Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    80 milyon € borca takılmanızı anlamıyorum.
    Diğerleri 300-400 milyon € borçta.
    Hadi onlarla kıyaslamayı geç, borç yiğidin kamçısıdır. 80 olur sırasıyla düşer. Borçsuz bir kulüp olmak siyasetin oyuncağı olmamak demek. Hedef o olmalı.
    80 olsa takılmayacağım, kimi bir milyar iki yüz diyor, kimi bir buçuk milyar tl diyor. Dört ay önce başkan 930 milyon diyordu. Zarar zarar da bu hesaba göre minimum 270 milyon tl artmış altı ayda. Yada bu rakamlar yanlış.

Yorum

• Kulüp bilgidiniz batmış.

Öyle futbolcu satmakla, sampiyon olmakla ödenecek bir borc degil bu.

Birisi cebinden cikarip ödemedikce bitecek bir borc da degil. Bildiginiz kayyum yükleniyor yavas yavas...

O zaman da hep beraber aglariz artik transfer basliginda. Gesmis olsun.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulüp bilgidiniz batmış.

Öyle futbolcu satmakla, sampiyon olmakla ödenecek bir borc degil bu.

Birisi cebinden cikarip ödemedikce bitecek bir borc da degil. Bildiginiz kayyum yükleniyor yavas yavas...

O zaman da hep beraber aglariz artik transfer basliginda. Gesmis olsun.
        Kulüp batalı yaklaşık 5 yıl oluyor. Yeni fark ettiysek bilemem.

Yorum

• Arkadaşlar hepiniz rahat olun Türkiye toprakları üzerindeki 4 büyük kulübümüzün batma şansı hiçbir zaman yok. Ben bildim bileli 2000 yılından itibaren batıyoruz. Türkiye’de futbol gibi kalitesiz bir spor sayesinde insanlar ayakta uyutuluyor,gündem,ekonomi,bilim takip etmeyen insanlar maçların 90 dakikasını büyük bir heyecanla takip edip bütün her bildiğini unutuyor. Sizce futbol biter mi bu ülkede?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar hepiniz rahat olun Türkiye toprakları üzerindeki 4 büyük kulübümüzün batma şansı hiçbir zaman yok. Ben bildim bileli 2000 yılından itibaren batıyoruz. Türkiye’de futbol gibi kalitesiz bir spor sayesinde insanlar ayakta uyutuluyor,gündem,ekonomi,bilim takip etmeyen insanlar maçların 90 dakikasını büyük bir heyecanla takip edip bütün her bildiğini unutuyor. Sizce futbol biter mi bu ülkede?
            Bu yorum başlığın en üstüne yapıştırılmalı
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• tebrikler. kutlamara oncülük et. ne yok biliyor musun? RUH yok. TS Luların ruhunu bir gecede öldürdü..

önce sen. sonra hükümet.. hepsinin bilmem ne bilmem ne.. benim hakkım iliklerine kadar haram olsun. hakkımı helal etmeyecegim ilk sıradaki insan.. inim inim cıksın!!!

Yorum

• hak mahrumiyeti mi alıyorsun napıyorsan yap çık şu hakemler hakkında 2 laf et artık

Yorum

• Sağ beekkssss....
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ünal hocaya ettiğin sitemin, lafın yarısını tff ve hakemler için etmedin daha konuşma artık kaybol git.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Hee çık konuş şimdi, maçtan önce konuşacaktın.. millet boşuna mı yaygara kopardı hakemler açıklanınca?

Yorum

• Kadro yok kadro,şu işi adam gibi yapacak birine bırak Allah aşkına,Trabzonspor kadro kalitesi hiç bu kadar düşmemişti.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Sertaç Güven ile Ertugru Doğan galip gelince hemen twet atardılar şimdi sesleri çıkmıyor.. Samimiyetsizler
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• Hakem belli olmadan twitterda paylaştı millet Yaşar Kemal olacak diye, ses çıkarmadın.

Açıklandı, taraftar senin yerine gündem oluşturdu. Yine ses çıkarmadın.

Geldi maçın içine etti, doğradı. İş işten geçtikten sonra açıklama yapıyorsun.

Arkadaş üç maç üst üste kazanınca bütün siyasi partiler ziyarete geliyor kulübe. Sen bu adamlarla ne konuşuyorsun? Hiç mi etkin yok, tff'nin ipini tutanlarla iki kelam edemiyorsun. Çık hakemi soyunma odasına kilitle demiyoruz ama bu kadar da olmaz hepten pısırık bir camiaya dönüştük. Kulübün hakkını twitterda biz savunuyoruz. Al bütün hakem hatalarını basın toplantısı yap. Kaç para ceza verirse versinler her hatada kat kat fazlasını konuşuyorsun. Adamlar senin maçından önce hakemi görevden aldılar ya.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Eee dedik sana Başakşehir maçındaki penaltı verilmeyince konuşacaktın
                              şimdi dır dır etmen boşuna.

yazık sana yazık başkan..

Yorum

• Maç biteli 2.5 saat oldu ve hâlâ dut yemiş bülbül gibi sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Şampiyonluğa ortak olacağın maçta lime lime doğrandın, tek kelimen Yaşar bu penaltıyı uzaydan görürler oldu. Seni yıllardır destekledim ya, bana yazıklar olsun. Koç'un götüne yapış, tek kelime etme, nasıl olsa piyonluğu kabul etmişsin bize laf ne hacet.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X