İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
erdal hoşun önerisi çok makul.. hem böylece kongre kulisleri ile takımın dengesi daha da bozulmaz.. başkanlığa aday olacaklar ekip kurma süresi elde ederler.. başkan devre arasını iyi değerlendirirse ekibini yenileyip o da aday olabilir..
zaten genel olarak aralıkta seçim olması çok saçma.. kongrenin 3 yılda bir mayıs sonunda olması lazım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin de dedigin gibi kinimin kaynagi hepsi olabilir transferler, aciklamalar, Unal. Sebebi kısaca TS a zarar vermesi zaten. Apaçik.
Benim için Trabzonspor başarılıysa ha Ünalla başarılı olmuş ha Çimşir'le ha Avcı'yla. "Aynı koşullar" altında Çimşir'le 8.liği Pep'le 9.luğa tercih ederim.
Senin de herhangi bir şey söylemek yerine kinimiz var deyişinin sebebinin tamamen Ünal'la olsun ne olursa olsun bakış açısından olduğunu düşünüyorum.
Benim niye umrumda olsun x kişisinin y kişisine laf sokması açıklama yapması. Ben takıma bakarım, oyuna bakarım, skora puan tablosuna bakarım. Başarısızsa gitsin derim. Gidenin yerine daha vasıfsız biri geliyorsa benim suçum olmaz bu. Getirenin suçudur. Niye kin duyayım? Trabzonspor'a mı laf etmiş. Kulüp tarihiyle alakalı mı kötü bir söz söylemiş. Şike yoktur mu demiş. Hocasına laf etmiş, çok da mühim.
Ego savaşına giren iki taraftan birisine aşk duyacaksın, diğerine kin. Muhteşem tutarsızlık.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporluyum ben diyen adamlar gönderildiği gün burada Ünal yokken gelecek şampiyonluğa sevinmem diyordu.
Benim için Trabzonspor başarılıysa ha Ünalla başarılı olmuş ha Çimşir'le ha Avcı'yla. "Aynı koşullar" altında Çimşir'le 8.liği Pep'le 9.luğa tercih ederim.
Senin de herhangi bir şey söylemek yerine kinimiz var deyişinin sebebinin tamamen Ünal'la olsun ne olursa olsun bakış açısından olduğunu düşünüyorum.
Benim niye umrumda olsun x kişisinin y kişisine laf sokması açıklama yapması. Ben takıma bakarım, oyuna bakarım, skora puan tablosuna bakarım. Başarısızsa gitsin derim. Gidenin yerine daha vasıfsız biri geliyorsa benim suçum olmaz bu. Getirenin suçudur. Niye kin duyayım? Trabzonspor'a mı laf etmiş. Kulüp tarihiyle alakalı mı kötü bir söz söylemiş. Şike yoktur mu demiş. Hocasına laf etmiş, çok da mühim.
Ego savaşına giren iki taraftan birisine aşk duyacaksın, diğerine kin. Muhteşem tutarsızlık.
Biri hakli biri haksiz. Biri elindeki çocuklarla , adamlara kafa tutmus. Digeri Kulube zarar vermis. Yapilmayacak en abes seyi yapmis. Tatminsizlik yaşamis. Sukretmemis. Sorgulamamiş. Hikayeyi batirmiş. Tutar buralarda. Avci ile olmasi ile Unal ile olmasi arasinda buyuk fark var.
Nasil Selcukla Yusuf arasinda olduğu gibi. Asıl amaç kulüp. Tek amac. Ama doğru sekilde.
Yorum
-
Ahmet Çakarın sözlerine dikkat edin!
"Dün gece için söylenecek tek şey, eksik Galatasaray'ın güle oynaya 3 puanı kazandığıdır. Düşünebiliyor musunuz, Diagne ve Falcao yok, Oğulcan ileride oynuyor, Feghouli sakatlanıp çıkıyor ama Galatasaray belki de bu sene en rahat deplasmanını oynayıp İstanbul'a dönüyor.
Önce şunu söyleyeyim;
Trabzonspor'un adı Trabzonspor olmasa bu sene küme düşmemeye oynar. Yabancı oyuncuların birkaçı dışında tamamı çok kötü. Bakıyorsunuz Trabzonspor'un nesi iyi diye, maalesef hiçbir şeyi.
İlk yarı ortada bir maç. Galatasaray tutuk, Trabzonspor iyi mücadele ediyor. Devre biterken Galatasaray çok güzel bir gol attı. Özellikle Emre'nin kişisel becerisi, ver-kaçı ve boşta kalan topu Arda Turan'ın tamamlamasıyla Galatasaray devreyi önde bitirdi.
İkinci yarı Galatasaray için o kadar rahat geçti ki al gülüm-ver gülüm, pres yok, rakip rahatsız etmiyor ve bu arada da yardımcı hakemin ofsayt diye kaldırdığı ama VAR ile düzeltilen Galatasaray'ın ikinci golü geldi. Ömer Bayram'ın araya bıraktığı topu Oğulcan güzel bir vuruşla gol yaptı.
Sonuçta Galatasaray, adı büyük ama maalesef Trabzonspor'un çok eksik olduğu bir deplasmanı 3 puanla kapattı ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ama Trabzonspor için tablo çok kötü. Üzücü ve maalesef özellikle yabancı transferleri çok başarısız.
Maç hakem için oldukça kolay geçti. Aslına baktığımızda da Halil Umut Meler'i oldukça başarılı buldum.
Yorum
-
İlk olarak thereal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ahmet Çakarın sözlerine dikkat edin!
"Dün gece için söylenecek tek şey, eksik Galatasaray'ın güle oynaya 3 puanı kazandığıdır. Düşünebiliyor musunuz, Diagne ve Falcao yok, Oğulcan ileride oynuyor, Feghouli sakatlanıp çıkıyor ama Galatasaray belki de bu sene en rahat deplasmanını oynayıp İstanbul'a dönüyor.
Önce şunu söyleyeyim;
Trabzonspor'un adı Trabzonspor olmasa bu sene küme düşmemeye oynar. Yabancı oyuncuların birkaçı dışında tamamı çok kötü. Bakıyorsunuz Trabzonspor'un nesi iyi diye, maalesef hiçbir şeyi.
İlk yarı ortada bir maç. Galatasaray tutuk, Trabzonspor iyi mücadele ediyor. Devre biterken Galatasaray çok güzel bir gol attı. Özellikle Emre'nin kişisel becerisi, ver-kaçı ve boşta kalan topu Arda Turan'ın tamamlamasıyla Galatasaray devreyi önde bitirdi.
İkinci yarı Galatasaray için o kadar rahat geçti ki al gülüm-ver gülüm, pres yok, rakip rahatsız etmiyor ve bu arada da yardımcı hakemin ofsayt diye kaldırdığı ama VAR ile düzeltilen Galatasaray'ın ikinci golü geldi. Ömer Bayram'ın araya bıraktığı topu Oğulcan güzel bir vuruşla gol yaptı.
Sonuçta Galatasaray, adı büyük ama maalesef Trabzonspor'un çok eksik olduğu bir deplasmanı 3 puanla kapattı ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ama Trabzonspor için tablo çok kötü. Üzücü ve maalesef özellikle yabancı transferleri çok başarısız.
Maç hakem için oldukça kolay geçti. Aslına baktığımızda da Halil Umut Meler'i oldukça başarılı buldum.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri hakli biri haksiz. Biri elindeki çocuklarla , adamlara kafa tutmus. Digeri Kulube zarar vermis. Yapilmayacak en abes seyi yapmis. Tatminsizlik yaşamis. Sukretmemis. Sorgulamamiş. Hikayeyi batirmiş. Tutar buralarda. Avci ile olmasi ile Unal ile olmasi arasinda buyuk fark var.
Nasil Selcukla Yusuf arasinda olduğu gibi. Asıl amaç kulüp. Tek amac. Ama doğru sekilde.
Burada bir ego savaşı varsa ki senin demene göre bu savaş Trabzonspor'a zarar vermiş, taraflar alttan almayıp, kulüp için birbirine katlanamadıklarından ikisi de suçludur. Çok sevdiğin hocan Trabzonspor için daha iyisini yapmaya çalışacağız deyip kapatsaydı konuyu o zaman niye tartışmayı daha da büyüttü. Çünkü onun da egosu var. Ünal başkan Ağaoğlu hoca olsa değişen hiçbir şey olmayacaktı. İkiyüzlülük yapıyorsunuz.
Selçuk kötü örnek. Yumlu ile başarı mı Giray ile başarı mı diye sor kendine bakalım. Yine altyapıdan yetişmiş Yumlu'yu mu tercih edersin? Niye illa yerli/bizden olmak zorunda anlamıyorum. Özer gibi fbde istenmeyen adam olduktan sonra Trabzonsporlu olduğunu hatırlayan topçulardansa 1.50lik Oflu Alanzinho'yu tercih ederim. Giray'ın (veya başka bir x kişisi) Trabzonspor değerlerine aykırı bir söylemi, hareketi olmadıysa; bu kulüp için emek vermişse, başarılı olmuşsa benim için en kral trabzonsporludur kendisi.
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsterse takımı uçursun, bu adamı ne seviyorum ne istiyorum.
Ben bu adamı sevmiyorum (sebebi ne olursa olsun), bu adamı istemiyorum (sebebi ne olursa olsun) Trabzonspor dünyanın en iyi takımı olacaksa bile gitsin. Bu hastalıklı bir düşünce. Hem bunu yazıp hem Trabzonsporluyum nasıl diyebiliyor insanlar anlamıyorum.
Ben başkan hatasızdır demiyorum kesinlikle bir sürü hatası var.
Başkanın hatası;
Ünal'ı göndermesi değil, yerine daha iyisini getirmemesi.
Novak'a 2 milyon vermemesi değil, Marlon'u getirmesi.
Sosa'ya 3 milyon vermemesi değil, Baker'ı getirmesi Biglia'yı almaması mesela.
Sörloth'u 11'e satmaması değil, Afobe'yi getirmesi.
Benzer şekillerde başarısız gitsin diyenlere tek lafım yok, haklılar.( ゚д゚)
Yorum
-
Valla [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] kardeşim, Trabzonsporlu olmanın kendisi başlı başına bir hastalıktır.
Bu takım bizi hasta etmiştir.
Dediğime gelince, elbette herkes takımının en iyisi olmasını ister.
Biz orada "şunu yapsa bile istemiyorum" derken olayı mübalağa ile daha çarpıcı hale getirmeye çalışıyoruz.
Yoksa bu adamın takımı ilk 10'a sokamayacağını herkes biliyor değil mi? Bu takımdan bir yol olmaz.
Bir de üzerine taraftarı küçük gören, onu sevmeyen, ona tepeden bakan bir adam tarafından yönetildin mi o olmaz işte.
Bugun dijitürkten aradılar. Abicim kadın yarım saat inan yalvardı. Para bile almayacağım dedi. Yeter ki abone kal.
Dedim yok, futbol topu bile görmek istemiyorum. Haftasonu TV bile açmıyorum artık dedim.
Demem o ki, başarısızlık sıkıntı değil, insanlar yukarıya baktı mı güneşi görmek ister, ışık ister.
Ben 2018'de askerdeyken içtimadan kaçıp kantinde Ünal Karaman'ın Trabzonspor'unu izliyordum.
Hiç unutmam mesela Ekuban'ın gözyaşlarıyla gol sevincini.
Bu olaylar kalmadı artık.
Afedersin anasını siktiler sevincimizin, hırsımızın, mutluluğumuzun.
Şimdi Ağaoğlu yerine kim atanacak onu bekliyor millet.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] kardeşim, Trabzonsporlu olmanın kendisi başlı başına bir hastalıktır.
Bu takım bizi hasta etmiştir.
Dediğime gelince, elbette herkes takımının en iyisi olmasını ister.
Biz orada "şunu yapsa bile istemiyorum" derken olayı mübalağa ile daha çarpıcı hale getirmeye çalışıyoruz.
Yoksa bu adamın takımı ilk 10'a sokamayacağını herkes biliyor değil mi? Bu takımdan bir yol olmaz.
Bir de üzerine taraftarı küçük gören, onu sevmeyen, ona tepeden bakan bir adam tarafından yönetildin mi o olmaz işte.
Bugun dijitürkten aradılar. Abicim kadın yarım saat inan yalvardı. Para bile almayacağım dedi. Yeter ki abone kal.
Dedim yok, futbol topu bile görmek istemiyorum. Haftasonu TV bile açmıyorum artık dedim.
Demem o ki, başarısızlık sıkıntı değil, insanlar yukarıya baktı mı güneşi görmek ister, ışık ister.
Ben 2018'de askerdeyken içtimadan kaçıp kantinde Ünal Karaman'ın Trabzonspor'unu izliyordum.
Hiç unutmam mesela Ekuban'ın gözyaşlarıyla gol sevincini.
Bu olaylar kalmadı artık.
Afedersin anasını siktiler sevincimizin, hırsımızın, mutluluğumuzun.
Şimdi Ağaoğlu yerine kim atanacak onu bekliyor millet.
En kötü döneminde dahi heyecanla bekliyorum maçları. Çileden çıkaracağını bilsem de açıp izliyorum. Trabzonspor hastalıksa belirtisi bu.
En şaşalı dönemlerini izleyemedim ama kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum. Uzun zamandır izlediğim kadarıyla Trabzonspor taraftarı x kişiye söver söver, x kişi gol attığında çılgın gibi sevinir. Adamlar buraya gelip gollere bile sevinmiyor. Sürekli fırsat kolluyor. Hastalık mutasyona uğramış herhalde.( ゚д゚)
Yorum
-
hazır tam sırasıyken yönetimin ne kadar yalancı olduğunu anlamamıza yardımcı olan novak ve eşine ayrı teşekkür etmek lazım
eski haber ama...
Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
novağın eşinin kesinlikle doğru söylediğine yönetimin yalancı olduğuna emin olabiliriz bu saaten sonra"Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum