Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Oyalama taktiği başladı
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv de spor programı görünce dayanamadım...
Tataftarlığımı sempatizanlığa alalı 1 yıl oldu, geçen sene sadece keşan formasından kaö adet aldım belli değildi...
1 senedir kuruş harcamadım takıma-asla harcamam da, enayi değilim birileri YOLUNDA olacak diye, sempati ile izlerim yeter!
Ağaoğlu, paşakızı farketmez kriterim belli, SÖRLOTH ALINIRSA 3 FORMA VE TSCLUBI BOŞALTMA ziyaretimi tekrarlarım, kimse bebe kandırır gibi Sörloth sporlu ol abi demesin, geçtik o zırvaları...
Bir adamın bir takıma uyması EN ZOR İŞTİR, istatistiğe bakıp 1 senede alışamayacak adamı alıp Sörloth dan iyi demek en hafifiyle kandırmaca bana kalırsa hainliktir, ben şampiyon olmak istemiyorum demektir...
.Herhangi bir Başkan Trabzonspor’un şampiyonluğunu istiyorsa, çöp Batsuai-Gervinho gibi zarlar DURUMU İDARE etmektir, yalandan takılmaktır, bana gelmez artık, apaçık Abobakar etkisini gördük ligde ki Sörloth un tırnağı etmez, 4 m euroyu da karşılayacak SPONSOR 50 Trabzonlu işadamı sayarım, bakalım TARAFTAR MI SEMPATİZAN mı kalacağız...
Bu ligde ŞAMPİYONLUK HEDEFİN VARSA, Sörloth veya TARTIŞILMAZ bir forvet almak zorundasın, BÜTÇEN BUNA UYGUN 2 senedir 20 m avro üstüne adam satıyorsun...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha transfer sezonu bile açılmadı.
Haa ama uyanık taraftarlar peşine düşer adam al diye, kolayı var gidersin bi sürü haber yaptırırsın, parayı sokakta bulmadık yavşak cornelyus Romalıymış zaten 4 milyon istedi dersin, alman gerekenleri de piç edersin, hoooooppp ülkene yarı fiyata önerilen ve kimsenin yüzüne bakmadığı 1 senedir oynamayan Afobe-Diabate-Avdijaj-Baker-Mallı ları transfer edersin...
Başkanın trolleri de sana sallar uyanınca, yauuuww büyük resim dersinden bıktık vs
Sonuç? Süper iş
Tarih 25.05.2021, bu burada dursun, haberleri dikkatle izliyoruz, Haziran sonu yine yazacağım...En son Tekke tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 14:55.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemşo taktikleri bilmiyor gibisin Allasen, bi adamı yollayacaksan (Yusuf-Sörloth-Sosa-Novak-Mikel) haber yaptırırsın, telefonu açmıyor-istemem dedi-eve köpüklü jakuzi koymadılar dedi nenem de cinconlu zaten dedi vs gibi itibar suikasti yaparsın, taraftarla bağı koparır oooohhhh satarsın bir güzel adamı, parayı yersin.
Haa ama uyanık taraftarlar peşine düşer adam al diye, kolayı var gidersin bi sürü haber yaptırırsın, parayı sokakta bulmadık yavşak cornelyus Romalıymış zaten 4 milyon istedi dersin, alman gerekenleri de piç edersin, hoooooppp ülkene yarı fiyata önerilen ve kimsenin yüzüne bakmadığı 1 senedir oynamayan Afobe-Diabate-Avdijaj-Baker-Mallı ları transfer edersin...
Başkanın trolleri de sana sallar uyanınca, yauuuww büyük resim dersinden bıktık vs
Sonuç? Süper iş
Tarih 25.05.2021, bu burada dursun, haberleri dikkatle izliyoruz, Haziran sonu yine yazacağım...
Al ben de diyorum, 20 yıl daha şampiyon olamayacağız. Tarih de attım, 21.05.2021. Dikkatle izliyorum. Ne yaptım şimdi? İş mi yaptım?
Yusuf - Sosa - Novak... vs. hepsini aynı çuvala atmışsınız, birbiriyle alakası olmayan işler. Hele Mikel..
Hele başkanın trolleri falan, hiç yakışmayan laflar.
Neyse, birkaç yerde daha konuştuk. Sizinle anlaşamıyoruz galiba.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu büyük resim işine biraz takıldın sen ama konu bizim camia ise bunlar iş bilmek sayılmıyor ki.
Al ben de diyorum, 20 yıl daha şampiyon olamayacağız. Tarih de attım, 21.05.2021. Dikkatle izliyorum. Ne yaptım şimdi? İş mi yaptım?
Yusuf - Sosa - Novak... vs. hepsini aynı çuvala atmışsınız, birbiriyle alakası olmayan işler. Hele Mikel..
Hele başkanın trolleri falan, hiç yakışmayan laflar.
Neyse, birkaç yerde daha konuştuk. Sizinle anlaşamıyoruz galiba.
https://www.goal.com/tr/haber/ahmet-...m125g02jgef7c0 (açıklamadan 1 ay sonra sattı)
https://www.goal.com/tr/haber/ahmet-agaoglu-yusuf-ve-abduelkadiri-satmak-ihanet-olur/12g2tyo3zdpwm125g02jgef7c0
Sana 20 m euro + Edgarı kazandıran Yusufa forumun %70 i sövmedi mi?
Ağaoğlu'nu hep destekleyen biri olarak;Onur KıvrakYusuf YazıcıÜnal KaramanSosaSörloth
Novak
MikelAbi herkes mi yanlış, hain?
Dostum, Trabzon insanı saf temizdir; bu saflık, solcuysa 5 para etmez sol partilerin sağcıysa 5 para etmez sağ partilerin EZBERLERİNE ve SÖZLERİNE kolay inanılmasını sağlar.
Trabzona, şurdan azıcık ortalama üstü herhangi bir Trabzonsporlu taraftar, satmayacak biri Başkan olsun 3 senede şampiyonluk olur, bu işler zor işler değil, yeter ki LİYAKATLİ VE ADANMIŞ 1 kişi olsun, 2 ye gerek yok...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili kardeşim, insanların sohbet etmesi için anlaşmasına gerek yokki. Ben hayatıma en aykırı görüşü yazanlarla bile sohbet eder/keyif alırım seviye ve saygı varsa, sen gayet tatlı bir üslupla Yusuf - Sosa - Novak alakasız demişsin, saygı duyarım, senin görüşün, ama ben her habere baktım adamların hanımları bile çoooook seviyoruz Trabzonu derken hepsi İHANET etti gitti manşetleri atılmadı mı, okumadın mı?
https://www.goal.com/tr/haber/ahmet-...m125g02jgef7c0 (açıklamadan 1 ay sonra sattı)
https://www.goal.com/tr/haber/ahmet-agaoglu-yusuf-ve-abduelkadiri-satmak-ihanet-olur/12g2tyo3zdpwm125g02jgef7c0
Sana 20 m euro + Edgarı kazandıran Yusufa forumun %70 i sövmedi mi?
Ağaoğlu'nu hep destekleyen biri olarak;Onur KıvrakYusuf YazıcıÜnal KaramanSosaSörloth
Novak
MikelAbi herkes mi yanlış, hain?
Dostum, Trabzon insanı saf temizdir; bu saflık, solcuysa 5 para etmez sol partilerin sağcıysa 5 para etmez sağ partilerin EZBERLERİNE ve SÖZLERİNE kolay inanılmasını sağlar.
Trabzona, şurdan azıcık ortalama üstü herhangi bir Trabzonsporlu taraftar, satmayacak biri Başkan olsun 3 senede şampiyonluk olur, bu işler zor işler değil, yeter ki LİYAKATLİ VE ADANMIŞ 1 kişi olsun, 2 ye gerek yok...
Sosa ve Novak konusunda bahsedilen paralar doğruysa ben ayrılmalarını doğru buluyorum. O zaman da yazmıştım tek sorun bu işi erkenden bitirmemekti bence. Yani FB benim kaptanımı almış oldu. Keşke erkenden biz anlaşamadık deseydik. Yusuf ve Sörloth bağlasan durmaz konuma gelmişti, burada bir sorun görmüyorum ki müthiş paralar kazandık. Mikel desen kaçtı gitti adam, yönetim ne yapsın? Pandemi yeni patlamış adam İngiltere'ye gitmek istiyor. Gidersen dönemezsin dedik, yanlış mı dedik?
Bazı açıklamalara çok önem veriyorsunuz bence. Satmak ihanet olur demiş, satmıyoruz mesajı vermiş, fiyat arttırmaya çalışmış. Olabilir yani.
Ben forumu bilmem, Yusuf'a sövmedim ben. Üzüldüm sadece çünkü bir yıl daha kalmasını isterdim. Bunun yönetimle de bir alakası yok.
Ben o futbolcuların hiçbirini hain görmüyorum. Hatta Ogün ve Abdullah da dahil bence Trabzonspor'a ihanet eden tek futbolcu var: Selçuk İnan. Başka yok.
Son şampiyonluk cümlenize de katılmıyorum. O kadar kolay değil. Elbette yanlış yapılıyor ama maalesef sadece futbolun değil dünyanın da gerçekleri biraz böyle. Açıkçası ben ortalama üstü herhangi birinin koca ülkeyi da daha iyi yöneteciğini düşünüyorum ama o göreve gelmek kolay iş değil. Yapabilen buyursun, ister TS başkanı ister devlet başkanı olsun ve başarsın. Biz de alkışlayalım.
Yorum
-
Ben ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum, sanırımDevamı da gelir inşallah. Formalarla birlikte erkenden gelenlerle birlikte oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Devamını da getirebilir inşallah.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan buraları okuyorsa bir tavsiyede bulunayım
transferde ipleri tamamen avcının eline bırakırsan sana 29-30 yaş ortalaması ilk 11 oluşturur,sonra ne mi olur? işler kötü gittiğinde ve avcıyı kovduğunda elinde emekliler takımı kalmış ve maaş bütçeside +10 milyon avro zarar bırakmış olur
29-30 yaş ortalaması bir takım yaratmak için avcı hızlı bir başlangıç yaptı,peres ve gervinho ile,birileri buna dur demezse proje mureje ortada kalmayacaktır
başkanlar teknik adama nasıl ikna olur bu transferlerde,''başgan sen bu transferleri yap ben seni şampiyon yapacam'' vaatlerine
bunu yakın geçmişte gördük,iho ve muro dönemlerinde,şöhretli ve bol maaşlı transferler,doymuş oyuncular,emeklilik için türkiyeye gelenler
bu gidişat iyi değil,peres ve gervinho ikisinin yaş ortalaması 32 ve bunlar avcı mantığı ve isteği ile yapılmış işler,robinho ları adebayorları getirmek gibiEn son Cihan Ince tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 22:45.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kulübü 1967 yılında kuruldu ve o tarihten beri nice saçma sapan transferler yapıldı, ona rağmen batmadık. Bugün de batmaz. Fazla takmayın. O 10 milyon Euro zararı olmasa sanki senin benim cebime girecek. Ben 10 milyon kar değil, şampiyonluk görmek istiyorum artık. Genciymiş, yaşlısıymış beni ilgilendirmez. Belki de yıllardır sırf bu yüzden şampiyon olamadık. Yıllardır ülkenin en genç takımlarından biri olduk da ne oldu. Senin cebine, benim cebime nekadar girdi? Ben sezon sonunda mali rapor istemiyorum, şampiyonluk istiyorum!Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kulübü 1967 yılında kuruldu ve o tarihten beri nice saçma sapan transferler yapıldı, ona rağmen batmadık. Bugün de batmaz. Fazla takmayın. O 10 milyon Euro zararı olmasa sanki senin benim cebime girecek. Ben 10 milyon kar değil, şampiyonluk görmek istiyorum artık. Genciymiş, yaşlısıymış beni ilgilendirmez. Belki de yıllardır sırf bu yüzden şampiyon olamadık. Yıllardır ülkenin en genç takımlarından biri olduk da ne oldu. Senin cebine, benim cebime nekadar girdi? Ben sezon sonunda mali rapor istemiyorum, şampiyonluk istiyorum!
sonrasinda ise ananizin liginde artik ne yaparsaniz yapin mesaji verip, avrupa'dan kupa getirmenin planlarini yapacaksin...
bize 10-20 yilda 1 sampiyonluk yeter, 1 sampiyonluk yasayip sevinsek rahatlayacagiz, ondan sonra çok net söylüyorum akli basinda olan taraftar da sampiyonlugu takmaz avrupa'da basarinin pesine kosulmasini ister... akli olmayan ise "avrupa'da olmasak da olur bi daha sampiyon olalim daha önemli" derTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsini geçtim sirf genç oyuncu falan oynatiyoruz diye bizleri yalandan yere övüyorlardi, topçu yetistiriyoruz falan filan... siyâset bile yalakalik yapiyordu bize, sanki ülkenin millî takimin tek futbolcu üreticisiymisiz gibi, hadi deger bilseler neyse ama o övdükleri takimi biçip dograyip katledip hakkini yemeleri yok mu... gibtiri çekip baba transferler yapip hepsini üst üste koyup hepsine geçireceksin, akillari baslarina gelecek...
sonrasinda ise ananizin liginde artik ne yaparsaniz yapin mesaji verip, avrupa'dan kupa getirmenin planlarini yapacaksin...
bize 10-20 yilda 1 sampiyonluk yeter, 1 sampiyonluk yasayip sevinsek rahatlayacagiz, ondan sonra çok net söylüyorum akli basinda olan taraftar da sampiyonlugu takmaz avrupa'da basarinin pesine kosulmasini ister... akli olmayan ise "avrupa'da olmasak da olur bi daha sampiyon olalim daha önemli" der
Ben bugün de pek takmıyorum şampiyonluğu. 2010 ve 2011'de Urfa, Mersin, Kayseri, İstanbul, Sivas dememiş takımın peşinde gezmişim. Hayallerim çalınmış, şimdi olsam ne olur? Avrupa'da ses getirelim yeter.En son jönts tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 23:37.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsini geçtim sirf genç oyuncu falan oynatiyoruz diye bizleri yalandan yere övüyorlardi, topçu yetistiriyoruz falan filan... siyâset bile yalakalik yapiyordu bize, sanki ülkenin millî takimin tek futbolcu üreticisiymisiz gibi, hadi deger bilseler neyse ama o övdükleri takimi biçip dograyip katledip hakkini yemeleri yok mu... gibtiri çekip baba transferler yapip hepsini üst üste koyup hepsine geçireceksin, akillari baslarina gelecek...
bize 10-20 yilda 1 sampiyonluk yeter, 1 sampiyonluk yasayip sevinsek rahatlayacagiz, ondan sonra çok net söylüyorum akli basinda olan taraftar da sampiyonlugu takmaz avrupa'da basarinin pesine kosulmasini ister... akli olmayan ise "avrupa'da olmasak da olur bi daha sampiyon olalim daha önemli" derBizden renk katan takım olmamız bekleniyor ama huzur kaçıran takım olmak daha eğlenceli
Hani diyorsun ya bir kez şampiyon olsak rahatlayacağız, sonra kimse takmaz. İşte o zaman daha rahat şampiyon oluruz. 5 maç üst üste kazanıp ulan acaba dediğimizde takımın bocalaması bu yüzden zaten. He önümüz kesiliyor falan da kendi eşşekliğimiz de var. Sakin kalamıyoruz. Hoca da o yüzden tecrübe diye yırtınıyor zaten.( ゚д゚)
Yorum
-
Ağaoğlunun altyapıdaki 4 lü pırlanta gibi delikanlılarımıza sahip çıkması, motive etmesi, sosyal medyadaki başarıları hep takdir ettim destekledim. Finansal olarak Sivas-Alanya gibi aman açık vermeyeyim tavrı belki ilk 3 yıl OK ama artık TRABZONSPORA yakışmaz, sen gelmiş geçmiş en yüksek Avrupaya transfer listesinde ilk 10 da 4 adam sokmuş klüpsün (Yusuf-Tekke-Gökdeniz-Burak'da senindir bence)
https://www.transfermarkt.com.tr/super-lig/transferrekorde/wettbewerb/TR1/plus//galerie/0?saison_id=alle&land_id=174&ausrichtung=&spielerposition_id=alle&altersklasse=&leihe=&w_s=&zuab=ab
Şimdi de ülkenin en değerli ilk 2 sine sahipsin, sen apaçık BÜYÜK klüpsün kendine gel...
Tüm dünya TRABZONSPORU ezberledi, hele şu LİLLE ŞAMPİYONLUĞUNU biri PR yapsa Yusuf Yazıcı üzerinden, yer yerinden oynar...
Beyler, iyiyi hep destekleyen bir grup BMN ben seviyorum, kötüyü de ilk gören bazen duygusal ve aşırı aşktan sert eleştiren de BMN (ki haklı davasında normal). Yeni sezon formaları, Mayıs bitmeden Peres-Gervinho muazzam alkışlanacak işler, ammaaaaa Uğurcanı 25 e satıp yalandan Afobe tarzı bi forvetle sezon kapanırsa BUNLARIN HEPSİ ÇÖP, bu seviye artık SÖRLOTH-JOVETİC VB diye bağırıyor...Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum