Okuma hasleti mi eksik, okuduğunu anlama kabiliyeti mi?
Ağaoğlunu savunuyorsunuz. Çimşir tercihi ihanetle eş değer. Aklıselim biri kovduğu hocanın yardımcısını getirmez. Getiriyorsa bu işte başka bir iş vardır!!!!
Ağaoğlunu savunuyorsunuz. Çimşir tercihi ihanetle eş değer. Aklıselim biri kovduğu hocanın yardımcısını getirmez. Getiriyorsa bu işte başka bir iş vardır!!!!
Bırakın yahu bu işleri.
Ağaoğlu'nu veya bir başka başkanı şampiyon olamadı veya başka bir tercihi için "içinde bir iş vardır" diyerek hain ilan edecek kadar sivri bir akla sahip değilim.
Bu memleketin hainleri bu topluluktur.
Aldığınız nefes memlekete de, insanlığa da, bu dünyadaki ekosisteme de ihanet.
Altında birşey vardır mutlaka diye başkan hainmiş.
Bak hele şu bakışa.
Müthişsiniz.
Gıpta ederek okuyorum topunuzu...
Bırakın yahu bu işleri.
Ağaoğlu'nu veya bir başka başkanı şampiyon olamadı veya başka bir tercihi için "içinde bir iş vardır" diyerek hain ilan edecek kadar sivri bir akla sahip değilim.
Bu memleketin hainleri bu topluluktur.
Aldığınız nefes memlekete de, insanlığa da, bu dünyadaki ekosisteme de ihanet.
Altında birşey vardır mutlaka diye başkan hainmiş.
Bak hele şu bakışa.
Müthişsiniz.
Gıpta ederek okuyorum topunuzu...
Hangi akla hizmet ettiğiniz anlaşıldı. Tartışmaya gerek yok. Safınızı belli ettiniz. Birde Trabzonspor Kongre üyesisiniz. Bu camianın yıllardır neden şampiyonluk kutlayamadığı belli oluyor.
Her hata yapanı hain ilan eden kişi kim olursa olsun benim gözümde zerre kıymeti yoktur.
İnsanlar hata yapar, sonra öğrenir.
İlmin temeli de buna bağlıdır.
Yapılan her hatayı ihanete bağlamak bir orta doğu kafası hastalığıdır.
Ben en azından bir akla hizmet ederim.
Yahu hayde..
Gözümü kanattın.
Bu kadar çökmüş bir bakış ile daha fazla vaktimi çalmayın.
Günah.
İsrafın dik alası.
Her hata yapanı hain ilan eden kişi kim olursa olsun benim gözümde zerre kıymeti yoktur.
İnsanlar hata yapar, sonra öğrenir.
İlmin temeli de buna bağlıdır.
Yapılan her hatayı ihanete bağlamak bir orta doğu kafası hastalığıdır.
Ben en azından bir akla hizmet ederim.
Yahu hayde..
Gözümü kanattın.
Bu kadar çökmüş bir bakış ile daha fazla vaktimi çalmayın.
Günah.
İsrafın dik alası.
agaouglu bu konusmlara değmez. kutlanılcak bir gün olcak seçilemedigi gün. umarım
En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 16.04.2021, 21:42.
Trabzonspor tanımı ne, kimle ve nasıl buna ulaşmak istiyor?
Bilemiyorum...
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Buna 128 milyar dolarlık transfer bütçesi ver, onunla bile bu takımı şampiyon yapamaz. Net.
Forumun ergenine bak,olmayan zeka seviyesi ile siyasi propaganda da yapıyor,açık açık yazsan da biz de bu mesajı yazdığına göre senin de Ahmet Ağaoğlundan geri kalır yanın yanın yok desek.
Biliyon mu buna bir de Tank palet fabriakası vermişler o da onu Katarlılara satmış,sonracıma parayı da yemiş,ya ergenus işte bu işler böyle.
Ahmet Ağaoğlu başkansa senin gibi ergenler yüzünden,sosyal medyadan yediniz Muharrem Usta yı.iyi ile kötüyü,gerçek ile algıyı ayıramayacak kadar malların etkin olduğu sosyal medya yedi o değerli ve vizyon sahibi insanı,bir daha sizin gibi ergenlerle muhatap olmamak için bıraktı,gitti.
En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 17.04.2021, 16:08.
Forumun ergenine bak,olmayan zeka seviyesi ile siyasi propaganda da yapıyor,açık açık yazsan da biz de bu mesajı yazdığına göre senin de Ahmet Ağaoğlundan geri kalır yanın yanın yok desek.
Biliyon mu buna bir de Tank palet fabriakası vermişler o da onu Katarlılara satmış,sonracıma parayı da yemiş,ya ergenus işte bu işler böyle.
Ahmet Ağaoğlu başkansa senin gibi ergenler yüzünden,sosyal medyadan yediniz Muharrem Usta yı.iyi ile kötüyü,gerçek ile algıyı ayıramayacak kadar malların etkin olduğu sosyal medya yedi o değerli ve vizyon sahibi insanı,bir daha sizin gibi ergenlerle muhatap olmamak için bıraktı,gitti.
Ya bu forumun sevmediğim özelliği de daha önce bi vesileyle kulağını çektiğim kim varsa peşimden ayrılmaması, ilgi beklemeye devam etmesi. Dayak arsızı olmuş bu millet, köteksiz duramıyor. Ama hiç uğraşma aslan, senin Millet Kıraathanesinde kek yemeye ayırdığın zamanı biz senin anlayamayacağın işlere ayırıyoruz, işi gücü bırakıp seninle ilgilenemeyiz. Yoksa inan sana değil kastım, sadece cahille sohbeti kestim.
Çok konuşan boş konuşur felsefesinin temsilcisinin.
Çıkıp diyeceksin ki, "24 saat içinde 2 hakemi men edeceksiniz ya da TS olarak ligden çekilip kulübü kapatiyoruz"
Sonra bankasından siyasetine kim yanıp tutuşuyorsa tutuşsun.
Zirveye bile oynamazken eziyorlar bizi, bi kapatsak kulübü acısı yayıncı kuruluştan siyasetine herkesten çıkar. Maç izlemeyiz olur biter, bu kadar basit.
Yeter valla yeter. Ciddi bir tepki koymazsak figüran olmaya devam ederiz.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum