Sn Ağaoğlu istifa ediniz!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde kazandıkları paraları şimdi de alıyorlar,3 tane baba topçuya yılda o paraları vereceksin,Trabzonsporun bu kaliteye ihtiyacı var,onlar o paraları kazandırıyordu sana ,şimdi 10 futbolcuya o kadar para veriyorsun 3 futbolcunun verdiğini vermiyor.
Bu kadro iki futbolcu ile toparlanacak kadro değil,en az 6 iyi adam lazım.
Ha, bana kalsa şu lig için kılımı kıpırdatmam, tüm enerjimi zorlanmadan ilk 4'e girip düzenli olarak Avrupa ligine katılıp bu arenada mücadele veririm.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu'nun akşam pazarı bugün çok etkisizdi sahada.
Yorum
-
Şu bir gerçek artık. "Hele bi malî yapıyı düzelteyim" deyip sıradan bir Anadolu takımı haline gelmek.
Merhum Cavcav bu işlerin Piri idi.
Kumar denilen şey ise bir zehirdir. Bir kere kazanırsın on defa kaybedersin, sonuçta hep kasa kazanır. ( bu noktada hatırıma Cem Yılmaz'ın bir programında " ben çocuğuma mandalina alamayacak mıyım" diyen o sarhoş baba figürü geldi)
Sene sonu malî bilanço (+) verse de dükkan küçülmüş, pazar kaybedilmek üzeredir...
Trabzonspor'da futbola bu gözle bakmak geçici bir durum mu bir gelenek mi olacak bunu ülkenin ekonomisi belirleyecek. Çünkü o kanaldan gelebilme ihtimali olan olağanüstü gelirler, sponsorlar da bu pandemi döneminde bitik.Olsa da cüzzi anlaşmalar.
2011 sonrasında miras yiyen evlatlar torunlara birşey bırakmadı. Sıkıntı "o dönemlerden" kalma.
Hayırlısı.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Aaaağğğ çok iyi transferler yaptik aaaağğ biliyorsunuz Sorloth'u aldik 10 milyona sattik aaaaaaaaaaağğğ
Afobe, Plaza, Diabate, Baker, Bilal vb.. yildizlari Trabzon'a kazandiran efsane başkan.
Sinirim gecmiyor, aldigin adamlar yuzunden ne haldeyiz. Başkansan başkanlik yap, şu takima iyi futbolcu almayacaksan bizi maddi manevi yipratma, Bjk kadar bile olamamak cok uzucu.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 00:35."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala daha gerçeklerimiz ve hayallerimiz farklı. Anlamak istemiyorsunuz, bunlar gidince yerine gelecek olanlar har vurup harman savuracak sanıyorsunuz.
Yapmayın, gerçeği görüp kendinize gelin. Kulüp hala uçurumun kenarında, sadece birisinin püf demesini bekliyor.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatıp kalkıp Ünala yaptıklarını Avcıya da yapmaya kalkmasınlar diye dua edelim. Gerçi böyle sıkıyor Ağa'm ama Avcı gelinceye kadar ne halt yiyeceğini o da bilmiyordu dolayısıyla az da olsa akıllanmıştır dicem bu sefer Avcıyla birlikte hareket etmek zorunda kalıyor. Bu da yeter mi bir de o var. İşi sürekli yokuşa sürme, a, b, c, d, e, f planı derken Avcıyı da bizi de yine dımdızlak bırakma olasılıkları da var.
Çok iyi izleyin. İnşallah yapmazlar dediydim ama tam gaz devam.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/muhtesemsolayak/...112925696?s=20
Çok iyi izleyin. İnşallah yapmazlar dediydim ama tam gaz devam.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Rezil bi görüntü. Kadro dışı geldikçe oklar yönetime, başkana yöneliyor tabii. Hazmedemedi beyfendi. Transferde yüzde 90 başarılıyız hikayesini nasıl anlatacak başka? Da artık hoca yeme lüksü kalmadı, kulüp o kadar da malum etrafın kucağına düşmemiştir diye umuyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum