Yine Sörloth transferiyle övünmüş. Anladık başkan bi transfer başarısıydı da her mikrofon uzatıldığında da bahsetme artık ya. İşin garibi Sörloth sorulunca "geldiğinde herkes bize küfrediyordu" diyor, Sturridge sorulduğunda da "herkes geldiğine seviniyordu" demişti. Oyuncu tutunca kendine mal ediyorsun, tutmayınca "herkes seviniyordu" diye herkese mal ediyorsun. Ben de mesela geçen sezon şampiyonluk için devre arasında alınan takviyelere bakalım diyorum. Messias, Da Costa, Guilherme, Ndiaye, Bilal. Bu "şampiyonluk için" alınan 5 transferin 4'ü yarım sezondan fazlasını göremedi. Kalan tek Bilal var, onun da performansı ortada. Yani transfer defterleri açıldığında bunlara da bakıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Sarı-Lacivertli ekibin başkanı Ali Koç,...
"Ali Koç: Fenerbahçe üzerinden her yıl algı oluşturuluyor
Milyonlarca Euro'nun konuşulduğu yerde hile ile hurda ile işimiz olmaz. Bu süreç içinde olan herkese hakarettir. Geçen sezon araba fiyatına transferler yapıldı. Kimse ağzını açmadı. Söz konusu Fenerbahçe olunca böyle oluyor."
başkan bak bize söylüyor..
hala bizimle uğraşıyor git yanına kih kih kih yap..
.......................
"MUSTAFA CENGİZ'E CEVAP
-(Mustafa Cengiz’in limit sözleri ile ilgili) ‘Bizler aynı masada oturuyoruz başka kulübün başkanını eleştirmek, kavga etmek istemiyoruz"
bak sabah akşam hakaret eden Cengiz'e verdiği cevaba..
öğren öğren
beynini kullanmazsan böyle algılara maruz kalırsın..
konuşsana mame thiam transferinde vergi kaçırıldımı desene..
Tiserrand transferinde kulüple anlaşma şartları açıklanmıyor devlet zarara uğramışmı desene..
başkan konuşuyor..onların geliri bizim 5 katımız..
sevgili başkan ve yönetim ben sizin beyninize ne diyim..
...........
sayın bmn yönetimi ve en etkili kişi gördüğüm Yiğit Gayretli..
kulübün aklına gelmeyen bizim dillendirdiğimiz gerçekten önemli fikirler kulübe duyuruluyormu..
yoksa biz burda kendi kendimize yalandan yere masalmı okuyoruz..
.................
ayrıca thiam ve tisserand transferleri (alper pirşen limiti öyle bir delecezki sözleri)
uefa ya bildirecek ingilizce bilgi ve yeterliliğe sahip üye varmıEn son alperrr tarafından düzenlendi; 14.10.2020, 18:29.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
2007-2021 dönem Trabzonspor euro-club endeksi ve sıralaması tablosu:
TSL 2020-2021 sezonu lig tablosu projeksiyonu
Metodoloji
tık tık https://www.euroclubindex.comEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.10.2020, 16:25.
Yorum
-
İleriye Afobe, Djaniny, Diabate ve Plaza alındı. Hücuma bu takviyelerin yapıldığı düşünülürse, orta sahada pek zaafiyet oluşmayacağı açık. Belki çift forvetli sistem. Bilemiyorum. Hocanın bileceği taktik konular bunlar. Zaten Tony (Nwakaeme) var, Ekuban var. Abdülkadir Ömür var, Yusuf Sarı var, Ahmet Canbaz var, Salih Kavrazlı var. Potansiyelli diğer gençler var... Bu takımın ofansif yönü çok güçlü. Orta sahada da 3 net isime (Flavio, A.Parmak, Baker) ek olarak her yerde görev yapabilen Kamil Ahmet var.
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük bir sürpriz oldu, üç kişilik orta saha rotasyonunda tek kişi kaldı. Hiç beklenmedik birşey halbuki...
agaoglunun vardir bir bildigi poyuk baskan
Yorum
-
İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaha
agaoglunun vardir bir bildigi poyuk baskan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum