Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devam etmeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence maddi hata var hesabınızda..
      novak ile son dönem değil daha önce 1.2 anlaşma durumu var..bizimkiler yanaşmıyor..
      çok demeç var..detaylı araştırırsanız görürsünüz..

marlon kiralık + maaş....600 bin .....yani fark neredeyse 600bin..(novak ile)
      sosa 2.500 değil 2.250 ..hatta kulüp son dakika bu fiyatıda geri çektik dedi..

flavio..bonservis 1.2 ....maaş 750....tolamda 2 milyon de...oradaki farkta....250bin(sosa ile)

yanii toplamda 850bin fark var...

plaza kiralık + maaş 720bin rahmi anıl başaran 270 bin ....990bin...
      bu adamların 1 dakika kulübe faydasını gördünmü..

ben sosa+novağın çok çok hemde çok gördüm..

sadece diabatenin maaşı 1milyon o bile bu 2 oyuncunun maliyetinin karşılıyor..
      bonservisi 1.5.milyon

ortada öyle böyle değil çok vahim bir durum var hocam..ve millet bence haklı..
      daha david luizin dediği başarı ile elde edeceğen gelirden bahsetmedim..

fahiş olması için ne gerekiyor..illa küme mi düşelim..
      nasıl fahiş olmuyor..anlayamıyorum..
      tamam fikir farklı olabilirde..
      ünal hocadan sonra da uzun süre hüseyin hoca ile maç kaybetmeden gitti bu takım..
      bu takımın lokomotifi..sosa..novak..perirera..wakame gibi baba oyunculardı..
      bu adamlar senin abdüşüne uğurcana x..y.. değer katıyordu..
      neyse ya sizle konuşurken hep aynı döngüde kalıyoruz..
      illa haklı çıkmak için yazacaksanız..siz haklısınız..
      Marlon'daki kiralama bedelini eklememişim doğrudur, düzeltme için teşekkürler. 1.5 milyon muhabbeti basına düştüğü için o kısımda ısrarcıyım. Sosa'nın yerine alınan adam olarak Baker'ı baz aldım en ucuzu o çünkü Flavio veya Trondsen üzerinden hesaplama yapacaksak verilen bonservisleri sözleşme süresine bölmemiz lazım, o kısımda da sizin bir hatanız bulunuyor. Güncellersem 3 değil de 2.5 ediyor; bence hala fazla. Eskiler ne kadar faydalıydı, yeni gelenler ne kadar faydalı olacak kısmı yoruma açık; Novak'ın defansıydı, Sosa'nın 60'tan sonra şişen ciğeriydi detayına girip konuyu uzatmak istemiyorum.

Plaza, Diabate gibi transferler Novak ile Sosa kalsaydı yapılamayacaktı doğru. Sezona yedeği olmayan bir kadro ile başlayıp son düzlükte yine şampiyonluğu kaybedecek, sonra da "izin vermediler" diye ağlayacaktık. O formülle başarısızlık garanti. Ha bu seneki kadro başarılı mı kuruldu, tartışmak için henüz erken. Diabete vaktiyle Sivas gördüğü için beğenilmedi ama Abdül ile bir mevkiyi doldurabilecek seviyede bence. Djaniny ilk geldiğinde forum sokaklara inmişti, adam ilk maçında takımı katletti ama maç temposunu aldığında çok iyi olabilir. Kesin bir yargıya varmak şu aşamada mümkün değil. Dolayısıyla onları "200 lira için takımı sattılar" başlığı altında değil, transfer sezonunun bütünü itibarıyla değerlendirmek lazım. Geçen seneye bakıyorum, toplamda alınan ve gönderilen oyunculara baktığımızda maddi anlamda kardayız, bunu yaparken ligi 2. bitirip Türkiye Kupası'nı almışız. Buna mukabil, bu seneye berbat başlamışız ama önümüzde 32 maç daha var. Geçen seneden aşağıda bitireceğimiz kesin ama öyle bahsedildiği gibi çok vahim bir durum göremiyorum. Yönetimin hataları var, doğruları var. Şu anki durumumuz kötü diye biz oturmuş doğru yaptıklarına da vuruyoruz. Israrım bu yüzden.

Başarıyla elde edilecek geliri geçen sene elde ettik, sonucunda ne oldu? Uefa'dan ceza geldi. Sebebi neydi? Sebebi "kaliteli topçuya iyi para vereceksin, çok başarılı olup daha çok para kazanacaksın hacı" mantığındaki yönetimler yüzünden har vurup harman savurduğumuz yıllardı. Parayı basınca başarılı olabildik mi? Hayır. Üzerine sonraki seneleri de yaktık. Artık yakacağımız bir sene de kalmadı. Evet ben de istiyorum kimse gitmesin hatta Fener'deki Gustavo'ya parayı basıp adamların elinden alalım ama yok. Deniz bitti.

Kanaat önderlerinize gelince.. Aynı arkadaşlar o zaman da "ucuza alıp pahalıya satmamız lazım" diye eleştiriyorlardı. Şimdi diğer tarafa geri dönmüşler. O yüzden tekrar diyorum, referans alacağınız kişilerin dediği günün şartlarına göre değişmese oturup konuşacağız da bu haliyle mümkün değil maalesef.
      Naber?

Yorum

• Sayın başkanın çok net hataları olmuştur evet. Zaman zaman bana göre çok lüzumsuz demeçleri de olmuştur buna da tamam.

Kendisini hoca ve transfer konularında en çok eleştirenlerden birisi de benim.

ANCAK artıları eksilerinden hala fazladır bana göre de.

En azından aklımıza tam yatmasa da istikametimiz ve yönümüz belli.

Kim gelirse gelsin herkesi memnun edemeyecek. Sürekli eleştirilecek. Bu işin doğasında bu var.

Ayrıca burada bazı arkadaşların futbolculara çöp vb, sayın başkana kul vs gibi söylemlerini de saygısızca buluyorum.

Ayrıca ricamdır, başkan gitsin diyen insanlar akıl fikir mantık ve olabilirlik süzgecinden geçirerek adaylarını da söylerse daha yapıcı olur.

Yani olması ihtimal dahilinde isimler üzerinden konuşmaz isek laf ola beri gele muhabbetinden öteye geçemeyiz.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bitmedi mi müzakereler başkan, yoksa İhsan D. ile devam ise kararınız çıkın açıklayın, nerelerdesiniz?
          Sabir bu ulkede olmayan birsey eyvallah da trabzonda bazi kisilere hic ugramamis anlasilan o..medya p.tesi dedi 1 gun gec sali imzaladi diye nedir bu yok ihsan hocayla devam edilecekse cikin aciklayin falan is biteli 1 hafta olmus yayinci kurulusda program yapan bile aciklamis avcinin trabzona gittigini gunler oncesinden , ihsan hocayla devamsa soyleyin hic bir mantigi yok bu sozlerin sirf yonetime vurmak icin elestiridir bu..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sabir bu ulkede olmayan birsey eyvallah da trabzonda bazi kisilere hic ugramamis anlasilan o..medya p.tesi dedi 1 gun gec sali imzaladi diye nedir bu yok ihsan hocayla devam edilecekse cikin aciklayin falan is biteli 1 hafta olmus yayinci kurulusda program yapan bile aciklamis avcinin trabzona gittigini gunler oncesinden , ihsan hocayla devamsa soyleyin hic bir mantigi yok bu sozlerin sirf yonetime vurmak icin elestiridir bu..
            31.10.2020 newton fesih,
            10.11.2020 avcı sözleşme

sezon ortası hoca değişikliği için 11 gün boşluk kabul edilebilir değil,
            kazanırken her gün konuşan başkan şimdi kayıplara karışmayacak,
            işinin sorumluluğunu üstlenecek,
            4 orta saha gönderip 1 orta saha transfer eden başkan ve yönetimine,
            8 hafta toplanan 6 puana ve 17. sıradaki takım için çok hafif kalmış eleştiriler, evet.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 8 haftayı özetleyecek bir konuşmayı halen daha yapmadı

Geçen sezon kazanırken konuşuyordun şimdi de konuşsana!
              Eksik kadro ile lige başlayan başkan!

Başkan göreve devam etmeli ama yaptığı yanlışları kabul edecek ve ders alacak

Yorum

• Abi bırak boşver konuşmasın. Konuştukça daha da batıyor. Son 1 yılda 1 tane düzgün açıklaması yok adamın. Her konuşması felaket.

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                8 haftayı özetleyecek bir konuşmayı halen daha yapmadı

Geçen sezon kazanırken konuşuyordun şimdi de konuşsana!
                Eksik kadro ile lige başlayan başkan!

Başkan göreve devam etmeli ama yaptığı yanlışları kabul edecek ve ders alacak
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Marlon'daki kiralama bedelini eklememişim doğrudur, düzeltme için teşekkürler. 1.5 milyon muhabbeti basına düştüğü için o kısımda ısrarcıyım. Sosa'nın yerine alınan adam olarak Baker'ı baz aldım en ucuzu o çünkü Flavio veya Trondsen üzerinden hesaplama yapacaksak verilen bonservisleri sözleşme süresine bölmemiz lazım, o kısımda da sizin bir hatanız bulunuyor. Güncellersem 3 değil de 2.5 ediyor; bence hala fazla. Eskiler ne kadar faydalıydı, yeni gelenler ne kadar faydalı olacak kısmı yoruma açık; Novak'ın defansıydı, Sosa'nın 60'tan sonra şişen ciğeriydi detayına girip konuyu uzatmak istemiyorum.

çok anlamam hesap detaylarını..haklı olabilirsiniz..
                  ama sosa nın yerine baker ın olmayacağını futboldan hiç anlamayan bile görür..
                  madem paran yok..700bin e oynayan biglia yı almak çok mu zordu..

Plaza, Diabate gibi transferler Novak ile Sosa kalsaydı yapılamayacaktı doğru. Sezona yedeği olmayan bir kadro ile başlayıp son düzlükte yine şampiyonluğu kaybedecek, sonra da "izin vermediler" diye ağlayacaktık. O formülle başarısızlık garanti. Ha bu seneki kadro başarılı mı kuruldu, tartışmak için henüz erken. Diabete vaktiyle Sivas gördüğü için beğenilmedi ama Abdül ile bir mevkiyi doldurabilecek seviyede bence. Djaniny ilk geldiğinde forum sokaklara inmişti, adam ilk maçında takımı katletti ama maç temposunu aldığında çok iyi olabilir. Kesin bir yargıya varmak şu aşamada mümkün değil. Dolayısıyla onları "200 lira için takımı sattılar" başlığı altında değil, transfer sezonunun bütünü itibarıyla değerlendirmek lazım. Geçen seneye bakıyorum, toplamda alınan ve gönderilen oyunculara baktığımızda maddi anlamda kardayız, bunu yaparken ligi 2. bitirip Türkiye Kupası'nı almışız. Buna mukabil, bu seneye berbat başlamışız ama önümüzde 32 maç daha var. Geçen seneden aşağıda bitireceğimiz kesin ama öyle bahsedildiği gibi çok vahim bir durum göremiyorum. Yönetimin hataları var, doğruları var. Şu anki durumumuz kötü diye biz oturmuş doğru yaptıklarına da vuruyoruz. Israrım bu yüzden.

debilerde son 12 maç 1 mağlubiyet..son 2 maç 2 mağlubiyet..
                  feneri 7-8 yıl yenemedik gol bile atamadık..sosa -novaklı kadroda hiç yenilmedik son 3-4yıldır..
                  tekrar yenilen takım moduna döndük..
                  daha ne olacak hocam geçen yıllarda şampiyonluğa oynamışsın bu sene daha 8 maç oynandı ve önümüzdeki sene ne yaparızı konuşuyoruz..

Başarıyla elde edilecek geliri geçen sene elde ettik, sonucunda ne oldu? Uefa'dan ceza geldi. Sebebi neydi? Sebebi "kaliteli topçuya iyi para vereceksin, çok başarılı olup daha çok para kazanacaksın hacı" mantığındaki yönetimler yüzünden har vurup harman savurduğumuz yıllardı. Parayı basınca başarılı olabildik mi? Hayır. Üzerine sonraki seneleri de yaktık. Artık yakacağımız bir sene de kalmadı. Evet ben de istiyorum kimse gitmesin hatta Fener'deki Gustavo'ya parayı basıp adamların elinden alalım ama yok. Deniz bitti.

bu işte kesinlikle yanlış..
                  uefadan cezayı salaklığımızdan yedik..
                  yalandan yere Muharrem ustaya düşmanlık edecez diye ..adamdan resmi evrak almadan..ustaya olan borcu borç değilmiş gibi göstermekten ceza aldık..

"kaliteli topçuya iyi para vereceksin, çok başarılı olup daha çok para kazanacaksın hacı"
                  bu mantığı kesinlikle savunuyorum ve geçen yıl kazandığımız paraları da böyle kazandık..
                  bu yıl geçen yıldan en az 10 galibiyet eksiğimiz olur..10x3= 30 trilyon...başarı sırasından 20trilyon daha eksi yaz..
                  50 trilyonu resmen çöpe attık bu sene..
                  transfermarket değerleri düşen oyuncular..
                  forma-reklam-bilet vs. düşen değerleri de düşünürssek..
                  sosa -novağa fazladan vereceğin 1milyon euronun acısını çok kötü çekecek kulüp..

Kanaat önderlerinize gelince.. Aynı arkadaşlar o zaman da "ucuza alıp pahalıya satmamız lazım" diye eleştiriyorlardı. Şimdi diğer tarafa geri dönmüşler. O yüzden tekrar diyorum, referans alacağınız kişilerin dediği günün şartlarına göre değişmese oturup konuşacağız da bu haliyle mümkün değil maalesef.
                  kanaat önderii kısmını anlamadım..
                  ben kimseye bakmam..kendim düşünür..kendim yazarım..
                  Atatürkün dediği gibi.."özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir"
                  En son alperrr tarafından düzenlendi; 12.11.2020, 14:25.
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
                    Hocam adama futbol özürlü dersen ne cevap vermesini bekliyorsun?

Bu mesaj da dahil olmak üzre konuyla ilgili mesajları siliyorum...
                    Ne var ki bunda ki,örnek olarak ben de tam bir şarkı söyleme özürlüsüyüm,birisi bunu dediğinde haklısın diyorum,gerçeğimi kabul ediyorum.

Adam futboldan anlamıyor ama Trabzonspor'u da seviyor ben de ona eğer bu takımı seviyor ve başarılı olsun istiyorsan sadece izle,yorum yapma,çünkü yanlış yorumlarınla başkalarını da bu hataya ortak ediyor ve Ağaoğlu gibileri kurtarıcı olarak gösteriyorsun diyorum,o da Trabzonspor Kulübünü'nü vasat bir Anadolu takımı yapmayı başarı sanıyor.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 12.11.2020, 16:18.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne var ki bunda ki,örnek olarak ben de tam bir şarkı söyleme özürlüsüyüm,birisi bunu dediğinde haklısın diyorum,gerçeğimi kabul ediyorum.

Aranızda bir problem var, bu çok net. Lütfen aranızda özelden halledin, rica ediyorum.

Dediğim üzere, konuyla ilgili mesajları siliyorum...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kanaat önderii kısmını anlamadım..
                        ben kimseye bakmam..kendim düşünür..kendim yazarım..
                        Atatürkün dediği gibi.."özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir"
                        Hay yaşa o zaman.

İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok anlamam hesap detaylarını..haklı olabilirsiniz..
                        ama sosa nın yerine baker ın olmayacağını futboldan hiç anlamayan bile görür..
                        madem paran yok..700bin e oynayan biglia yı almak çok mu zordu..
                        "Şu adamı almak çok mu zordu" bana yapıcı bir eleştiri olarak gelmiyor. Bugünkü performansına bakarak geçmişte verilmiş kararı eleştiriyoruz çünkü. Sosa gönderilip Biglia alınsaydı "e madem yaşlı adama verecek paranız vardı, 200 lira daha verip Sosa'yı tutmak çok mu zordu" diyen de olacaktı o durumda. Gelen topçuların hayal kırıklığı olduğuna katılıyorum bu arada.

debilerde son 12 maç 1 mağlubiyet..son 2 maç 2 mağlubiyet..
                        feneri 7-8 yıl yenemedik gol bile atamadık..sosa -novaklı kadroda hiç yenilmedik son 3-4yıldır..
                        tekrar yenilen takım moduna döndük..
                        daha ne olacak hocam geçen yıllarda şampiyonluğa oynamışsın bu sene daha 8 maç oynandı ve önümüzdeki sene ne yaparızı konuşuyoruz..
                        Fenerbahçe galibiyetleri üzerinden başarı tanımı yapmak doğru değil. Derbilerde tokatlıyorduk, ligde aşağılarda takılıyorduk, kupada eziliyorduk, Uefa'ya gidemiyorduk bile. Kaldı ki yenilen takım modundan derbi vermeyen takım durumuna da bu yönetim soktu. Şimdi 8 maça bakıp peşlerine teneke bağlayacaksak yönetecek adam bulamayız. Bu tür iniş çıkışlar normal. Ali Koç da ilk geldiğinde takımı küme düşürüyordu, şimdi koskoca Trabzonspor'u yenen bir takım kurdu. Başarılı mı başarısız mı? Bizimkilerin tek suçu seçim senesinde vites düşürmüş olması mı? "Keşke takımın geleceği yerine kendi yönetimlerini düşünüp seçimin olduğu bu seneyi kurtarmak için elde kalan parayı da 2 çakala yedirselerdi de lige böyle başlamasaydık" mı diyoruz?

bu işte kesinlikle yanlış..
                        uefadan cezayı salaklığımızdan yedik..
                        yalandan yere Muharrem ustaya düşmanlık edecez diye ..adamdan resmi evrak almadan..ustaya olan borcu borç değilmiş gibi göstermekten ceza aldık..

"kaliteli topçuya iyi para vereceksin, çok başarılı olup daha çok para kazanacaksın hacı"
                        bu mantığı kesinlikle savunuyorum ve geçen yıl kazandığımız paraları da böyle kazandık..
                        bu yıl geçen yıldan en az 10 galibiyet eksiğimiz olur..10x3= 30 trilyon...başarı sırasından 20trilyon daha eksi yaz..
                        50 trilyonu resmen çöpe attık bu sene..
                        transfermarket değerleri düşen oyuncular..
                        forma-reklam-bilet vs. düşen değerleri de düşünürssek..
                        sosa -novağa fazladan vereceğin 1milyon euronun acısını çok kötü çekecek kulüp..
                        Uefa'dan cezayı, 5 milyon söz verip 50 milyon zarar ettiğimiz için yedik. Müsebbibi yine Usta dönemi. Evrak olayı minör mesele.

Geçen yıl kazandığımız paraları "iyi topçuya çok para ver, paradan para kazan" stratejisine borçlu değiliz. Wakaeme, Ekuban, Sorloth, Novak vs. hiçbiri böyle tipte adamlar değil. Bir tek Sosa vardı, o da Muharrem Usta döneminden kalma, sözleşmesi bitince de şutlandı. Kaldı ki yine bu yönetim aynı şekilde önceki yönetimden yüksek maaşlı sözleşmelerle başa kalmış Onur, Burak ve Kuçka gibi adamları da gönderdi. Oradan açılan bütçeyle ucuza adı sanı olmayan adamlar aldılar, altyapıdan da 3-5 çocuk çıkardılar, bir kısmı tuttu bir kısmı tutmadı derken müflis (İHO+MU), başarısız (İHO+ biraz MU) ve antipatik (İHO) bir camiayken sezonu 2. bitirip 10 yıl aradan sonra Türkiye Kupasını kazandığımız duruma geldik. Çizilmiş bir plana sahip ve bunu şaşmadan uygulayan bir yönetim görüyorum ben. Dediğim gibi, bu tür iniş çıkışlar normal. Boşuna streslenmeyin, 30'un üzerinde maç var oynanacak, biz yine tepede bitiririz bu seneyi.
                        Naber?

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aranızda bir problem var, bu çok net. Lütfen aranızda özelden halledin, rica ediyorum.

Dediğim üzere, konuyla ilgili mesajları siliyorum...
                          Yemin ederim İsmail Saral'a kişisel olarak bir derdim yok,sadece futboldan anlamıyor ama sanki anlıyor gibi yapıyor,bu da bize ve buradaki genç zihinlere zarar veriyor.

Size bir soru soracağım bu arkadaş diyor ki başkan devam etmeli ben de sorarım Trabzonspor Başkanı bir futbolcu ile imza atarken basının önünde buradan seni büyük kulüplere satacağız der mi?

Siz bu zihniyeti Trabzonspor Başkanlığına yakıştırıyor musunuz?Çünkü İsmail Saral yakıştırıyor.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uefa'dan cezayı, 5 milyon söz verip 50 milyon zarar ettiğimiz için yedik. Müsebbibi yine Usta dönemi. Evrak olayı minör mesele.

Geçen yıl kazandığımız paraları "iyi topçuya çok para ver, paradan para kazan" stratejisine borçlu değiliz. Wakaeme, Ekuban, Sorloth, Novak vs. hiçbiri böyle tipte adamlar değil. Bir tek Sosa vardı, o da Muharrem Usta döneminden kalma, sözleşmesi bitince de şutlandı. Kaldı ki yine bu yönetim aynı şekilde önceki yönetimden yüksek maaşlı sözleşmelerle başa kalmış Onur, Burak ve Kuçka gibi adamları da gönderdi. Oradan açılan bütçeyle ucuza adı sanı olmayan adamlar aldılar, altyapıdan da 3-5 çocuk çıkardılar, bir kısmı tuttu bir kısmı tutmadı derken müflis (İHO+MU), başarısız (İHO+ biraz MU) ve antipatik (İHO) bir camiayken sezonu 2. bitirip 10 yıl aradan sonra Türkiye Kupasını kazandığımız duruma geldik. Çizilmiş bir plana sahip ve bunu şaşmadan uygulayan bir yönetim görüyorum ben. Dediğim gibi, bu tür iniş çıkışlar normal. Boşuna streslenmeyin, 30'un üzerinde maç var oynanacak, biz yine tepede bitiririz bu seneyi.
                            İlker Yöneticim [MENTION=13048]İlker[/MENTION] Yazıcıoğlu bak görüyor musun,adam açık açık yalan bilgi veriyor diyor ki biz cezayı 50 milyon açık verdiğimiz için yedik.

Halbuki bu olayın başlangıcı İHO dönemi,onun yüzünden cezayı aldık ve MUharrem Usta gitti 3 yıllık yeni bir anlaşma yaptı,sonra da bu anlaşmanın son yılında UEFA dedi ki sizinle yapılan anlaşmaya uymadınız ama yeni bir şans veriyorum ve Ağaoğlu yönetimi yeni anlaşma yaptı.

Ağaoğlu kendi yaptığı anlaşmaya uymadı,evrakt sahtecilik yaptı,sonra bundan kurtulmak için Muharrem Usta'ya gitti,Usta da gerekli imzaları verdi ama yetmedi.
                            Kulüp en az 25 milyon Euro kaybetti ama bu Cenkhan yalan bilgilerle sorumluları gizliyor.

Buna bir sözün var mı?
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yemin ederim İsmail Saral'a kişisel olarak bir derdim yok,sadece futboldan anlamıyor ama sanki anlıyor gibi yapıyor,bu da bize ve buradaki genç zihinlere zarar veriyor.

Size bir soru soracağım bu arkadaş diyor ki başkan devam etmeli ben de sorarım Trabzonspor Başkanı bir futbolcu ile imza atarken basının önünde buradan seni büyük kulüplere satacağız der mi?

Siz bu zihniyeti Trabzonspor Başkanlığına yakıştırıyor musunuz?Çünkü İsmail Saral yakıştırıyor.

Hocam, Trabzonspor'da hoca/başkan/taraftar üçgeni enteresan bir hal almış durumda.
                              Ben şahsen istikrardan yanayım. Başkan son 1 yıldır, afedersiniz ama sıvamaya başladı artık. Kulübün son dönemini çok kötü yönetiyor. Ama sanırım başkan da bu durumun farkında ki sesi çıkmıyor. Çıkarsa yeni bir başkan adayı önümüzdeki kongrede çıkar. Çıkmazsa işimize bakacağız.
                              Benim Trabzonspor başkanlığına yakıştırdığım adam daha dünya topraklarına inmedi, inmeyecek de...

Konjektürde siyaset batağına saplanmış bir organizasyonun bir kısım taraftar hariç tüm öğeleri, bu bataklığın bir parçasıdır. Daha açık konuşmak istemiyorum gereksiz polemik olmasın diye.

Bundan dolayı, ya olanla idare edeceğiz, ki yıllardır yaptığımız bu, ya da camia olarak sesimizi çıkacarağız bu siyasi konjektüre...

Çok özür dilerim ama yakın zamanda camia olarak bize yaşatılanlara baktığımda ve de taraftar ve Trabzon kentinin yaşanılanlar karşısında aldığı pozisyona baktığımda, öyle bir g.t bizde yok...

Malesef...

O halde, kaba tabirle ya herro ya merro...

Herroya eyvallah diyoruz, herro giderse merro gelir. O giderse yine herro gelir...
                              Böyle devam eder, böyle de devam edecek...
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 12.11.2020, 16:29.
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam, Trabzonspor'da hoca/başkan/taraftar üçgeni enteresan bir hal almış durumda.
                                Ben şahsen istikrardan yanayım. Başkan son 1 yıldır, afedersiniz ama sıvamaya başladı artık. Kulübün son dönemini çok kötü yönetiyor. Ama sanırım başkan da bu durumun farkında ki sesi çıkmıyor. Çıkarsa yeni bir başkan adayı önümüzdeki kongrede çıkar. Çıkmazsa işimize bakacağız.
                                Benim Trabzonspor başkanlığına yakıştırdığım adama daha dünya topraklarına inmedi, inmeyecek de...

Konjektürde siyaset batağını saplanmış bir organizasyonun bir kısım taraftar hariç tüm öğeleri, bu bataklığın bir parçasıdır. Daha açık konuşmak istemiyorum gereksiz polemik olmasın diye.

Bundan dolayı, ya olanla idare edeceğiz, ki yıllardır yaptığımız bu, ya da camia olarak sesimizi çıkacarağız bu siyasi konjektüre...

Çok özür dilerim ama yakın zamanda camia olarak bize yaşatılanlara baktığımda ve de taraftar ve Trabzon kentinin yaşanılanlar karşısında aldığı pozisyona baktığımda, öyle bir g.t bizde yok...

Malesef...

O halde, kaba tabirle ya herro ya merro...

Herroya eyvallah diyoruz, herro giderse merro gelir. O giderse yine hero gelir...
                                Böyle devam eder, böyle de devam edecek...
                                Ben seni çok iyi anlıyorum,söylediklerine de genel olarak katılıyorum ama taraftar eğer zihin olarak küçülürse inan bugünleri çok ararız,seviye kaybederiz,taraftar Trabzonspor büyüklüğüne yakışmayan her harekete tepki koyacak,bu taraftarlık görevidir.

O makama gelenler Trabzonspor Başkanlık makamına yakışır davranmıyor diye taraftar da Trabzonspor taraftarı gibi davranmasın mı?
                                Her ne şartta olursa olsun büyük bir takımın taraftarı ne istiyorsa onu isteyeceğiz.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X