Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    keşke sörloth olayını dile getirmeseydin be başkan

Gerekirse bağış kampanyası başlatın herkes 5 tl verse o parayı 24 saate toplarız.
    1995'de Şota-Arçil Arveladze kardeşler için kulübe bağış kampanyası başlatmış ve ikizleri kulübe getirtmiştik.

Hayden Sörloth yeterki sen de gelmek iste
    #CometoTRABZONSPOR
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1995'de Şota-Arçil Arveladze kardeşler için kulübe bağış kampanyası başlatmış ve ikizleri kulübe getirtmiştik.

Hayden Sörloth yeterki sen de gelmek iste
      #CometoTRABZONSPOR
      aynen öyle abi istanbul takımları kaç sefer yaptı bunu açsınlar bir hesap gerisi bizde.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hekimoğlunun maçına gidip destek vermen çok güzel Başkan,tebrik ediyorum.

Yorum

• 1. İnşallah bu iki transfer açıklaması sarpa sarıp da daha bismillah demeden milletin motivasyonunun içine etmez.

2. Daha lig bitmeden futbolcularını pazarlamaya çalışması hiç iyi bir durum değil.

3. Eğer dediği gibi olur da kamp öncesi transferleri gerçekleştirirse sanıyorum bu Trabzonspor tarihinde ilk defa olacak. Ben daha kamp başlamadan transfer yaptığımızı, kampa yetiştirdiğimizi hatırlamıyorum
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1. İnşallah bu iki transfer açıklaması sarpa sarıp da daha bismillah demeden milletin motivasyonunun içine etmez.

2. Daha lig bitmeden futbolcularını pazarlamaya çalışması hiç iyi bir durum değil.

3. Eğer dediği gibi olur da kamp öncesi transferleri gerçekleştirirse sanıyorum bu Trabzonspor tarihinde ilk defa olacak. Ben daha kamp başlamadan transfer yaptığımızı, kampa yetiştirdiğimizi hatırlamıyorum
            Kimse kimseye boş hayal satmasin abi
            Kampa transferin yetişmesi demek şu anda tüm transferlerin bir nevi bitmesi demek.

Ben hala Aralıktaki kongre tarihinin hazirana alınması meselesindeyimbunu yapmayan yönetim ve yönetimler kendi belaları için TS'ye ihanet etmektedirler.

Bu kadar netim, bu konuda kamuoyu oluşturmak istemeyen TS camiasının da bundan bir çıkarı olduğunu ve ikiyüzlü davrandığını düşünüyorum
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Novak ve Sosa gibi isimleri, yılda 40 milyon lira verirdin-vermezdin kaprisi yüzünden kaybetmeseydik bugün üçüncülüğü kutluyor olacaktık.

#kalitelifutbolkaliteliayaklarlaoynanır
              Naber?

Yorum

• ağaoğlunu beğenmeyenler son 30 yılda Trabzonsporda beğendikleri bir tane başkan ismi yazabilirler mi ?
                sanki yerine geleni beğeneceksiniz de. Laf olsun torba dolsun.
                Bence Ağaoğlu son dönemdeki başkanlar içerisinde en başarılısıdır.

kupa aldı. şampiyonluk heyecanı yaşattı. aldığı borç yüküne bakarak karşı karşıya kaldığı icra davalarına bakarak kulüp ekonomisi başarılı. icra memurları futbolcu şikayetleri ile uğraşmıyoruz.

kimse hatasız olmadığı gibi onunda hataları var.

Ama kimi beğendiniz ki onu da beğeneceksiniz.
                En son matalar tarafından düzenlendi; 21.05.2021, 15:32.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Novak ve Sosa gibi isimleri, yılda 40 milyon lira verirdin-vermezdin kaprisi yüzünden kaybetmeseydik bugün üçüncülüğü kutluyor olacaktık.

#kalitelifutbolkaliteliayaklarlaoynanır
                  Üçüncülük kutlamak??? Trabzonspor gibi bir camiaya üçüncülük falan kutlamak yakışmaz.

Yorum

• Tv de spor programı görünce dayanamadım...

Tataftarlığımı sempatizanlığa alalı 1 yıl oldu, geçen sene sadece keşan formasından kaö adet aldım belli değildi...

1 senedir kuruş harcamadım takıma-asla harcamam da, enayi değilim birileri YOLUNDA olacak diye, sempati ile izlerim yeter!

Ağaoğlu, paşakızı farketmez kriterim belli, SÖRLOTH ALINIRSA 3 FORMA VE TSCLUBI BOŞALTMA ziyaretimi tekrarlarım, kimse bebe kandırır gibi Sörloth sporlu ol abi demesin, geçtik o zırvaları...

Bir adamın bir takıma uyması EN ZOR İŞTİR, istatistiğe bakıp 1 senede alışamayacak
                    adamı alıp Sörloth dan iyi demek en hafifiyle kandırmaca bana kalırsa hainliktir, ben şampiyon olmak istemiyorum demektir...

.Herhangi bir Başkan Trabzonspor’un şampiyonluğunu istiyorsa, çöp Batsuai-Gervinho gibi zarlar DURUMU İDARE etmektir, yalandan takılmaktır, bana gelmez artık, apaçık Abobakar etkisini gördük ligde ki Sörloth un tırnağı etmez, 4 m euroyu da karşılayacak SPONSOR 50 Trabzonlu işadamı sayarım, bakalım TARAFTAR MI SEMPATİZAN mı kalacağız...
                    En son Tekke tarafından düzenlendi; 22.05.2021, 23:17.
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Başkan az konuşunca daha başarılı oluyor, iyi bir teknik direktör getirdin, iyi bir de kadro kurarsan görevini yapmış olursun başkan.
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• başkan buraları okuyorsa bir tavsiyede bulunayım

transferde ipleri tamamen avcının eline bırakırsan sana 29-30 yaş ortalaması ilk 11 oluşturur,sonra ne mi olur? işler kötü gittiğinde ve avcıyı kovduğunda elinde emekliler takımı kalmış ve maaş bütçeside +10 milyon avro zarar bırakmış olur

29-30 yaş ortalaması bir takım yaratmak için avcı hızlı bir başlangıç yaptı,peres ve gervinho ile,birileri buna dur demezse proje mureje ortada kalmayacaktır

başkanlar teknik adama nasıl ikna olur bu transferlerde,''başgan sen bu transferleri yap ben seni şampiyon yapacam'' vaatlerine

bunu yakın geçmişte gördük,iho ve muro dönemlerinde,şöhretli ve bol maaşlı transferler,doymuş oyuncular,emeklilik için türkiyeye gelenler

bu gidişat iyi değil,peres ve gervinho ikisinin yaş ortalaması 32 ve bunlar avcı mantığı ve isteği ile yapılmış işler,robinho ları adebayorları getirmek gibi
                        TEKKEBALL

Yorum

• Başkan buraları okuyorsa bir tavsiyede bulunayım.

İşi uzatma, evlat mevlat dinleme, Abdülkadir Parmak'ı hemen kov.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tv de spor programı görünce dayanamadım...

Tataftarlığımı sempatizanlığa alalı 1 yıl oldu, geçen sene sadece keşan formasından kaö adet aldım belli değildi...

1 senedir kuruş harcamadım takıma-asla harcamam da, enayi değilim birileri YOLUNDA olacak diye, sempati ile izlerim yeter!

Ağaoğlu, paşakızı farketmez kriterim belli, SÖRLOTH ALINIRSA 3 FORMA VE TSCLUBI BOŞALTMA ziyaretimi tekrarlarım, kimse bebe kandırır gibi Sörloth sporlu ol abi demesin, geçtik o zırvaları...

Bir adamın bir takıma uyması EN ZOR İŞTİR, istatistiğe bakıp 1 senede alışamayacak
                            adamı alıp Sörloth dan iyi demek en hafifiyle kandırmaca bana kalırsa hainliktir, ben şampiyon olmak istemiyorum demektir...

.Herhangi bir Başkan Trabzonspor’un şampiyonluğunu istiyorsa, çöp Batsuai-Gervinho gibi zarlar DURUMU İDARE etmektir, yalandan takılmaktır, bana gelmez artık, apaçık Abobakar etkisini gördük ligde ki Sörloth un tırnağı etmez, 4 m euroyu da karşılayacak SPONSOR 50 Trabzonlu işadamı sayarım, bakalım TARAFTAR MI SEMPATİZAN mı kalacağız...
                            batsuai dediğin adam şayet gelirse hiçte ihtimal varmiyorum ama ligin içinden geçer kulüp tarihinde izlediğimiz en iyi bir kaç forvet performanslarından birini bize gösterir.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Dostum yapma Batsuai C palace 18 maç tek gol, Cisse daha kariyerli geldi, maziye bakma, Sörloth tuttu ama afobe tutmadı, Babacar tutmadı, 7 sene evvelki kariyere bakma,

keşke tutsa isimlere takılma, zar atmayalım diyorum
                              Bu zarı atmak zorunda değiliz??? Tutanı varken 2 yılda 3-5 gol atan adamlarla ben anca izlerim uzaktan
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• barcelona ve real madrid'in b takımları var keşke bizde böyle bir şey yapabilsek. süper lige çıkartmadan gençleri orada oynatsak
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X