Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siz röpörtajı dinlediğinize emin misiniz?
    Adam önce corona vs. ciddi sıkıntılar yaşadığımızı, ama buna rağmen Trabzonspor gibi oynamamız gerektiğini söylüyor ki ben direk genel anlamda konuştuğunu görüyorum Eksiklerimizi çoşku ile kapatmamız lazım dedi.
    Bir hoca hedef alma durumu ben o konuşmadan anlamadım. Anlamak için epeyce önyargılı bakmak lazım.

KAldı ki hocayı da eleştirebilir eğer sahadaki oyuna istinaden eğer gerek görürse. De öyle birşey yapmamış adam.

Yorum

• Başkan coşkulu top oynanmasını istiyorda önce yaptığı ve yapamadığı transferleri, getirdiği saçma sapan antrenörleri düşünsün. Dandik isimleri kadroya kat sonra biz Trabzonspor'uz, ona göre oynayın de. He onlarda zaten çok meraklı senin Trabzonspor'una. Enkaza çevirdikleri bir kulüpte hala yanlışı başka yerde aramaya çalışıp hedef şaşırtmaya çalışıyor.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Yahu sene başında hata yapıldı. Döndüler o hatadan.
        Temcit pilavı gibi aynı yere dönüp durmayın.

Her hatada kelle alınmaz.
        Her puan kaybında sene başına mı döneceğiz?

Evet sene başında yapılan transferler ve hoca seçimi hatalıydı.
        Dönüldü o hatadan.

Yorum

• Yapılan hangi transferlerden dönüldü sorabilir miyim?
          Kaç tane sene başı hatalı transfer yerine düzgün biri alındı en azından ara transfer döneminde?
          Forvet?
          Kanat ortasaha?
          Yedek Stoper?
          Sağ bek?
          Sol bek?
          8 numara?
          Berat ile Baka'nın eti ne, budu ne tek başlarına ayağa kaldırmaları için. Tabi ki sene başına döneceğiz. Çünkü bir kere temel çürük. En ufak rüzdarda bir o yana, bir bu yana yatıyoruz.
          Sizin dönüldü diyebilmeniz için bu takımın şampiyonluk yarışı içinde olması gerekir. Ha sizin için 4., 5., 6. başarı ise buyrun keyfini sürün, ilgileri başarılı görün. Kaybeden ne yöneticiler ne de futbolcular. Trabzonspor ve taraftardır bu günlerde kaybeden.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İki forvete 2.6 milyon yurro veriyoruz. Ve sonuç: hüsran.

Ekonomi çok önemli, az önemli olsa bu iki elemana 3-4 verecektik demek ki.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Berat - Bakasetas - Yunus. Toplamda 10 milyon euroluk adamlar. Devre arası transferleri.

Kolayı var arkadaşlar. Çok bilenlerden bir grup toplanın 5-10 milyon euro hibe edin kulübe, transfer yapsınlar.

Trabzonspor taraftarı da keşke istifa etse de bir rahatlasak ya.

FB maçını izliyorum şu an. Sadece Gustavo ve Mesut'un maliyeti ile kadro kuruyorsun sen. Evet, Diabate - Afobe hatta Djaniny rezil transferler ve maaşları da az değil.

Küfür etmeden konuşmakta zorlanıyorum ama bu canına yandığımın yerinde 3 yılda minimum bütçelerle kadrolar kurulmuş, birkaç yanlış transfer de olsun be.

Erdal Hoş diyor ki Diabate, Ghezzal'a göre daha fazla süre almış. Bizim taraftar da diyor ki Ghezzal varken Diabate'yi kim aldı? Ya ömründe Ghezaal'ı izledin mi hiç? İsmini duydun mu acaba? Ha bana kalsa Diabate'nin Sivas performansı bile almamak için yeterliydi. Yanlış yapıldı.

Tony, Ekuban, Sörloth, Hugo, Edgar, Flavio, Bakasetas, Yunus, Trondsen, Mikel hatta N'Diaye, Guilherme... Bunlar kötü transferler mi? Arada tuz parasına alınan ve tutmayanlar da var. Toplasan 5 milyon euro bonservis harcamışsın sadece. Elin oğlu Gustavo'ya verdi sadece o parayı. Samatta'yı aldılar 6,5 milyon bonservise.

Aranızda anlaşın arkadaşlar, bir aday çıkarın. 10-15 milyon euro da nakit para koyun cebinize. Bir görelim ya ne kadar Trabzonsporlusunuz?

Yorum

• Hatadan dönüldü dedim. Hatalar telafi edildi değil.
                2 temel hata vardı.
                Düşük profilli hoca ile de biz her türlü işi görürüz, nasılsa keramet bizde diyen yönetim bundan vazgeçti.
                Bizim aldığımız her adam parlar. Hazır veya değil farketmez diyerek uyguladıkları transfer politikası. Bundan da vazgeçildi.

Sene başı yapılan hatanın telafi edilebilmesi için yeni hoca ile yanlış kurulan takımın düzeltilmesi lazım.

Nasıl bir fantezi dünyanız var?
                Sene başında yapılan hataların devre arasında telafi edilmesi mi?
                Onu bekleyen zaten akıllı bir beklenti içinde olamaz.

Şampiyonluğa oynadık 2 sene. Bu sene 15 hafta kala koptuk.
                Başarı kriteriniz sadece şampiyonluk ise yanlış takımın peşindesiniz.

Ayrıca hatasından caymış yönetici veya personelleri dahi kovacak - değiştirecekseniz hiçbir başarı elde etme şansınız zaten yok!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hatadan dönüldü dedim. Hatalar telafi edildi değil.
                  2 temel hata vardı.
                  Düşük profilli hoca ile de biz her türlü işi görürüz, nasılsa keramet bizde diyen yönetim bundan vazgeçti.
                  Bizim aldığımız her adam parlar. Hazır veya değil farketmez diyerek uyguladıkları transfer politikası. Bundan da vazgeçildi.

Sene başı yapılan hatanın telafi edilebilmesi için yeni hoca ile yanlış kurulan takımın düzeltilmesi lazım.

Onu bekleyen zaten akıllı bir beklenti içinde olamaz.

Şampiyonluğa oynadık 2 sene. Bu sene 15 hafta kala koptuk.
                  Başarı kriteriniz sadece şampiyonluk ise yanlış takımın peşindesiniz.

Ayrıca hatasından caymış yönetici veya personelleri dahi kovacak - değiştirecekseniz hiçbir başarı elde etme şansınız zaten yok!
                  Keramet bizde de demediler. Ünal Karaman o kadar boktan bir futbol oynatıyordu ki daha kötüsü olmaz herhalde dediler.

Hiçbir şey lazım değil bence bu taraftara. Maks. Hacıosmanoğlu ve Sadi Tekelioğlu. Fazlası değil.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keramet bizde de demediler. Ünal Karaman o kadar boktan bir futbol oynatıyordu ki daha kötüsü olmaz herhalde dediler.

Hiçbir şey lazım değil bence bu taraftara. Maks. Hacıosmanoğlu ve Sadi Tekelioğlu. Fazlası değil.
                    Onu Çimşir tercihi için değil, Newton tercihi için yazdım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onu Çimşir tercihi için değil, Newton tercihi için yazdım.
                      Newton fiyasko. Zaten bu yıl için her şey fiyasko. Ama böyle dememek lazım. Bu akbaba taraftar hak etmiyor doğruyu konuşmayı.

Yorum

• "Sörloth gider, Mörloth gelir"

Afobe+Djaniny+Plaza+Diabate+Baker= SIFIR

Yorum

• [MENTION=7229]Ercan Ertan[/MENTION]
                          Alınan oyuncular, teknik hocalar yetersiz ki bugün bu noktadayız, geçen yıl şampiyonluğu kendi elleriyle verdiler. Ayrıca akbaba falan diyerek kırıcı konuşmaya başladın. Ayağını denk al.

[MENTION=10413]Mehmet Fatih Yavuz[/MENTION]
                          Benim tabi ki başarı kriterim şampiyonluk. Lige renk katan kulüp olarak mı anılalım hep? Şampiyonluğa oynayamadiktan sonra futbolculara nasıl bir motivasyon kaynağı yaratabiliriz? Trabzonlu, Trabzonsporlu futbolcu mu bulalım, 2-3 katı para mı verelim oynasınlar diye dışarıdan gelenlere?

Ne zaman ve nerede dönüldü bundan?
                          Sene sonu Avcı'nın istedigi oyuncuların geleceğinin bir garantisi var mı?
                          Yeni Afobelerin, Marlon'ların gelmeyeceğinin bir garanti var mı?
                          Tek dayanak noktanız Avcı'nın iyi oyuncu transfer edecek umudu.

Benim böyle bir fantezim yok. Yanlis transfer politikasindan dönüldügünü söyledi, nerede dönülmüş merak ettim. Çok kesin konuştunuz çünkü. Engelleyen varsa da ara transfer döneminde çöp transferleri istemeyen Avcı'dır. Yönetime kalsa koltuğu kurtarmak için onları da transfer edecekti.

Bana yönetimi koruyup kollayan mesajlarla gelmeyin arkadaslar. Şu an sizin umutlarınızı ayakta tutan Avcı'dır. Ki onu da yönetim baskılar sonucu getirdi. Harcamayacağı da meçhul.
                          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 21:12.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• "Devre arası doğru işler yapıldı ama sene sonu yapılacağının garantisi yok."
                            "Devre arası transferler doğru yapılmış ama yanlıştan nasıl dönülmüş anlaşılmamış." (Ciddi sıkıntın var bunu anlayamadıysan.)
                            "Avcı'yı getirdiler ama geleceğine dair harcanıp harcanmayacağının garantisi yok."

E tabi bugün yönetim değiştirince hakkında ayet var bu yukardakilerin hepsinin pozitif yönde gelişeceğinin garantisi var.

Garantisi yok diye yönetim yorumu mu olur?
                            Yapıyor mu yapmıyor mu?
                            Geliştiriyor mu geliştirmiyor mu?

"Geliştiriyor ama devam edeceğinin garantisi yok."

Evet sıfırdan gelecek adamın hakkında vahiy var, garantili!!!
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 21:26.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> @Ercan Ertan <!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
                              Alınan oyuncular, teknik hocalar yetersiz ki bugün bu noktadayız, geçen yıl şampiyonluğu kendi elleriyle verdiler. Ayrıca akbaba falan diyerek kırıcı konuşmaya başladın. Ayağını denk al.

<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
                              Trabzonspor başkanına şampiyonluk satma imasında bulunanlar ayağını denk alsın. Akbaba basit bir tabir, kötü durumdan faydalanan saldırmak için bekleyen taraftar işte. Alınacak bir durum yok. Kırıcıysa özür dilerim.

Tekrar söyleyeyim, Trabzonspor başkanına şampiyonluk sattı diyenler ayağını denk alsın.

Hadi çözümü konuşalım. Gönderdik Ağaoğlu'nu? Planınız nedir? Yaş 34 görünüyor. Kim mesela size göre başarılı başkan? Sürekli yıkıp yıkıp baştan mı yapacağız?

Hadi o zaman ben de diyeyim ki hiç şampiyonluk alamamış, takıma Brezilyalı vasatları doldurmuş Özkan Sümer şampiyonluğu satmıştır (umarım ironiyi anlamayanlar çıkmaz). Ne yapacağız şimdi? Nasıl çıkacağız bu işin içinden?

O kadar emin konuşuyorsunuz ki bazen sanki devre arası transferleri yapılırken Avcı sizi arayıp sormuş gibi. Ne güzel dünya ya.
                              En son jönts tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 21:23.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ünal kötü oynatıyorsa eğer şuan oynanan oyundan dolayı kusmamız gerekir çünkü ortada saçmalıktan başka birşey yok.Ünalın elinde Edgar-Hugo falan yoktu,Türkmen-Campi vardı.Ünalın ortasahada Sosa-Parmak vardı,yedekleri olarak Doğan ve Batuhan gibi ikinci ligde bile ilk 11 de forma giyemeyecek adamlar vardı.Ünalın forveti Rodellega idi,hani her maç küfür yiyen gereksiz şutlar atan Rodellega.Ünal Sosadan regista çıkardı.Pereira,Sosa,Ömür ve Yazıcıyı pas oyununda çok iyi kullandı.Ömür harikalar yaratmıyordu ama pas oyununda iş yapıyordu.Yazıcı bile o dönem küfürler yiyordu.

Neticede Ünalın elinde alternatif anlamında son derece zayıf bir kadro vardı.Avcının elindeki kadro hem stoper hem de orta alan anlamında son derece alternatifli ama adam kullanamıyor.Bu kadroyu Ünala versen kat kat daha iyi kullanır.Ünal sanki muhteşem bir kadroyla oynuyormuş gibi konuşursak burada hata yapmış oluruz.Adam o kadrodan maksimum verimi almayı başardı.10 numaralı Sosadan defansif oyun kurucu çıkardı.Dakika 60 dan oyuncu alternatifsizliğinden dolayı ortasaha çöküyordu adamın oyuna alabilecek bir tek oyuncusu bile yoktu.Batuhanı ve Doğanı alınca sürekli top kaybediyorlardı.

Aynı zamanda defanstan topla çıkmakta zorlanıyorduk.Türkmen denilen rezil stoperle adam defanstan top çıkarmaya çalışıyordu.Campi denilen ağır kalasla savunma çizgisini önde tutup pres yapmaya çalışıyorduk,birebirlerde ve arkasına atılan toplarda sıkıntı çıkarıyordu ayrıca boyuna rağmen bir tane kafa golü yok.Hosseini denen vasatı söylemiyorum bile.

Neticede Ünal denilen adam elinde ki kadroyla gayet iyi oynatıyordu takımı zaten yediğimiz gollerin ve baskının büyük bir kısmı son yarım saat oluyordu bunun da nedeni hoca değil yönetimdir.

Ünal döneminde bir tane derbi kaybetmedik resmen.Avcı denilen looser büyük maçların hepsini bir şekilde kaybediyor.İyi kadro versen de farketmez.

Daha kötüsünü göstermek Ağaoğlunu ve yönetimi iyi yapmaz.Bu ölümü gösterip sıtmaya razı etmekten farksızdır.Burada Ağaoğlunun düşmanı değiliz ama saçma sapan egosu ve yapamadığı şeylerle takımın son üç yılda ki bütün çabalarının içine etmiştir kendisi.
                                En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 21:34.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X