Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peki kul ahmet'in içinde olduğu uçak Acun Ilıcalı'nın uçağı mı? Yanındaki Esat Yontunç'a benzıyor
    En son smart tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 15:25.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Camia içinde olup; hem üst kademede hem de maşa diye tabir edeceğimiz tipte; ateşe odun atanlar var yani içerde hain çok. Başka yerde hain aramayalım. Trabzonspor üzerinden para yiyen geçim sağlayan asalaklar.
      İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki kul ahmet'in içinde olduğu uçak Acun Ilıcalı'nın uçağı mı? Yanındaki Esat Yontunç'a benzıyor
      Ta kendisi bizim başkanı trabzonlu sanırdık değilmiş. Truvaymis.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ta kendisi bizim başkanı trabzonlu sanırdık değilmiş. Truvaymis.
        Kulubün mahrem konularını fenerbahçelilerle konuşuyor bence arada nwakaeme'yi de satmıştır acun'a

Yorum

• bjkeye yenil,
          başağa yenil,
          şikecilere yenil,
          k.paşaya yenil,
          gsye yenil,
          .
          .
          .
          bir de utanmadan acunun uçağından hocaya salla rezil,
          sorumluluğu artık üzerine al ve bir zahmet istifa et yöneticilerinle beraber!

birkaç ayda takımı nereden nereye düşürdünüz yazıklar olsun hepinize
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başkan zaten miyadını doldurdu. Burada bir sorun yok. Ya story'de adı gözüken arkadaş ? Başkanla birlikte çörekçi tayfa da gitmiyorsa, başkan da gitmesin.
            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İstifa edecek, ama hesap vererek gitmeli..

Öyle kendini fasülye gibi nimetten sayarak, ben bu camia için fazlaydım.. Bu camia benim değerimi bilmedi algısı oluşturularak gitmemeli..

Teneke bağlanıp yollanmalı.. Divan kurulu ve başkanı olacak zatlarda istifa etmeli.. Onlarda en az Ağaoğlu kadar bu süreçten sorumlu.. Kontrol mekanizması olmaları gerekirken ellerine tutuşturan TS store hediye çantaları ve bir kaç ağdalı lafa fit olup sus pus olmalarını da unutmadık..
              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Transfer ettiğiniz leş oyuncularınızı alıp defolup gidin lütfen...
                Kulübün mali yapısını düzeltme bahanesiyle transfer ettiğiniz ucuz oyuncularınız çok ama çok pahalıya mal oldu. Baker, Afobe, Marlon, Flavio, Djaniny, Diabate, Bilal, Plaza... Yahu bunları üst üste koyuyorsun bir tane kaliteli futbolcu etmiyor kardeşim. Türkiye bunların ayarında bir sürü yerli oyuncuyla dolu kardeşim. Üstelik daha ucuza oynarlar. Bu leşleri transfer etmek için neden bu ladar uğraştınız? Neden bu kadar harcama yaptınız? Kimler bu işten para yedi be insafsızlar. Bu taraftara bu seneki kadar ezik bir futbol izletmeye ne hakkınız vardı?..
                Yazıklar olsun size.... Adam akıllı 3-4 transferle bu takım şampiyonluğa oynayacakken nerede leş var onu tutup getirmişsiniz. İSTİFA edin İSTİFA!!!

Yorum

• dozer cemil sezonunda lider olduğu ligde sezon sonu şampiyonluğu mahalle takımına hediye eden başkandır. dozer cemil yaşasaydı suratınıza tükürürdü.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bir kan değişimi veya yenilenme şart ama eski yönetimlerin sevdalılarına da tavrımızı koymak gerekiyor. Gelecekse yeni bir isim yeni bir heyecanla gelmeli. Ustaymış ihoymuş geçelim, kulübü ne hallere soktuklarını unutmadık

Yorum

• başkan ağaoğlunun istifa ettiği iddia ediliyor

Yorum

• Verdiği çoğu kararda Ağaoğlu'yla aynı fikirde olmayan çok kimse var ve Ağaoğlu'nun kişisel hatalarından dolayı kendilerinin de suçlanmasından oldukça rahatsızlar. Misal sürekli kızdığımız Alp'e kalsaydı sezona Avcı'yla başlardık.

Bu son video olayıysa yönetim içndeki bu çatırdamaların artık iyice ayyuka çıkmasıdır. Bizler nasıl burada Ağaoğlu'nun triplerine ayar oluyorsak yönetim içinden de ayar olanlar var.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer ettiğiniz leş oyuncularınızı alıp defolup gidin lütfen...
                          Kulübün mali yapısını düzeltme bahanesiyle transfer ettiğiniz ucuz oyuncularınız çok ama çok pahalıya mal oldu. Baker, Afobe, Marlon, Flavio, Djaniny, Diabate, Bilal, Plaza... Yahu bunları üst üste koyuyorsun bir tane kaliteli futbolcu etmiyor kardeşim. Türkiye bunların ayarında bir sürü yerli oyuncuyla dolu kardeşim. Üstelik daha ucuza oynarlar. Bu leşleri transfer etmek için neden bu ladar uğraştınız? Neden bu kadar harcama yaptınız? Kimler bu işten para yedi be insafsızlar. Bu taraftara bu seneki kadar ezik bir futbol izletmeye ne hakkınız vardı?..
                          Yazıklar olsun size.... Adam akıllı 3-4 transferle bu takım şampiyonluğa oynayacakken nerede leş var onu tutup getirmişsiniz. İSTİFA edin İSTİFA!!!
                          Hazir kadroya kondu (usta sagolsun) 100 Transfer yapti bi sörloth tuttu.
                          Sezon basinda yazdim, kaliteli oyuncular alinsi, kazandimiz mac boyu 3 milyon tl aliyoruz. Yönetim ve Ahmet ne yapti. Cöplere bi Ton para verip takimi finansial batirdi, istifa!!!!!

Yorum

• video başkanın ayağını kaydırmak isteyen yönetim içi birileri tarafından sızdırılmış olabilir

Yorum

• valla hocam Trabzonsporun işi çok zor.Hocanın işi ayrı zor.sıkıntı büyük..Futbolcuları da alıp giderseler iyi derim.Bir kaç kişi hariç.Sıfırdan kadro kurmamız lazım.Bu yönetimle ancak ptt ligi kadrosu kurarız.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avcı hocamız kalsın bu reziller kazma futbolcularımızda alıp gitsin.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak koftezli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                video başkanın ayağını kaydırmak isteyen yönetim içi birileri tarafından sızdırılmış olabilir

Valla iyi ki sızdırmış kim sızdırdıysa helal olsun. Trabzonspor'un sorunları yönetim kurulunda çözülür. Acun'un uçağında bu şekilde küfürlü yorumlar yapmak etik dışıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X