bu kadar para harcamak yerine 3-4 tane yıldız oyuncu alıp geriye kalanı trabzonlu oyuncularla yola devam etmek daha mantıklı. ajax, sporting lizbon, porto gibi takımlar alt yapıdan oyuncu keşfediyor onları pahalıya satıp yıldız oyuncu alıyor bizde böyle yapmalıyız. iyi taktik .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer başkan kötü ise taraftar ve camia dönüp kendisine bir bakmalı....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Tüm forumun keyfi kaçmış, takımın ruhsuz ve hedefsizliği yansımış.
her gün spor haberlerine bakan ben bile tek haber okumuyorum, bir Trabzonlu için Trabzonspor bir düşünce, bir ideal. Mücadele etmediği anda ise gazı kaçmış gazoz...
Bunda en büyük pay komple kadroyu bozup 2. Ligde oynayamayacak adamları alan Ağaoğlu.
Avcı gelmese, Bakasetas gelmese şu anda Başakşehir yanındaydık, kadrosu en saçma adamlar olan takımız..
Afobeyi, Bakeri bi takım niye alır ben gerçekten hala anlayamadım!Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bizim şuan ki ligde hedefimiz ne anlayan var mı? belli ki 5-6 sene önce olduğu gibi küme düşmüş adanasporu falan yenemeyip uefa ya katılmamıştık. yine aynı senaryo olacak sanırım. 4.olup sezonu erken açma gibi planlar yok.
hep derim bize müstahak, bu kadar salaklığı başka bir camiayı geçtim ufak bir dernek yönetiminde de göremezsiniz.
sormadan edemiyorum biz sizin salaklıklarınızı çekmek zorunda mıyız yahu??NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bizim şuan ki ligde hedefimiz ne anlayan var mı? belli ki 5-6 sene önce olduğu gibi küme düşmüş adanasporu falan yenemeyip uefa ya katılmamıştık. yine aynı senaryo olacak sanırım. 4.olup sezonu erken açma gibi planlar yok.
hep derim bize müstahak, bu kadar salaklığı başka bir camiayı geçtim ufak bir dernek yönetiminde de göremezsiniz.
sormadan edemiyorum biz sizin salaklıklarınızı çekmek zorunda mıyız yahu??NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine Hoca'ya sallamaya başlamış utanmaz herif.
insan hiçmi ders almaz yahu..
elinsaf..dalga geçer gibi konuşuyor..
şu takımın Şampiyon olacağına hiçbir zaman inanmadın BAŞKAN..
sen Hocaya sağ bek alma..forvet alma..Wakaya Ekubana alternatif alma..
çık dedikodu yap..
......................
Barış yrduseven çıktı trtde Hocaya iyice salladı..
emreden terimden bahsederken korkudan tir tir titriyor..
hep övgü dolu sözler söylüyor..
Avcının medyada adamları yok nasılsa salla gitsin..
sende içimizdeki irlandalısın senide biliyoruz..güç aşığı.. ezik..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
kibir bele bağlanmış bir taş gibidir onunla ne yüzülür nede uçulur bizde büyük başkan sayesinde ne yüzüyoruz nede uçuyoruz başkan herşeyi en iyi bilen, herşeyden anlayan, pazara akşam çıkan kısacası her alanda mükemmel ama gel görki bu saydıklarım futbolda olmuyor geldiğinden beri rıza çalımbay gitti ünal karaman gitti hüseyin cimşir gitti bunlar kötü hocaydı başkan bunlara salladı şimdi de abdullah avcıya sallamaya başladı herkez kötü başkan iyi .ulan adama sormazmazlarmı sen abdullah avcıya kaç liralık kıyma verdinde ne kadar köfte istiyorsun başkan vermiş 70 tl lik kıyma ama istiyor 120 tl lik köftene güzel dünya ama biz anlamayız bu işlerden başkan en iyisini bilir.
Yorum
-
İnşallah akşama istifa eder.
Ama beklentim düşük.
...Herşeyi bilemezsin, bilmek zorunda da değilsin. Burada iş profesyonel kişilerle, kurumsallaşmış olarak çalışmaktır. Eğer forma kalitesinden, futbolcunun iyisinen, muhasebeden, pazarlamadan, halkla ilişkilerden vs. anlıyorsanız o zaman değil Trabzonspor'u, birkaç ülkeyi birden yönetebilirsiniz. Hani bir söz var ya: "Sen neymişsin be abi?"...
Nereden nereye geldi adam.En son alper* tarafından düzenlendi; 20.03.2021, 16:18.
Yorum
-
Kongre Aralık değil Mayıs'ta olmalı
Şu rezalet tüzük maddesini degistiremediler.
Emin olun bu yönetimler sadece su değişikliği yapmadıkları için bile art niyetlidir diye düşünüyorum
Bu kadar rezillik mide bulandırıcı safhada igrenc ötesiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum