Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam bundan 10 yıl sonra çıkıp ben Sörloth’u getirmiştim diye anlatacak. 10 yıl sonra kupa kazandırdım falan diyecek.

Yorum

• dua etsin pandemi var yoksa çoktan seçimli kongre falan olmuştu.
      gediğinden beri yaptığı 4-5 tane tutan transfer var gerisi çöp. yönetim anlayışı son 1 senedir kaos. ne oldu ne bitti kimse bir şey söylemiyor 1 senedir bir bilgi kirliliği var.
      çok büyük borç var diye taraftarı dizginledi beklentiyi dibe çekti, ünal karaman ile piyasa koşullarında neredeyse bedavaya anlaştı yaver gitti takım kamburların kurtulduktan sonra birazda şansımızın yardımıyla takım havaya girdi işte ne olduysa o arada oldu başkan zıvanadan çıktı.
      ünal karamanın gidişi değil gönderiliş şekli taraftarın canını sıktı. sonrasında şampiyonluğa giden takımı teknik direktöre değil diploma sahibi olan stajere teslim etti. sonrası malum. bu sezon başında akşam pazarı ayağına tv lere röportaj verip komiklik şakalar yapıyordun ortalardan kayboldun 2 maç kazandın gene başladın ama sonrasında gs maçı gene yoksun.
      çok uyardık burdan işler iyi giderken ama kendi bildiğini okumaya devam ettin.
      iyi günler başkan.

Yorum

• Alışın artık Ağaoğlu iyi gün başkanı.

Yorum

• Kaliteli transfer yapıp maç kazanarak kasaya para koymak mi
          Az paraya transfer yapıp tutar diye bekleyip ekonominin düzeleceğini ummak mı.

Ağaoğlu bu yanlışı yaptı ve patladı. İki oyuncuda tuttu diye herkeste tutar sandı tutmadı.
          26 oyuncuda 4 başarı yüzde 15 eder para harcamadık diye bir bahanesi de olmaz.

Ama yine de bana göre bunlar asıl rezillik ya da başarısızlık değildir. Yönetimin kendine göre tasarrufudur.

Asıl rezillik kepazelik herkesin şu ara saha sonuçlarına odaklanıp unuttuğu ustaya olan borcu yönetim kurulu kararıyla sildirip UEFA dan men cezası yemektir.
          Bunun hesabı verilmedi verilmeyecek de. Normal de amatör rezil olmayan bir kulüp olsak bu karar sonrası istifa etmeli idi. Ama bu ülkede herşey olursunuz rezil olmazsınız düsturunca ve balık hafızalı kitleler tarafindan desteklendiginiz sürece el üstünde tutulursunuz.

Yönetim saha sonuçlariyla değerlendiriliyor vay efendim para etmeyecek topcuya niye para verdin istifaaaaaaa diye ortalığı yıkıyor.

Yahu kimse de demiyor ki senin yönetiminin getirdiği sağlık ekibi 25 milyon eurolar konuşulan geleceğini sakat değil diyerek futbol hayatını bitirdi.
          Bir de UEFA dan rezil ceza aldı asıl sorgulanması gereken bunlar.
          Sarı öküz bunlar ey ahali sarı öküz bunlar
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Mesut Çağlar Bozoğlu başkanlığa hazırlanıyor. Hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesut Çağlar Bozoğlu başkanlığa hazırlanıyor. Hayırlı olsun.
              Yanlis bilmiyosam kendisi koyu akpartilidiri.
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• berat albayrak başkan olacakmış
                takımı bıraktığım gün olur
                sakin olun...

Yorum

• Tv de istanbul takimlarinin haberi gecince kanal degiltiren ben Trabzonsporu da hayatimdan cikaracagim sanirim. Baskana baaaak, aday olacak olanlara bak. Iyice tiksinti vermeye basladilar artik.

Yorum

• Koskoca takım 3 5 adamın oyuncağı oldu. Bu bahsi geçen tipler seçilirse bir süre takımla bağımı koparırım.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Taraftar kendi adayını çıkaramadığı sürece başkanın devam etmesi taraftarıyım. Ya da gerçekten planlı projeli bir başkan adayı olmadığı sürece.

Kötüler arasında tercih yapmak zorunda kalmak zorunda değiliz. Başkan bir süredir gayet kötü yönetiyor işte neden kötü yönetecek yeni bir başkana ihtiyacımız olsun.

Yorum

• yarın transfer açılıyor gider gene İngiltere 2 Ligi'nde kadroya giremeyen oyuncuları getirirsin

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ne para yediniz be, şu leşleri alıp cukkaladınız paraları. Çık şimdi harçlığını kulübe bağışlayan çocuğu anlat başkan, o parayı nasıl kullandığını anlat !

Yorum

• Ne masada varsın, ne transfer yaparsın, olanı hiç edersin.

Hakemler katleder, transfer yapılmaz, vasıfsız teknik direktörlerle sezonlar berbat olur. Ne yaparsın sen be adam
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bu seneki transferler %90 karavana

Yorum

• Buraya girmeyeli üç ay olmuş. Neyse gördüğüm kadarıyla bu zaman zarfında herkes akıllanmış. Akşam pazarından alınan çürük malları savunan, bunlarla dalga geçen ben gibilere had bildirmeye kalkan, hoca diye başımıza getirilen adamı öven ve adama siyah ve müslüman olduğu için haksızlık yapıldığını iddia eden, Ahmet efendinin yediği herzeleri dile getirenlere celallenen kalmamış. Klasik Trabzon insanı, kızmıyoruz, artık sadece üzülerek izliyoruz.

Neyse olan oldu, artık önümüze bakalım. Önümüzdeki en acil tablo şu: Bu Ahmet kişisinin artık Trabzonspor'da başkanlık yapma şansı kalmamıştır. Uzatmaları oynuyor demek bile gereksiz, kendisi fiilen kariyeri bitmiş bir adamdır. Kendisinin Trabzonspor tarihinde hiçbir yeri asla olmayacaktır, kimse kendisini hatırlamayacaktır. Hatta şunu açıkça diyeyim, bu saatten sonra bu adamı savunan birisi varsa onun da bu camianın geçmişinde ve geleceğinde yeri olmayacaktır.

Hayır, bunu peşin peşin söyleyeyim de sonra "Uyy haçan ben duymamişum, ula bana haber etmeduler daa" diyen olmasın.

Nokta

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X