Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un maaş tablosu...

Bu sene maaş bütçemiz 15 Milyon 315 Bin €

...................................

bence dahada düşürelim..
    lige renk katmak amacımız olsun..
    kaliteli oyuncu almayalım..
    vasatları deneyelim belki iyi çıkan olur..
    oyuncu yetiştirip istanbula bedava gönderelim..
    her daim haddimizi bilelim..
    iyi giden bişey varsa hemen yıkalım (mesela HOCA)..
    çünkü bişeylerin iyi gitmesi bize ters..

NASIL süper fikirler dimi))
    hiç komik değil ama işte bizi yönetenler sürekli bunu yapıyor..

..............................

ayrıca her daim bayrağa dönelim..
    hakeme itiraz etmeyelim..
    izlanda gibi maçlardan sonra kavga lazımsa maçı trabzonda oynayalım..
    para dışarıya gitmesin ülkede kalsın..

.......................... .............................. ....................................

Ali Koç, “Biz bu sürece son bir senede dahil olduk. Uymak için uğraşacağız, uymadığımız dönemler de olacaktır”

Ahmet Ağaoğlu “Cumhuriyet tarihinde ilk defa Bankalar Birliği ve TFF, kulüplerin Finansal Fair-Play ihlalinin önüne geçtiğini görüyoruz. Bu kurallara uymayan, cezayı UEFA’dan önce Bankalar Birliği’nden yiyecek” ifadelerini kullandı

buna gerçekten inanıyor...heralde..
    ya da taraftarı kandırmak için iyi bir koz..
    En son alperrr tarafından düzenlendi; 24.03.2021, 11:38. Sebep: flood
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Sportif performansın zaten rezalet ama bir kere delikanlı ol da toplumsal olaylar karşısında ses çıkar bari. Çık sen de İstanbul Sözleşmesini savun ya da lebaleb AKP kongrelerini eleştir. Sen boş beleş bir adam değilsin, ülkenin en büyük sivil toplum örgütlerinden birinin başındasın. Ama nerede sende o düşünce?! Şunu yapsaydın en azından kulübümüzle övünülecek en küçük bir donemiz olurdu. Katarlı turist peşinde koşan Uzungöl esnafından farkınız yok zihniyet olarak. Utanıyorum.

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ağaoğlunu herkes eleştirdi burada tamam ama yerine kim gelecek. ben şuan celil hekimoğlu dışında başkanlık yapabilecek 1 tane isim görmüyorum. adı geçen tipler takımı batırır tekrar başa döneriz. ersen martin, ömer rızalı zamanlara geri dönüş başlar.
      Bu kafa "Taam AH BARDİ gitsin de kim gelecek, Gılışdaroğlu'nda liderlik vasfı yok Bi kere" diye diye ülkenin iflasını getiren kafa. Bu kafayı alkışlayalım.

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ağaoğlunu herkes eleştirdi burada tamam ama yerine kim gelecek. ben şuan celil hekimoğlu dışında başkanlık yapabilecek 1 tane isim görmüyorum. adı geçen tipler takımı batırır tekrar başa döneriz. ersen martin, ömer rızalı zamanlara geri dönüş başlar.
      Bu kafa "Taam AH BARDİ gitsin de kim gelecek, Gılışdaroğlu'nda liderlik vasfı yok Bi kere" diye diye ülkenin iflasını getiren kafa. Bu kafayı alkışlayalım.
      En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.03.2021, 21:07. Sebep: flood

Yorum

• Sportif basarisi rezaletmis avrupa bizi kiskaniyorla yarisir bu soylem
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sportif performansın zaten rezalet ama bir kere delikanlı ol da toplumsal olaylar karşısında ses çıkar bari. Çık sen de İstanbul Sözleşmesini savun ya da lebaleb AKP kongrelerini eleştir. Sen boş beleş bir adam değilsin, ülkenin en büyük sivil toplum örgütlerinden birinin başındasın. Ama nerede sende o düşünce?! Şunu yapsaydın en azından kulübümüzle övünülecek en küçük bir donemiz olurdu. Katarlı turist peşinde koşan Uzungöl esnafından farkınız yok zihniyet olarak. Utanıyorum.

Bu kafa ülkenin iflas ettiğini düşünüyor ve Trabzonspor Başkanını ülkenin Cumhurbaşkanının karşı çıktığı bir şeye destek vermeye çağırıyor,yaşı da 25 bu ülkede bir gecede 22 bankanın iflas ettiğini,110 milyar dolar paranın buharlaştığını ve banka mudilerinin kendilerini yaktığını,maliye bakanının makamında intihar ettiğini ama silahın beynini parçalamadığını,gecelik faizllerin yüzde 8000 ve 12000 bandında olduğunu,emeklilere aylık ödenemediğini,memurların ek iş yapmadan geçinemediğini,yıllık enflasyonunun yüzde 65 olduğunda bayram edildiğini,Merkez Bankası başkanının TL de devalüasyon olacağını bildiği için tüm banka heaplarını dövize çevirdiğini,bir gecede TL nin dolar karşısında yarı yarıya değer kaybettiğini söylesen yok be ben böyle bir şey Netflix de izlemedim,Youtuberlar da söylemedi ya bana ne bana ne gerçek olmaz der.

25 yaşında velet,klavyeden ülke kurtarıyor ya buna tilt oluorum,Allah bilir oy bile vermemiştir.

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sportif basarisi rezaletmis avrupa bizi kiskaniyorla yarisir bu soylem
          Onun aslı öyle değil,Avrupa bizi kıskanıyor derken içerden bizim gibi hainlerin o kadar hainliğine,dışardan siz Avrupalıların o kadar saldırmasına rağmen bir türlü Osmanlıyı yıkamadık demiş Keçecizade,ona ithafen yani,adamlar bu kadar iç dış düşmana rağmen nasıl ayakta bu Türkler demiş.

Ağaoğlu konusunda da sportif başarı elimizin içinde iki tane şampiyonluk vardı,bir tane Hocamız olsa gazoz kupaları yerine iki şampiyonluk kupası olurdu.
          En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 24.03.2021, 22:24.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ayrıca o Cumhurbaşkanı FB'nin şikesiz pırıl pırıl şampiyon olduğunu savunuyor, eminim bunu da tartışamazsın sen. Yazık valla, üzülüyorum bu modele.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
              ne var ekonomide şimdi ne oldu,adamlar artık terör örgütleri ile ülkeyi karıştıramıyor,ellerinde dolar kuru kaldı,biraz da ordan saldıracaklar,sonra tıpkı terör örgütünün bitirildiği gibi bu da bitirilir

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca o Cumhurbaşkanı FB'nin şikesiz pırıl pırıl şampiyon olduğunu savunuyor, eminim bunu da tartışamazsın sen. Yazık valla, üzülüyorum bu modele.
                Birşey söylüyorsun madem bilinçli söyle,şikeye sadece imza atan akp miydi yoksa,chp ve mhp ile ortak şekilde mi imza attılar..A partiyi,b partiyi savunmayabilirsin bu çok normal,ama ona buna gözünü aç deyip senin gerçekleri göz ardı etmen.D sanki şikeyi sadece akp oylamış gibi konuşman çok trajikomik..İstanbul sözleşmesinden bahsetmişsin,İstanbul sözleşmesini sadece Türkiye değil,ingiltere,ukrayna,slovakya,polonya vb ülkeler de kabul etmedi,yada sözleşmeden ayrıldı..ayrılma sebepleri de kadına şiddeti meşrulaştırmak değil,aile yapısını bozan bir sözleşme olduğu ve de bu sözleşmeyle lgbt nin meşrulaşmasından dolayı bunun da aile değerlerine aykırı olduğu gerekçesiyle ayrıldılar.İsteyen lgbt olabilir beni hiç ilgilendirmez ama,hadi bizim ülkenin çoğu müslüman,ya vazgeçen Avrupa ülkeleri onlar neden vazgeçtiler? onlar da mı istifa etmeli,adamlar yönettikleri ülkedeki aile kavramında eşcinsel ilişkileri yasaklar veya serbest bırakır bu onların insiyatifinde..sadece bizim ülkemizde değil Avrupa’nın birçok ülkesinde bile bu durum hoş karşılanan bir durum değil..Tayyip gitmeli falan demişsin evet gidebilir daha iyisi gelir gitsin birçok yanlışı var ama onun yerine,Türkiye’nin yaptığı iyi şeylere bile karşı çıkan,otu b.ku gidip abd ye şikayet eden,kendi kazandığı belediyelerde taş üstüne taş koymayıp başkalarına çamur atan,adamlar gelecekse,hiç gelmesinler daha iyi..ekonomiyi eleştir,yanlış gördüğün her şeyi eleştir bu senin hakkın,ancak muhalefetin zamanındaki ekonomiyi,salaklar bile bilir,tüp kuruğu mu,yağ kuruğu mu,hastanelerde cihaz yokluğu mu,eczanelerde ilaç yokluğu mu?sağlık sektörü diye bir şeyin olmaması mı?yoksa devletin kendi memuruna maaş vermek için bile yurt dışından borç alması mı,hortumlanan bankalar mı yoksa yoksa faizin bin küsürlere çıktığı dönem mi?hangisinden bahsedilsin?ekonominin o dönem nasıl daha iyi olduğunu sen düşün artık..dolar türkiyenin para birimiymiş gibi,doların çıkması senin insiyatifinmiş gibi konuşup,ekonomi üzerinden iktidarı vurmak tam bir ahmakça...brunsonu şu saatte bırak,s400 alma,doğalgaz arama,libyaya girme,Suriye’ye girme,Çin’le anlaşma yapma,Ruslarla anlaşma,istanbul sözleşmesinden ayrılma yoksa ekonominizi vururuz dediler..sen bağımsız ülke değil misin bunlar kim?sen abd nin mandasında mısın,ak partili olmasam da vatan sever olarak iktidarın bu yaptığıyla gurur duyuyorum,vatanını seven herkes de böyle düşünmeli...yoksa 1950 lerdeki gibi mi yapılmalıydı yerli araç üretme,hop araç üretimini durdur,silah fabrikası üretme hop bir yangın çıksın bir daha böyle bir işe kalkışma,uçak üret sonra birilerinin emriyle onları kayseride toprağa göm..ama bunları yapanlar vatansever abd nin dediği,senin içişlerine karıştığı şeylere karşı çıkanlar vatan haini,ülkeyi kaosa sürükleyen insanlar olarak lanse edilsin������ bayılıyorum bu tip insanlara.D
                En son White tarafından düzenlendi; 24.03.2021, 23:37.

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birşey söylüyorsun madem bilinçli söyle,şikeye sadece imza atan akp miydi yoksa,chp ve mhp ile ortak şekilde mi imza attılar..A partiyi,b partiyi savunmayabilirsin bu çok normal,ama ona buna gözünü aç deyip senin gerçekleri göz ardı etmen.D sanki şikeyi sadece akp oylamış gibi konuşman çok trajikomik..İstanbul sözleşmesinden bahsetmişsin,İstanbul sözleşmesini sadece Türkiye değil,ingiltere,ukrayna,slovakya,polonya vb ülkeler de kabul etmedi,yada sözleşmeden ayrıldı..ayrılma sebepleri de kadına şiddeti meşrulaştırmak değil,aile yapısını bozan bir sözleşme olduğu ve de bu sözleşmeyle lgbt nin meşrulaşmasından dolayı bunun da aile değerlerine aykırı olduğu gerekçesiyle ayrıldılar.İsteyen lgbt olabilir beni hiç ilgilendirmez ama,hadi bizim ülkenin çoğu müslüman,ya vazgeçen Avrupa ülkeleri onlar neden vazgeçtiler? onlar da mı istifa etmeli,adamlar yönettikleri ülkedeki aile kavramında eşcinsel ilişkileri yasaklar veya serbest bırakır bu onların insiyatifinde..sadece bizim ülkemizde değil Avrupa’nın birçok ülkesinde bile bu durum hoş karşılanan bir durum değil..Tayyip gitmeli falan demişsin evet gidebilir daha iyisi gelir gitsin birçok yanlışı var ama onun yerine,Türkiye’nin yaptığı iyi şeylere bile karşı çıkan,otu b.ku gidip abd ye şikayet eden,kendi kazandığı belediyelerde taş üstüne taş koymayıp başkalarına çamur atan,adamlar gelecekse,hiç gelmesinler daha iyi..ekonomiyi eleştir,yanlış gördüğün her şeyi eleştir bu senin hakkın,ancak muhalefetin zamanındaki ekonomiyi,salaklar bile bilir,tüp kuruğu mu,yağ kuruğu mu,hastanelerde cihaz yokluğu mu,eczanelerde ilaç yokluğu mu?sağlık sektörü diye bir şeyin olmaması mı?yoksa devletin kendi memuruna maaş vermek için bile yurt dışından borç alması mı,hortumlanan bankalar mı yoksa yoksa faizin bin küsürlere çıktığı dönem mi?hangisinden bahsedilsin?ekonominin o dönem nasıl daha iyi olduğunu sen düşün artık..dolar türkiyenin para birimiymiş gibi,doların çıkması senin insiyatifinmiş gibi konuşup,ekonomi üzerinden iktidarı vurmak tam bir ahmakça...brunsonu şu saatte bırak,s400 alma,doğalgaz arama,libyaya girme,Suriye’ye girme,Çin’le anlaşma yapma,Ruslarla anlaşma,istanbul sözleşmesinden ayrılma yoksa ekonominizi vururuz dediler..sen bağımsız ülke değil misin bunlar kim?sen abd nin mandasında mısın,ak partili olmasam da vatan sever olarak iktidarın bu yaptığıyla gurur duyuyorum,vatanını seven herkes de böyle düşünmeli...yoksa 1950 lerdeki gibi mi yapılmalıydı yerli araç üretme,hop araç üretimini durdur,silah fabrikası üretme hop bir yangın çıksın bir daha böyle bir işe kalkışma,uçak üret sonra birilerinin emriyle onları kayseride toprağa göm..ama bunları yapanlar vatansever abd nin dediği,senin içişlerine karıştığı şeylere karşı çıkanlar vatan haini,ülkeyi kaosa sürükleyen insanlar olarak lanse edilsin������ bayılıyorum bu tip insanlara.D
                  İnternet çağı, bilgi çağı.
                  Her bilgiye iki tıkla ulaşabildiğin çağ.
                  Dolar, bizim de kulüp olarak borcumuzu etkiliyordu değil mi?
                  Doların 1984-2003, sonra da 2003-2021 arası hareketine bir bakayım dedim..
                  DOLAR TL.jpg
                  Serbest piyasa ekonomisine geçtikten sonraki durum...
                  Mevcut iktidara kadar olan, mevcut iktidardan sonra olan.

Dolarlasın kendini herkes şimdi.

31.12.2020 den bugünün kuruna çevirdim son rakamı... değişiklik o sebepten.
                  Ekli dosyalar
                  En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 09:05.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnternet çağı, bilgi çağı.
                    Her bilgiye iki tıkla ulaşabildiğin çağ.
                    Dolar, bizim de kulüp olarak borcumuzu etkiliyordu değil mi?
                    Doların 1984-2003, sonra da 2003-2021 arası hareketine bir bakayım dedim..
                    [ATTACH]20384[/ATTACH]
                    Serbest piyasa ekonomisine geçtikten sonraki durum...
                    Mevcut iktidara kadar olan, mevcut iktidardan sonra olan.

Dolarlasın kendini herkes şimdi.

31.12.2020 den bugünün kuruna çevirdim son rakamı... değişiklik o sebepten.
                    Dolar senin para birimin mi?doların inmesi yada çıkması senin insiyatifinde mi?

Yorum

Dolar senin para birimin mi?doların inmesi yada çıkması senin insiyatifinde mi?
                      Ben de onu diyorum.
                      Buna rağmen 19 senede 4,7 katına çıkmış .

Ondan önceki 19 senede 3700 kat artış var.

Bugünkü hükümet, önceki hükümetlerin performansı ile devam etseydi şu anda dolar aşağı yukarı 6.200 tl olacaktı. (6 sıfır atılmış halde)
                      Bugün böyle bir ihtimal yoksa, dolar yönetimi konusunda mevcut hükümet evvelki serbest piyasa ekonomisi döneminden daha iyi yönetmiş demektir.

Yorum

• O zaman maaşlar da eskisi gibi milyon tl seviyesine çıkacaktı. Sonuçta önemli olan eve giren çorba, et VS. Miktarı arttı mı azaldı mı
                        Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de onu diyorum.
                          Buna rağmen 19 senede 4,7 katına çıkmış .

Ondan önceki 19 senede 3700 kat artış var.

Bugünkü hükümet, önceki hükümetlerin performansı ile devam etseydi şu anda dolar aşağı yukarı 6.200 tl olacaktı. (6 sıfır atılmış halde)
                          Bugün böyle bir ihtimal yoksa, dolar yönetimi konusunda mevcut hükümet evvelki serbest piyasa ekonomisi döneminden daha iyi yönetmiş demektir.
                          Kaldı ki o dönem abd seni ekonominle tehdit etme gereği bile duymuyordu

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman maaşlar da eskisi gibi milyon tl seviyesine çıkacaktı. Sonuçta önemli olan eve giren çorba, et VS. Miktarı arttı mı azaldı mı
                            Orada arttı yazmıyor.
                            Azalıyor. SAdece azalma oranı düştü...

Direk artırırım diyen yalan konuşur zaten.

Önce düşüş yavaşlar, sonra durağanlaşır, sonra artar. (Doğru yönetim diyebilmeniz için)

Yorum

• Az önce baktım İrlandada asgari ücretle çalışan bir kişi porsiyonu 11.90 dan 139 tabak karides tempura yiyebiliyor. Türkiyede yiyebilmesi için asgari ücretin 15000 Bin lira falan olması gerekiyor. Sakın saçma falan demeyin ülke olarak simit yemek zorunda değiliz
                              Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Hayır saçma değil ama önceden yiyebiliyor muydun.D Türkiye şartlarında sen asgari ücreti 15000 yapabilecek her hangi bir durumun söz konusu olabileceğini düşünüyor musun,adamların para birimi $ yada € dolayısıyla kazançları senin 8,9 katına denk geliyor zaten,bu çok normal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X