Yani gerçekten Ahmet Ağaoğlu zincirleme hatalar yapmaya başladı. Newton tercihi, birkaç transfer, Ali Koç ile cıvık muhabbetler falan. Ama öyle saçma bir şekilde eleştiriliyor ki benim içimden çıkıp başkanı eleştirmek gelmiyor. Aynı şeyi Karaman konusunda hissetmiştim. Ünal Karaman'ın ayrılığını yanlış bulmuştum, Ünal Karaman'ı da çok severşm ama konu o kadar uzatıldı ve o kadar saçma bir şekilde üzerine gidildi ki konunun neredeyse Ünal Karaman düşmanı olacaktım.
Demem şu ki arkadaşlar yıkmak kolay. Evet ortafa yanlışlar var, imkansızlıklar var, mevcut düzenin zorlukları var. Her şeyi bir bütün olarak düşünelim. 96'da bir oluşum, sonrasında yıkım; 2011'de bir oluşum, sonrasında yıkım; 2020'de bir oluşum, sonrası yıkmak olmasın. Umarım anlatabiliyorumdur.
Demem şu ki arkadaşlar yıkmak kolay. Evet ortafa yanlışlar var, imkansızlıklar var, mevcut düzenin zorlukları var. Her şeyi bir bütün olarak düşünelim. 96'da bir oluşum, sonrasında yıkım; 2011'de bir oluşum, sonrasında yıkım; 2020'de bir oluşum, sonrası yıkmak olmasın. Umarım anlatabiliyorumdur.
Yorum