Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim siz ve sizin gibilerden inanın usandım,bıktırdınız yemin ediyorum,bilmediğiniz,takip etmediğiniz konularda yorum yapmak zorunda değilsiniz.Trabzonspor taraftarı olduysanız asgari düzeyde takip edin süreçleri,sonra kafanızdan senaryolar yazarak takımın geleceğini mahvediyorsunuz.

Castillo,Bero,Okay,Kucka,Burak,Yusuf Yazıcı gibi futbolcuların değerini ne ara yükseltti Ağaoğlu,Muharrem Usta gitmeden önce hem Yusuf hem de Abdülkadir'e teklif var diye açıklama yapmıştı,teklifler de vardı ama adamın Trabzonspor vizyonu en az şampiyonluk yaşatmaları ve öyle ayrılamaları.

Defalarca yazdık yine yazıyoruz,bu takımın en büyük sorunu hiç bir konuya vakıf olmadığı halde her şeye yorum yapan taraftarı.

Ağaoğlu değerlerini artırmışmış,elindeki değerlerin farkında olacak kadar futbolu bilse belki başarılı olan kadroyu dağıtmaz ve Uğurcan,Abdülkadir gibi değerleri çöpleştirmezdi.

Üretim iki türlüdür,bir fason üretirsin,başkaları senin emeğinin üstüne kendi markasını koyar ve satar,paranın çoğunu o kazanır,çünkü marka onundur.

İkincisi de kendin üretir marka olarak satarsın,biz marka olamayız çünkü sen ve senin kafandaki Ahmet Ağaoğlu gibi vast zekalar takımın değerlerini satmayı başarı olarak görüyor.

Farzedelim ki bir fabrikaya sahipsin,bir genel müdür atıyorsun adam geliyor,bakıyor ki üretim yapılacak tesis çok yetersiz,kalite yok,ekipman çok eski,çalışanlar günün gerisinde.

Hemen uygun bir finansmanla ekipmanı değiştiriyor,günün şartlarına uygun ve rakiplerle mücadele edecek kalitede yeni üretim makineleri ve bunları verimli kullanacak elemanlar alıyor,sonra sen yıl sonu bilançona bakıyorsun borç var ve adamı gönderiyorsun.

Sonra başka bir müdür geliyor ve önceki müdürün kurduğu bu düzenin ekmeğini yiyor,sonra sanıyor ki bu kendi marifeti önceki dönemden değerli olan tüm üretim ekipmanını rakiplere satıyor/kaptırıyor ve fabrika bir anda çöküşe geçiyor,işin daha kötü yanı buna rağmen borç azalmıyor.

Allah aşkına şu yukarıdaki kısımda senin anlamanı zorlayan ne?

Ayinesi iştir kişinin,lafa bakılmazenin buradaki yorumlarını bilmesek,savunduğun şeyleri okumasak belki.

Sen ve futbol bir birinize o kadar uzaksınız ki,ayrılsanız sadece ikiniz değil,çok kişi mutlu olacak.
    İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben sana hakaret etmedim,öyle bir kastım yok,her Trabzonsporlu gözümde en az benim kadar değerli,art niyetle takıma zarar verenler hariç.Bir insanın her şeyden iyi anlıyor olması gerekmez ama eğer bir konuda yorum yapacaksanız bir sürecin başından sonuna kadar objektif olarak takip etmeniz öncelikle kendinize olan saygının gereğidir.
    Çünkü sizin gerekli bilgi ve takip ile yapmadığınız yanlış her yorum Trabzonspor'a zarar veriyor ve bu yüzden gerçekler ve gerçekleri anlatmaya çalışanlar boğuluyor.

Boğulma hissi yaşıyorum Trabzonspor konusunda,anlayın biraz.
    Gerçekten objektif olduğuna inanıyor musun ? Bana göre haklı çıkmak senin için daha önemli.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerçekten objektif olduğuna inanıyor musun ? Bana göre haklı çıkmak senin için daha önemli.
      Haklı çıkmak mı,burada üç yıldır yazdıklarımızın gerçekleşmiş olmasının bize ne gibi bir getirisi oldu,ne diyorlar aaa Sasone bak,dedikleri çıktı mı,o zaman onu alalım da bizim kulübü yönetsin mi?

Buradaki amacımız Trabzonspor taraftarının bir bilinç noktasına varmasına yardımcı olmak,çünkü bu taraftar İHO gibi birini kurtarıcı olarak gördü ve eğer o gün Muharrem Usta seçilmiş olsaydı bugün çok farklı bir yerde olacaktık.
      Trabzonspor taraftarı belli bir bilinç noktasına gelmediği sürece çok bariz ve net görünen şeyleri bile fark edemeyecek kafada durduğu her anda geri gideceğiz.
      • Memento mori

Yorum

Haklı çıkmak mı,burada üç yıldır yazdıklarımızın gerçekleşmiş olmasının bize ne gibi bir getirisi oldu,ne diyorlar aaa Sasone bak,dedikleri çıktı mı,o zaman onu alalım da bizim kulübü yönetsin mi?

Buradaki amacımız Trabzonspor taraftarının bir bilinç noktasına varmasına yardımcı olmak,çünkü bu taraftar İHO gibi birini kurtarıcı olarak gördü ve eğer o gün Muharrem Usta seçilmiş olsaydı bugün çok farklı bir yerde olacaktık.
        Trabzonspor taraftarı belli bir bilinç noktasına gelmediği sürece çok bariz ve net görünen şeyleri bile fark edemeyecek kafada durduğu her anda geri gideceğiz.
        Muharrem usta konusunda farklı düşünmüyorum. Ama hoca hatasını yaptı bir kere, son senesinde uefa ile kendi imzaladığı anlaşmaya uymadı 50 milyon euro açık verdi. Bunu da kucka gibi bir kaç tane son derece gereksiz pahalı transferle yaptı. Iyi niyetinden şüphem yok ama sonuçta hatalari oldu ve mali durumdan ötürü kendi bırakıp gitti.

Ünal hoca konusunda da hiç haklı çıkmadın, gayet başarılı oldu. Usta'nin kurduğu kadroyu layıkıyla kullandı.

Yorum

Muharrem usta konusunda farklı düşünmüyorum. Ama hoca hatasını yaptı bir kere, son senesinde uefa ile kendi imzaladığı anlaşmaya uymadı 50 milyon euro açık verdi. Bunu da kucka gibi bir kaç tane son derece gereksiz pahalı transferle yaptı. Iyi niyetinden şüphem yok ama sonuçta hatalari oldu ve mali durumdan ötürü kendi bırakıp gitti.

Ünal hoca konusunda da hiç haklı çıkmadın, gayet başarılı oldu. Usta'nin kurduğu kadroyu layıkıyla kullandı.
          Ünal Hoca konusunda çok haklı çıktım ama sen sadece sahada Muharrem Usta'nın gerekli kadro kalitesi ile yol alan birinin sonuçları üzerinden yorum yapıyorsun,o zaman Hüseyin Çimşir(3.olan takımı 2.yaptı,uzun süre liderlik koltuğunda kaldı.)ve Eddie Newton(TK kazandı) başarılı saymak zorunda kalırsın.

Ünal Karaman'ın futbol taktik ve oyun felsefesi bile yoktu,sahada da bunu defalarca gördük.Takım mühendisliği ve takımın eksiklerini tespit edip,bu eksiklikleri giderme konusunda bir çabası bile yoktu,olsa çok acil olan kaliteli bir stoper ve Onazi'nin eksikliğini giderecek bir 6 numara yerine Sturidge'n alınmasına itiraz ederdi.

Ünal Karaman'ın basın toplantıları bile aslında futbol TD'liği için yetersiz olduğunu bas bağırıyordu.Onun zamanında alt yapıdan bir tane bile futbolcu hazırlanmadı takıma katkı verecek,taraftarın duygularını okşayan içi boş açıklamalar ve sonrasında da çöken bir yapı.

Özeti Ünal Karaman'ın.
          • Memento mori

Yorum

Ben sana hakaret etmedim,öyle bir kastım yok,her Trabzonsporlu gözümde en az benim kadar değerli,art niyetle takıma zarar verenler hariç.Bir insanın her şeyden iyi anlıyor olması gerekmez ama eğer bir konuda yorum yapacaksanız bir sürecin başından sonuna kadar objektif olarak takip etmeniz öncelikle kendinize olan saygının gereğidir.
            Çünkü sizin gerekli bilgi ve takip ile yapmadığınız yanlış her yorum Trabzonspor'a zarar veriyor ve bu yüzden gerçekler ve gerçekleri anlatmaya çalışanlar boğuluyor.

Boğulma hissi yaşıyorum Trabzonspor konusunda,anlayın biraz.
            O zaman ne yazdığından haberin yok. “Sen ve senin gibi vasat zekalar” Cümlen eğer hakaret içermediğine inanıyorsanız o zaman bu lafı sana iade etmekte haklıyım
            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Ünal Hoca konusunda çok haklı çıktım ama sen sadece sahada Muharrem Usta'nın gerekli kadro kalitesi ile yol alan birinin sonuçları üzerinden yorum yapıyorsun,o zaman Hüseyin Çimşir(3.olan takımı 2.yaptı,uzun süre liderlik koltuğunda kaldı.)ve Eddie Newton(TK kazandı) başarılı saymak zorunda kalırsın.

Ünal Karaman'ın futbol taktik ve oyun felsefesi bile yoktu,sahada da bunu defalarca gördük.Takım mühendisliği ve takımın eksiklerini tespit edip,bu eksiklikleri giderme konusunda bir çabası bile yoktu,olsa çok acil olan kaliteli bir stoper ve Onazi'nin eksikliğini giderecek bir 6 numara yerine Sturidge'n alınmasına itiraz ederdi.

Ünal Karaman'ın basın toplantıları bile aslında futbol TD'liği için yetersiz olduğunu bas bağırıyordu.Onun zamanında alt yapıdan bir tane bile futbolcu hazırlanmadı takıma katkı verecek,taraftarın duygularını okşayan içi boş açıklamalar ve sonrasında da çöken bir yapı.

Özeti Ünal Karaman'ın.
              Gerçekten müthiş objektif bir yazı tebrik ederim, usta'nin kadro kalitesi falan diyelim de çok da abartmayalim yani. Takıma uzun vadeli bir stoper kazandirilmamiş, kanat forvet alinmamiş bir kadroydu. Zaten o eksikler yüzünden kendi döneminde kadro iş yapamadı.

Onazi sakatlandığı dönem transfer yasağı vardı. Sonraki dönem yapılan transfer dolayısıyla zaten yönetim ve hocanın arası bozuldu. Onazi'nin de dönüp dönmeyeceği net değildi. Devre arasında da hoca ayrildi zaten. Sonra o kadroya 5 tane süper lig ayarında rotasyon oyuncusu alındı, ekuban ömür geri döndü, hüseyin o kadroyla devam etti.

Yorum

Muharrem usta konusunda farklı düşünmüyorum. Ama hoca hatasını yaptı bir kere, son senesinde uefa ile kendi imzaladığı anlaşmaya uymadı 50 milyon euro açık verdi. .
                İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Hoca konusunda çok haklı çıktım ama sen sadece sahada Muharrem Usta'nın gerekli kadro kalitesi ile yol alan birinin sonuçları üzerinden yorum yapıyorsun,
                .
                Muharrem usta gerçekten kaliteli oyuncular aldı..ve Ağaoğlu bencede bu durumun ekmeğini yedi..
                Usta başarı için yüksek meblağları dahi vermeyi göze aldı ama futbol şube sorumlusu gibi birşeyi hiç olmadı..
                Ağaoğlu ise bu görevi kendisi yapıyor..
                ağoğluna ne kadar kızsakta futbolcularla tek tek ilgileniyor..her maça içeri dışarı gidiyor..takımı hiç yalnız bırakmıyor..

aslında başkan Muharrem Usta..futbol şube sorumlusu Ağaoğlu.. ve birde transferde futbol aklı olacak bir isme sahip olsaymışız..
                hem şampiyon olup hemde ligi domine edermişiz..
                ...............
                bu kulübün futbol aklı kimse Usta zamanıda Ağaoğlu zamanında da çok kötü oyuncular aldırıyor..
                suk......ibanez.....mesias........anılbaşaran ve daha onlarca isim..

..............
                futbolcular Usta yı görünce çekinmez disiplin göstermez..paramı alıyım yatıyım mantığında olur..
                ama Ağaoğlu bu konuda daha uyanık..
                ..............
                Usta hiç şampiyonluğa oynayamadı eğer oynasaydı daha inançlı ve cesur olacağına inanıyorum..
                ama Ağaoğlu bu kulübün şampiyon olacağına hiç inanmadı..
                hatta Erdal hoş'un bir sözü vardı sene başında fb ve gsliler TS'nin şampiyon olacağına daha fazla inanıyor diye..

eğer inansaydı Ağaoğlu..Yusuf yazıcı yerine boşa düşmüş bedava Daniel Aleksiçi tak diye alırdı..
                Onazi sakatlanınca yerine 1 tane adam alırdı..8 den 2 yi çıkar demezdi..
                keza yine atalantada beğenilmeyen bedava Skrtel bize sınıf atlatırdı..
                bu hamleler hiçte zor ve masraflı değildi..

hatta şampiyon olacağına inansa upuyduruk sebeplerle Ustaya küsüp Uefadan ceza yememize sebep belgeleri ciddiye alırdı..
                sahi o belgeleri kim hazırlamış hala bilmiyoruz..

bu oyuncuları alacak bu hamleleri yapacak zekaya sahip olmazsan şimdi başakşehiri gıpta ile izlersin..
                resmen kulüp 300 ile 500 trilyon kazanacağı bir durumda olabilirdi..
                ama küçük ve yerelci kafalar asla bunu öngöremez ve göremiyorda zaten..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Ünal hoca değil hakeza Hüseyin de değildi.
                  Newton yetersizdi.
                  Şimdi de Abdullah ...
                  Başarılı olabileceğine inancım sıfır. Ben hazmedemedim.
                  Zaten 5 hafta içinde bütün taraftar yuhalamaya başlar.
                  Sonuç olarak başkan bu seneyi çöp etti.
                  Keşke istifa etse de gitse.
                  ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    futbolcu ve altın kıyaslaması yanlış cevap.
                    altın çamura düşse de eğilse de değeri değişmez. fiyatı bellidir.
                    futbolcu pazarlamak öyle kolay iş değil.
                    bir futbolcuyu kiralık alıp ondan verim alıp 12 milyon euro kazanıyorsun hala miras diyorsunuz.
                    kadronun değerini kat kat artırıp maaliyetini kat kat düşürmek de mi miras. yıllardır ilk 4 yüzü görmeyen takımı şampiyonluğa oynatmak da mı miras.
                    ilk tökezlemede hemen kılıçları çekip vurun...Bravo
                    elindeki değerleri harcamakta üstümüze yok maalesef. hep değerlerimizi değersizleştirme peşindeyiz.
                    adama "kul ahmet" diye lakap aşşağılamaya çalışıp haz alanlar bile mevcut. Maalesef...

Peki, bakalım o zaman son çamur bükücüye.Onur ve Burak'ı şikeci diye kadro dışı bıraktı, Novak ve Sosa'yı "Haftaya imzalarız" diye kendi kendini oyaladı, Onazi'nin tedavisinde başarısız oldu.

Eğer akıllı davransaydı bu 5 oyuncudan 15 milyon euro para kazanırdı. Fakat sırf taraftara şov yapmak için gelir hanesine bu oyuncular karşılığında bugün Lille'in forveti olan Burak'tan aldığımız 1.5 milyon euro dışında koskoca bir 0 yazdı.

Sen bana Ağaoğlu'nun ederinden fazla paraya sattığı 1, bak çok değil 1 tane oyuncu söyleyebilir misin? Üstüne, Sörloth meselesini hiç kimse kurcalamıyor. Hatta sen övmek için kullanıyorsun ki bu çok acıklı. Yapılan başarılı 3 transferden biri. Sörloth'un 6 milyon euroya satın alma opsiyonu vardı. Üstüne de 1 yıl daha oynatabilecektik.

Peki ben soruyorum, Sörloth'un 6 milyon euro satın alma opsiyonu varken, biz neden Crystal Palace'a 12 milyon euro para ödedik?

3 Sene önce, karşılığında 20 milyon euro resmi teklifi reddettiğimiz Yusuf'u 17 milyon euroya satmayı başarı diye yedirmeye çalışacağına, bu soruları bir sor.

Ha, sen bunun yerine naptın, 1.5 milyon euro Afobe denen adama verdin ve adam olur da başarılı olursa bir satın alma opsiyonun bile yok, seneye yine forvetsizsin. Şu anda Stoke'un altyapısı görevi görüyorsun. Baker için de aynı şey geçerli. Ve yönetime bu soru sorulunca "Afobe için 12 milyon poundluk zorunlu bir satın alma maddesi eklemek istediler, fakat biz kabul etmedik" diye taraftarla dalga geçiyorlar. Yani sen bana diyorsun ki suyumu içmişsin, ben sana diyorum ki bardağına tükürmediğime dua et.

Şunu da söyleyeyim. Bu adamın benim için bittiği gün Sosa'yı kaptırdığı değil, Yıldırım Demirören'e Trabzonspor binasında plaket verdiği gündür. Bak Ali Koç, Nihat Özdemir, Sivasspor, Başakşehir vs dostluk ilişkilerini saymıyorum bile. Yıldırım Demirören o kupanın Trabzon'a gelmemesiyle görevlendirilmiş adamdı, ve ona Trabzonspor kulüp binasında plaket ve forma takdim edildi. Bunu hazmedebilen taraftara da ben yazıklar olsun derim. Buna gücenmeyen adamlar kul ahmet lafına güceniyor. Tuhaf.
                    En son Karmam tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 00:38.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki, bakalım o zaman son çamur bükücüye.Onur ve Burak'ı şikeci diye kadro dışı bıraktı, Novak ve Sosa'yı "Haftaya imzalarız" diye kendi kendini oyaladı, Onazi'nin tedavisinde başarısız oldu.

Eğer akıllı davransaydı bu 5 oyuncudan 15 milyon euro para kazanırdı. Fakat sırf taraftara şov yapmak için gelir hanesine bu oyuncular karşılığında bugün Lille'in forveti olan Burak'tan aldığımız 1.5 milyon euro dışında koskoca bir 0 yazdı.

Sen bana Ağaoğlu'nun ederinden fazla paraya sattığı 1, bak çok değil 1 tane oyuncu söyleyebilir misin? Üstüne, Sörloth meselesini hiç kimse kurcalamıyor. Hatta sen övmek için kullanıyorsun ki bu çok acıklı. Yapılan başarılı 3 transferden biri. Sörloth'un 6 milyon euroya satın alma opsiyonu vardı. Üstüne de 1 yıl daha oynatabilecektik.

Peki ben soruyorum, Sörloth'un 6 milyon euro satın alma opsiyonu varken, biz neden Crystal Palace'a 12 milyon euro para ödedik?

3 Sene önce, karşılığında 20 milyon euro resmi teklifi reddettiğimiz Yusuf'u 17 milyon euroya satmayı başarı diye yedirmeye çalışacağına, bu soruları bir sor.

Ha, sen bunun yerine naptın, 1.5 milyon euro Afobe denen adama verdin ve adam olur da başarılı olursa bir satın alma opsiyonun bile yok, seneye yine forvetsizsin. Şu anda Stoke'un altyapısı görevi görüyorsun. Baker için de aynı şey geçerli. Ve yönetime bu soru sorulunca "Afobe için 12 milyon poundluk zorunlu bir satın alma maddesi eklemek istediler, fakat biz kabul etmedik" diye taraftarla dalga geçiyorlar. Yani sen bana diyorsun ki suyumu içmişsin, ben sana diyorum ki bardağına tükürmediğime dua et.

Şunu da söyleyeyim. Bu adamın benim için bittiği gün Sosa'yı kaptırdığı değil, Yıldırım Demirören'e Trabzonspor binasında plaket verdiği gündür. Bak Ali Koç, Nihat Özdemir, Sivasspor, Başakşehir vs dostluk ilişkilerini saymıyorum bile. Yıldırım Demirören o kupanın Trabzon'a gelmemesiyle görevlendirilmiş adamdı, ve ona Trabzonspor kulüp binasında plaket ve forma takdim edildi. Bunu hazmedebilen taraftara da ben yazıklar olsun derim. Buna gücenmeyen adamlar kul ahmet lafına güceniyor. Tuhaf.
                      6 ya alıp 9 a bırakmak zorunda olduğun bir adamı 6 vermeden 12 ye satıyorsun daha ne olacak. eder 18 milyon.
                      bunu bile başarı saymayanı hangi cevap tatmin edebilir ki?
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Abdülkadir ömür ve Uğurcan Çakırı devre arasında avrupaya satın. Çocukların önünü kesmeyin bunun vebalini ödeyemezsiniz. Zaten bu takımdan bir cacık olmaz.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal hoca değil hakeza Hüseyin de değildi.
                          Newton yetersizdi.
                          Şimdi de Abdullah ...
                          Başarılı olabileceğine inancım sıfır. Ben hazmedemedim.
                          Zaten 5 hafta içinde bütün taraftar yuhalamaya başlar.
                          Sonuç olarak başkan bu seneyi çöp etti.
                          Keşke istifa etse de gitse.
                          şimdi abdullah... o da mı hoca değil. o kısmı boş bırakmışsınız.

Yorum

• Bari lige renk versek , en azından eğleniriz.

Yorum

• İyi ki bir Sörlothu sattı.

Baskada savunulcak bir şeyi yok.

Başkanı savunmak isteyen hemen Sörloth o bu diyor.

Kardeşim adam 500 tane transfer yapmış 499 tane fiyasko 1 tane tutmuş.

Napalım omzumuzda mı taşıyalım.

Borcu eritiyormuş falan filan.

Takım ligi 16.bitircek bizde borç azalıyor diye sevincez mi?

Tamam siz devam edin.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdi abdullah... o da mı hoca değil. o kısmı boş bırakmışsınız.
                                İlk düğme yanlış iliklenince hepsi yanlış oluyor.
                                Abdullah in bir oyun mentalitesi var ve eminim ki Trabzonspor taraftarı mentalitesinden hiç hoşlanmayacak.
                                Taraftar Bir kaç maç miskin futboldan sonra başlar yuhalamaya galip gelsek bile.
                                Ben şuan ki ortamda her şartta başarısız olacağını düşünüyorum.
                                İnşallah da başarısız olur. (Lafın nereye gittiğini bilerek diyorum)
                                Zaten şikecilere de beraat verdi muktedirler. Boşa izliyoruz bu pislik aşağılık ligi.
                                Keşke Trabzonspor misyonunu doldurdu deyip kulübü kapatsalar....
                                ***GeNÇ***

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X