Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Usta'yı savunmak vizyon ister,senin gibi vasatların anlayacağı bir şey olmadığı için bunu eleştirmen doğal bir durum.Bir Muharrem Usta'nın yaptıklarına bak bir de şu an geldiğimiz noktaya.

Boşa bakma,anlayacağın bir şey değil.
    Hahahahaha

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hahahahaha

Daha fazla kendini komik duruma düşürme,edebinle futboldan anlamdığını,vasat sevici olduğunu kabul et ve öğrenmeye,işi bilenleri anlamaya çabala.
      • Memento mori

Yorum

Usta'yı savunmak vizyon ister,senin gibi vasatların anlayacağı bir şey olmadığı için bunu eleştirmen doğal bir durum.Bir Muharrem Usta'nın yaptıklarına bak bir de şu an geldiğimiz noktaya.

Boşa bakma,anlayacağın bir şey değil.
        Hocam Cübbeli Ahmet gibisin dediğini yap yaptığını yapma

Şu mitomani Usta'yı savunmasan o kadar haklısın ki
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam Cübbeli Ahmet gibisin dediğini yap yaptığını yapma

Şu mitomani Usta'yı savunmasan o kadar haklısın ki
          Kardeş beni bir sen anladın,sen de yanlış anladın.Muharrem Usta'nın emeklerinin ekmeğini ondan sonra geleneler yedi ve tükettiler.
          Adam doğuştan lider özelliki,alfa.İddia ve onun için gerekli olan ihtiyaçları tespit edip,gerekeni yapma konusunda Muharrem Usta kadar dirayetli kimse yoktu.

Maalesef sırtından vuranlar,bugün kulübü çıkmaz bir sokağa soktular.Bu gerçeği görmek neden bu kadar zor sizin için?
          • Memento mori

Yorum

• 2 yillik baskanligin ozeti ; iho ve ustanin yaptigi pislikleri temizlemekle ugrasiyorlar saha disinda hakemlerle ugrasiyorlar buna ragmen kazanilan bir kupa ve masa basinda kaybedilen sampiyonluk 180 milyon avrodan 100 milyon avroya dusurulen borc ekonomik anlamda duzelme gunu gunune odenen futbolcu ve personel maaslari.yonetim eksiklerine gediklerine ragmen son 10 yilda gelmis en iyi yonetimdir ve kredileri vardir.bazi seyler cabuk unutuluyor kupalara haciz gelen oyuncu icra dosyalarinin trabzondan isvicreye yol oldugu gunler kume korkusu yasadigimiz zamanlar vs..gerci borc tl olarak ayni diyen adama ne anlatacaksin geldiginden bu yana kur 2 ye katlamis borc 180 milyon avro olarak kalsa bugun ne yapardi tl cinsinden dedigimizde sesi sedasi cikmayan adam yonetimi elestirmis hocayi elestirmis ne olur.bu takim yillardir saha disinda sampiyonluk kaybediyor 20 sene once klup baskani duzeni sistemi protesto icin istifa etmis degisen ne olmus bugun yine ayni seyler 3 gunluk siyaset projesi takimlara karsi dis geciremiyorsun saha disinda istanbulun 3 buyutulmusleri ile sampiyonluk yarisina gireceksin ve seni sampiyon yapacaklar oyle mi? trabzonsporun basarili olabilmesinin ilk sarti ekonomik olarak tam bagimsiz trabzonspordur bu olmadan hicbirsey degismez yillar gecsede anlayin artik.bunu saglayacak adamida agaoglu olmus ustaoglu olmus hekimoglu olmus fark etmez sirtimizda tasiriz baskalari gibi kayitsiz sartsiz kimsenin yalakaligini yapmayiz.ekonomik olarak bir yola girildi iyi gidiliyor ne zaman ki bundan saparlar doneler karsilarina dikiliriz o zaman defolup gidebilirler.ilk buyuk yanlislarini yaptilar transferde hugo gibi taraftar baskisi yuzunden maliyetli gereksiz transfer yaparsan yolun sonu kotu son macda vurdurdugu kafalari huseyin yada campi vurdursa ne hainligi kalmisti ne serefi ne bilmem neyi..adamci degiliz trabzonsporluyuz isimlerin onemi yok ekonomik olarak kim bu takimi duzluge cikarirsa kurtulusumuz olur efsane olur baskalarina gebe kalirsan yolun sonu hep ayni ,ben bu filmi gormekden artik biktim bikmayanlara selam olsun ayni kafayla devam edin figuran olmak hosunuza gidiyor demek ki..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Kardeş beni bir sen anladın,sen de yanlış anladın.Muharrem Usta'nın emeklerinin ekmeğini ondan sonra geleneler yedi ve tükettiler.
              Adam doğuştan lider özelliki,alfa.İddia ve onun için gerekli olan ihtiyaçları tespit edip,gerekeni yapma konusunda Muharrem Usta kadar dirayetli kimse yoktu.

Maalesef sırtından vuranlar,bugün kulübü çıkmaz bir sokağa soktular.Bu gerçeği görmek neden bu kadar zor sizin için?

Muharrem Ustanin kurdugu kadronun Ahmet Agaoglunun kurdugu kadrodan daha iyi oldugua katiliyorum. Hele hele Muharrem Ustanin kadrosu ile Ahmet Agaoglunun basarili oldugunu kimse inkar edemez. Edenler ya futboldan anlamiyorlar yada fanatiklikten yapiyorlar.

Muharrem Ustanin tek hatasi Teknik kadro secimiydi. Futbolu kafasinda bitirmis bir Ersun Yanala uzun bir zaman sahip cikmasi hataydi. Ayni hatayi Ali Koc yapmadi ve hemen kovdu Ersunu. Sonra Ersun Yanaldan agzi yandigi icin gitti capsiz Rizayi getirdi.

Muharrem Usta iyi bir teknikp ekip olustursaydi o kadro ve takviyeler ile sampiyonlugun bir numarali adayi olurdu.

Dedigim gibi. Hatasi teknik ekibi iyi secemedi.

Yorum

• Vizyon nedir? Seçimden önce lucescu twiti atıp seçmeni manipule etmek, uzatılan her mikrofona lucescu ile görüşüyoruz demek, lucescu nun bir Türk tv sine bağlanıp adımı kullanıyorlar diye sıvamasından sonra sus pus olmak ve seçimi kazandıktan sonra ben lucescu yu bir zihniyeti temsil ettiği için örnek vermiştim, lucescuvari birini getireceğim deyip tornistan yapmaktır.
                There is no spoon...

Yorum

• sasone denilen arkadaş laftan anlamıyor. Konuşmanın bir manası yok. Yormayın kendinizi.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• baskan abfullah avci gelirse takimi izlrmeyi protesto edecegim bilgine.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

Bence Usta'yı savunduğunuz için hakkınız yeniyor

Usta'nın en büyük şanssızlığı esas yapılanma dönemi darbeye denk gelmesiydi. Yanındaki kendini nimetten sayanları denkleme sokmadan.

Ağaoğlu'nun daha profesyoneli idi. İş yönetmeye gelince ikisi de altı boş bir özgüven ve ukalalığa sahipti

Bakış açınızı beğeniyorum ama yakından tanımadığınız insanları böyle bir partizanlıkla savunmayın. Partizanlık yaptığınızdan kıymetli lafınız bile anlam ifade etmiyor insanların gözünde. Bu yüzden söylediklerinize itimat edilmiyor. Naçizane düşüncem budur
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Son 45 sezonun en kötü başlangıcı olmuş. 10 yıl aradan sonra gelen kupanın ardından yeni bir başarı hikayesi, tebrikler başkan(!)

Yorum

• Mevcut kadro ve yönetimi düşününce Tekke ve Şota gibi değerleri harcamamak lazım.

Abdullah Avcı'ya okeyim ben.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• son bir şans mı vermişler gülüyorum.. kazansa ne olacak sonraki maç yine kaybedecek beğenmediğimiz hüseyin çimşir bile daha iyiymiş valla

Yorum

• Bugün huzuru bozan bu adam yüzünden TS tepetaklak gidecek sürekli.

Hoca değiştirince duzelecek mi sanıyorsunuz?

Fener bile Ersun yüzünden kaç sene geri gelmesi için tezahurat yapti. Yönetim divanla anlasip istifa mistifa yok, taraftar umrumda degil diyor.

Bu kulup boyle gitmez. Bitmis. Yeni hoca gelse de insanlar maca odaklanamiyor tam anlamiyla rakibe savas acamiyoruz. Bunun musebbibleri gitmeden kimseyi yenemeyiz.

Avci kabul etse de ilk 5 e giremez. Gelecek sene dahil. Kulupte taraftarda inanc, huzur, destek 0. Birliktelik 0. Bitiren Imza ;

Ahmet Agaoglu ve yonetimi. Hakkim helâl değil.

Yorum

• Avcı mi?
                                Aykut kocamanin suçu neydi hem de boşta
                                Yazıklar olsun
                                Rezilsiniz rüsvasiniz

Şike sürecinde şike yoktur diye malumat veren tanıklık eden bir adamı bu kulübe dünya para vererek layık görmek sizin haysiyetsiz olduğunuzu gosterir.
                                Ahlâksızlar
                                Benden bu kadar, ben mi yönetiyorum ki bu kadar sizin yaptığınız hataların ceremesini çekiyorum
                                Ne haliniz varsa görün, düzenin adamları
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X