Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• %90 transfer başarısı nerde sen bizi aptal mı sanıyorsun? Hiç harcamadıysan 10m euro çöpe gitti bu transfer döneminde yazık günah değil mi?
    Bu para senin cebine girmeseydi bizim gibi hayıflanırdın, ama arkasında durduğuna göre durum net bu paralar sizin cebinize girdi
    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10 gol atacak adam varsa ona da yapalım zammı sorun değil, sonuna kadar hakediyor. Sıradan solbek değil adam onu söylüyorum, winner oyuncuydu.

Ayrıca Marlon u savunma olarak övmek hakkaten büyük iş, adamı patates etmeyen kanat oyuncusu kalmadı. Yaptırdığı penaltılar, sakarlıklar da cabası.

Menejerine 200 300 bin daha vermemek için, milyonlarca zarara uğrattılar takımı. Hocanın iki tane bek istediğini yes bile yazdı.
      Novak'a göre savunması daha iyi dedim. Süper sol bek demedim.
      Kaldı ki yedeği olmaması da performansı etkiler.
      Novak'ın da hücumu daha iyi.

Marlon'un son penaltısı penaltı mı ?

Abdülkadir de kötü bu sene. Savunma ikilisi dışında tüm takım patates görünüyor.
      Nwakame de kötü oynuyor. Hatta çoğu zaman rezil oynuyor.
      Mevcut takımın içindeki herhangi bir oyuncuyu neye göre değerlendiriyorsunuz ki?
      Hocanın sistemine başka biri gerekebilir.

Geçen seneki takımda Sörloth dışında fark yaratan adam yoktu.
      Sörloth'u çıkar, bu sene yaşadıklarının aynısını yaşarsın.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Novak'a göre savunması daha iyi dedim. Süper sol bek demedim.
        Kaldı ki yedeği olmaması da performansı etkiler.
        Novak'ın da hücumu daha iyi.

Marlon'un son penaltısı penaltı mı ?

Abdülkadir de kötü bu sene. Savunma ikilisi dışında tüm takım patates görünüyor.
        Nwakame de kötü oynuyor. Hatta çoğu zaman rezil oynuyor.
        Mevcut takımın içindeki herhangi bir oyuncuyu neye göre değerlendiriyorsunuz ki?
        Hocanın sistemine başka biri gerekebilir.

Geçen seneki takımda Sörloth dışında fark yaratan adam yoktu.
        Sörloth'u çıkar, bu sene yaşadıklarının aynısını yaşarsın.
        Novak a göre nasıl savunması iyi oluyor o kısmı anlamıyorum ? Yaptırdığı penaltıyı geç dengesiz adam, ne yapacağı belli değil penaltı yaptırma potansiyeli yüksek. Böyle savunmacı olmaz.

Yedeği olmamasının performansını etkilediğinden bahsediyorsun da, savunma ikilisinin kalitesi marlonu nasıl etkiliyor onu demiyorsun Novak da Hugo-Edgar ikilisiyle oynasaydı, az olan savunma zaafı kalmazdı belki. Marlonun arkasını toplayan var, Novak ın yoktu.

Kötü performans farklı şey, şimdi Nwakaeme nin kötü performansını tartışırız, Ömür ün de. Ama kalitesini tartışmam, adamın neler yaptığını biliyoruz. Marlon bugüne kadar napmış da performansının kötü olduğunu söyleyeceğiz ? Adam basbariz bu işte fazlası değil, belki de en iyi performansını izliyoruz. Net şekilde kötü transfer.

Sörloth mevzusu hoca işine girer, hoca konuşmak lazım orda. Çimşirin çapı değildi o kadroyu oynatmak.

Yorum

Novak a göre nasıl savunması iyi oluyor o kısmı anlamıyorum ? Yaptırdığı penaltıyı geç dengesiz adam, ne yapacağı belli değil penaltı yaptırma potansiyeli yüksek. Böyle savunmacı olmaz.

Yedeği olmamasının performansını etkilediğinden bahsediyorsun da, savunma ikilisinin kalitesi marlonu nasıl etkiliyor onu demiyorsun Novak da Hugo-Edgar ikilisiyle oynasaydı, az olan savunma zaafı kalmazdı belki. Marlonun arkasını toplayan var, Novak ın yoktu.

Kötü performans farklı şey, şimdi Nwakaeme nin kötü performansını tartışırız, Ömür ün de. Ama kalitesini tartışmam, adamın neler yaptığını biliyoruz. Marlon bugüne kadar napmış da performansının kötü olduğunu söyleyeceğiz ? Adam basbariz bu işte fazlası değil, belki de en iyi performansını izliyoruz. Net şekilde kötü transfer.

Sörloth mevzusu hoca işine girer, hoca konuşmak lazım orda. Çimşirin çapı değildi o kadroyu oynatmak.
          Marlon 23 yaşında. Ne yapıp ne yapamayacağını göreceğiz.
          Novak hugo ve edgarla daha iyi olurdu kısmına elbet katılırım. Mutlaka artardı performansı.
          30 yaşında sol beke menejer parası vs ile üst limit maaş verilmez.
          İstediğiniz kadar aksini iddia edebilirsiniz.

Sörloth olmasa geçen sene ligi 5-10 arasında bitirirdik. O rezil ligi.
          Bu sene olsaydı şu anda en az 8-9 puan fazlamız vardı, lige ortaktık.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marlon 23 yaşında. Ne yapıp ne yapamayacağını göreceğiz.
            Novak hugo ve edgarla daha iyi olurdu kısmına elbet katılırım. Mutlaka artardı performansı.
            30 yaşında sol beke menejer parası vs ile üst limit maaş verilmez.
            İstediğiniz kadar aksini iddia edebilirsiniz.

Sörloth olmasa geçen sene ligi 5-10 arasında bitirirdik. O rezil ligi.
            Bu sene olsaydı şu anda en az 8-9 puan fazlamız vardı, lige ortaktık.
            2.5 milyon euro verdik Novak a. Bedava alınmadı, üstelik sözleşmesinin bitmesinden bir yıl önce teklifler vardı adama 3-4 milyon eurolar konuşuluyordu, shalke 04 dü sanırım. Zamanında biraz maaşına zam yapıp uzatabilirdik. Nerden tutsa elinde kalır yönetimin, açıklaması yok bunun. Şimdi fesihler geldiğinde göreceğiz, menejer ücretinden kaçanları.

Yorum

2.5 milyon euro verdik Novak a. Bedava alınmadı, üstelik sözleşmesinin bitmesinden bir yıl önce teklifler vardı adama 3-4 milyon eurolar konuşuluyordu, shalke 04 dü sanırım. Zamanında biraz maaşına zam yapıp uzatabilirdik. Nerden tutsa elinde kalır yönetimin, açıklaması yok bunun. Şimdi fesihler geldiğinde göreceğiz, menejer ücretinden kaçanları.
              Satılmaması büyük kabahat. Keşke Shalke'ye verseydik.
              Ederini bulan adamı göndereceksin.

Yönetimin sorunu teknik ekibi baştan aşağı küçümsemesi.
              Teknik direktörden masörüne kadar.
              Bu ekibin rolünü basit görüyor yönetim.

Uçaktaki saçmalamalar da zaten bunun göstergesi.
              Bakmayın sonradan muhattabı Avcı değil falan demesine.

2 yıldır kondüsyonerler bile amatör kulüpte.
              İlk defa profosyonel bir ekip geldi. Elbet amatör çalışmaya alışmış zihinlere zor gelecek.

Diabate dışında fesihlerde çok sorun çıkacağını sanmam. Kiralık çoğu.
              Diabate transferi tam fiyasko ama.

Yorum

• Trabzonspor taraftarının anlamadığı veya anlamamak için direttiği konu şu:Ahmet Ağaoğlu ve onu oraya sürükleyen Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen ikilisinin Trabzonspor için bir gelecek planı veya amacı yok.

İster kabul edin ister etmeyin onları oraya getiren motivasyon Trabzonspor bir başkasının olmasın.

Ve yine ister kabul edin ister etmeyin Trabzonspor'u onların elinden koparıp,bir daha onlar gibi çapsız/vasıfsız tiplerin ellerine düşmeyecek bir seviye taşıyabilecek en güçlü isim Muharrem Usta'ya bu kadar yoğun yalan algı çalışması ve karakterine yapılan saldırının sebebi de o korku.

Gelelim işin diğer bölümüne Ahmet Ağaoğlu,Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen gibi çağın gerisinde kalmış,hırsları akıllarını kör etmiş vasıfsız tiplerin anlamadığı ise Trabzonspor gibi kamuya mal olmuş,her gün milyonlarca kişinin bir şekilde ne olup,bittiğini takip ettiği,Türkiye'nin en önemli ilk 10-20 kurumundan birini 'hallaederiz' kafası ile yönetemezsin.

Hele sadece birine olan kin ve öfke ile 'o olmasından ne olursa olsun' yaklaşımı ile geleceğin yer işte tam da burası,eldeki mirası tüketmek,borcu azaltamamak ve değeri düşen oyuncular.

Trabzonspor ve benzer kamuya mal olan diğer tüm tüzel kuruluşlar yaşayan canlı organizmalardır,bunların üstün bir zeka ve strateji ile anlık,günlük,haftalık,aylık,yıllık,on yıllık ihtiyaçları giderilmezse batırırsınız.
                İhmal ettiğin an bugün 1 enerji ile çözeceğin işi yarın 5 enerji ile çözemezsin.

O yüzden bu hırs dolu ve o olmasından da ne olursa olsun zihniyetinin yapacağı en güzel şey işi ehline teslim etmektir.
                • Memento mori

Yorum

• Trabzonsporun yapması gereken 2 yıl daha küme düşmeden ve bu bağırıp çağırnların eline düşmeden borçların bitirilmesidir ki

Sadri Şener zamanındaki ortam yeniden oluşturulmuştur

gelecek adam ihodan asla daha iyi ve yararlı bir adam olmayacaktır

Trabzonspor asalaklarından kurtulamadığı sürece de bir daha eski günlerini bulamayacaktır

gerçek Trabzonsporu oluşturan yapının öz kaynakları ile içeriden eski ilkelerine sahip yeni bir yapı ile hareket etmeleri gereklidir

Trabzonspor haramilerin saltanatına son vermeyi bırak haramilerin kendi yapısı olmuş gibi görünmektedir

bu yapının başarılı olma şansı yoktur...
                  çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                  RİLKE

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonsporun yapması gereken 2 yıl daha küme düşmeden ve bu bağırıp çağırnların eline düşmeden borçların bitirilmesidir ki

Trabzonspor asalaklarından kurtulamadığı sürece de bir daha eski günlerini bulamayacaktır

gerçek Trabzonsporu oluşturan yapının öz kaynakları ile içeriden eski ilkelerine sahip yeni bir yapı ile hareket etmeleri gereklidir

Trabzonspor haramilerin saltanatına son vermeyi bırak haramilerin kendi yapısı olmuş gibi görünmektedir

Nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsunuz,yaşınıza hürmeten bunu sormak istiyorum Trabzonspor'un borcu ne kadar azaldı,hiç bir fikriniz var mı?

Buradaki insanlara borcu azaltma motivasyonu ile sabır gösterme konusunda destek istiyorsunuz,siz bu konuda eğer samimi iseniz aşağıdaki sorulara cevap verir misiniz?

1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
                    2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
                    3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
                    4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?

Şimdi şu yukarıdaki sorulara bir bak,kadronun içinin boşaltılması,ödenene tazminatlar ve bedelsiz gönderilen futbolcuları saymıyorum,çok net şeyler yazıyorum.

Ve bana 10 yıl boyunca aidatını ödemediği için başkan seçildiği kongrede oy kullanamamış,bu dönem zarfında hiç bir Trabzonspor kongresine katılmamış,Trabzonspor ne durumda diye dert etmemiş birisinin Trabzonspor'un geleceğini kurtaracağına neden inanmam gerektiğini açıkla.

Senin gibi düşünen kim varsa onlar da açıklayabilir.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İho geldi kabadayı dedik takım yönetmeyi bilmiyor dedik
                      Usta geldi bu işler hastane yönetmeye benzemez dedik
                      Ağaoğlu geldi bu ikisinden kötü olamaz dedik. Gerçekten de kötü.

Sadri Şener'i çok özledim ben.
                      Aslında icraat olarak çok farkları yok Sadri Şener ile..

İyi kadro ile şampiyonluğa oynayıp şampiyon olamayıp kadroyu elde tutamadı ikisi de.. Sadri Şener CL gelirine bağlı iyi para saçmıştı en azından Ağaoğlu büyük külfet getirmedi..

Yorum

• Şu aşamada istifa etmek görevi bırakmak takıma yarar değil zarar verir. Acilen yapılması gereken tek şey: başkanla Abdullah Avcı'nın yemekte bir araya gelip güzel güzel sorunları çözmesidir. Yenilgi sonrası kızgınlıkla söylenen sözler anlayışla karşılanabilir. Ama şu an ki kaos ortamını büyütmenin anlamı yok. Ağaoğlu ve Avcı mecburen elele verip takımın moralini en azından devre arasına kadar yüksek tutacak. Abdullah Avcı'nın istifa edip gitmesi Trabzonspor'u altından kalkamayacağı bir çöküntüye götürür. Takım zaten iyi değil. Bu kalitede bir kadroyla alınabilecek sonuçlar zaten herkesçe malum. Gereksiz futbolcular gönderilip işe yarayacak futbolcuları transfer etmek şart. Bunu da Ağaoğlu ve Avcı birlikte yapmalı. Şimdi kavga, döğüş, harala gürele zamanı değil aklı selimle oturup birbirini dinleme, anlama ve omuz omuza verme zamanı.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen ben de bunu yazdım.

Ağaoğlu'nu sevmem yöneticiliğini beğenmem.
                          Ama şampiyonluğu sattı demek nedir ağa
                          Şampiyon olsa heykeli dikilecek kafadan en az 10 yıl başkanlık kredisi alacak efsane olacak ama ne hikmetse bir sekilde şampiyonluğu satıyor

Ulan bu adam bu kadar mı gerizekalı.
                          Veya size soruyorum bunu diyenler siz hangi ortam ve seraitte şampiyonluğu satarsınız
                          Hiçbir zaman değil mi?
                          O zaman Ağaoğlu neden satsın.
                          Yanlış yaptı demek başka bir şey süreci yonetemedi demek başka bir şey şampiyonluğu sattı demek başka bir şey
                          Adamlar dedikoducu mahalle kadini agziyla trabzonsporu mac satmak sampiyonluk satmak şike yapmakla sucluyorlar delil yok ispat yok yemisim agaoglunu ustayi hekimoglunu ihoyu laflarinin nereye gideceklerini bilmeden mantik disi konusuyorlar bmn yoneticileri nasil musade ediyor buna anlamak mumkun degil ..delinin biri kuyuya bir tas atiyor 40 akilli cikaramiyor sonra, ahlaksiz adamlar utanmaz yalancilar trabzonspor forumunda trabzonsporu mac satmakla itham edecek kadar ezikler.. gecen sene sureci bilmemis olsak yedircekler dusme yokdu sirf sampiyonlugu belirleyecegiz diye ligi oynattilar son mac haric her mac bizi goz gore gore dogradilar hakemler eliyle hala daha sampiyonluk satmisiz tuh bunlarin sifatina.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonsporun yapması gereken 2 yıl daha küme düşmeden ve bu bağırıp çağırnların eline düşmeden borçların bitirilmesidir ki

Anlamiyorlar anlamazlar uye oldugum gunden bu yana ayni seyleri yaziyorum ben yoruldum artik , ekonomik basari bagimsizlik gelmeden sadece istanbul kluplerini gectim 3 gunluk proje takimlarina sampiyonluk verirsin masa basinda o kadar agaoglu olur sener olur iho usta olur sonuc degismez izin vermezler trabzon sehri uyanmadikca buna..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsunuz,yaşınıza hürmeten bunu sormak istiyorum Trabzonspor'un borcu ne kadar azaldı,hiç bir fikriniz var mı?

Buradaki insanlara borcu azaltma motivasyonu ile sabır gösterme konusunda destek istiyorsunuz,siz bu konuda eğer samimi iseniz aşağıdaki sorulara cevap verir misiniz?

1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
                              2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
                              3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
                              4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?

Şimdi şu yukarıdaki sorulara bir bak,kadronun içinin boşaltılması,ödenene tazminatlar ve bedelsiz gönderilen futbolcuları saymıyorum,çok net şeyler yazıyorum.

Ve bana 10 yıl boyunca aidatını ödemediği için başkan seçildiği kongrede oy kullanamamış,bu dönem zarfında hiç bir Trabzonspor kongresine katılmamış,Trabzonspor ne durumda diye dert etmemiş birisinin Trabzonspor'un geleceğini kurtaracağına neden inanmam gerektiğini açıkla.

Senin gibi düşünen kim varsa onlar da açıklayabilir.
                              Hayal aleminde değil başka bir boyutta yaşıyor .Afobeyi diabateyi,bakeri,bilali,canıiyi,marlon,plazayı futbolcu diye alan adam bu kulübü kurtaracak 3 senede gram düşmeyen borç, elinde sıradan bir kaleciye dönüşen ugurcandan başka tek kuruş para edecek adam yokken düşecek heeeeee?Bu zihniyet 2 seneye kalmadan Trabzonsporu bursaspordan beter yapar.
                              En son nakzo tarafından düzenlendi; 28.12.2020, 18:50.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sosa ve novak fb de oynayamıyormuşta Agaoglu iyi yapmış göndermekle la biri sende 10 gole yakın gol attı kalsa yine aynını yapacaktı diğeri senin kaptanındı takımın beyniydi.Gittin kimi aldın marlon, baker herkes gülüyor bize bizden başka.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X