başkan sakın bırakma görevi 2 ay sonra başakşehir ile katar da süper kupa finali var. 6 ay arayla köy takımı başakşehire 2 kupa kaybeden takımın başkanı olarak tarihe geçeceksin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMümkünse camiayı bilen hiç kimseyi bu kulübün kapısına sokmamalı. Ne özevlat topçuları ne özevlat hocaları ne de özevlat yöneticileri. Bu sarmaldan kurtulmadıkça Trabzonspor'a gün yüzü yok.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan sakın bırakma görevi 2 ay sonra başakşehir ile katar da süper kupa finali var. 6 ay arayla köy takımı başakşehire 2 kupa kaybeden takımın başkanı olarak tarihe geçeceksin.
Yorum
-
Bırakın bu işleri. Aynısını Sadri Şener'e yaptınız. Takım dana beter oldu. Adam bitmiş takımı zirveye çıkardı, camiaya tekrar heyecan getirdi. İnsan bu elbette hata yapacak, saçmalayacak. Ağaoğlu gibi bir başkan zor gelir. Mir 10 sene daha İho ve Usta gibilerle uğraşır dururuz. Bu kadar kini nasıl biriktirdiniz be. 2 sene kafaya oynadık, kupa aldık. 7 hafta oynandı ve vatan haini muamelesi yapılıyor adama. Saçmalamayı bırakın da destek olun.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın bu işleri. Aynısını Sadri Şener'e yaptınız. Takım dana beter oldu. Adam bitmiş takımı zirveye çıkardı, camiaya tekrar heyecan getirdi. İnsan bu elbette hata yapacak, saçmalayacak. Ağaoğlu gibi bir başkan zor gelir. Mir 10 sene daha İho ve Usta gibilerle uğraşır dururuz. Bu kadar kini nasıl biriktirdiniz be. 2 sene kafaya oynadık, kupa aldık. 7 hafta oynandı ve vatan haini muamelesi yapılıyor adama. Saçmalamayı bırakın da destek olun.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19860[/ATTACH]
[ATTACH]19861[/ATTACH]
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta nın yaptığı başkanlığı ben de yaparım. 1 lik adama 3 ver ama parayı ödeme. Ne var bunu yapmakta?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi Ağaoğlunun yaptığı başkanlığı bende yaparım. Bu tablodan daha kötü yönetmem!
Allah aşkına. Bir Trabzonsporlu bu puan tablosunda hala Ağaoğlunu destekliyorsa ya Ağaoğluyla bir bağı var yada Trabzonsporun düşmesini istiyor derim.
Kimse bu puan durumundan sonra karşıma gelip Ağaoğlunu savunmasın!!!!En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 31.10.2020, 23:28.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın bu işleri. Aynısını Sadri Şener'e yaptınız. Takım dana beter oldu. Adam bitmiş takımı zirveye çıkardı, camiaya tekrar heyecan getirdi. İnsan bu elbette hata yapacak, saçmalayacak. Ağaoğlu gibi bir başkan zor gelir. Mir 10 sene daha İho ve Usta gibilerle uğraşır dururuz. Bu kadar kini nasıl biriktirdiniz be. 2 sene kafaya oynadık, kupa aldık. 7 hafta oynandı ve vatan haini muamelesi yapılıyor adama. Saçmalamayı bırakın da destek olun.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma satarak başkanlık yapılmıyor bu kulüpte
O iş için bir mağaza başkanlığı yapabilirsinizAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İnşallah düşmeyiz bu sene her puan çok değerli. Bundan sonra deplasmanda 1 puan almak çok çok değerli. Evimizde her 3 puan bizi dipten kurtarir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene kafaya mı oynadık 1.senesinde 4 .olmak kafaya mı oynamak sayılıyo ihoda 4.oldu.Trabzonspor tarahinde birçok defalar 4.olmuştu 3.olmuştu 2.olmuştu hemde ziya doğanla geçen seki kadronun 10 da biri maliyetli 2.olmuştu o zaman atay aktugun büstünü mü dikelim stada ne yapalım.ihodan veya muharremden bir dönem iyi ama genele baktığımızda rezalet bir yönetim.
Sen şu Videoya bak yeterli. Gerçek bir Trabzonsporlu maçı locadan izledikten sonra Ağaoğlunun kurduğu kadroyu gayet güzel özetliyor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum