Evet mevcut durumumuz kötü , Trabzonspor’a yakışmıyor ama geçmişi unutmayalım bu adam bize iyi kötü heyecan yaşattırdı 2 senedir,geleceğe umutla baktık. Başkanın ekonomik olarak yaptığı doğrular sportif başarı gelmeden taraftarın gözüne pek gelmiyor, taraftar için yıllık 3-5 milyon Euro vereceğin adamlar al senden iyisi olmaz çünkü kendi ceplerinden vermiyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
TD'den 3 kuruş kâr edeyim derken kulübü puan tablosunda dibe sürükledi. Başarısız onca transfer de cabası. Borç böyle mi azalacak? Trabzonspor sıradanlaşınca mı borçsuz bir kulüp haline gelecegiz?
Hoca getirmedi 3 kuruş artıdayız. Onca gereksiz adam aldı 10 kuruş zarardayız. Takım puan alamıyor haliyle galibiyet primi de. Bu da cabası.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Sene başında inşaallah Avcı olur diyen biriydim.
Şu sıralar sosyal medyada Avcı kesin, Egemen Korkmaz da yardımcısı falan diye haberler çıkmaya başladı.
Ve sık sık denk gelmekte...
Madem 7. hafta adamı getirecektik ne ot yemeye sene başından kendi kadrosunu kurmasına müsade etmedik?
Madem kadroyu Newton kurdu, 6 hafta mıydı sabır eşiği?
3 günde bir hoca değiştiren, eksiği sürekli hocada arayan yönetim türü en sevmediğim yönetim.
Hele hele hocasını kamuoyuna yedirmeye çalışandan nefret ediyorum.
Newton ile başlayalım demeyenlerdendim.
Lakin şu anda devam edilmeli. Eğer kovulursa yönetim de derhal vazifeyi bıraksın.
Kendi kabahatini astına yükleyen tiplerden nefret ederim.
İğrenç yöneticilerin üslubudur bu.
İnşaallah öyle bir planları yoktur.
Yorum
-
Benim tavrim net şike sürecinde omurgasız davranan avcı gibi emeğini çalan egemen gibi adamlar senin temiz kulübünün kapısından içeri sokulmamali
Bu konuda bir karakter sergilemelisin
Ama sen de bu düzenin parçası isen Aykut kocamani bile kulübe getirirsin
Kusura bakmayın da ben başarı gelecek diye bu haysiyetsiz tutuma göz yumamam.
Avcı egemen türevleri geldiği anda isterse şampiyon olalım ben bu yönetime muhalifim, gidecekleri güne kadar muhalefet edeceğim.
TS nin bir duruşu olmali. Bir tane TS var, ve bu TS şikecilerin şikeyi savunanların ekmek yediği bir yer olamaz, olmamalı
Bir tek ben bile kalsam bu görüşü savunacağım.
Şike, hırsızlık karaktersizlik, ahlaksızlıkla başarılı olmak isteyen şikebahçeyi tutabilirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet mevcut durumumuz kötü , Trabzonspor’a yakışmıyor ama geçmişi unutmayalım bu adam bize iyi kötü heyecan yaşattırdı 2 senedir,geleceğe umutla baktık. Başkanın ekonomik olarak yaptığı doğrular sportif başarı gelmeden taraftarın gözüne pek gelmiyor, taraftar için yıllık 3-5 milyon Euro vereceğin adamlar al senden iyisi olmaz çünkü kendi ceplerinden vermiyorlar.
Bu akılla bir yere varamayız. Ağaoğlunu o 3-5 milyon verdiği oyuncular şampiyonluğa oynattılar bizi. Bunu göz ardı etmeyin. Ağaoğlunun transfer ettiği futbolcuların % 95i futbolcu bile değil. Ağaoğlu Muharrem Ustanın kurduğu iskelet kadroyla ve Sörloth piyangosu ile şampiyonluğa oynattı takımı. Yani bizi yine şampiyonluğa oynatır heveslerine kapılmayın sakın. Çünkü Ağaoğlunun kurduğu kadro ancak bu kadar olur. Muharrem Ustanın ortasahaya kimi aldıysa hepsini gönderdi Ağaoğlu. Ortasahada futbolcu kalmayınca 8 den 2 yi çıkarın veya 4 de 2 yi ekleyin saçmalığı ile karşımıza çıkıtı.
Şu anda Trabzonspor tarihinin en kötü başlangıcını yaşıyor Ağaoğlu ve tayfası sayesinde (3 puanlı lig sisteminde).
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTD'den 3 kuruş kâr edeyim derken kulübü puan tablosunda dibe sürükledi. Başarısız onca transfer de cabası. Borç böyle mi azalacak? Trabzonspor sıradanlaşınca mı borçsuz bir kulüp haline gelecegiz?
Hoca getirmedi 3 kuruş artıdayız. Onca gereksiz adam aldı 10 kuruş zarardayız. Takım puan alamıyor haliyle galibiyet primi de. Bu da cabası.
Sezon başı Newton ama Gökhan Kandemirin yetersiz olduğunu anlayınca Ağaoğluna tanıdığı bir ispanyol kondisyoneri getirmesini teklif etti. Ağağoğlu bu teklifi kabul etmedi ve Gökhan Kandemirle çalışacaksın dedi. Gökhan Kandemir kimdir diye sorarsan buyur cv si.
Gökhan Kandemir Gaziantepspor ve Ankaragücünden başka bir takım çalıştırmadı.
En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 27.10.2020, 21:16.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolda başarı yoksa parada yoktur. Bak ilerki haftalarda kulübün gelirleri nasıl düşecek. O zaman Ağaoğlu dahada mı küçülmeye gidecek?
Bu akılla bir yere varamayız. Ağaoğlunu o 3-5 milyon verdiği oyuncular şampiyonluğa oynattılar bizi. Bunu göz ardı etmeyin. Ağaoğlunun transfer ettiği futbolcuların % 95i futbolcu bile değil. Ağaoğlu Muharrem Ustanın kurduğu iskelet kadroyla ve Sörloth piyangosu ile şampiyonluğa oynattı takımı. Yani bizi yine şampiyonluğa oynatır heveslerine kapılmayın sakın. Çünkü Ağaoğlunun kurduğu kadro ancak bu kadar olur. Muharrem Ustanın ortasahaya kimi aldıysa hepsini gönderdi Ağaoğlu. Ortasahada futbolcu kalmayınca 8 den 2 yi çıkarın veya 4 de 2 yi ekleyin saçmalığı ile karşımıza çıkıtı.
Şu anda Trabzonspor tarihinin en kötü başlangıcını yaşıyor Ağaoğlu ve tayfası sayesinde (3 puanlı lig sisteminde).
[ATTACH]19823[/ATTACH]En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 27.10.2020, 21:27.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta da İHO'un kurduğu güzelim kadroyu mahvetti. güzelim takımı dağıttı. Trabzonsporu küme düşme potasına getirdi. Al buyur buradan yak. kimsenin usta, iho, sadri şener falan bunlarla derdi yok. bıktırdın milleti.
Ersun Yanala inandı ve arkasında durdu. O Ersun Yanal ama kafa olarak futbolu bitirmişti. Fenerbahçede aynısını gördük. Sonra çapsız Rızayı getridi oda yanlıştı.
Bence Usta iyi bir teknik adamla anlaşıp ona futbol ve idaresini bıraksaydı başarılı olurdu. Açık ve net söylüyorum. Ustayı Teknik Direktör seçimleri yaktı.
Ağaoğlunun kim olduğunu 2001 yılında kümede zar zor kaldığımız sezondan biliyorum. Aynı kafa yapısı. Değişen hiç bir şey yok. Fazla zarar vermeden bir an önce istifa etsin.
Yorum
-
Daha önce 1 veya 2 kere başka başlıklarda yazmıştım.
Geçen sezon kupa finalindeki tüm sezon Trabzonspor düşmanlarına karşı bir tepki olan o ( kimine göre belaltı, kimine göre gereksiz, kimine göre de yetersiz..vs) el hareketi aslında bu yönetimi fiilen bitirmiştir.
Randevu alınan (!) TFF başkanın kapıları kapatması bunun en büyük delilidir.
(Potansiyel varlığı tartışılır) Siyasilerin de artık eski destekleri olmadığını anlamak çok da güç değil. Belli medyaya ve yorumculara bakın anlaşılır bu durum. Geçen sezon, hatta 2 sezondur "Trabzonspor'a büyük haksızlık yapılıyor, doğranıyor" tarzı destek açıklamaları artık yerini "Trabzonspor hakemi bıraksın oyununa, teknik direktörüne başkanına, yönetimine baksın" serzenişlerine bıraktı.
Yönetim bu durumu illaki farkında ki başkan bir ara ağzından çıkan "bizi Aralık'a zorluyorlar" minvali sözlerle bunu hissettirmişti.
Dayandıkları nokta neresi olur tahmin etmek çok da kolay değil Karadenizli inadı tutarsa insanımızın...
Bence yol yakın iken ( Aralık olağanüstü kongre) kulüb âlî menfaatleri için yol açmalı.
Süreç çok şeye gebe...
( İşareti alan) Muhalefet takım kümede kalma potasında kaldıkça sesini doğal olarak güçlü çıkaracaktır.Bunun işareti ise kötü sonuçla biten bir müsabaka sonrası uzatılan mikrofonlara siyasi kimliği ile tanınan veya bu çevrelere yakın birinin "bu camia bu tür gidişlere alışık değil elbet düzelecektir" minvali açıklaması olacaktır.En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 27.10.2020, 22:06.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Ben vücûd dilinden iyi anlarım,Allah’a şükür hislerim beni yanıltmadı. Benim dikkatimi çeken Sosa ve Novak oldu geçenki maçta. Sosanın sahada duygusal olarak karmakarışık şeyler hissettiği belli keza Novak bile aynı oyuna girerken özellikle baktım. Bu oyuncular bu kadar burayı benimsemişken ne gerek vardı maceraya niye zamanında boş boş konuştun da bu adamlarla sözleşme yenilemedin. Ekonomik olarak iyi şeyler yaptın bunu kimse inkar edemez ama ne gerek vardı şimdi daha fazla para harcadın. Sörloth olayına itiraz edemeyiz öyle bir oyuncuyu olağanüstü performansı sonrası takımda tutmak hayal ürünüydü zaten.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tavrim net şike sürecinde omurgasız davranan avcı gibi emeğini çalan egemen gibi adamlar senin temiz kulübünün kapısından içeri sokulmamali
Bu konuda bir karakter sergilemelisin
Ama sen de bu düzenin parçası isen Aykut kocamani bile kulübe getirirsin
Kusura bakmayın da ben başarı gelecek diye bu haysiyetsiz tutuma göz yumamam.
Avcı egemen türevleri geldiği anda isterse şampiyon olalım ben bu yönetime muhalifim, gidecekleri güne kadar muhalefet edeceğim.
TS nin bir duruşu olmali. Bir tane TS var, ve bu TS şikecilerin şikeyi savunanların ekmek yediği bir yer olamaz, olmamalı
Bir tek ben bile kalsam bu görüşü savunacağım.
Şike, hırsızlık karaktersizlik, ahlaksızlıkla başarılı olmak isteyen şikebahçeyi tutabilir
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolda başarı yoksa parada yoktur. Bak ilerki haftalarda kulübün gelirleri nasıl düşecek. O zaman Ağaoğlu dahada mı küçülmeye gidecek?
[ATTACH]19823[/ATTACH]Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Birisi bana şunu açıklasın bu newton denen şahıs niye ,hangi amaçla ,hangi kritere göre ,niçin bu kulübe hoca yapıldı. Bu adam hocaysa geçen sene bu kulübede otururken neden cimşir hoca yapıldı .Samet aybaba hoca yapılacakken ortalığı ayağa kaldırıp hocayı imza masasından kaldırıp hugo broos denen bunağa bu kulübü emanet ettiren ZERZAVATLAR newton hoca yapılırken neden gıkkkkkk edemediler.???????????Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum