Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu'nun anladığı tek şey golf. Ki golfte bile yetişerebildikleri bir yetenek olmadı şimdiye kadar. Elit tayfayla takılıyorlar kendi aralarında. Trabzosnpor'u da böyle yönetiyolar işte.

Futbolculara kızmıyorum. Çünkü kapasiteleri bu. 2. ya da 3. sınıf topçu çoğu. Tek dertleri zamanında paralarını alabilmek. Vizyon, kendini geliştirme, kendine hedefler koyma sıfır.

Teknik ekibe de kızmıyorum. Bu basit ve kalitesiz oyuncu grubuyla ancak bu kadar.

Şimdiden kaliteli isimlerin başkanlığa aday olmasını umut ediyorum.
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 16.03.2021, 09:45.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Günümüzde futbol bambaşka bir sektör haline geldi. Spordan felan çıkalı çok oluyor. Devasa bir sektör. Önceden herkes bakkaldı. Şimdiyse marketler, hiper marketler çağı. Biz hala 80'lerin 90'ların bakkal kafasıylayız.

En basit örneği altyapıdan çıkardığımız çocuklar. 20 yaşına gelmiş adamların en temel bilgilerde dahi eksik olduğunu görüyoruz. Adam pozisyon almasını bilmiyor. Mikrofon uzatılıyor Pereira'nın yaşi diyor, yaşlandım artık yaşım 25 26 oldum diyor. Kulüp bir spor akedemesi gibi işlemi. Bu çocukların eğitiminden tutun da kariyer planlamalarına kadar her şeyinde olmalı. Yoksa altyapıdan kulübe gelir takıma katkı gibi söylemler hamasetten öte geçmiyor. Hem altyapı diyoruz hem de gerekli olanları yapmıyoruz

Meselq futbolcu arama, tarama ve izleme komitelerine ciddi anlamda yatırım yapılmalı. Çalıştığın ve tanıdığın menejerlerin çapına sıkışıp kalınmamalı. Avcı gelinceye kadar kulübü emanet ettikleri teknik direktörlerle, antrenörlere bir bakın Allah aşkına. Geçen seneyi hatırlayalım mesela. Sakatlıklar birinci gündemimizdi şimdiyse olağan sakatlıklar harici aklımıza pek gelmiyor. Bugün Avcı gitse kulübün yine ne halt yiyeceği belli değil. Koskoca kulübün bu konularda bir planı programı yok. Kurumsallık yerlerde sürünüyor. Mesela birisi kafasına, keyfine göre forma seçiyor nepimizin ağzı açık kalıyor

Yazacak tonla şey var. Kafayı transferlerle, maçlarla bozmuşuz. Sürekli yaraya pansuman yapıyoruz. Yarayı iyileştirmek gerekiyor oysa. Bu kulübün zihniyet ve işleyiş anlamında bir devrim yapması gerekiyor. Bu devasa sektörün için de gereklerini yapmadıkça da böyle savrulur duruluruz.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• TS başkanları bir noktadan sonra kendilerini kulübün sahibi sanıyor. Hal böyle olunca bir kişinin kişisel hırsları ve egosu bütün kulübün kaderi haline geliyor.

Bu durumun çok değişeceğini zannetmiyorum. Aynı döngüyü sürekli bu kulüp yaşayacak ne yazık ki. Yoksa Ahmet başkan olmuş, Mehmet başkan olmuş çok da önemli değil.

Son 20 yılda benim hatırladığım hiçbir başkanın arkasından iyi konuşulmadı. Tüm başkanlar neredeyse kendilerinden nefret ettirecek hareketler ve söylemlerde bulundular.

Bu durumun tesadüf olmadığını düşünüyorum.

Yorum

• Her başkan kötü ise taraftar ve camia dönüp kendisine bir bakmalı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her başkan kötü ise taraftar ve camia dönüp kendisine bir bakmalı.
            Heh işte, ben de bunu diyorum. Mevzu sağ bek, sağ açık transferinden çok daha derin. Herkes ama bu camiadaki herkes şapkasinı önüne koyup aklını başına devşirmezse daha çok ahlanıp vahlanıcaz. Günübirlik şeylerle zaman kaybedip duruyoruz. Oysa meselelerimiz çok daha derin ve sıkıntılı.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim asıl canımı sıkan Ağa'm değil. Ağa'm gider de yerine kim gelecek? Asıl büyük sıkıntı camianın bir türlü çözüm üretememesi ve çapsızlığı. Olduğumuz yerde sayıp duruyoruz.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Ben buna katılmıyorum.

Trabzonspor'un "hala" taraftarı varsa, Trabzonspor'u yöneterek ününe ün parasına para katanlar oturup şükretmeli.

Bu takım ne verdi ki taraftarına.

1o senede bir kupa.

Yaklaşık 30 yıldır takip ederim takımı, 2'si iki sene içinde 4 Türkiye kupasından başka "sevincim" yok.

Ama hayal kırıklıklarına, üzüntülerine, aldanmışlıklara kitap yazılır.

O yüzden bize başkancıklar değil başkan lazım. Her zaman taraftarını mutlu edecek adam lazım.

Yorum

• Trabzonspor bunlara muhtaç değil. Ama bunlar Trabzonspor'a muhtaç.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Benim taraftar konusunda ilk kızgınlığım siyasetteki menfaatlerini şike süresince Trabzonspor'un önüne koymasıdır.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• ben burada çok defalar yazdım gene sözümün arkasındayım ahmet ağaoğlu küçük düşünen ufak zihniyetli bir adamdır asla ve asla trabzonsporda başkanlık yapacak kapasitesi bence hiç olmadı bundan sonrada olmayacaktır ya düşününki bir başkan bonservis verirken canım yanıyor derse millet eşşekmi senin altyapından çıkacak futbolcuna bonservis ödesin işte beyni bu kadar çalışıyor ve trabzonspordaki başkanlık miyadını geçen sezonki 2-2 lik alanya maçında bitirmişti korona imdadına yetişti şuan hala başkan.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben buna katılmıyorum.

Trabzonspor'un "hala" taraftarı varsa, Trabzonspor'u yöneterek ününe ün parasına para katanlar oturup şükretmeli.

Bu takım ne verdi ki taraftarına.

1o senede bir kupa.

Yaklaşık 30 yıldır takip ederim takımı, 2'si iki sene içinde 4 Türkiye kupasından başka "sevincim" yok.

Ama hayal kırıklıklarına, üzüntülerine, aldanmışlıklara kitap yazılır.

O yüzden bize başkancıklar değil başkan lazım. Her zaman taraftarını mutlu edecek adam lazım.
                      Aynı takımı tutuyoruz. Aynı sevinçleri, aynı üzüntüleri yaşadık.

Lakin taraftar olmak başarı beklentisini getirdiği gibi, başarısızlıkta aynı şiddetle bağlanmayı gerektirir.
                      Yani başarısızlık sonucu taraftarlık kopmaz, motivasyon düşmez.
                      Taraftarlık böyle birşey.
                      Salt başarıya indirgerseniz taraftarlığın duygusunu, kolay ... Kim çok şampiyon oluyorsa onu tutarız gider.

Yorum

• Ah baskan ahh..
                        bir golcü ve bir sag bek almadin.. inat ettin almadin..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Günümüzde futbol bambaşka bir sektör haline geldi. Spordan felan çıkalı çok oluyor. Devasa bir sektör. Önceden herkes bakkaldı. Şimdiyse marketler, hiper marketler çağı. Biz hala 80'lerin 90'ların bakkal kafasıylayız.

En basit örneği altyapıdan çıkardığımız çocuklar. 20 yaşına gelmiş adamların en temel bilgilerde dahi eksik olduğunu görüyoruz. Adam pozisyon almasını bilmiyor. Mikrofon uzatılıyor Pereira'nın yaşi diyor, yaşlandım artık yaşım 25 26 oldum diyor. Kulüp bir spor akedemesi gibi işlemi. Bu çocukların eğitiminden tutun da kariyer planlamalarına kadar her şeyinde olmalı. Yoksa altyapıdan kulübe gelir takıma katkı gibi söylemler hamasetten öte geçmiyor. Hem altyapı diyoruz hem de gerekli olanları yapmıyoruz

Meselq futbolcu arama, tarama ve izleme komitelerine ciddi anlamda yatırım yapılmalı. Çalıştığın ve tanıdığın menejerlerin çapına sıkışıp kalınmamalı. Avcı gelinceye kadar kulübü emanet ettikleri teknik direktörlerle, antrenörlere bir bakın Allah aşkına. Geçen seneyi hatırlayalım mesela. Sakatlıklar birinci gündemimizdi şimdiyse olağan sakatlıklar harici aklımıza pek gelmiyor. Bugün Avcı gitse kulübün yine ne halt yiyeceği belli değil. Koskoca kulübün bu konularda bir planı programı yok. Kurumsallık yerlerde sürünüyor. Mesela birisi kafasına, keyfine göre forma seçiyor nepimizin ağzı açık kalıyor

Yazacak tonla şey var. Kafayı transferlerle, maçlarla bozmuşuz. Sürekli yaraya pansuman yapıyoruz. Yarayı iyileştirmek gerekiyor oysa. Bu kulübün zihniyet ve işleyiş anlamında bir devrim yapması gerekiyor. Bu devasa sektörün için de gereklerini yapmadıkça da böyle savrulur duruluruz.
                          +61

TS nin en büyük sorunu yukarıda detaylı yazılmış
                          Özeti hiçbir olan programın olmaması
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ah baskan ahh..
                            bir golcü ve bir sag bek almadin.. inat ettin almadin..
                            Aboubakar golcü nedir dersi veriyor, Bjk nin yarısı kadar atıp 4. Yüz...

Şu ahmak ligde değil Abubakar, Adem büyük-Skoda bile alsak liderdik, o kadar çöp ligimiz

TASFİYE BAŞKAN...
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Küçüktüm.
                              Köy kahvesinde büyüklerimizle maç izlerdik.
                              Trabzonspor benim için bir süper kahramandı.
                              Hiç şampiyonluğunu görememiştim ama yine de görkemliydi.

Fakat hep şöyle derlerdi: "Trabzonspor bir 30 sene şampiyon olamaz!"
                              Neden böyle konuştuklarını o zaman hiç anlamazdım.
                              40 yaşına geldim. Şehrin sosyo-ekonomik, sosyo-politik durumuna bakınca şimdi anlıyorum.
                              Bir de şu var, Trabzonspor, sadece prim, piar vs yapma aracı oldu hep birileri için.

Aslında Trabzonspor hep sahipsizdi! Ve hala da öyle!
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Har şeyi geçtim de, şampiyonluğu sattı terimi çok komik geliyor, abi eleştirin, teknik adamdan, alınan oyunculara kadar hesap sorun ama ya hu kim şampiyonluğu istemez ki çok saçma ve komik gerçekten. Yaşım 35 şöyr bişi var, hangi şampiyonluk kaçsa o dönemki başkan hakkında aynı şeyler söylendi demek ki bir arpa boyu yol alamadık...Koç 3 senede tam 55e yakın futbolcu almış düşünün tam 55 futbolcu ama hiçbir trafatar değil satmak, başarız olarak bile görmüyorlar Koç dönemini.... Bu başkanın söylerim ve eylemleri sıkıntılı ve son yılı transferleri de tam bir fecahat lakin adam sürekli bir mücadele halinde...Her şey değişiyor demiş arkadaşlar peki soruyorum 15-20 yıl önce de başkanlara aynı şeyler isnat ediliyordu şimdi de aynı şeyler Taraftarın zihin yapısını ne yapacağız?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X