Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım ilk kongrede Ağaoğlu seçimi kaybeder ve yeni bir IHO, Usta hatta Albayrak vs. gelir bu takımın başına. Biz bunu hak ediyoruz çünkü.
    İHO felaketti, onu tartışmaya bile gerek yok da Albayrak ne yapmış ki? Kendisi gerçek bir Trabzonsporludur, başarılı bir dönem geçirmedik onun zamanında ama rezil de olmadık. Mesela Başakşehir'e şampiyonluk vermezdi kendisi. Ayrıca kulübü zarar uğratmamış, nasıl bir finansal tablo ile aldıysa öyle bırakmıştır. Üstelik stadın da temelini atmıştır.

Usta ise vizyon yönünden cebinden 550 tane Ahmet çıkarır. Adam elinden geleni yapmıştır, yanlışları var mıdır, vardır. Ama kulübü euro bazında ne kadar borçla devralmışsa öyle bırakmıştır. Üstelik makine bir bir kadroyu da emanet etmiştir. Stada, formaya verdiği kendi sponsorlukları da cabası. Kısacası adam parasıyla rezil olmuştur.

Ahmet kişisi benim gözümde bunların yanına bile yaklaşamaz.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İHO felaketti, onu tartışmaya bile gerek yok da Albayrak ne yapmış ki? Kendisi gerçek bir Trabzonsporludur, başarılı bir dönem geçirmedik onun zamanında ama rezil de olmadık. Mesela Başakşehir'e şampiyonluk vermezdi kendisi. Ayrıca kulübü zarar uğratmamış, nasıl bir finansal tablo ile aldıysa öyle bırakmıştır. Üstelik stadın da temelini atmıştır.

Usta ise vizyon yönünden cebinden 550 tane Ahmet çıkarır. Adam elinden geleni yapmıştır, yanlışları var mıdır, vardır. Ama kulübü euro bazında ne kadar borçla devralmışsa öyle bırakmıştır. Üstelik makine bir bir kadroyu da emanet etmiştir. Stada, formaya verdiği kendi sponsorlukları da cabası. Kısacası adam parasıyla rezil olmuştur.

Nuri albayrak savunuyorsun yav ahahahaha aç Oteul Galati maçını izle ahahahah . Ayrıca borcu katlayarak teslim etti Sadri Şener'e. Bir ek de şöyle yapalım liman işletmesini Trabzonspor ortaklığına karşı kazandı.

Kendisi Trabzonsporlu evet ama küçük bir kısmı hariç ofluları bu kulüp kapısından içeri almamalı. Hele siyasal islamcılar
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nuri albayrak savunuyorsun yav ahahahaha aç Oteul Galati maçını izle ahahahah . Ayrıca borcu katlayarak teslim etti Sadri Şener'e. Bir ek de şöyle yapalım liman işletmesini Trabzonspor ortaklığına karşı kazandı.

Kendisi Trabzonsporlu evet ama küçük bir kısmı hariç ofluları bu kulüp kapısından içeri almamalı. Hele siyasal islamcılar
        Borç bırakan başkan görmek istiyorsan Sadri Şener denen tipe bak. Trabzonspor'un iflası onun zamanında başladı. Ama anlaşıldı, sen Albayrak'a siyasi olarak karşısın, Sadri Şener'i ise siyaseten kendine yakın görüyorsun. Emin ol benden daha Atatürkçü adam bulamazsın, benim kadar AKP muhalifi de bulamazsın. Fakat neyse ki Trabzonspor söz konusu olunca diğer tüm kimliklerimizi bir tarafa bırakmayı ve objektif davranmayı biliriz biz.

Yorum

• Kötü başkan sıralamasına girmisken
          May-iho-atay aktuğ-sadri-nuri albayrak- Ağaoğlu-usta derim

Benim gördüğüm en iyi başkan rahmetli Özkan Sümerdir
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Atı alan üsküdarı geçti ilk 2 den 11 puan yedin bizim rezil rüsva sürüsü utanmadan 4.5.olabilmek için transfer yapmaya 6 ay önce aldığı futbol fukaralarınıda kulüpten göndermeye çalışıyor.Yani insanın ağzı doluyor doluyor patalayamıyor.Allahım bana bu kulübün yabancı sermayeye satılıp Trabzonluların elinden ebediyen kurtulduğu günleri görmeyi nasip eyle.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ali K*ç çıkıp 4 büyüklerden birinin başkanı Kulüpler Birliğinin başına geçmeli diyor, aradan yarım saat geçmeden Ahmet Ağaoğlu ismi ön plana çıkıyor. Sabır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kötü başkan sıralamasına girmisken

Atay aktugun ne kötülüğünü gördün şimdiki kadronun 4 te 1 maliyetle 76 puan alıp Türkiye kupası almasını mı?60 puan alıp kendini nimetten sanmaması tv lere çıkıp gevrek gevrek konuşmaması bunlar suç tabi.

Yorum

• İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali K*ç çıkıp 4 büyüklerden birinin başkanı Kulüpler Birliğinin başına geçmeli diyor, aradan yarım saat geçmeden Ahmet Ağaoğlu ismi ön plana çıkıyor. Sabır.
                  Şahdı şahbaz olur.

Yorum

Borç bırakan başkan görmek istiyorsan Sadri Şener denen tipe bak. Trabzonspor'un iflası onun zamanında başladı. Ama anlaşıldı, sen Albayrak'a siyasi olarak karşısın, Sadri Şener'i ise siyaseten kendine yakın görüyorsun. Emin ol benden daha Atatürkçü adam bulamazsın, benim kadar AKP muhalifi de bulamazsın. Fakat neyse ki Trabzonspor söz konusu olunca diğer tüm kimliklerimizi bir tarafa bırakmayı ve objektif davranmayı biliriz biz.
                    Yav ahahaha Nuri Albayrak'tan sonra Sadri Şener geldi. Hepsi aynı bunların. Sınıflamaya gerek yok. Sadri Şener de başka bir lale. Yaptıklarına bakarsın Sadri>Nuri'dir.

Gavaradan konuşuyorsun. Nuri Albayrak hakkında gereksiz övgü olmasın diye mesajı alıntıladım. Sonra badem gözlü olmasın.

Her sakallı deden değil. Sadri Şener savununca Solcu olmuyorsun. Onu da Faruk Özak destekledi neticede.

Atatürkçü de değilim siyasal islamcı da değilim. Ben doğruyu ararım. Bu devlete de kulübe de kim katkı yaptıysa hakkını veririm, zarar verene de lafımı esirgemem.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atay aktugun ne kötülüğünü gördün şimdiki kadronun 4 te 1 maliyetle 76 puan alıp Türkiye kupası almasını mı?60 puan alıp kendini nimetten sanmaması tv lere çıkıp gevrek gevrek konuşmaması bunlar suç tabi.
                      Tamamen Özkan Sümer'in ekmeğini yedi, üzerine iki çivi çakamadı. Çaksaydı muhtemelen şampiyonduk. Ayrıca borsa hamlesi Trabzonspor'a çok para kaybettirdi.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yasin benden büyük çok daha iyi hatırlaman lazım abi.
                        Adam borsaya açıldı müthiş bir zarara uğrattı kulübü daha vahimi ise Özkan sumerin mirasını yiyip hiç etti. İki sene forvetsiz ve stopereizlikten şampiyonlar Ligi' kapısından döndük. Ts kendisinin hataları yüzünden 10 yıl geri gitti. İlk şampiyonlar ligi deneyimi için 2011 i beklemek zorunda kaldık.

Hiç unutmam çok rezil bir sözü vardı forvet yok dinmakiev maçına çıkacaz gruplara kalalım forvet alacağız demişti.

Yani şuan Ağaoğlu na kızıyoruz tamamen aynı mantık idi. O kadroya o borçsuz kulübu Özkan hoca veya usta yönetse başka bir şey konuşurduk diye düşünürüm hep...
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Olabilir tabii, herkesin kendine göre bir fikri var. Burada bütün forum toplansak sabahlara kadar tartışsak ortak bir nokta bulamayız zaten.

Aslında olay şu, asla kimse mükemmel olmayacak. Sadri Şener eleştiriliyor mesela. Özkan Sümer'i bir kenara koyuyorum, bir de Şamil Ekinci'yi demek ki bu kulübe başkan gelmemiş hiç. Böyle bakmak kolay. Başkanlık kolay bir iş değil, biraz da böyle bakmak lazım.

Olay Trabzonsporluluk ise mesela ben IHO'nun Trabzonsporluluğundan zerre şüphe duymuyorum. Yıkmak kolay, biraz daha yapıcı olmamız gerek tüm taraftarlar olarak.

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç unutmam çok rezil bir sözü vardı forvet yok dinmakiev maçına çıkacaz gruplara kalalım forvet alacağız demişti.
                          Zurawski idi galiba.
                          En son jönts tarafından düzenlendi; 18.01.2021, 23:47.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kötü başkan sıralamasına girmisken

Atay aktug u neden koydun oraya adam gayet caliskan bir baskandi kulubu sifir borcla da nuri albayraka devretti. Kulubun hisseleri oyle satilma olayi falan da yoktu. 15 nisan 2005 de kulubu borsaya gecirdi. Ardindan da aralik ayinda yinetimi nuri albayraka birakti. Kulubun borcsuz oldugu son donem atay aktug donemi idi.

Yorum

• Mesele yerli başkansa hepsi kötü. Ağaoğlunun yerine gelen ondan daha iyi olacak demiyorum zaten. hepsi aynı kadroyu bozuyorlar sonra.

bunu gene yaşarız biz. bu takım yabancı yatırımcıya satılması lazım

,
                              başka çaresi yok.

ağaoğlu hatalarından ders çıkarmışa benzemiyor bakalım bekliyorum. belki düzelir bir umut diyoruz...
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Militanı,
                                Paralı askeri,
                                Personeli,
                                Uzaaarrr gider
                                Militanı,paralı askeri,personeli dahi olsan bir insan eğer aşağıdaki soruların yanıtını bulamıyorsa ve savunamıyorsa der ki Ahmet Ağaoğlu kulübe İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan bile daha çok zarar vermiştir.

Bak yazdığım maddelerin eğer biri bile yalansa bir daha yazman bu foruma,yok eğer gerçekse kulübü adeta batıran bu hataları görüp de ona bir şans daha verelim demek,hatalarını düzeltir demek nedir?
                                Nasıl açıklanır,militanı olsan bu kadar zarara ses çıkarırsın.

Aşağıdaki olaylar kadar kulübe kim zarar verdi?

1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
                                2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
                                3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
                                4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?

Kulübün başına doğru düzgün teknik direkötör getirmemesinden,30 transferin sadece 5-6 isimden verim alınmasından,Newton'a ödenen tazminattan,CL cezası aldığımız için eldeki iyi futbolcuların gitmesi,iyilerin gelmemesi gibi yorum sayılacak hatalardan bahsetmiyorum.Geldikleri günden bu yana kulübe bir proje ve kurumsal çalışma katmamasından,her şeyi deneme yanılma veya ya tutarsa kafası ise ile yapmalarından da bahsetimiyorum.

Açık,belgeli ve net verdiği zararı yazıyorum,cevabın varsa yaz,yoksa insanlara iftira atma.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X