başkan şark kurnazlığı yapma transfer yap.. bu kısıtlı kadro ligi götüremez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene başında ali koç la yaptığı sosa geyiğinin visca versiyonunu yaptı.
Keyifle izlediğim kupa sonrası röportajlarında bu adamın kurduğu bir kac cumle tek başına yüzümü ekşitmeye yetti.
Yine de bu güzel geceyi baltalamaya yetmez çabası. Yatsın kalksın Abdullah Avci'ya dua etsin.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene başında ali koç la yaptığı sosa geyiğinin visca versiyonunu yaptı.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene başında ali koç la yaptığı sosa geyiğinin visca versiyonunu yaptı.Hamiş
Yorum
-
Elbetteki haklı olarak yanlış kararlarından dolayı daha büyük başarıları kaçırdığımız için sinirleniyor ve eleştiriyoruz. Ama ben yine de geçen yılın 3 kupasından 2 sini alan kulübün başkanı olarak ve yıllar sonra bize kupa sevinçleri yaşattığı için eleştiri hakkımı bugünlük saklı tutarak teşekkür etmek istiyorum.
Yorum
-
Hoca tercihleri... Başınızı bu yakacak sanırım sayın Başkan. Abdullah hoca harika tercih, bunu tüm camia olarak görüyoruz. Ama keşke sizler daha erken fark etseydiniz. Sadece teknik direktör makamını doldurmak yetmiyor. Hadi ben futbolla alakası açıp izlemek, ara sıra yorum dinlemek olan sıradan bir öğrenciyim. Newton yapar yaa, İngiliz adam taktik bilir tutar falan dedim. ( Mesajlar da hala duruyor, ibret alayım diye). Ama sizlerin bu konuda daha rasyonel tercihler yapması lazım.
Teknik direktör tercihi kulübün tüm işleyişini ve transferlerinizi etkiliyor. Flavio, Marlon, Hugo, Trondsen, hatta baker hatta ve hatta diabaté transferini bile bir mantığa oturtuyorum. Plaza ve Afobe (Denizli detayı yüzünden) çok net eksi yazar. Ama bu oyuncuları alırken oyuncuya değer katanın hoca olacağı detayını es geçtiniz. Sergen Yalçın ve değer kattığı oyuncular gündemde, Abdullah hocam ile bazı oyuncular nasıl taraftarın gönlüne girdi, bu da herkesin malumu. İş hocaya çıkıyor. Kötü tercih neticesinde yapılan tüm transferler basın tarafından çöp kovasına konulacak raddeye geliyor, hepsi size eksi yazıyor. Menajer iddiaları güç kazanıyor. Hoca kendi yapmadığı için bu transferleri uyumsuzluk oluyor taktik açıdan belki. Taraftar da doğal olarak sırt dönüyor size. Hatadan döndünüz çok geç de olsa, transferler de hoca onayı detayını kavradınız. Bu size tekrar seçilmek için kredi sağlar mı, emin değilim.
Yorum
-
Bu adamı yanlışlarına rağmen çok savunduk ama belli bir eşik geçildikten sonra sürekli bir cıvıklık modunda olması o kadar rahatsız ediyor ki...
Transfer soruluyor, taraftarla maytap geçiyor, basınla maytap geçiyor.
Düzgün bir yönetici profili gelen soruya düzgün bir uslupla cevap verir. Olumsuzsa da olumluysa da senin duruşundan taraftarın irrite olmaz...
Artık öyle bir hal aldı ki, kupa alınca bile gelen mikrofonda o sevinci insanların kursağında bırakabiliyor...
Visca iyi bir oyuncu tabi ki almak isteriz ama şartları bizim çok üstümüzde ve bu konuda girişimimiz yok demek çok mu zor?Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Çok merak ediyorum net penaltımız üzerinden hakemler niçin eleştirilmedi dün gece?
Rakip takım camia olarak komple yüklendiler hakemlere...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum