Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer yapamıyorsun başkanlık yapamıyorsun idareci hiç değilsin bari çeneni kapat be adam..Ne o öyle Göksel'le Yalı çocuğuyla şakalaşmalar laubali laubali konuşmalar vıcık vıcık hareketler..
    Eziklik psikolojisi başka birşey değil.Espri yapmak veya birşey söylemek zorunda değil ama öyle hissediyor kendisini.

Yorum

• Başka bir bakış açısı

Dün iyi Trabzonsporlu dostlarımdan bir kaçı davetli olmasına rağmen protokole gitmemiş ve KIZGINDI...

Arkadaşlar eleştiri tamam, ama bugün-bu hafta-bu sene EN MUTLU TARAFTAR TRABZONSPORDUR, 2021 e en büyük kupayla başladı.

Avcı ŞİMDİ BÜYÜK HOCA OLDU, 20 yıllık kariyerinin ilk kupasını TRABZOSPOR SAYESİNDE aldı, ilk kupa unutmayın, bizim 9. süper kupamız...

Kavramları doğru oturtalım, Hocamızdır artık değerimizdir ama gerçek olan TEK BÜYÜK TRABZONSPORDUR, dün görüldü...

Dostum dedi ki abi Asporda yayınlandı, hakemlere laf edemiyoruz, koca şehir sıradanlaştık yazık vs herkesin söylediği lafları etti, haklı da...

Ammaaaa, Göksel ve Tff çetesi öyle güçlü ki Barcelona şampiyon olamazdı ülkede de dedi..

Peki, bizden kupayı siyasi ve f tipi güçle aldılar, sonuç? 6 ay sonra süper kupayı bi yerlerine sokmadık mı? Fb 2011 den sonra gün gördü mü?

1. Trabzonspor ligde mücadele eden basit bir Anadolu takımı değildir, tertemiz spor isteyen Anadolunun kabadayı abisidir

2. Götsel, Ömer Ali ve J fernandesi alarak direk 11 e koyarak BİZ BİR ÇETEYİZ mesajını vermiştir, Alanya da bizim konya da fb de demiştir

3. Burada 2 yıl evvel Okan okan diye yazanlara karaktersiz-sisteme köpek olmuş BÜYÜTÜLEN BİRİ demiştim, 2 sene sonra bugün herkes sövüyor, öz evlatçılık KONTROLLÜ BİR SEVİYEDE ŞART

Unutmamak lazım, FUTBOLDA BİR ÇETE VAR BİR DE TRABZONSPOR VAR, konu bu kadar basit...
      En son Tekke tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 10:44.
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Yönetim istifa !

Yorum

• Bu adamdan bir cacık olmaz. Avcı kaliteli adam istiyor Ağa'm'sa bit pqzarından alışveriş yapıp bir de kredi kartına taksit yapma derdinde. Avcı'nın istediği adamlar Ağa'm'ın vizyonuna 2 numara büyük geliyor. O yüzden kıvranıp kıvranıp duruyor.

Ayrıca Ağaoğlu'nun takımı ulaştırabileceği son nokta bu. Adamın çapı ancak buna yetiyor. Oysa bizim çok büyük kurumsal adımlar atmamız gerekiyor.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Dünkü kupaya bakıp eğer transfer yapmayacaksa Sayın Başkan çok çok büyük hata eder. Takıma en az 3-4 kaliteli transfer gerekiyor....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• basinda bulundugu takim dun aksam kupa aldi ama yine kimseyi memnun edemedi.adamin dunku konusmalarinda ne var da bu kadar elestiriyorsunuz anlamadim.adam birsey soyluyor ezikliginden giriyorsunuz acemiliginden cikiyorsunuz.
              simdi de aciklamalarinda kurumsal bir dil kullanmiyor diye kiziyorsunuz.bu nasil bir elestiri seklidir?visca olayinda o kadar haber cikti ki ampul gokselle boyle bir dialog gecti demesi niye ayip olsun.bu ligde her aciklamasinda kurumsal bir dil kullanan baskan var mi?ne goksel ne de ali koc olayinda anormal birsey yoktı.basinin aciklamalari tiye almaya calisti.komik mi?bence de degil ama oyle irite olacak birsey yok.luzumsuz yerlerde espri yapmaya calismak ahmet baskan'in degil genel olarak o kusak karadenizlilerin sorunu.tuhaf bir sekilde komik olduklarini dusunuyorlar.
              bunun disinda baskanin artik transfer konusunda tum olayi hocaya birakmasi gayet dogru.ustune basa basa hocanin onayi istegi dogrultusunda hareket ediyoruz transferi bana degil ona sorun dedi.herseyi ben yapiyorum,her transferden ben anlarim modundan cikmasi olumlu gelisme.

baskan aciklama yaptiginda sevincimiz kursagimizda kaliyormus oyle mi?alakasi yok,yok oyle birsey abartmayin.uzun zaman sonra rahat bir uyku cektik.baskan'in hoca'nin sevincini ustune okan'in aglamasini gorunce daha fazla mutlu olduk.herkes cok guzel konustu.ampullerin takimi istanbulun buyutulmus ucuzleri kadar sinir bozucu.

burada elestirilmesi gereken diger mevzular var.mesela neden transferler son saniyeye kadar beklemek zorunda?eger sonuca bakip transfer yapilmazsa ligin ikinci yarisinda buyuk sikinti yasariz.dun mac sonu neden var hakemi hakkinda iki cift laf edilmedi?futbolcularin saha icindeki pasifliklerini gectim yoneticiler bile hakemler konusunda agzini acmiyor.yonetimin aciklamalari hakem atamalarinda tffyi, futbolcularimizin saha icindeki tepkileri sahadaki hakemi baski altina alir.ne yonetim ne de futbolcular agzini acmiyor.allah'tan artik odun yutmus gibi kenardan mac izleyen bir teknik ekip yok.hem avci hem yardimcilari surekli olayin icindeler.

herseye ragmen hem bonservis hem maas butcesi olarak bizden en az 4-5 kat daha fazla harcama yapan istanbul takimlarini gecerek iki kupayi aldigi icin kendisine sonsuz tesekkurler.hoca konusunda hatalar yapilmasaydi belki kupa sayimiz 3 olacakti ama artik yapacak birsey yok onumuze bakalim.
              En son tristram tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 13:07.

Yorum

• Sayın başkan dün sper kupayı avcı hocayla aranıza alıp poz verirken avcı hocayı işaret ederek
                onun eseri der gibiydin....

herkesin hem fikir olduğunu mutlaka sizlerde düşünüyorsunuzdur.
                direk oynayacak en az 3 tane oyuncu alırsak bu takıma
                rakiplerin vay haline diye hayal ediyorsunuzdur bizler gibi...

hadi zaman daraldı.
                son 4 gün.

Yorum

• Trabzon ve diğerleri

İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün iyi Trabzonsporlu dostlarımdan bir kaçı davetli olmasına rağmen protokole gitmemiş ve KIZGINDI...

Arkadaşlar eleştiri tamam, ama bugün-bu hafta-bu sene EN MUTLU TARAFTAR TRABZONSPORDUR, 2021 e en büyük kupayla başladı.

Avcı ŞİMDİ BÜYÜK HOCA OLDU, 20 yıllık kariyerinin ilk kupasını TRABZOSPOR SAYESİNDE aldı, ilk kupa unutmayın, bizim 9. süper kupamız...

Kavramları doğru oturtalım, Hocamızdır artık değerimizdir ama gerçek olan TEK BÜYÜK TRABZONSPORDUR, dün görüldü...

Dostum dedi ki abi Asporda yayınlandı, hakemlere laf edemiyoruz, koca şehir sıradanlaştık yazık vs herkesin söylediği lafları etti, haklı da...

Ammaaaa, Göksel ve Tff çetesi öyle güçlü ki Barcelona şampiyon olamazdı ülkede de dedi..

Peki, bizden kupayı siyasi ve f tipi güçle aldılar, sonuç? 6 ay sonra süper kupayı bi yerlerine sokmadık mı? Fb 2011 den sonra gün gördü mü?

1. Trabzonspor ligde mücadele eden basit bir Anadolu takımı değildir, tertemiz spor isteyen Anadolunun kabadayı abisidir

2. Götsel, Ömer Ali ve J fernandesi alarak direk 11 e koyarak BİZ BİR ÇETEYİZ mesajını vermiştir, Alanya da bizim konya da fb de demiştir

3. Burada 2 yıl evvel Okan okan diye yazanlara karaktersiz-sisteme köpek olmuş BÜYÜTÜLEN BİRİ demiştim, 2 sene sonra bugün herkes sövüyor, öz evlatçılık KONTROLLÜ BİR SEVİYEDE ŞART

Unutmamak lazım, FUTBOLDA BİR ÇETE VAR BİR DE TRABZONSPOR VAR, konu bu kadar basit...
                  Parti ayırmaksızın söylüyorum, 4 yıldır tebrik msj ı atıp şimdi atmayan Erdoğan da, Kılıçdaroğlu da Akşener de tepkisiz, hepsi Trabzona düşman-mesafeli, bile isteye geçen sene lig kupamızı çaldılar-şimdi de tebriksiz bıraktılar:

https://twitter.com/HSNoezcan/status/1354740251630166019?s=20

https://twitter.com/TSerdarSx/status/1354736535732678658?s=20

Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Başkan ağırlığı kaldırabilecek potansiyeli yok.. İyi bir yönetici olabilirdi ancak onu da harcadı..

Yorum

• Eğer Başkan ve hoca transfer konusunda hemfikirse ve az ama sağlam oyuncu (mesela Berat) alınacaksa, ben transfer yapılmamasına veya az ama öz yapılmasına razıyım.

Yorum

• ne kadar kızsam da etsem de bu kupa Başkanada yazar..
                        helal olsun..

doğruları yap..yeter..
                        sonucunu almaya başladın bile..

kalite kalite kalite..şart..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Ağa'm sana kızar ederim ama siyasilerin baskılarına rağmen bu satılmışlar'a bunu yaptığın için teşekkür ederim Böyle ol canımızı ye, adamsun

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Trabzonspor başkanı sayın Ahmet Ağaoğlu'nu desteklemiyorum ama bir Allah'ın kulu ona hakaret edemez. O Trabzonsporumuzun başkanıdır. Kim olursa olsun saygı duyulmalıdır. Herkes aklını başına alsın!

Yorum

• semedo'nun satılmasına gerek kalmadı oynadıkça yanındakilerle iyi anlaşıyor. Baker,Afobe,Plaza ile yollar ayrılmalı.

Marlon ve Flavio duruma göre yedek olur.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hatalar oldu ancak
                                Eskişehirspor'dan nakit talep edilmesi
                                Newton konusunda ısrarcı olmaması ve Avcı hamlesi
                                Türkiye Kupası ve Süper Kupa
                                UEFA'dan 4 milyon gelmesi de yönetime + yazar.
                                Hesaplaşmaları bir kenara koyalım, başkana sahip çıkalım, Sadri Şener'den sonraki en net başkan takımın başında da gerçek bir teknik direktör var, sürekli yeni baştan başkan teknik direktör bilmem ne yetti. hataları yapmamasına zorlamak lazım alaşağı etmek yerine.
                                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X