Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Iho, Usta, Ağaoğlu ve benzerleri.
    Aslında her biri başarısızlığa giden bir basamak.
    Birinde daha çok yakınsın, birinde biraz daha uzak.
    Ama sonuçta emin adımlarla başarısızlığa doğru merdivenleri çıkıyorsun.
    Kim gelmeli derseniz bilemiyorum. Ama bu isimlerin ortak değerlerinin, büyüdükleri, yetiştikleri ortamın, şehrin dışında biri olması gerektiğini biliyorum.
    Mevcut siyasi ortamda kim gelirse gelsin 'birileri' istediği için gelecek.

IHO gibi bir vasıfsız ya da Usta gibi bir kendi isminin peşinde koşan, olmayanı harcayan biri yerine Ağaoğlu'nu tercih ederim.

Aslında Usta da bir şeyler yapmak istedi ama o riskleri alıp başarısız olursan insanlar eleştirir. Yapacak bir şey yok.

Ağaoğlu belki de mecburen az para harcadı, zorunda kaldı. Önemli değil, madem başarısız oluyoruz IHO dönemindeki gibi kültürümüz kaybolmasın. Ya da Usta dönemindeki gibi geleceğimiz batmasın, kendi adıma yeter.

Keşke bir Özkan Sümer daha bulabilsek ama ona yapılanları da çat pat hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorun bu, ne Trabzonspor a ne şampiyonluğa inanan başkan gelmedi, Atay Aktuğ olağanüstü yoklukta buna inandı, gücü yetmedi, ZOR OLMADIĞI o kadrodan belli

Trabzonsporun gücünü bilen-kupa isteyen herhangi bir ortalama adam Trabzonspor u şampiyon yapabilir, çok kolay

Futbol çok basit bir oyun, bu ligde apaçık belli son 5 yıldır FORVET=ŞAMPİYONLUK

Kalecilern hepsi iyi geç,
      Stoper, zor değil Edgar Hugo lige bile fazla
      Orta, bence çer çöp flavio baker vs bile, Nwakaeme Bakasetas Ömür Ekuban yanında gidebilir, hiç transfer yapma

AMMAAA, Sörloth u kaybetmiş bir takımsan, 1. As forvet,2. Destek forvet, 3. Yedek forvet almıyorsan, bu işi bilmemekle açıklanamaz

Şu foruma sorsam, 3 tane forvet yazın, baker-afobe-janini-diabate-plaza-flavio bütçesine YEN EDİYORUM muazzam öneriler gelirdi

Yedek için Adem, Orkan, Mevlüt, Sinan, Hatta Skoda vb bile bizde 10 golü geçerdi

1 ve 2 için Cisse Crivelli Vb yurtiçi yanına A Klas bir dolu yabancı vardı bedavaya,

Ahmet bey veya onu yönetenler istemedi...
      keşke inanmasaymış yoksa şampiyonlar ligine gidelim gruplara kalacaz sonra bir forvet alırız gibi dünya futbol tarihine geçen bir veciz sözü söylemezdi.
      inanmışlık belirtisi..
      Şu günlere kalmamızın tohumunu atan başkandır, güzellemelerini görünce ya tarihi iyi okumuyor hatırlamıyorsunuz, ya da eski iyidir yaklaşımından kurtulamıyorsunuz
      En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 07.04.2021, 10:29.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bir insan bu kadar yalan konuşmamalı,spiker CL katılamadınız diyor,cevap evet ama o 2016-17-18 dönemi için yapılan anlaşmaya uyulmaması sebebiyle oldu.
        Spiker işini bilmiyor,sormuyor zaten Trabzonspor2da ne olmuş umrunda değil demiyor ki başkan siz geldiğinizde UEFA ya gidip,anlaşma yapmadınız mı,sonra çıkıp ceza alacaktık ama takımı kurtardık diye hava atmadınız mı, sonra genel kurulda butçede eski başkana olan borcu kafanıza göre sildiğniz için ceza yemediniz mi,sonra o eski başkan alacaklarını sildiği için kulüpten teşekkur mesajı yayınlamadınız mı.

o eski başkanda ondan önceki başkan döneminde olan cezayı kaldırmış,yeni anlaşma yapmıştı ama onun zamanında ceza almadık.

İnanın bu kadar rahat yalan konuşan birisi olmasında nefret ettim,iğreniyorum bu tipten.

Bakın bu AA denen kafanın olayını anlamanız için sorulan soruya verdiği cavab yazıyorum,bu kafadan Trabzonspora hayır gelmez.

Spiker-Berat konusunda önümüzdeki yıllar için beklentiniz ne.

AA- Berat,Trabzonspor un eno çok para kazanacağı 5 futbolcudan biri.

İşte bu kafadan şampiyonluk bekliyoruz.

Savunan savunmaya devam etsin,ben artık bir şey yazmam,bu zihniyeti savunan birine hiç bir şey anlatamazsın.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• yedek kulübesini 3. lig topçuları ile doldurduğu için tebrik ediyorum

ağaoğluna ve avcıya teşekkür edilip yolların ayrılması gerekiyor

bu arada kongreler mayıs ayının sonu yada haziran ayının ilk haftası olmalıdır,devre arası kongre mi olur aga

sözleşmesine 5 ay kala pererayı kovup sağbeke serkan asan ve türkmeni koyan bir kafadan ve bunu yapan mühendislikten bir başarı beklenemez

kim yaptı bunu devre arası?avcı ve ağaoğlu,ikiside kovulmalı .net
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yedek kulübesini 3. lig topçuları ile doldurduğu için tebrik ediyorum

ağaoğluna ve avcıya teşekkür edilip yolların ayrılması gerekiyor

bu arada kongreler mayıs ayının sonu yada haziran ayının ilk haftası olmalıdır,devre arası kongre mi olur aga

sözleşmesine 5 ay kala pererayı kovup sağbeke serkan asan ve türkmeni koyan bir kafadan ve bunu yapan mühendislikten bir başarı beklenemez

kim yaptı bunu devre arası?avcı ve ağaoğlu,ikiside kovulmalı .net
            Çabuk inanıyor çabuk gaza geliyoruz.

Düşünsene geçen sene bırak ülkeyi Avrupayı sallamış Sörloth-Sosa-Mikel-Sturiç-Nwakaeme-Ömür-Ekuban hattına sahipsin, bile isteye hocasız kalsan da 12 İstanbul maçında dağıtarak ezmişsin ALAYINI, sonrası?????

Avcı ülke futbol sisteminin bir adamı, iyidir-kötüdür sığ tartışmaya girmeyeceğim, Avcıya dense ki HADDİNİ BİL SİSTEMİ BOZMA, Trabzon 4. büyüktür 4 büyük değil dese, tamam abi der çekilir (diye düşünüyorum, elbette şahsi fikrim)...

Neden bu kanıya vardım?

1. Pereira 300 bin euro alsa ne almasa ne, niye kovdun, kimler istanbul çetesini EZEN Agresif(!) Pereiraya bedel ödetti-ceza kesti?

2. Y Mallı neden Flavio yerine tercih ediliyor?

3. Apaçık istemediğin Nwakaeme, yarın ACUNA giderse bunu bugün hazırlayanın sen olmadığına bizi kim ikna edecek? (haa visçayı alır-şovu yapar birilerini kandırırsınız, ama birileri de kanmaz)

4. Devre arası Mallı yerine hadi gidip bedava kiralanabilecek Niasse-Culibaly-Khazri forvetleri almadınız, İlhan Parlak-Adem Büyük-M Pektemek-Skoda vb ligde en az 10 + gol atacak 1 adam da mı düşünmediniz AFOBE olayı apaçıkken?

Artık besbelli, bir sistem var, tiyatro var, bu tiyatroda belki oyuncu değilseniz de(!) oyunbozan olmadığınız belli...
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Yorum

• Bu puan kayıpları senin hesabına yazılıyor sayın başkan!
                İyi izle!

Yeni sezonda transfer dönemine hızlı girersen senin için artı puan olacak
                Şimdiden oyuncularla anlaşmaya başlayın
                En son Sacit tarafından düzenlendi; 07.04.2021, 19:59.

Yorum

• Ya benim bilmediğim bir büyük resim kursu falan mı var? Hayır varsa kaydolayım da ufkum genişlesin biraz.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya benim bilmediğim bir büyük resim kursu falan mı var? Hayır varsa kaydolayım da ufkum genişlesin biraz.
                    Khazriyi falan bedava kiralamak gibi ütopik iddialar içeren büyük resimler.
                    Komplo teorisi yazmak bedava. Para isteyen yok nasıl olsa.
                    He deyip geçmek lazım.
                    Yani cevap vermek abesle iştigal.

Başkanlar şampiyonluk satıyorlar. para bile alıyorlarmış üstüne.
                    Sadece Ağaoğlu da değil. 1-2 tanesi hariç hepsi.

İşte böyle çizmiş bir nesil de mevcut.

Yorum

• Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeniden başkanlığa hazırlandığı iddia edildi.
                      07 Nisan 2021 Çarşamba 10:30 | Son Güncelleme: 07 Nisan 2021 Çarşamba 10:34
                      ABONE OL

eğer bu haber gerçekse Ağaoğluna sarılmamız lazım..

emin olun daha iyisi gelmez..
                      suçlumu bence kesinlikle evet ama kötü olan bu kalibrenin üstünde adam çıkaramayacağımız..
                      altında veya eşit çıkıyor ama üstünde olanı görmedik..
                      onun için çıkmayacağına inanıyorum ve en az 1 dönem daha devam etmeli diyorum..

ayrıca kızanlar..hakaret edenler hepsi kesinlikle haklıdır..
                      bende çok kızıyorum hemen hemen herkesi yenen Şampiyonluğa oynayan bir takımdan
                      bu hallere düşmek çok acı ama bilgili , akıllı , yetenekli bir başkan çıkaramadığımız için camiada suçlu..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeniden başkanlığa hazırlandığı iddia edildi.
                        07 Nisan 2021 Çarşamba 10:30 | Son Güncelleme: 07 Nisan 2021 Çarşamba 10:34
                        ABONE OL

eğer bu haber gerçekse Ağaoğluna sarılmamız lazım..

emin olun daha iyisi gelmez..
                        suçlumu bence kesinlikle evet ama kötü olan bu kalibrenin üstünde adam çıkaramayacağımız..
                        altında veya eşit çıkıyor ama üstünde olanı görmedik..
                        onun için çıkmayacağına inanıyorum ve en az 1 dönem daha devam etmeli diyorum..

ayrıca kızanlar..hakaret edenler hepsi kesinlikle haklıdır..
                        bende çok kızıyorum hemen hemen herkesi yenen Şampiyonluğa oynayan bir takımdan
                        bu hallere düşmek çok acı ama bilgili , akıllı , yetenekli bir başkan çıkaramadığımız için camiada suçlu..
                        kardeşim rahat ol İHO denen şahıs 1500 defada başkan adayı olsa daha trabzonspor başkanı olamaz.

Yorum

• Tabi arkadaşlar komplo, te Allahım ya

Cahillik erdemdir bu ülkede, kafa tertemiz, haksızlık/kumpas sıfır...

Üşenmedim yazdım meğer Twitter yıkılmış, Alanya apaçık şike yaptı, Marafona çekti elini:

Şike mi😃 komplocoooooohttps://twitter.com/ahmetercanIar/status/1379852294171324420?s=20

Haa, eröl de Başakşehir renkli formayla tesadüfen çıkmıştı 2-2 lik maça
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çabuk inanıyor çabuk gaza geliyoruz.

Düşünsene geçen sene bırak ülkeyi Avrupayı sallamış Sörloth-Sosa-Mikel-Sturiç-Nwakaeme-Ömür-Ekuban hattına sahipsin, bile isteye hocasız kalsan da 12 İstanbul maçında dağıtarak ezmişsin ALAYINI, sonrası?????

Avcı ülke futbol sisteminin bir adamı, iyidir-kötüdür sığ tartışmaya girmeyeceğim, Avcıya dense ki HADDİNİ BİL SİSTEMİ BOZMA, Trabzon 4. büyüktür 4 büyük değil dese, tamam abi der çekilir (diye düşünüyorum, elbette şahsi fikrim)...

Neden bu kanıya vardım?

1. Pereira 300 bin euro alsa ne almasa ne, niye kovdun, kimler istanbul çetesini EZEN Agresif(!) Pereiraya bedel ödetti-ceza kesti?

2. Y Mallı neden Flavio yerine tercih ediliyor?

3. Apaçık istemediğin Nwakaeme, yarın ACUNA giderse bunu bugün hazırlayanın sen olmadığına bizi kim ikna edecek? (haa visçayı alır-şovu yapar birilerini kandırırsınız, ama birileri de kanmaz)

4. Devre arası Mallı yerine hadi gidip bedava kiralanabilecek Niasse-Culibaly-Khazri forvetleri almadınız, İlhan Parlak-Adem Büyük-M Pektemek-Skoda vb ligde en az 10 + gol atacak 1 adam da mı düşünmediniz AFOBE olayı apaçıkken?

Artık besbelli, bir sistem var, tiyatro var, bu tiyatroda belki oyuncu değilseniz de(!) oyunbozan olmadığınız belli...
                            Katiliyorum, ve arttiriyorum:

1. Pereira'nin gonderilmesi sonuna kadar yanlisti. Pereira'nin en kotu hali sag bekte Serkan ve Turkmen'in toplamindan daha iyi performans gosterir.

2.

3. Nwakaeme olmasaydi, o meshur "seri galibiyetler" nerede olurdu acaba?
                            4. Devre arasi 4 milyon Euro bedel karsiliginda (opsiyonu haric) hicbirsey veremeyecegi belli olan Yunus Malli'yi "cok isteyerek" transfer ettirdi. Malli yerine, ayni maliyetle ust duzey bir santrafor 1.5 yilligina kiralanabilirdi.

---

Ek olarak Bakasetas transferi ile ilgili bir kac sey soylemek istiyorum.

Bakasetas'tan gectigimiz sure boyunca skor katkisi aldik, bize onemli puanlar kazandirdi. Fakat, dusunmeden de edemiyorum: Bakasetas'a verilen bonservis yerine adamakilli bir sag acik alinsaydi, Ekuban da gecen sene ust duzey performans gosterdigi forvet arkasi mevkiine gecirilseydi, 1 degil 2 futbolcu kazanmis olmaz miydik?
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabi arkadaşlar komplo, te Allahım ya

Cahillik erdemdir bu ülkede, kafa tertemiz, haksızlık/kumpas sıfır...

Üşenmedim yazdım meğer Twitter yıkılmış, Alanya apaçık şike yaptı, Marafona çekti elini:

Şike mi�� komplocoooooohttps://twitter.com/ahmetercanIar/status/1379852294171324420?s=20

Haa, eröl de Başakşehir renkli formayla tesadüfen çıkmıştı 2-2 lik maça
                              onu bunu bosverdim de bu pislik ahmet ercanlar nedir yaa, dogru dese de yanlistir, gebersin gitsin it
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ağaoğlu olacağına Hacıosmanoğlu olsun.

Belki Trabzonspor'dan kurtuluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X