Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    he işte yine aynısını yaptın,şampiyonluğa oynadın da akıllı adam derki Ünal değilde Abdullah olsa şampiyonduk,anlamıyor ki,işte öyle yüksek egolu ki,onun yaptığı ile olacak,akıllı olsa ,hatasından ders alsa ünal,hüseyinden sonra takımın başına işini bilen adam getirirdi,o ne yaptı Newtonu getirdi,çöp transferleri yaptı sonra koltuk sallanınca sezon başında getirmediği adama sarıldı,taraftar baskısı olmasaonu da yapmaz ama sen hatasından döndü diyorsun.

tamam sen devam et savunmaya,dua et Abdullah Avcı onunla ego yarışına girmiyor,kadro yetersiz,çöp diyor geçiyor.
    Güzel kardeşim, bu adamın bir yönetim kurulu var ve bu kurulda tek başına kararlar almadığı ortada. Tutmayan 3-4 transfer var ama her transferin tutacak diye bir kaide yok. Rakiplerinden 3 kat daha ucuz maliyetli transfer yapmak zorundasın ve bu dezavantajla rakiplerle şampiyonluk mücadelesine gireceksin, bu öyle konuşulduğu gibi kolay değil. Rakiplerin de kıyamet gibi transferler yaptı, altı üstü 5-8 puan önündeler, ve şimdi transfer zamanı geldi, herkesin gözdesi çivi gibi yetenek transfer ettin, eksik yerlere transferler belli ki yapılacak. Her zaman işin sonuna bakacağız, benim için başarı kriteri ilk iki içinde yer almaktır.
    Vay efendim şöyle oldu, vay efendim böyle oldu bunlar geçmişte kaldı. Günü güzel yaşıyormuyuz, buna bakalım.
    Şimdi birbirine bağlı, ilerisi için umut veren bir takım var. Eksik, gedik tamamlansın zevk almaya bakalım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güzel kardeşim, bu adamın bir yönetim kurulu var ve bu kurulda tek başına kararlar almadığı ortada. Tutmayan 3-4 transfer var ama her transferin tutacak diye bir kaide yok. Rakiplerinden 3 kat daha ucuz maliyetli transfer yapmak zorundasın ve bu dezavantajla rakiplerle şampiyonluk mücadelesine gireceksin, bu öyle konuşulduğu gibi kolay değil. Rakiplerin de kıyamet gibi transferler yaptı, altı üstü 5-8 puan önündeler, ve şimdi transfer zamanı geldi, herkesin gözdesi çivi gibi yetenek transfer ettin, eksik yerlere transferler belli ki yapılacak. Her zaman işin sonuna bakacağız, benim için başarı kriteri ilk iki içinde yer almaktır.
      Vay efendim şöyle oldu, vay efendim böyle oldu bunlar geçmişte kaldı. Günü güzel yaşıyormuyuz, buna bakalım.
      Şimdi birbirine bağlı, ilerisi için umut veren bir takım var. Eksik, gedik tamamlansın zevk almaya bakalım.
      Sorun yok yani,26 transferden 3 tanesi tutmuş,bunun ikisi waka ve eku önceki yönetimin transfer listesinden,sörloth var,onu da menejeri bize getirmiş.
      iki sezon ligde şampiyon olacak kadroyu acemilerin elinde hiç etmişsin,başakşehire şampiyonluk veriyorsun takımın başında hoca olmadığı için ne güzel dünya,eski Trabzonspor taraftarı olsa bunları stadtan dışarı çıkarmazdı ama sana göre sorun yok,elindeki iyi futbolcuları rakiplere bedava ver sorun yok,takımın başına adam gibi Hoca getirme sorun yok,ligin 8.haftasında cebinde 330 bin euro mu verdi gönderdi Newtonu,giden Trabzonsporun parası,diabete nerde,plaza nerde,cevabı yok.

sana göre her şey yolunda değilmi,şampiyonlar ligine gidememek de avrupa kupalarına katılamamakta normal,ne de olsa sana göre Ahmet Ağaoğlu başkanlık öğreniyor,egosunu tatmin ediyor diyorsun.

Allah verede Abdullah Hocaya da bir şeyler demeye kalka bak bakalım ne oluyor,hadi çıksın Abdullah Avcıya sen nasıl kadro yetersiz desin diyebilir mi ,yer mi
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Sorun yok yani,26 transferden 3 tanesi tutmuş,bunun ikisi waka ve eku önceki yönetimin transfer listesinden,sörloth var,onu da menejeri bize getirmiş.
        iki sezon ligde şampiyon olacak kadroyu acemilerin elinde hiç etmişsin,başakşehire şampiyonluk veriyorsun takımın başında hoca olmadığı için ne güzel dünya,eski Trabzonspor taraftarı olsa bunları stadtan dışarı çıkarmazdı ama sana göre sorun yok,elindeki iyi futbolcuları rakiplere bedava ver sorun yok,takımın başına adam gibi Hoca getirme sorun yok,ligin 8.haftasında cebinde 330 bin euro mu verdi gönderdi Newtonu,giden Trabzonsporun parası,diabete nerde,plaza nerde,cevabı yok.

sana göre her şey yolunda değilmi,şampiyonlar ligine gidememek de avrupa kupalarına katılamamakta normal,ne de olsa sana göre Ahmet Ağaoğlu başkanlık öğreniyor,egosunu tatmin ediyor diyorsun.

Allah verede Abdullah Hocaya da bir şeyler demeye kalka bak bakalım ne oluyor,hadi çıksın Abdullah Avcıya sen nasıl kadro yetersiz desin diyebilir mi ,yer mi
        Ya kardeşim bırak şu 2-3 transfer tuttu masallarını. Şampiyonluga oynadıysan Zargosu, Hosseinisi, hatta Amirinin bile emeği oldu. Bu yönetim kadar transferde başarı sağlayan başka bir yönetim yok. Son dönem yapılan 3-4 transfer tutmamış olabilir, adamlar telafi etme peşinde, edecektirde. Üzerinede önceki yönetim listesi tam safsata. O yönetimin fayda maliyet açısından yapıp tutan tek transferi Kamil Ahmet Çörekçi'dir, biraz da Pereira, gerisinin alayı çöp.
        Takımın ayağa kalkması zorunamı gidiyor kardeşim, yanlış anlama öyle bir hissiyata kapıldım, 50 kere dedik sezon sonunu bı görelim, şayet belirlenen hedeften sapma olursa zaten kendileri bırakacaktır.

Yorum

• Novakin karisina talimat gelmiş anlasilan, emir ile is yaptigini düşünüyorum. Toptan bloklayin.

Baska islerle ilgilendigimizde batiyoruz. Tek odak kendi isimiz olmali

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet Ağaoğlu nu geldiği günden beri takip ediyorum. Aşırı samimiyetsiz buluyorum. Yine başlamış konuşmaya, şöyle oynadık böyle oynadık. İyi zamanda var, zor zamanda gıkı çıkmıyor. Bi kaç hafta daha kazansın, her yerde görmeye başlarız.
            bu adamın çok ciddi bir ego problemi var
            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya kardeşim bırak şu 2-3 transfer tuttu masallarını. Şampiyonluga oynadıysan Zargosu, Hosseinisi, hatta Amirinin bile emeği oldu. Bu yönetim kadar transferde başarı sağlayan başka bir yönetim yok. Son dönem yapılan 3-4 transfer tutmamış olabilir, adamlar telafi etme peşinde, edecektirde. Üzerinede önceki yönetim listesi tam safsata. O yönetimin fayda maliyet açısından yapıp tutan tek transferi Kamil Ahmet Çörekçi'dir, biraz da Pereira, gerisinin alayı çöp.
              Takımın ayağa kalkması zorunamı gidiyor kardeşim, yanlış anlama öyle bir hissiyata kapıldım, 50 kere dedik sezon sonunu bı görelim, şayet belirlenen hedeften sapma olursa zaten kendileri bırakacaktır.
              Masalın büyüğü sende,seni çok iyi hatırlıyorum İHO zamanında da böyle onu deli gibi savunuyordun,takımı batırdı gitti,şimdi de Ağaoğlunu savunuyorsun.
              26 transfer yapmış,3 tane tutmuş ikisi önceki dönemde teklif yapılıp alınamamış waka ve ekuban,biri de menejer önerisi sörloth,utanmadan bu adamın transferlerini başarılı gösteriyorsun,nerde amiri,nerde zargo,bugün karagümrüğe giden Campiye kaç milyon bonservis ödendi,umrunda mı.

Takımın ayağı kalkmasında benim Ağaoğlundan daha çok emeğim var,en azından aklım kestiğince doğruyu söylüyorum,Abdullah Avcı da bizim gibi duruma isyan edenlerin baskısı ile geldi senin gibi güzellemecilere kalsa Newton başımızda stajerliğini atıyordu.

Bu takımın başarısı varsa büyük Trabzonspor taraftarı sayesinde,Abdullah Avcı da gelirken onu söyledi,sezon başında adama teklif götürüp,sonra yüksek para istedi diye yalan söyleyenler için değil taraftar için geldim dedi.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Abi lig berbat,Avrupada tutunamıyoruz,Sergen Yalçının çalıştırdığı takım lider,Tomas diye biri var,Şenol Can var,Ömer Erdoğan var,bundan daha kötüydü önceki sezonlar bizim başımızda Hoca yoktu,olsa şampiyon olurduk.
                dostum şampiyonluk fırsatı vardı rakipler berbattı falan dediğin o ilk sezonun ikinci yarısında sosa+onazi sakatlandı, devre arasında transfer yasağı ve üstüne kucka gitti.

merkez orta sahaya ömür'ün yanına futbol hayatı 3-2. liglere mahkum olmuş görünen parmak'ı falan yamadı hoca öyle oynadık uzun sayılabilecek bir süre.

neyin kadro kalitesi allah'ın aşkına. biraz izan, stoperlere falan girmedim bile.

not: başkanın hatasından bahsedeceksek, sıfır kariyerli ünalla bu başarı yakalandıysa demek ki olay bende moduna girip önce çimşir sonra newtonla devam etme kararı almasıdır. ünal karamanın kadro yönetimi (saha içi yönetiminde sıkıntılar yok değildi o ayrı) başarısını yadsıması büyük hatadır. o hatanın bedelini de tüm camia olarak ödedik zaten. şimdi sahaiçi yönetiminde karnesi iyi bir hocamız var, yönetim eğer şapkayı önüne koyup kendi işine odaklanırsa hatasından ders almış diyeceğiz.
                En son Dawsofield tarafından düzenlendi; 07.01.2021, 01:56.
                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Ağaoğlu'nun basını direkt hedef göstermesi doğru değil. Yerel basında Hasan haber yapmazsa ulusal basında Yunus yapar. Trabzonspor'luların hiçbiri o yapmasa bile bu haberleri yine başkası yapacaktır. Yalnız bu açıklamadan sonra isimlerin yazılması kulübü nasıl zarara sokuyor tarzında pek de haklı olmayan bir bakış açısı var. İsimler basına düştüğü anda taraftarlar kanalıyla kulübe baskı yapılıyor. Bu durum da menajerlerin işine geliyor. Yöneticilerin ve menajerlerin en büyük taktiklerinden biri de oyuncusunu medya üzerinden pazarlamak. Böyle bir durum olunca da mecburen oyuncuyu hangi bedelle olursa olsun almak durumunda kalıyorsunuz. Ha almak zorunda değilsiniz fakat bu durumda da yönetimler yoğun bir eleştiri bombardımanına tutuluyor. Falcao ve Sturrridge transferleri buna en net örnek...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Normalde taraftarlar, başkanları konuştuğu zaman; savunurlar. Bizde bu duygu birliği uzun zamandır yok.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Mustafa Cengiz gibi (hastalığın etkisiyle son zamanlarda biraz saçmaladı ama), Ali Koç gibi konuştuğunda etki bırakacak, altı dolu olan şeyleri söylese savunuruz da, üst üste 2 G alındı mı hemen "biz şunları şunları aldık, Sörloth'u aldığımızda herkes küfrediyordu şimdi nasıl övüyorlar" tarzında konuşup, diğer aldığı 35 adamın çöp olmasından bahsetmiyorsa neyini savunalım?
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Takım yenince hafifte olsa düzlüğe çıktığında başkan hemen mikrofonların karşısında
                        maç bittiğinde hemen aklıma bu geldi ve 5 dakika sonra canlı yayındaydı....

neyse...

**

sayın başkan 1-2 oyuncuyla görüşüyoruz lafı olmadı.
                        3-4 oyuncuyla görüşüyoruz demenizi beklerdim inşallahda öyle olacak.

beratla olmaz bu takım.

avcı hoca orta sahasız takımı bu hale gatirdi
                        istediği oyuncuları alırsak gerisini düşünmekbile istemiyorum...çılgın olur çılgın.

dedimya imkan olacak.
                        bir sağ bek bir sol bek.
                        1 tane daha orta saha
                        10 numara pozisyonunda oynayacak klas bir ayak
                        2 yönlü oynayacak 1 tane kanat oyuncu
                        tabi olmazsa olmazımız adammmmm gibi 1 forvet

Yorum

• Eleştirelere açıkmış başkan iyi gün başkanı
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağaoğlu Ünal'ı başarısız olduğu için değil, kendi hiç kimsenin aklına getirmezken düşük maaşlı evlat kontanjanından takımın başına getirdiği (bence camianın Özkan hoca gibi akil adamlarının tavsiyesi ile veya uzun yıllar beraber çalıştığı Şenol hocanın referansı ile) bir adamın bir anda bir çok taraftar tarafından elde edilen "beklenmedik" ama Trabzonspor için aslında tam olarak da yeterli olmayan başarının ana aktörü görülmeye başlanması üzerine adam kafayı yedi. Aslında rahat bıraksa hepimiz için de başarı olacak noktaya da gidilecekti ama izin verilmediği için böyle bu konu kaldı şu an...

Normalde Ünal Karaman'ı biz geçiş dönemi için getirdik vs diye plan yapıyor olabilirler ama Ünal Karaman bir şekilde özellikle 90larda Trabzonspor taraftarı olmuş gençlerin futbolculuğu ile kalbinde yer etmiş bir insan olarak öyle bazı insanların gördüğü kadar basit sıradan bir adam değil. Ünal Karaman'ın futbolculuğunu görmüş kişilerden Ünal'ı sevmeyenler sadece aşırı siyasi görüşleri hayata bakışlarının önüne geçmiş insanlardır. Büyük futbolcuydu, sonrasında Şenol hoca ile geçirdiği yardımcılık süreçlerinde de Dünya 3. lüğü ve 2011 sezonu ve Şampiyonlar ligi de dahil olmak üzere üst düzey bir kariyeri vardı.

Evet bizden önce A takım hocalığı tecrübesi yoktu, niye yoktu kısmını bilmiyorum. Bize hoca olarak geldiğinde kimse itiraz etmedi çünkü çoğu taraftar futbolcu ve yardımcı Ünal'a saygı duyuyordu ama kimse de ciddi birşeyler beklemiyordu. Kulüp dip yapmıştı ve beklenti sıfırdı. Ama Ünal Karaman bu süreci hatalarına eksiklerine rağmen harika bir şekilde yürüttü ve 1 yıl önce battık bittik diyen adamlar Hüseyin Hosseini tandemli takımdan şampiyonluk bekler hale geldi.

Bu süreçte yakalanan sinerjide Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman'ın ortak katkıları vardı. Sonraki süreçte ise bir kez hakeme bile itiraz etmeyen, hakem muhabbeti yapmayan, sadece takımın geliştirmek için didinen bir adamla ayarlı muhabirler önünde gevşek gevşek dalga geçen bir Ağaoğlu izledik, o noktadan sonra zaten mesaj belliydi.

Ünal Karaman'ın özellikle ilk enkaz sezonunda devre arası transfer yasağı muhabbeti varken Sosa ve Onazi sakatlanmışken Parmak gibi adamlarla üstüste 7-8 galibiyetlik seriler yakalaması büyük sürprizdi ve Ağaoğlu yönetiminin beklemediği şey buydu. O yüzden o yaz kontratı bittikten tam bir ay sonra yeni kontrat imzalandı. Demek ki yeni hoca baktılar veya bakma konusunda fikir ayrılıkları oldu, net değilllerdi. Orada zaten bir şeylerin ters gittiği belliydi. Peki bu şekilde hocasına güvenmeyen bir başkan neden yeni sözleşme yaptı? Nedenine bakmak için bu yaz başındaki Newton olayına bakmak yeterli. Newtoncular vardı Avcıcılar vardı, Newtonda karar kılındı ama bir şekilde Newtonun gevşekliğinden faydalanılıp 2 ayda adam paketlendi. Newton yardımcısız hazırlık kampı geçirdi vs, sıfır disiplin başıboşluk tam anlamıyla Ünal Karaman döneminde kulübü sahiplenen bir lider sayesinde tesislerde tam anlamıyla bir ciddiyet var iken dingonun ahırına dönmüştü. Ünal asla gevşek değildi, arkasında ne dönerse dönsün sahaya konsantre olmaya uğraştı, kendine bir kariyer inşaa etme fırsatını değerlendirmeye uğraştı ve bence başardı. Bundan sonrasında gerekli şans yeniden geldiğinde yine başarılı olacaktır.

Ünal'ı göndermek için plan yapanların B planı ise Hüseyin idi, çünkü bir hiç olan Ünal başarılı olduysa, Hüseyin de olurdu onlara göre. Sadece Hüseyin Cimşir'in takımının ruh hali, kendisinin konuşmalarını vs Ünal ile karşılaştırınca bile insan ikisi arasındaki siklet farkını anlayabilir. Aynı kıyası Newton ve Avcı arasında da yapabiliriz. Avcı aynı takımı hatta daha fazla eksik/sakat varken nasıl gol yemeyen bir takıma dönüştürebildi?

Kapatamaz çünkü Ağaoğlu bu hale getirdi. Yukarda yazdım gerekçelerini.

Ben şu an Abdullah Avcı'ya da aynısı yapılsın aynı şekilde yazarım. Ünal Karaman'ın hakkı ve bizim hakkımız yenmiştir. Geçen sezon devre arası 1-2 transferle (fazlası bile yapıldı) rahatça şampiyon olunabilecek ortamı saçma sapan şovlar yüzünden kaybettik. Burda fitili yakan ve olayı bu hale getiren isim olarak %90 sorumlu olan kişi de Ağaoğlu'dur.

Ünal Karaman konusunu unutup geçmek bu camiada böyle şovların sürekli yapılmasının önünü açacaktır.
                            Ustüne proje takimi sampiyon olmuş, yani bizi kizdirmak icin basaksehir bile bunlardan buyuk takim argumaninin yolu acilmis oldu. Itibarimiz, ve hayallestirdimiz sampiyonlugun degeri azaldi. Guzel yazi.

Yorum

• Hasan'ı kameralar önünde fırçalaması hoş değil. Haklı dahi olsa farklı bir yöntem ile bunu yapabilirdi.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hasan tünceli toplum içinde azarlaması tam kendine yakışan bir davranıştı bu hasan tüncel gazeteci adam evde oturarakmı para kazanacak duyduğunu gördüğünü yazacak sonuçta bu adam evli çoluk çocuk sahibi bir adam sen hasana kızacağına hasana heberleri sızdıran adamalara kız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X