Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deplaske ne ya çoluk çocuk kanaat önderi olmuş alüminyum..

Ben ihtimal vermiyorum adam salak mı böyle bi hocayı bi tane 1.lig topçusu yüzünden harcasın.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Deplaske ne ya çoluk çocuk kanaat önderi olmuş alüminyum..

Ben ihtimal vermiyorum adam salak mı böyle bi hocayı bi tane 1.lig topçusu yüzünden harcasın.
      Ona gerek yok hocam. Maç sonu açıklamasından bile belli. Hem Parmak olayından hem de hocadan rahatsız ve eminim ki bu kendi fikri değil.

Yorum

• Sosyal medyada dolaşan dedikodulara şaşırmam. Avcı'nın Parmak'ı kadro dışı bırakmasını yönetim kurulunda oylatarak bile hocanın takımdaki otoritesine ket vurmuş oldu. Ona kalsa kabul etmezdi zaten de şu kadar hedefteyken tek başına bu kararı almaya yeltenmedi, şimdiye kadar her şeyi yönetim kuruluna sormuş gibi bi umut belki reddedilir diye bunu sorma ihtiyacı hissetmiş. Haberlere göre Avcı destekçisi Ertuğrul Doğan ile MYA toplantıya katılmamış bile. Yönetim içindeki çatırdamalar malum, hoca- başkan arası en başından sağlıklı başlamadı zaten. Taraftar tepkisinden çekinmese sezon sonu yollar hocayı, eminim.
        En son Sefa Alış tarafından düzenlendi; 26.04.2021, 00:16.

Yorum

• Avcı'yı yiyecek.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ona gerek yok hocam. Maç sonu açıklamasından bile belli. Hem Parmak olayından hem de hocadan rahatsız ve eminim ki bu kendi fikri değil.
            Valla ben Ünal Hoca’yla ne kadar başarılı olursa olsun; çalışmak istememesini anlayabiliyorum. Adam çok duygusal birisiydi. Konuşmaları filan hep böyleydi. Bizim yönetimin tarzına hiç uygun biri değildi.

Bizim yönetim her yönüyle olmasa da bir kurumsallık ve vizyon hedefi olan bir ekip. Başkan dahil yönetimde etkili 3-4 kişilik ekipten bahsediyorum. Newton hamlesi de bunun tezahürü idi ama tutmadı tabi.

Avcı bu beklentiye her yönüyle uygun bir isim. Kulübe olan saygısını her durumda gösteren, heyecanını her konuşmasında belli eden birisi. Duygusal konuşmalar yapıp sürekli bir şeylerden şikayet etmiyor. Gemiyi de kazasız bir şekilde limana yanaştırdı diyebiliriz, cepte bir de kupa var. Teknik direktörlük vasfı da tartışmaya hiç açık değil.

Sanmıyorum ki böyle bir riske girsinler. Maç sonu sorulmuştur beraberlikler filan öyle konuşmuştur. Konuşmayı ve bazen de boş konuşmayı sevdiğini biliyoruz.

Çok ciddiye alamıyorum açıkçası.
            En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 26.04.2021, 00:28.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Valla ben Ünal Hoca’yla ne kadar başarılı olursa olsun; çalışmak istememesini anlayabiliyorum. Adam çok duygusal birisiydi. Konuşmaları filan hep böyleydi. Bizim yönetimin tarzına hiç uygun biri değildi.

Bizim yönetim her yönüyle olmasa da bir kurumsallık ve vizyon hedefi olan bir ekip. Başkan dahil yönetimde etkili 3-4 kişilik ekipten bahsediyorum. Newton hamlesi de bunun tezahürü idi ama tutmadı tabi.

Avcı bu beklentiye her yönüyle uygun bir isim. Kulübe olan saygısını her durumda gösteren, heyecanını her konuşmasında belli eden birisi. Duygusal konuşmalar yapıp sürekli bir şeylerden şikayet etmiyor. Gemiyi de kazasız bir şekilde limana yanaştırdı diyebiliriz, cepte bir de kupa var. Teknik direktörlük vasfı da tartışmaya hiç açık değil.

Sanmıyorum ki böyle bir riske girsinler. Maç sonu sorulmuştur beraberlikler filan öyle konuşmuştur. Konuşmayı ve bazen de boş konuşmayı sevdiğini biliyoruz.

Çok ciddiye alamıyorum açıkçası.
              İnşallah öyledir.

Sadece başkan işi değil, Trabzonspor camiasındaki özevlatçıların da sesini yükseltmeye başlayacağını düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşallah öyledir.

Sadece başkan işi değil, Trabzonspor camiasındaki özevlatçıların da sesini yükseltmeye başlayacağını düşünüyorum. Bakalım ne olacak.
                Duygusallığı bırakalım

Trabzona iki tane Trabzonspor lazım

1. si özevlatçı, yeniliğe kapalı, hamaset edebiyatıyla yürüyen, siyasete sırtını dayamaya çalışan tiplerin takımı olacak.

2. si yenilikçi, yarışmacı, tam bağımsız ve hem ekonomik hem de sportif manada çağdaşlarıyla boy ölçüşebilecek düzeyde olacak.

Şu an Trabzonspor bir tane ve bence 1. grupta olanları sırtımızda taşıyoruz, kendi adıma. Çok ciddi yük bu kültürden yoksun güruh.

Ne zaman bunları s*ktir eder sırtımızdan atarız ya da kendimize yeni bir takım kurarız, o zaman futboldan keyif alırız.

*

yoksa daha çok ünallar gelir avcılar gider onlar gider newtonlar gelir afobeler cirit atar.

böyle giderse bu çile bitmez.

Yorum

• valla birileri bir seyler uydurmus olsa da bu baskanin saçma sapan konustugunu degistirmiyor... Avci da hiç takmiyor iste hocalik iste sâhiplenme budur... yoksa o da bilirdi ordan bi "bogazina takilirim" patlatmasini.... baskan bunu istiyor ama yok bu sefer karsisinda goygoycu Ünal yok...
                  baskan sen kankan koç ile kakarakikiri yap ugrasma bizimle, yeter, gideceksen git kalacaksan da adam akilli baskanlik yap, 8'den 2 çikarmayla olmuyor bu isler, fuzuli konusmalarindan biktik... 5 berâberlik üst üste hatirlamiyordum dedin, geçen bir baslikta biri yazmis oysa ki riza çalimbay varken sen de baskanken 5 berâberlik almisiz üst üste, o seriyi de Avci'nin basaksehir takimina karsi bozduk ama yenerek degil yenilerek.... rezil seni
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Transfer konusunda hocanın katı bir tutumu var sanırım.

Bu birilerini rahatsız etmiş olabilir buna ihtimal veririm. Transferler sayesinde yolunu bulan bir sürü iğrenç parazit vardır kesinlikle.

Transfer dönemlerini sabırsızlıkla bekleyen aşağılık insanlar yine bu kulübe afobe, plaza, rahmi anıl vs gibi yığınla çöp doldurup menejerlerle ortak olup, haysiyetsiz ve kahpece cebini doldurmak isteyeceklerdir.

Hocanın tavrı işte bunları ekmeğinden edebilir. Başkan da bu tip tuzak sorulara boş boğazlık ederek cevap verirse bu o parazitlerin işine gelir. Hocayı yıpratmak için bunu yapar, böyle duyumları servis ettirebilirler.

Görücez bakalım bunlara alet olacaklar mı.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Duygusallığı bırakalım

Trabzona iki tane Trabzonspor lazım

1. si özevlatçı, yeniliğe kapalı, hamaset edebiyatıyla yürüyen, siyasete sırtını dayamaya çalışan tiplerin takımı olacak.

2. si yenilikçi, yarışmacı, tam bağımsız ve hem ekonomik hem de sportif manada çağdaşlarıyla boy ölçüşebilecek düzeyde olacak.

Şu an Trabzonspor bir tane ve bence 1. grupta olanları sırtımızda taşıyoruz, kendi adıma. Çok ciddi yük bu kültürden yoksun güruh.

Ne zaman bunları s*ktir eder sırtımızdan atarız ya da kendimize yeni bir takım kurarız, o zaman futboldan keyif alırız.

*

yoksa daha çok ünallar gelir avcılar gider onlar gider newtonlar gelir afobeler cirit atar.

böyle giderse bu çile bitmez.
                      Bence biz 2. hiçbir zaman olamayız ve olmamıza da gerek yok. Olamayız dediğim kısım da 'tam bağımsız' kısmı ama 1.den ne kadar uzaklaşırsak bizim için o kadar iyi tabii ki.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla birileri bir seyler uydurmus olsa da bu baskanin saçma sapan konustugunu degistirmiyor... Avci da hiç takmiyor iste hocalik iste sâhiplenme budur... yoksa o da bilirdi ordan bi "bogazina takilirim" patlatmasini.... baskan bunu istiyor ama yok bu sefer karsisinda goygoycu Ünal yok...
                      baskan sen kankan koç ile kakarakikiri yap ugrasma bizimle, yeter, gideceksen git kalacaksan da adam akilli baskanlik yap, 8'den 2 çikarmayla olmuyor bu isler, fuzuli konusmalarindan biktik... 5 berâberlik üst üste hatirlamiyordum dedin, geçen bir baslikta biri yazmis oysa ki riza çalimbay varken sen de baskanken 5 berâberlik almisiz üst üste, o seriyi de Avci'nin basaksehir takimina karsi bozduk ama yenerek degil yenilerek.... rezil seni
                      Haklısın, keşke bu ÜK mastürbasyonunu bırakabilsek ama zor.

Yorum

Transfer konusunda hocanın katı bir tutumu var sanırım.

Bu birilerini rahatsız etmiş olabilir buna ihtimal veririm. Transferler sayesinde yolunu bulan bir sürü iğrenç parazit vardır kesinlikle.

Transfer dönemlerini sabırsızlıkla bekleyen aşağılık insanlar yine bu kulübe afobe, plaza, rahmi anıl vs gibi yığınla çöp doldurup menejerlerle ortak olup, haysiyetsiz ve kahpece cebini doldurmak isteyeceklerdir.

Hocanın tavrı işte bunları ekmeğinden edebilir. Başkan da bu tip tuzak sorulara boş boğazlık ederek cevap verirse bu o parazitlerin işine gelir. Hocayı yıpratmak için bunu yapar, böyle duyumları servis ettirebilirler.

Görücez bakalım bunlara alet olacaklar mı.
                        Vallahi her şey gözümüzün önünde oluyor. Bu konuşulan şeyler olursa başkanın bütün doğrularını kendi adıma silerim. Aynı yanlış 2. defa yapılırsa o artık yanlış değildir.

Yorum

• Benim bildiğim bu kul Ahmet avciyi yicek ama bu sefer yemez taraftarda seni yer kul Ahmet sen büyük değilsin büyük olan biziz

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Bu utanmaz herif Avcı'ya kafayı takmış anlaşılan.

Muhtemelen Avcı'nın ömrü uzun olmaz. Bu sinsi ne yapar eder kovar Hoca'yı.

Yorum

• Sen kendini ne sanıyorsun kul Ahmet seni eçol savunanlardan biriyim ta 2003 ten beri yazıklar olsun sana be

Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu utanmaz herif Avcı'ya kafayı takmış anlaşılan.

Muhtemelen Avcı'nın ömrü uzun olmaz. Bu sinsi ne yapar eder kovar Hoca'yı.
                                Bu sefer hocadan önce kul Ahmet gider...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X