Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avci sezon başı bizim için bir hazırlık yapmıştı, tamamen hazırlıksız sürpriz bir durum olmaz. Ama yönetimin önce newton'dan sonra tüm taraftardan özür dileyerek, yanlış yaptıklarını kabul ederek işe başlamalari lazim. kongreye aday olup uzun vadeli bir planı hayata geçirmek istediklerini, hocayla önlerindeki 3 sezon boyunca çalışmayı düşündüklerini söyleyerek bir değişiklik yapabilirler.

Bu değişiklik yapıldıktan sonra başkan tesislerden elini ayağını çekecek, kendi işini yapıp kaynak bulacak. Takımın psikolojisi ve motivasyonu için işin uzmanını istihdam edecek. Bunları yapmayacaksa zahmet etmesin. Yalan rüzgarı izlemek istemiyoruz.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mevzu Newton'un kalması değil, hocanın kalması. Benim fikrim tabi...
      Tüm hazırlık sezonunu geçirdiğin hocayla daha 6. haftada yolları ayırırsan yanlış yaparsın. Newton'un iyi hoca kötü hoca olmasından bağımsız konuşuyorum.
      Çünkü bu haftadan sonra gelecek yeni bir hoca ile daha da kötüye gideceğiz. Bunları yaşadık, çok defa yaşadık hem de.
      Ona göre teknik ekip kuruldu, istatistikçi alındı, kondisyoner alındı.Yeni hoca demek, bunların hepsi yenilecenecek demek. Yazık günah...

Newton, hoca olarak getirilmeli miydi? Bu ayrı konu ama olan oldu artık.
      Bana sorarsanız Bu Newton olmuş, Ahmet olmuş, Mehmet olmuş...
      Hoca değişikliği yapılmamalıdır...

Yapılırsa olacakları görelim diyeceğiz, zamanında çok gördük.

He, Newton'da bir ışık gördün mü diye sorarsan, evet gördüm derim.
      Bence bekleyelim görelim...
      Asıl mevzu bu zaten Hoca ile birlikte yardımcılarına da yatırım yaptın, iyi veya kötü getirdin, bu sezon böyle geçecek bunu kabullen ve gelecek yılların inşası için sabret... Ben başkanın yerinde olsam seçimi kaybedeceğini bile bile seçimr kadar ne olursa olsun Hocanın arkasında dururum... Aynı şeyleri defaatle tecrübe ettik, Yeni hoca bu saatten sonra kaos getirir,...

Yorum

• Ağaoğlunun bundan sonra tek olumlu hamlesi olabilir. İSTİFA ETMEK!!!!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avci sezon başı bizim için bir hazırlık yapmıştı, tamamen hazırlıksız sürpriz bir durum olmaz. Ama yönetimin önce newton'dan sonra tüm taraftardan özür dileyerek, yanlış yaptıklarını kabul ederek işe başlamalari lazim. kongreye aday olup uzun vadeli bir planı hayata geçirmek istediklerini, hocayla önlerindeki 3 sezon boyunca çalışmayı düşündüklerini söyleyerek bir değişiklik yapabilirler.

Bu değişiklik yapıldıktan sonra başkan tesislerden elini ayağını çekecek, kendi işini yapıp kaynak bulacak. Takımın psikolojisi ve motivasyonu için işin uzmanını istihdam edecek. Bunları yapmayacaksa zahmet etmesin. Yalan rüzgarı izlemek istemiyoruz.
          kardeşim çıkın şu hayal dünyasından bu iş bilmez beceriksizlerle neyin gelecek planlaması ya düşün ben futbolun f'sini bir yerde okumuş,görmüş değilim ama kadronun kimyasının olmadığını söylüyorum,puzzlenın parçalarının birleştirmek gibi ama onu bile yanlış parçaları koyarak birleştirdiler,bunların futbolnda zerre gram anladıkları yok.

Yaptıkları tüm transferlere bakınca bunu göremiyor musunuz,ne olması gerekiyor küme mi düşürürseler anlayacaksınız?
          • Memento mori

Yorum

• başkanın hocayı göndereceğini düşünmüyorum ayrıca newton gitsede yeni hoca da gelse bişeylerin değişeceğine inanmıyorum bence hoca sorunundan çok kadro sorununun olduğunu düşünüyorum kadro yapısı son derece vasat ve sıradan.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mevzu Newton'un kalması değil, hocanın kalması. Benim fikrim tabi...
              Tüm hazırlık sezonunu geçirdiğin hocayla daha 6. haftada yolları ayırırsan yanlış yaparsın. Newton'un iyi hoca kötü hoca olmasından bağımsız konuşuyorum.
              Çünkü bu haftadan sonra gelecek yeni bir hoca ile daha da kötüye gideceğiz. Bunları yaşadık, çok defa yaşadık hem de.
              Ona göre teknik ekip kuruldu, istatistikçi alındı, kondisyoner alındı.Yeni hoca demek, bunların hepsi yenilecenecek demek. Yazık günah...

Newton, hoca olarak getirilmeli miydi? Bu ayrı konu ama olan oldu artık.
              Bana sorarsanız Bu Newton olmuş, Ahmet olmuş, Mehmet olmuş...
              Hoca değişikliği yapılmamalıdır...

Yapılırsa olacakları görelim diyeceğiz, zamanında çok gördük.

He, Newton'da bir ışık gördün mü diye sorarsan, evet gördüm derim.
              Bence bekleyelim görelim...
              Newton için yapılan tek hamle Greaves ki o da İngiltere 3. Lig u20 takımlarıyla çalışmış

İstatistikçi, spor bilimcisi kulüp çalışanı kulüp hafızası açısından yeni gelen ekiple uyumlu çalışır. Geri kalanı Newton'dan önce de kulüpteydi.

Newton'un planı şu : x + y = 5

İhtiyacımız olan : 2x² + 3xy - y³ ... falan

6 aydır takımdaydı. Kampın geç olmasını (diğer takımlardan 10 gün geç) kendi planladı. Kimin ne olduğunu acil ihtiyacı personel ve pyuncu durumunu biliyordu. 1 uzun milli ara geçirdi. Takım hala bir şey oynamıyor. Bir direnç yok. Chelsea'deki malzemeciyi de alıp gelelim o da antrenmanda bir şeyler kapmıştır.

Newton iyi bir adama benziyor, o kadar. Newton gelirken kapsamlı bir teknik ekip kurup iyi gözlemcilik ağından faydalanırız dedik. Bunu yapmadıktan sonra ne yapayım Newton'ı. Gördük transferler facia. Teknik ekip vasat. Newton da Sarri değil belli. Zaman sadece armutları olgunlaştırır.
              En son mmert tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 17:07.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkanın hocayı göndereceğini düşünmüyorum ayrıca newton gitsede yeni hoca da gelse bişeylerin değişeceğine inanmıyorum bence hoca sorunundan çok kadro sorununun olduğunu düşünüyorum kadro yapısı son derece vasat ve sıradan.
                Kadro sorunlu da Denizlispor'a 30 dakikada gol atamayacak kadar takıma ve oyuna hakim olamayan biri bu vasat kadrodan bir şey çıkaramaz ki,bize şu anda sinekten yağ çıkarak kadar bu işin kompetanı olmuş biri lazım.
                Arıyorum,düşünüyorum kimse yok şu gelse bizi düzlüğe çıkarır diyebileceğim.

O kadar rezil bir kadro planlaması ve sezon başı hazırlığı oldu ki,kim alsa elinde patlar.
                • Memento mori

Yorum

• Yönetim Abdullah Avcıyı getirecekti!!!! Bunu millet bilmiyor. Ama Abdullah Avcıya bizim ekiple çalışacaksın dediler. Yani Kondisyoner, Fizyoterapist, Fizkci ve kaleci antrenörü falan.

Abdullah Avcı hayır dedi. Ben kendi ekibimle çalışırım dedi.

Bu ne demek oluyordu? Tüm elemanlar gönderilecek ve daha fazla para isteyen ve daha bilgili ekip gelecekti.

Bunu Ağaoğlu kabul etmedi. Newtona sordular bu ekiple çalışırmısın diye. Newton zaten dünden razıydı bir büyük takımı çalıştırmak için.

Newton sezon başında gördüki Kondisyoner Gökhan yetersiz. Tanıdığı ispanyol bir kondisyoner getirmek istedi. Buna Ağaoğlu karşı çıktı.

işin kısası bu. Yani Newton gitse hiç birşey değişmeyecek. Aynı ekip kalacak sadece bıçunlarla çalışmak isteyen bir hoca gelecek. Bunuda hiç bir iyi hoca kabul etmez. Yani yine hüsran.

Yorum

başkanın hocayı göndereceğini düşünmüyorum ayrıca newton gitsede yeni hoca da gelse bişeylerin değişeceğine inanmıyorum bence hoca sorunundan çok kadro sorununun olduğunu düşünüyorum kadro yapısı son derece vasat ve sıradan.
                    Sadece o mu? Az önceki yazımı oku. Hocanın mecbur kalarak çalıştığı ekipte vasatın altında.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kadro sorunlu da Denizlispor'a 30 dakikada gol atamayacak kadar takıma ve oyuna hakim olamayan biri bu vasat kadrodan bir şey çıkaramaz ki,bize şu anda sinekten yağ çıkarak kadar bu işin kompetanı olmuş biri lazım.
                      Arıyorum,düşünüyorum kimse yok şu gelse bizi düzlüğe çıkarır diyebileceğim.

O kadar rezil bir kadro planlaması ve sezon başı hazırlığı oldu ki,kim alsa elinde patlar.
                      kardeşim ahmet ağaoğlu geldiğinden beri getirdiği hocaalr belli hepsi karşyeri olmayan vasat sıradan hocalar ben buna ünal karamanı da dahil ediyorum ben ahmet ağaoğlunun newtonu gönderceğini de düşünmüyorum oldu ki newton gitti emin ol yeni gelecek hoca abdullah avcı felan olmaz gene newton ünal hüseyin gibi sıradan ve kariyersiz bir hoca olur çünkü kariyerli hoca gelirse ahmet ağaoğlu atını koşturamaz ona o boşluğu vermezler oda onu bildiği için gücünün yeteceği hocalar getiriyor

Yorum

kardeşim ahmet ağaoğlu geldiğinden beri getirdiği hocaalr belli hepsi karşyeri olmayan vasat sıradan hocalar ben buna ünal karamanı da dahil ediyorum ben ahmet ağaoğlunun newtonu gönderceğini de düşünmüyorum oldu ki newton gitti emin ol yeni gelecek hoca abdullah avcı felan olmaz gene newton ünal hüseyin gibi sıradan ve kariyersiz bir hoca olur çünkü kariyerli hoca gelirse ahmet ağaoğlu atını koşturamaz ona o boşluğu vermezler oda onu bildiği için gücünün yeteceği hocalar getiriyor
                        Uzun uzun ne anlatıyorsun,hayatı yalan ve ego ikilisinden oluşan boş biri ile aklı olan kim çalışır?Ha eğer paran yoksa bir vurgun yapmaya gelirsin,bir de kimse sana fırsat vermeyecek kadar acemi ise Trabzonspor Başkanlık makamını dolduran şahıs bulur,getirir.
                        • Memento mori

Yorum

kardeşim çıkın şu hayal dünyasından bu iş bilmez beceriksizlerle neyin gelecek planlaması ya düşün ben futbolun f'sini bir yerde okumuş,görmüş değilim ama kadronun kimyasının olmadığını söylüyorum,puzzlenın parçalarının birleştirmek gibi ama onu bile yanlış parçaları koyarak birleştirdiler,bunların futbolnda zerre gram anladıkları yok.

Yaptıkları tüm transferlere bakınca bunu göremiyor musunuz,ne olması gerekiyor küme mi düşürürseler anlayacaksınız?
                          Ne kadar kötü olursa olsun 6 haftalık değerlendirme, veya tek tek transfer değerlendirmesi aksiyon almak icin yetersiz bir bakış açısıdır. Zaten bu sebeple senelerimiz kaydoldu. Futbol zor oyun. Transferlerin zaten büyük bölümü tutmaz. Az parayla genç oyuncu alıyorsaniz, durum iyice zorlaşır.

Somut bakmak lazım. Trabzonspor iki senede 4. ve 2. oldu. Bu seneyi de göreceğiz. Varsayımla, sadece belli bir açıdan bakarak olmaz. Oyuncular tutmadı demek için de erken. Nwakame sorltoh ekuban tutan transferler dersek, ilk 6 hafta sonunda bu adam tamamdir demedik hiçbiri için, çünkü yeterli veri yoktu. Gidişat kötü olabilir, geçen senelere göre geri de kalabiliriz. Ama tüm sezondaki başarı egrisini görmeden olmaz, çocuk oyuncağı değil bu.

Vadesi dolan gidecek, benzer yöneticilerle başka bir başkan seçilecek. Aynı camia, aynı taraftar, aynı hoca adayları, aynı menajerler... Neyin kavgası bu anlamıyorum. Zamanından önce gönderdiğin adama ikinci bir şans vermiş olursun ancak.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne kadar kötü olursa olsun 6 haftalık değerlendirme, veya tek tek transfer değerlendirmesi aksiyon almak icin yetersiz bir bakış açısıdır. Zaten bu sebeple senelerimiz kaydoldu. Futbol zor oyun. Transferlerin zaten büyük bölümü tutmaz. Az parayla genç oyuncu alıyorsaniz, durum iyice zorlaşır.

Somut bakmak lazım. Trabzonspor iki senede 4. ve 2. oldu. Bu seneyi de göreceğiz. Varsayımla, sadece belli bir açıdan bakarak olmaz. Oyuncular tutmadı demek için de erken. Nwakame sorltoh ekuban tutan transferler dersek, ilk 6 hafta sonunda bu adam tamamdir demedik hiçbiri için, çünkü yeterli veri yoktu. Gidişat kötü olabilir, geçen senelere göre geri de kalabiliriz. Ama tüm sezondaki başarı egrisini görmeden olmaz, çocuk oyuncağı değil bu.

Vadesi dolan gidecek, benzer yöneticilerle başka bir başkan seçilecek. Aynı camia, aynı taraftar, aynı hoca adayları, aynı menajerler... Neyin kavgası bu anlamıyorum. Zamanından önce gönderdiğin adama ikinci bir şans vermiş olursun ancak.
                            Sen olaya baştan yanlış bakıyorsun,futboldan zerre anlamayan,kötü niyetli,yalan konuşmaktan utanmayan ve öncekilerin emeğine çöken birinden medet umuyorsun.

Sana ne desem boşa gidecek,boş ver.
                            • Memento mori

Yorum

Allah aşkına git başka bir yerde saçmala,savunduğu kişi de Ünal Karaman,taktiğin t'sinden,takım planlamanın p'sinden anlamayan kara cahil Ünal'ı git başka yerde savun,hatta onun çalıştırdığı takım taraftarı ol,pardon kimse ona görev vermiyor bile değil mi,Karabük bile almadı değil mi?

Gelmiş bize Newton'u savunuyor,kıstası da Ünal Karaman,sizi çekmek zorunda mıyız,anlamıyorsunuz futboldan bari anlayanları dinleyip,öğrenin.
                              Hahahahahaha. Bana bunu diyen de sabah akşam Usta'yı savunuyor. Hahahahahahahah

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hahahahahaha. Bana bunu diyen de sabah akşam Usta'yı savunuyor. Hahahahahahahah

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Usta'yı savunmak vizyon ister,senin gibi vasatların anlayacağı bir şey olmadığı için bunu eleştirmen doğal bir durum.Bir Muharrem Usta'nın yaptıklarına bak bir de şu an geldiğimiz noktaya.

Boşa bakma,anlayacağın bir şey değil.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X