Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gelenleri gördük. son dönemde gelen en başarılı başkan. Biraz daha amatörce yönetilseydik batıyorduk...
    Daha halen batıyorduk edebiyatı yapıyor,batan bir yerde Ahmet Ağaoğlu gibi gölgesinden korkan tipin ne işi var,Mehmet Yiğit Alp gibi para kokusuna duyarlı bir sinsinin ne işi var.

Önceki başkandan kalan tüm değerleri sattılar,44 milyon euro futbolcu geliri,bankalara birliği ile olan anlaşma ile kur yükü de olmamasına rağmen borcu artırdılar ve kadroyu amatör futbolcularla doldurdular.
    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 04.11.2020, 17:28.
    • Memento mori

Yorum

• Bu kulüp yönetilmiyor ve bunun 1 numaralı sorumlusu sensin Başkan.

Oluşturduğun güzel ortamı yok ettin. Yazık oldu.

Yorum

• Getir ordan ucuz piyon bir hoca vizyonsuz basgaaaaaaan

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
        HY67...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam da senin gibi futbola Fransız amatörleri tatmin eder,sen de biraz eğer kendine saygı olsa futbolla ilgili buraya yorum yapmazdın.
          İnan bana futbol bilgim seninkinden fersah fersah üstündür.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaşlar, lütfen birbirinize hakaret etme işine artık son verin...Bize bir getirisi olmayan insanlar için şurada başkasına ne laf sokmaya değer ne de başka bir şeye, lütfen sakin...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha halen batıyorduk edebiyatı yapıyor,batan bir yerde Ahmet Ağaoğlu gibi gölgesinden korkan tipin ne işi var,Mehmet Yiğit Alp gibi para kokusuna duyarlı bir sinsinin ne işi var.

Önceki başkandan kalan tüm değerleri sattılar,44 milyon euro futbolcu geliri,bankalara birliği ile olan anlaşma ile kur yükü de olmamasına rağmen borcu artırdılar ve kadroyu amatör futbolcularla doldurdular.
                44 milyon futbolcu geliri
                Bu başlı başına bir başarı değil mi zaten
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

44 milyon futbolcu geliri
                  Bu başlı başına bir başarı değil mi zaten
                  Sana miras kalan 1 gram altını kuyumcuda bozdurmak ne kadar başarıysa bu da o kadar başarı.

O kadar bile değil de, hadi neyse.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sana miras kalan 1 gram altını kuyumcuda bozdurmak ne kadar başarıysa bu da o kadar başarı.

O kadar bile değil de, hadi neyse.
                    futbolcu ve altın kıyaslaması yanlış cevap.
                    altın çamura düşse de eğilse de değeri değişmez. fiyatı bellidir.
                    futbolcu pazarlamak öyle kolay iş değil.
                    bir futbolcuyu kiralık alıp ondan verim alıp 12 milyon euro kazanıyorsun hala miras diyorsunuz.
                    kadronun değerini kat kat artırıp maaliyetini kat kat düşürmek de mi miras. yıllardır ilk 4 yüzü görmeyen takımı şampiyonluğa oynatmak da mı miras.
                    ilk tökezlemede hemen kılıçları çekip vurun...Bravo
                    elindeki değerleri harcamakta üstümüze yok maalesef. hep değerlerimizi değersizleştirme peşindeyiz.
                    adama "kul ahmet" diye lakap aşşağılamaya çalışıp haz alanlar bile mevcut. Maalesef...

Yorum

• en kötü ts başkanlarından biri. Adam ego yumağı. ünal hoca olayından sonra ülkede en nefret ettiğim insanların başında geliyor. Bu başkanı niye övüyorlar anlamadım. Ekonomik olarak takımı çok iyi seviyeye getirmişmiş.
                      Sturidge, obi mikel, mesailasmı neydi o, campi, da costa, guilherme, transferlerinden ne kadar zarar ettiğine niye kimse değinmiyor. Sörloth olayına daha da kızgınım o nasıl sözleşmedir anlamadım gitti. Novaka sosaya 200 bin fazla vermedin gittin yerine saçma sapan bir sürü topçu aldın.
                      Yarın ben başkan olayım nwakameyi, ömürü, uğurcanı satarım kasaya en az 30m euro giriş yaparım. fazla maaş alan oyuncuları gönderir takımı 3. sınıf az para alan oyuncularla ve alt yapı ile oyuncularıyla doldurayım, takımın başına da kasap ya da manava getireyim takım dökülsün sonra oooo ekonomik olarak çok büyük başarı sağladım olsun. Yazık çok yazık ya şu takımın düştüğü hale bak. Kadroyu koru, iyi bir td ile yola devam et ve insan gibi 2 stoper ve 2 orta saha al bak keyfine bilader. sonra git kendine bir ahmetağaoğlu tv kur 24 saat seni izleyip ccanlı yayın yapsınlar. hem sen kazan hem takım.

Yorum

• Serdar ali çelikleri hiç sevmem ama adam yüzyılın yorumunu yaptı ts ve ağaoğlu için. " Ağaoğlu takıma değil kendine başkan arıyor" diye

Yorum

• Gördüğüm en yalancı başkan.

Yalan yuva yapmış ağzına.

Yorum

futbolcu ve altın kıyaslaması yanlış cevap.
                            altın çamura düşse de eğilse de değeri değişmez. fiyatı bellidir.
                            futbolcu pazarlamak öyle kolay iş değil.
                            bir futbolcuyu kiralık alıp ondan verim alıp 12 milyon euro kazanıyorsun hala miras diyorsunuz.
                            kadronun değerini kat kat artırıp maaliyetini kat kat düşürmek de mi miras. yıllardır ilk 4 yüzü görmeyen takımı şampiyonluğa oynatmak da mı miras.
                            ilk tökezlemede hemen kılıçları çekip vurun...Bravo
                            elindeki değerleri harcamakta üstümüze yok maalesef. hep değerlerimizi değersizleştirme peşindeyiz.
                            adama "kul ahmet" diye lakap aşşağılamaya çalışıp haz alanlar bile mevcut. Maalesef...
                            Kardeşim siz ve sizin gibilerden inanın usandım,bıktırdınız yemin ediyorum,bilmediğiniz,takip etmediğiniz konularda yorum yapmak zorunda değilsiniz.Trabzonspor taraftarı olduysanız asgari düzeyde takip edin süreçleri,sonra kafanızdan senaryolar yazarak takımın geleceğini mahvediyorsunuz.

Castillo,Bero,Okay,Kucka,Burak,Yusuf Yazıcı gibi futbolcuların değerini ne ara yükseltti Ağaoğlu,Muharrem Usta gitmeden önce hem Yusuf hem de Abdülkadir'e teklif var diye açıklama yapmıştı,teklifler de vardı ama adamın Trabzonspor vizyonu en az şampiyonluk yaşatmaları ve öyle ayrılamaları.

Defalarca yazdık yine yazıyoruz,bu takımın en büyük sorunu hiç bir konuya vakıf olmadığı halde her şeye yorum yapan taraftarı.

Ağaoğlu değerlerini artırmışmış,elindeki değerlerin farkında olacak kadar futbolu bilse belki başarılı olan kadroyu dağıtmaz ve Uğurcan,Abdülkadir gibi değerleri çöpleştirmezdi.

Üretim iki türlüdür,bir fason üretirsin,başkaları senin emeğinin üstüne kendi markasını koyar ve satar,paranın çoğunu o kazanır,çünkü marka onundur.

İkincisi de kendin üretir marka olarak satarsın,biz marka olamayız çünkü sen ve senin kafandaki Ahmet Ağaoğlu gibi vast zekalar takımın değerlerini satmayı başarı olarak görüyor.

Farzedelim ki bir fabrikaya sahipsin,bir genel müdür atıyorsun adam geliyor,bakıyor ki üretim yapılacak tesis çok yetersiz,kalite yok,ekipman çok eski,çalışanlar günün gerisinde.

Hemen uygun bir finansmanla ekipmanı değiştiriyor,günün şartlarına uygun ve rakiplerle mücadele edecek kalitede yeni üretim makineleri ve bunları verimli kullanacak elemanlar alıyor,sonra sen yıl sonu bilançona bakıyorsun borç var ve adamı gönderiyorsun.

Sonra başka bir müdür geliyor ve önceki müdürün kurduğu bu düzenin ekmeğini yiyor,sonra sanıyor ki bu kendi marifeti önceki dönemden değerli olan tüm üretim ekipmanını rakiplere satıyor/kaptırıyor ve fabrika bir anda çöküşe geçiyor,işin daha kötü yanı buna rağmen borç azalmıyor.

Allah aşkına şu yukarıdaki kısımda senin anlamanı zorlayan ne?

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnan bana futbol bilgim seninkinden fersah fersah üstündür.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Ayinesi iştir kişinin,lafa bakılmazenin buradaki yorumlarını bilmesek,savunduğun şeyleri okumasak belki.

Sen ve futbol bir birinize o kadar uzaksınız ki,ayrılsanız sadece ikiniz değil,çok kişi mutlu olacak.
                            En son sasone tarafından düzenlendi; 05.11.2020, 16:02.
                            • Memento mori

Yorum

• [MENTION=38107]sasone[/MENTION] üstadım kusura bakmayın. sizin gibi değerli kişilikler kadar düşünemiyoruz.
                              saygıyla eğiliyorum. yorumunuzdan çok şey kazandım. bundan sonra o pencereden bakmaya çalışacağıma emin olabilirsiniz.
                              sadece sizin gibi futbol konusunda otorite sayılabilecek bir kişinin yorumunda yanlışlıkla yazdığına inandığım hakaretleri iade ediyorum.

Yorum

<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@sasone<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> üstadım kusura bakmayın. sizin gibi değerli kişilikler kadar düşünemiyoruz.
                                saygıyla eğiliyorum. yorumunuzdan çok şey kazandım. bundan sonra o pencereden bakmaya çalışacağıma emin olabilirsiniz.
                                sadece sizin gibi futbol konusunda otorite sayılabilecek bir kişinin yorumunda yanlışlıkla yazdığına inandığım hakaretleri iade ediyorum.
                                Ben sana hakaret etmedim,öyle bir kastım yok,her Trabzonsporlu gözümde en az benim kadar değerli,art niyetle takıma zarar verenler hariç.Bir insanın her şeyden iyi anlıyor olması gerekmez ama eğer bir konuda yorum yapacaksanız bir sürecin başından sonuna kadar objektif olarak takip etmeniz öncelikle kendinize olan saygının gereğidir.
                                Çünkü sizin gerekli bilgi ve takip ile yapmadığınız yanlış her yorum Trabzonspor'a zarar veriyor ve bu yüzden gerçekler ve gerçekleri anlatmaya çalışanlar boğuluyor.

Boğulma hissi yaşıyorum Trabzonspor konusunda,anlayın biraz.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X