Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazık Oldu

2020 kadrosunu dağttınız,

Tff mhk hakemleri izlediniz,

Hayatta tek başarısı olmayan Mya nın taşeronu oldunuz,

Hoca seçimlerinde 3. Lig tecrübesi olmayanı seçtiniz,

Stoper - Forvet almadınız,

Yazık oldu...
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bu adamın hiçbir röportajını 10 saniye bile izleyemiyorum.

Yorum

• Arkadaşlar lafı uzatmaya gerek yok. Vesayet odakları tarafından bu takıma "Piyon" rolü biçildi. Ve mevcut başkanımız olan biten hiçbir şeye ses çıkartmayarak bu durumu iyice pekiştiriyor. Yazıklar olsun diyorum! Bir takım gasp edilen hakkını saha içinde ve saha dışında aramazsa gelen vurur giden vurur. Sahada rakiplerine hiç ses çıkartmayan futbolcularımız olması tesadüf değil. Futbolcular salak değil, olan biteni ilk onlar görüyor. İçerde ne yaşanıyorsa sahaya da o yansıyor. Yönetim kendisine anlatılan rolün hakkını veriyor. Tebrik ediyorum.

Yorum

• Galatasarayın santraforu gelse sende Djanniny i kesmez mi ?
          Aboubakar gelse sende Djanniny i kesmez mi ?

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece bekler konusunda gerideyiz.
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kargaların başkanı bile ''eğer haksızlığa uğrarsak taş üstünde taş bırakmam'' diyor.

Bizimkiler şirinlik peşinde koşmaya devam etsin.

"eli maşalı adamlar" ın olacak böylesi bir sektörde. bjk'ye bakıldığında siyasilerden tutun, aktif kabadayı (ne dediğim çoğunluk anladı) çevresinin ağırlığını da hissetmeli futbol yönetimi.Yasadışı işlerden bahsetmiyorum ortada gezmeleri yeter.

Bize gelirsek geçen sezon bir bakan "Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmek isteriz" dedi diye yok sayıldı. Daha önceki yıllarda İHO hakemleri bir maç sonrası göz hapsine aldı. Bu tür aleni işlerle olmaz.

Trabzon şehrinin yetiştirdiği kişilerden bahsedilir durur ancak bizdeki ayrılıkçı bakış, birbirinin kuyusunu kazma durumlarını başka camialarda bu denli ağır hissetmessiniz. Yerel medyayı örnek versek dahi yeter.
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [/SIZE]Arkadaşlar olay budur. İş adamlarını seçip başkan yapmakta hata mı ediyoruz acaba ?
              Ister is adami gelsin ister muhtar ister işci cantada keklik olan trabzon sehirini kimse iplemez bu saatdrn sonra ne yaparsak yapalim kafadan kaybettik biz
              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.03.2021, 22:43.
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• adamlar ofsayttan attığı gole bile itiraz ediyor biz ise hiç bir hatanın görüntülerini sosyal medyadan paylaşmıyoruz.

o kadar insan neden paylaşım yapılmamasını henüz anlamış değil.

bundan daha kötü olduğumuz senelerde bile en ufak hatada bir sürü şeyler oluyordu.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bir ara forumda "antipatik oluyoruz" a kafayı takan arkadaşlar vardı. Belki de başkanım antin pantik olmak istemiyordur

Köşebaşlarının hepsini bu sempatikler tuttuğu için antin pantik olursan olmaz e her şey de Trabzonspor değil bu insanların her birinin bir ticari ve sosyal statüleri var. Trabzonsporluluk bugün var yarın yok. Yine yarın bu sempatiklerle başbaşa kaldığında siz antipatikler ne işe yararsınız ki

Fazla takılmayın bu mevzulara. Keyfini çıkarın, fazla derin mevzulara girmeden eğlenmenize bakın
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Yeni Moda "Bunlar yönetici, kendi şirketleri, menfaateleri var ilk sırada Trabzonspor yok" oldu.
                    Ağaoğlu cu değilim, yeri geldi destekledim, ki ayağa kaldıran kendisi, yeri geldiğinde de en sert şekilde eleştirdim, ki bizi frenleyen de kendisi.
                    Ama bilmiyorum, hep bir ağızdan yazdığım gibi moda olmuşcasına "sirketlerini düşünüyorlar" biraz saçma duruyor sanki.
                    Hakem hataları ortada, orta hakem ve VAR çıktı şimdide.
                    30 senedir kim engelleyebilmiş bize karşı olan Halem tutumunu? Eskiden birdi, simdi var be avar la birlikte 3 hakem birden hakkımızı yiyor.

Elestirirken bunların unutulmaması gerek
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bunlar kimden talimat aldı da konuşmuyor ortalık karıştı yönetim karadeniz gazetesine röportaj veriyor puhaha
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yeni Şafak Spor
                        @yenisafakspor
                        ·
                        40sn
                        Fatih Terim: "Trabzon'da VAR'da olan Cüneyt Çakır, skandal bir karara imza attı, 2 gün sonra gelip burada VAR'ın başına geçti."

sen sus basgan tamam mı?

Yorum

• Elin adamlari bizi savunur oldu. Korkak herifler defolun gidin artık.
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• Vay be 4 gun sonra gs camiasi bizden daha cok sahip çıktı bize.
                            Ne biçim camiayiz biz.
                            Asil hakkı yenen biziz.
                            Bu her sene böyle.
                            Neden bu kadar sessiziz.
                            3 istanbul takımına yapılmayan kıyak yok, ama hep onlar mağdur olarak piyasada.
                            Biz hep sus pus.

Yorum

• Gs camiası sahip çıktı bize

İnsan şunu yazarken utanır ya.

Yorum

• Bizim maçımızda bize karşı yapılan hatayı gs bizden daha çok konuştu. Bence bu bile sayın başkanın utanması için yeterli. Bilmiyorlarsa eğer hak aramayı öğrensinler bugün izleyip.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X