Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporun sadece 3 orta saha ile sezona girdiğini kimse görmemiştir. Doğan kalsaydı bari. bari.

Plaza'yi neden aldın kardeşim? Ondan sonra 3 adam daha aldın hemen hemen aynı bölgelere.

Kupa maçlarına kim çıkacak orta sahada?

Yorum

• Ben anlamıyorum devletten el atmasını bekleyenler şuana kadar bu devletin böyle konulara el atmadığı herhangi bir kurum kuruluş gösterebilir misiniz? Ya da el atıp başarılı olduğu herhangi bir kurum kuruluş gösterir misiniz? Futbol bağımsızlaşması gereken yerde devletin eline düştü zaten. Eskiden mafya tipli adamların elindeydi şimdi devletin elinde ve değişen hiçbir şey yok. Şeffaf, demokrat ve bağımsız olunması yeterlidir.

Mesela MHK Başkanlarına bakalım. Taraftarlar memnun değil, kulüpler memnun değil, teknik direktörler memnun değil. Peki bu adamlar yönettikleri futbolun, maçların etki ettiği kimsenin kendilerinden memnun olmamasına rağmen hala görev başında bulunma motivasyonunu nereden elde ediyorlar? Acaba nereden..

Yabancı kararının cumhurbaşkanına danışıldığı ülkede yanlış şeylerin kavgası veriliyor.

Yorum

• Transfer bittiğine göre TFF skandalına dönebiliriz.

1) Oraya gitmek hata idi.

Geçen sene Alanya maçı ve sonrası belli ki ders olmamış... Süreç yönetimi yine yanlış.

2) TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun istifasını istediğimizi, resmi kanallardan sade ve kısa bir açıklamayla duyurmalıyız.

3) İlk dört haftadaki adaletsiz ve standartsız pozisyonları bu hafta içinde derleyip bir basın toplantısıyla yorumsuz şekilde kamuoyına göstermek lazım. Toplantı bitiminde MHK'ye güvenilmediği net şekilde belirtilmeli.

Ve bombayı bıraktıktan sonra artık susulmalı. Tekrar sahaya dönülmeli. Gelir arttırıcı projeler, oyuncu satışı, oyuncu sağlığı, tesislerin konforu vs gibi konular çözülmeli.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bence genel itibariyle Transfer dönemi su bakimdan basariliydi, eksik bölgeler tespit edilip gayet bütcemize en uygun sekilde transfer yapildi. Performanslar henüz belli olmadigi icin, tam anlamiyla basarili olmusmu daha görecez.

Su fikre katilmiyorum. Yukarida bir arkadas yazmis, hatta cogu arkadas dillendiriyor bu konuyu. Transfermarkta göre en degerli takimmisiz falan... bizde o degerin en büyük bölümünü Ugurcan (Kaleci) olusturuyor. Ben isterimki bu deger ilk 11 futbolcularina yayilarak olussun. Diger takimlardan farkimiz bu mesela. Heriflerin orta saha ve forveti sayesinde senin deger olarak dibine giriyor. Bana göre su demek oluyor; bu adam seni sahada an itibariyle ezer. Ha performanslara göre daha güncellenecek vs. Ama cok fazla transfermarkt verilerine aldanmamak lazim. Kadromuz isim olarak iyi ama henüz soru isareti. Benim umudum var. Hayirlisi

Yorum

• Hata ediyor! Hata ediyor! HATA EDİYOR!

Taraftarı, futbolcuyu ve teknik heyetini hakem meselesinin içine çekeren HATA EDİYOR!

Bu bir sorun değildir demiyorum ama geçmiş tecrübelerden ders çıkarmıyor. Böyle çözülemez. 2011 sonrası yaşadıklarını boşver, geçen sene fb'nin düştüğü duruma bak. Onlarla o dönem dalga geçiyorduk "Saha dışına kaydı akılları. Tepetaklak giderler artık salaklar." diye. Aynısını yapıyoruz.

Boş bina önünde röportaj veriliyor. Ertesi gün tribün grupları şehir meydanında açıklama yapıyor.

Sevgili başkan, bu yöntemden fayda gördüğümüz tek bir dönem dahi olmadı. Acilen vazgeçin lütfen.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanı eleştirelim ama HAKKINI da verelim, yani hep vurmayalım, STOPER aldı ben tebrik ediyorum en çok STOPER konusunda kızmıştım, HUGO bu ligin en iyisi olmaya adaydır,

ANLIK DURUMDA LİGİN EN DEĞERLİ VE EN GENÇ TAKIMI TRABZONSPOR(Dünyanın 1 numaralı sitesine göre), bu da az bişey değil bence tebrikler...

https://www.transfermarkt.com.tr/sup...wettbewerb/TR1
              Başakşehir Guliano transferiyle baya fark attı

Gerçi onların elinde değeri çok artacak bir kaç oyuncu var, bu sene gelen Rafael, Guliano, Chadli gibi isimler ilk güncellemede baya düşerler
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfer bittiğine göre TFF skandalına dönebiliriz.

Geçen sene Alanya maçı ve sonrası belli ki ders olmamış... Süreç yönetimi yine yanlış.

2) TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun istifasını istediğimizi, resmi kanallardan sade ve kısa bir açıklamayla duyurmalıyız.

3) İlk dört haftadaki adaletsiz ve standartsız pozisyonları bu hafta içinde derleyip bir basın toplantısıyla yorumsuz şekilde kamuoyına göstermek lazım. Toplantı bitiminde MHK'ye güvenilmediği net şekilde belirtilmeli.

Ve bombayı bıraktıktan sonra artık susulmalı. Tekrar sahaya dönülmeli. Gelir arttırıcı projeler, oyuncu satışı, oyuncu sağlığı, tesislerin konforu vs gibi konular çözülmeli.
                Bence kadroyu koruyamayıp,yeni bir yapılanmaya gittiği bir sezonda şampiyonluk sözü vermenin getirdiği baskı,yoksa geçen yıl o kritik süreçte ses etmeyerek ne amaçladı,bu tepki şampiyonluk sözü verdik ama bizi yapmıyorlar demenin,taraftara bahane sunmanın bir aracı.

Burası Trabzonspor,hiç bir zaman gül bahçesi olmadı,hakemi de yenecek kadro kuracaksın deniyor ya o laf işte Trabzonspor'un mottosudur.
                Her gelen başkan ve yönetim buna göre hareket etmelidir.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Katılıyorum ama yine de çözüm olmayacak.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Genele bakarsak iyi bir transfer dönemi diyebiliriz TEBRİKLER

GELENLER (LİGİMİZİN ÜSTÜNDE TAKIMLARDAN ALINMIŞ ÇOĞUNLUK)

Vitor Hugo (Geldiği takım Palmeiras, 4 yıllık) Fousseni Diabate (Geldiği takım Leicester Ctiy, 3+1 yıllık) Flavio (Geldiği takım Bahia, 4 yıllık) Anders Trondsen (Geldiği takım Rosenborg, 4 yıllık) Marlon Xaiver (Geldiği takım Fluminense, 1 yıllık satın alma opsiyonlu kiralık) Stiven Plaza (Geldiği takım Real Valladolid, 2 yıllık satın alma opsiyonlu kiralık) Benik Afobe (Geldiği takım Stoke Ctiy, kiralık) Lewis Baker (Geldiği takım Chelsea kiralık) Djaniny Semedo (Serbest statü, 3 yıllık) Edgar Le (Geldiği takım Lille, Feyenoord'tan kiralıktan döndü) Anıl Başaran (Geldiği takım Balıkesirspor, 4 yıllık) Muhammet Taha Tepe (Altınordu, 5 yıllık)

.
                    .
                    SÖZLEŞMESİ SONA EREN FUTBOLCULAR
                    Badou Ndiaye Manoel Filip Novak Jose Sosa
                    SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FUTBOLCULAR
                    Manuel Da Costa Guilherme Doğan Erdoğan Nemanja Andusic SATILAN OYUNCULAR Alexander Sörloth (Leipzig) KRALLLLL
                    KİRALANAN FUTBOLCULAR
                    Koray Kılınç (Turgutluspor) Anıl Başaran (Bandırmaspor) Abdurrahim Dursun (Bandırmaspor)

.
                    .

Gidenlerden yeri HENÜZ DOLMAYAN Sörloth ve Sosa, Sosa ülkemizde eksik olan OYUN KURMADA çok iyi, ama GENÇ BAKER ısınırsa, Sosa asla aranmaz 40 maç düşünülürse, Novak aranmayı bırak gittiği yerde yedek kaldı, buna göre Sörloth yerini SEMEDO+AFOBE+PLAZA hatta + Diabate doldurursa SANSASYONEL BİR fb-TS savaşı daha başlar...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ben böyle saçma yönetim görmedim Alanya'dan beri ağızlarını bıçak açmadı bir önceki hafta bile Alp kıvırıyordu hakem dediklerinde sonra bir gün bir baktık boş bina önünde feryat figanlar

Çok afedersiniz ama biz kı.ımızı da yırtsak bunlar bizi görmeeeeez. Dünyada Türk neyse bu ülkede de biz oyuz. Ben bildim bileli bu böyle. Yapmadıkları pislik kalmıordu bize.

Ve bunlarla masada baş etmemize imkan yok. Mümkün değil. İmkansız. Hep diyorum, yine diyorum; bunlarla baş edebilmenin tek yolu var saha içi. Biz moder futbolun gereklerini ne kadar yerine getirirsek o kadar bunlar karşısında başarılı olabilme şansımız var.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben anlamıyorum devletten el atmasını bekleyenler şuana kadar bu devletin böyle konulara el atmadığı herhangi bir kurum kuruluş gösterebilir misiniz? Ya da el atıp başarılı olduğu herhangi bir kurum kuruluş gösterir misiniz? Futbol bağımsızlaşması gereken yerde devletin eline düştü zaten. Eskiden mafya tipli adamların elindeydi şimdi devletin elinde ve değişen hiçbir şey yok. Şeffaf, demokrat ve bağımsız olunması yeterlidir.

Mesela MHK Başkanlarına bakalım. Taraftarlar memnun değil, kulüpler memnun değil, teknik direktörler memnun değil. Peki bu adamlar yönettikleri futbolun, maçların etki ettiği kimsenin kendilerinden memnun olmamasına rağmen hala görev başında bulunma motivasyonunu nereden elde ediyorlar? Acaba nereden..

Yabancı kararının cumhurbaşkanına danışıldığı ülkede yanlış şeylerin kavgası veriliyor.
                        kim demiş..memnun değil diye..biz memnun olmayınca insanl bu ülkede mutluluktan uçar..
                        bizi insan yerine koyduklarınımı sanıyorsunuz..

"yaşayan ustalara saygı..rıdvan dilmen sezonu"

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

maalesef bence yönetimimizin kafası çalışmıyor..
                        kamuoyunun gücünün farkında değiller..
                        farkında olmadıkları gibi sen ben söylesekte bize inanmıyorlar..

.....
                        bu kadar saçma sapan bir pozisyonda hakemin penaltı vermesi için kasıt aranması gerekir..
                        topa flavio nun vurduğu net iken..penaltı vermek..futbolun ..sporun ruhuna ters bir durum..
                        ya çok aşırı salak olmak lazım..ki fırat değil çok cin..
                        ya çok ş.r.fsiz olmak lazım..
                        ya da o.ç.

bu arada vardakinin sorumluluğuda en az fırat kadar..
                        var daki bitigen bizimle niye bu kadar uğraşıyor o da ilginç..

.........
                        Erman toroğlu avar görüntülerine karar veren kişilerin takım tuttuğunu hatta fb tv den geldiğinden bahsetmişti..
                        penaltı zaten yokta el posizyoununun izlenmemesinin sebebi de araştırılmalı..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• https://twitter.com/Trabzonspor/stat...86035614027777 aklıma geldi de. gerçekten muhteşem günlerdi, inanılmazdı.

Yorum

• Geçen sezon ilk haftadan pandemiye kadar hakemler bizi göz göre göre doğradılar (Göztepe, Gaziantep, başakşehir vs.) gıkımız çıkmadı, hakkımız olan şampiyonluk gitti. Bu yıl da hakemler aynı tempoyla başlayınca TFF'ye gidip basın açıklaması yapıp, şike davasında Aihm'ye gideceğiz diyoruz. Kusura bakmayın ama olmuyor, komik oluyoruz. Şike davası sarı öküzümüzdü, kaybettik. Davaya sahip çıkmadık, hukuk kurulumuza el çektirdik, yurtdışında lobi yapmadık, önümüze bakalım daha çok kupalar var diyen, bizi saf yerine koyan kendini zeki zanneden siyasilerin, çevrelerin lafına inandık. Klübü mali yönden mezarlığa çevirenleri başkan yapıp, siyasete muhtaç, siyasetin oyuncağı olduk. Tekrar canımız yanınca Aihm'ye gideceğiz diyoruz. Siz hele bir yola çıkın ben size yetişirim.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• şenol hoca bile bu takımı bu kadroyla kurtaramaz bro.belli bir yere taşır o ayrı.ama şampiyon yapamaz.
                              İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbol piyasasından Kelepire futbolcu-hoca bakarak bu takımı şampiyon yapamazsın bunun er geç farkına varacaksın ki zaten bu takımı şampiyon yapmak gibi bir niyetin yok..O halde eldeki malzemeden en iyi yararlanabilecek ekmeğini taştan çıkarabilecek doğru futbolu oynatabilecek hocayı yani Şenol Güneş'i ne yap et göreve getir..Yoksa gidicisin..Kurtuluşun ondadır..
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• Hmm, demek senelik 600 bin euro ödeyeceğimiz oyuncu Plaza direkt katkı yapacak oyuncu sınıfına girmiyor.

Limit diye ağlamayın lütfen, komik oluyor.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X