Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın Başkanım bize söyleyecek pek bir şey bırakmamış.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi yiyorsa şimdi konuş mobeseci..
      Ne hayaller kuruyordun dimi gsyi yenip bütün kinini kusup,taraftara laf edecektin.
      Boğazına takılmay devam edecek ama heveslenme.
      Evet. Bu maça kadar ozellikle sustu. Çünkü maç sonu çıkıp taraftara ayar yapacaktı. Hesabı tutmadı

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takıma Afobe ve Baker'i bela ettiniz ya Allah belanızı versin beceriksizler.
        10 yıl uğraş takım kur salağın biri gelsin 10dakikada takımın anasını bellesin..BÜTÇE!!!!!!!!!!!yi biryerinize sokun şimdi......
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• bu takımı senelerdir birileri kasti olarak sabote ediyor ben buna kanaat getirdim. yoksa bunların bir açıklaması olamaz. trabzon daki bir lobi takım ne zaman iyi gitse ertesi sene kadroyu dağıtıp paraları cebe indiriyor.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçmiş iki sezonda başarılı olundu diyorsan eğer başarılı olan hocalar nerde,neden devam etmedi yönetim,başarılı olan bir takım falan yok,başarısının önüne set çekilen bir kadro var,takımın başına paraya kıyıp hoca getirmediler,bir stoper almadılar olan Trabzonsporun iki şampiyonluğuna oldu.

Başarılı olan 3 transfer ikisi eski yönetimin izleme raporları bir tanesi kendi menejerinin bize önerisi,bunlar gerçekler.
            Kardeşim senin bu eski yönetim takıntını anlıyorumda, eski yönetimin hiçbir şey izlediği falan yok. İzlese gider alır gelirlerdi. Kulübü uçurumdan aşağı attılar, haybeye 500 milyon lira borç yaptılar, bunların hepsi gün gibi gerçek.

Yorum

• Dönüyorum dolaşıyorum transfer edilmeyen 2 orta saha oyuncusuna geliyorum. Bu yapılmayan transferler takımın en az 10 puanına maloldu. Umarım bu transferler şimdiden bitirilmiştir yoksa işimiz var.

Yorum

• Ruhen ve fiziken bitik takım bu yönetimin eseri. 2 sezonu çöpe attınız. Yazıklar olsun.

Yorum

• Aldığımız hücum oyuncuları öyle önde baskı yapacak ki orta sahaya gerek kalmayacak(mış). Güzel fıkraydı

Yorum

• Utanmasi olan orda durmaz

Yorum

• Trabzonsporumuzun senin yüzünden oluşan tüm zararlarını ödeyip golf sahalarına geri dön lütfen Sn. Ağaoğlu.
                      diğerlerinden farklı...öteki...
                      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• 29 aralik gunu kac yil geriye gittik?? En az 5 yil

Muharrem Ustaya bile raziyim su an

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim senin bu eski yönetim takıntını anlıyorumda, eski yönetimin hiçbir şey izlediği falan yok. İzlese gider alır gelirlerdi. Kulübü uçurumdan aşağı attılar, haybeye 500 milyon lira borç yaptılar, bunların hepsi gün gibi gerçek.
                          Abi adamların aldığı oyuncular ortada,en beğenmediğimiz Fransa liginde lider takımın en golcüsü,bir diğeri Parma oyuncusu,diğeri 36 yaşında 2,5 milyon euro yıllık kazanıyor,batıyor dediğin adamlar bugün takımda olsa açık ara lig lideri olurdun.

Bu yönetimi savunacağım derken gerçeklerden kaçıyorsun,şu an kadroda olan hangi futbolcuya kim talip olur,iyi adamlarda kayboldu gitti,takım olarak geri gittik,kabul et.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi adamların aldığı oyuncular ortada,en beğenmediğimiz Fransa liginde lider takımın en golcüsü,bir diğeri Parma oyuncusu,diğeri 36 yaşında 2,5 milyon euro yıllık kazanıyor,batıyor dediğin adamlar bugün takımda olsa açık ara lig lideri olurdun.

Bu yönetimi savunacağım derken gerçeklerden kaçıyorsun,şu an kadroda olan hangi futbolcuya kim talip olur,iyi adamlarda kayboldu gitti,takım olarak geri gittik,kabul et.
                            O adamlar bizde kazandığıyla kulübü batırıyordu, ilk beşe giremiyorduk. Hatırlarsan maaş bütçesi 35 milyon avro idi, şuan zaruriyetten 15 milyon avro ve bu bütçeye karşı 40-50 milyon avro bütçelerle rekabet içindeyiz. Ben yönetim bu sene için başarılıdır demiyorum aksine yapmadığı
                            2 orta saha transferi bütün işleri berbat etti fakat önlerinde hâlâ bir şans var. Eğer bu 2 mutlak orta saha transferleri yapıldıysa ibre lehimize dönecek yine zirveye oynayacaz. Transferlerin yarısı fiyaskodur fakat dediğim gibi bu 2 elzem transfer yapılırsa farklı şeyler konuşacaz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O adamlar bizde kazandığıyla kulübü batırıyordu, ilk beşe giremiyorduk. Hatırlarsan maaş bütçesi 35 milyon avro idi, şuan zaruriyetten 15 milyon avro ve bu bütçeye karşı 40-50 milyon avro bütçelerle rekabet içindeyiz. Ben yönetim bu sene için başarılıdır demiyorum aksine yapmadığı
                              2 orta saha transferi bütün işleri berbat etti fakat önlerinde hâlâ bir şans var. Eğer bu 2 mutlak orta saha transferleri yapıldıysa ibre lehimize dönecek yine zirveye oynayacaz. Transferlerin yarısı fiyaskodur fakat dediğim gibi bu 2 elzem transfer yapılırsa farklı şeyler konuşacaz.
                              Bizde kazandıkları paraları şimdi de alıyorlar,3 tane baba topçuya yılda o paraları vereceksin,Trabzonsporun bu kaliteye ihtiyacı var,onlar o paraları kazandırıyordu sana ,şimdi 10 futbolcuya o kadar para veriyorsun 3 futbolcunun verdiğini vermiyor.

Bu kadro iki futbolcu ile toparlanacak kadro değil,en az 6 iyi adam lazım.
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Sayın Ağaoğlu. Galatasaraylıların yorumlarını dinledikten sonra sizden ve sizin demeçlerinizden utanıyorum!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X