonservise say işte çark böyle dönüyor yapacak çok bir şey yok, pazarlık da bir yere kadar yapılabilir. Bu kadar futbol gerçeklerinden uzak yorumlar görmesem daha mutlu biri olacağım.

Yorum

• Yahu albenin ne onu de bi hele? Kaliteli ve isim sahibi bir adam seni niye tercih etsin? Avrupa başarısı yok bir ekol oluşturmamışsın şehrinin çekici bir tarafı yok yerel başarın bile uzaklarda kalmış kim seni niye tercih etsin? Yapacak tek bir şeyin var. Mantıklı bir proje sunmak ve biraz da fazla para vermek. Proje sunmazsan çinden araptan farkın kalmaz ama işleri doğru yapmazsan da iyi referansın olmaz. Konuşmak için konuşulduğunu düşünüyorum bazen yemin ederim. Kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın. Bir gün umarım bu takım o seviyelere gelir ama o günde değiliz şu an. Ve içinde bulunduğumuz lig için gelecek çok daha karanlık.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Dün Milliyet'te yayınlanan röportaj genel yönetim anlayışını ortaya koyması açısından gayet faydalı olmuş. Mesela oyuncuların tek transfer döneminde değil de yıllara yayılarak satışının yapılmasını, gelirin yıllara yayılması olarak açıklaması mühim. Bunun doğruluğuna katılmasam da kendi içinde tutarlı. Peki niye katılmıyorum? Bunu da başkanın ve Ömür'ün menajerinin açıklamalarıyla izah edeyim. Ömür'e iki sene önce gelen teklif 23 Milyon'muş (Başkan söylüyor). Menajeri ise geçen yaz iki kulüpten 20 Milyonluk teklif getirdiğini söyledi (Kur artışıyla TL'ye dönüştürdüğünüzde iki sene önceki 23 Milyon Euro, geçen seneki 20 Milyon'dan daha düşük diyenler çıkacaktır.). Evet, Avrupalı oyuncunun anlık formundan ziyade potansiyeline ve gelişebileceği noktaya göre hamle yapıyor. Bizim gibi geçen sene ne yapmış diye gidip transfermarkt gol istatistiğine bakmıyor. Yani Ömür için geç kalınmamış olduğuna inanmak istiyorum. Fakat bu denklemi bozan bir şey var: Sakatlıklar.

Genel olarak yaygın bir inanış var: "Satıştan gelen paranın büyük bölümü bankaya gidiyor." Sanki kötü bir şey. Başkasının değil bizim borcumuz ödeniyor. Geçmişten gelen kötü alışkanlık, borç ödememek... Sadece harcamak... Kafa hep almakta, harcamakta olduğu için gelirin borcu kapatması olumsuzmuş gibi düşünülüyor. KAP'a bildirilen tablolar ve Genel Kurul Raporları doğrultusunda gözlemlediğimiz mali disiplin önceki dönemlerle kıyaslanırsa iyi kötü uygulandı. Birçok gelir kaleminde (Yayın, reklam) eksilme oldu. Hatta bazıları (Bilet hasılatları) hesap tablosundan silindi. ŞL'ne direkt katılamıyorsanız, satacaksınız. Bunun lamı cimi yok. Doğru fiyat ve doğru zaman...

"Ömür'ü satan şampiyonluğu satar" sloganları geçerliliğini yitirdi. Şimdi Uganda'dan gidip futbolcu bulabiliyorsun. Ömür gider, Uğurcan gider, Yusuf gider, Berat gider; başkası gelir. Hani çok övdüğünüz, üretken altyapınız var ya... Bununla böbürlenip yabancı sayısı azalsın diyordunuz ya... Rahmi Anıllara, Taha Tepelere bonservisler ödüyordunuz ya... Onları geliştirip oynatırsınız.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X