Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ağaoğlunu en çok eleştirenlerden biriyim ama kesinlikle gitmesin 1 dönem daha kalmalı..
    aslında kavga ve karşılık isteyen gibi görünsemde..akıllı olalım ve gücümüzü ortaya koyalım istiyorum sadece ..başkan benim gibilerin yanında çok sağduyulu kalsın ve devam etsin..
    (yukarıdaki bein röportajı ve güntekinle programa çıkması bile saçmalığın daniskası..geçen yıl çarşamba günü erteleme maçımız varken bein1 eski bjk-gs maçını vermişti)

kadro kesinlikle kötü ...önce buna karar vermeliyiz..
    ama kadro iyide olsa Hocanın oyun stilide bu..
    bize göre Hoca yokki birde Türkiyede kimi isteriz..
    mesela sergen diyenler ..4-5 transfer gelmeden küme düşüyorlardı..
    çağdaş diyenler 10 hafta lider olup şimdi 5. olmayı kabul edecekmi..

bence borç artmış değil..
    yapılandırmanın vadesi uzadığı için öyle gözükebilir..

bence tek eksiğimiz ŞAmpiyonluk ve buna inanmayan bir başkana sahip olmamız..

bu mali yapıyla başarı olmaz diyor ama sürekli şampiyon olan bjk-gs-fb nin bizim 4 katı borçları var ..
    bu işe ne demeli..

daha iyisi gelmeyeceği için kalsın bence..
    İlkesel olarak artık Türk hocalarla çalışma işini acilen bırakmalıyız.
    Yahu takımda 8 yabancı var sen taktik maktik yok bam bam bam kafasını hoca yapıyorsun akıl alır gibi değil.
    Ekibiyle gelecekse yabancı hocalara açığım ozellile premier ligden
    Newton gibi değil Newton dahi başarılı olabilirdi ama ekibi yoktu kaldı ki trasferler çok kötü yapıldı. İyi hoca gelmez diyenlere hiç katılmıyorum Ersun a parayı döktüğün parayla o adamları çok rahat getirirsin
    Futboldan para kazanmaması gereken pek çok adam teknik direktör bu ülkede?

Bu dakkadan sonra bize yerli hoca lazım değil bir fatih terimi denemedik kalsın
    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 04.04.2021, 18:47.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• geçen beinsports a katıldığı programı izledim. 800 milyon tl borç var diyor ve 9 senede biter diyor.

bu 9 sene de hiç mi oyuncu falan almayacağız.

bu borcun bitme ihtimali yok.

diğer 3 takımda bizim gibi batmış.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nevzat Aydın = Trabzonspor'un sonu.
        Hayırdır, neden? İHO bile bitirememiş Trabzonspor'u, Nevzat Aydın neden ve nasıl bitiriyor?

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırdır, neden? İHO bile bitirememiş Trabzonspor'u, Nevzat Aydın neden ve nasıl bitiriyor?
          Ben öyle düşünüyorum. Bu üslubu ve seni de sebebini açıklamaya değer görmüyorum.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben öyle düşünüyorum. Bu üslubu ve seni de sebebini açıklamaya değer görmüyorum.
            Vayy ne laf soktu, maşallah. Tam bir alfa.

Arkadaş bu Trabzonlular aynı fabrikadan mı çıkıyor hep ya ahaha. Eminim kendini orijinal bir tip sanıyorsundur bir de.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vayy ne laf soktu, maşallah. Tam bir alfa.

Arkadaş bu Trabzonlular aynı fabrikadan mı çıkıyor hep ya ahaha. Eminim kendini orijinal bir tip sanıyorsundur bir de.
              İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her iki msj a da çok güldüm

Nisan ayında şampiyonluk belli olur, 7 maç var, ilk 4 de herhangi bir takım 7 de 7 yaptığı anda şampiyon!
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Borç 860 milyon falan birşeyler diyorlardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.Ne ara 1.5 milyar tl oldu.Net borç ne kadar bu arada ?
                En son açıklanan mali raporda borç tutarı 1,5 milyar tl yazıyordu,ben öyle biliyorum.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yuh...
                  Kulübün bankalar Birliği anlaşması yapmadan dönebilecek hâli mi vardı da, kulübü bankaların kucağına Ağaoğlu bıraktı?
                  Nasıl bir yöntem vardı aklınızda BB anlaşması dışında çok merak ediyorum? Bir anlatın da cümle alem bilsin.

Yuh bre yuh!!!
                  Ne yuhu ya,devletin sunduğu ilk anlaşmayı da bunlar imzaladı,sonra Koçun bu ödenmez dediğinde karşı çıktı,sonra gitti yeni yapılanmayı imzaladı,arada ödediğimiz paralar ne oldu,ne de olsa hesap soran yok.Tutarlılık yok.

Borcsuz kulbümüz olmuş ama gelecek satılmış,öyle bir anlatıyor ki adam her yerden sponsor bulmuş da ödemiş sanırsın,devlet kıyak geçmiş hiç gereksiz yere sen de faydalanmışsın,kişisel olarak ne katkısı var bu olayda,başkası başkan olsa yapmayacak mıydı.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne yuhu ya,devletin sunduğu ilk anlaşmayı da bunlar imzaladı,sonra Koçun bu ödenmez dediğinde karşı çıktı,sonra gitti yeni yapılanmayı imzaladı,arada ödediğimiz paralar ne oldu,ne de olsa hesap soran yok.Tutarlılık yok.

Borcsuz kulbümüz olmuş ama gelecek satılmış,öyle bir anlatıyor ki adam her yerden sponsor bulmuş da ödemiş sanırsın,devlet kıyak geçmiş hiç gereksiz yere sen de faydalanmışsın,kişisel olarak ne katkısı var bu olayda,başkası başkan olsa yapmayacak mıydı.
                    Devlet kıyak çekmese dönebilecek bir durumda mıydı ekonomik durum?
                    Değildi.
                    Başkanın katkısı var yok diye bir sohbetimiz yok. Başkanın katkısı Fuzuli para harcama işini az yapması.

Kulübü bankaların kucağına attı diye saçma sapan bir teori ile gelmiştiniz.
                    Tekrar sorayım, başka çıkış mı vardı?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devlet kıyak çekmese dönebilecek bir durumda mıydı ekonomik durum?
                      Değildi.
                      Başkanın katkısı var yok diye bir sohbetimiz yok. Başkanın katkısı Fuzuli para harcama işini az yapması.

Kulübü bankaların kucağına attı diye saçma sapan bir teori ile gelmiştiniz.
                      Tekrar sorayım, başka çıkış mı vardı?
                      Ben de onu diyorum,başka çıkış yoksa gitsin anahtarları işi yapacak birini bulsun,devretsin.bu kadar borcun azalmamasının sebebi kendisi,elimizde olan şampiyonluğu kaptırdı,CL hakkımızı yedi,Avrupa kupalarına gidemedik,hangi işi doğru yaptı da borç 1,5 milyar Tl oldu,

Newtona 335 bin euro tazminatı bile cebinden veremeyen çulsuz,sattığımız aadamların parası da bu yeni anlaşmayla arada faiz ödemesi olarak gitti.

Hangi faydası oldu,söyle bilelim.

Yorum

• 2 sezonda gelen giden bilançosu -20 milyon euro olan bir takım. O iki sezonda sezon başına 25-30 milyon euro maaş ödeyen bir takım. O 2 sezondan birini altıncı, diğerini beşinci bitirmiş bir takım.

Sonra 3 sezonda gelen giden bilançosu +15 milyon euro olan. O üç sezonda sezon başına 15-16 milyon euro maaş ödeyen bir takım. Yine o 3 sezondan birini dördüncü, diğerini ikinci, sonuncusunu da muhtemelen üçüncü bitirecek ve iki de kupa kazanmış bir takım.

Karşılaştırınca trasnferlerden 35 milyon euro artıda, maaştan da sezon başına 10 milyon euro artıda olan bir takım. Ve daha başarılı bir takım.

Yorumsuz olarak, sadece istatistik bıraktım.

Yorum

• Allah aşkına git nolur git defol git. Bütün çöplerini topla defol git.
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• İnşallah defolup gideceksin boş insan seni
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• ya arkadaş bırak git televizyona çıkıp masal anlatma.

adam gibi forvet almayıp çöp transferler yaparsan böyle 50 şut çekip 800 pas yaptığın maçı da kazanamazsın işte.

çöpe atılmış bir sezon yazık.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Iho, Usta, Ağaoğlu ve benzerleri.
                                Aslında her biri başarısızlığa giden bir basamak.
                                Birinde daha çok yakınsın, birinde biraz daha uzak.
                                Ama sonuçta emin adımlarla başarısızlığa doğru merdivenleri çıkıyorsun.
                                Kim gelmeli derseniz bilemiyorum. Ama bu isimlerin ortak değerlerinin, büyüdükleri, yetiştikleri ortamın, şehrin dışında biri olması gerektiğini biliyorum.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X