Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfere vereceğin paradan kırıp sağlık ekibine, antrenman tesislerine yatırım yapmak zorundasın. Geçenlerde zeminin bir fotoğrafı vardı evlere şenlik. Orada bunca sakatlık olması çok normal. Sıkıntı senin ekibin bunlara göz yumuyor. Çünkü baştan aşağı hepsi kukla mantığında. Ses çıkaran yok. 1 gram profesyonellik olsa çağırırsın başkanı, bu zeminde antrenman yaptıracaksan boş yere transfer filan yapma, adamların meslek hayatlarını da riske atma dersin ama nerede??? Dışarıdan çektiğimiz onca çile yetmez gibi içerideki işbilmezlikler de devam ediyor. Bir seneyi daha çöpe atacağız anlaşılan.

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hep diyorum yine diyorum
    Bıkmadan yılmadan diyeceğim

EN İYİ TRANSFER SAĞLIK EKİBİDİR.
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• Sosa, Mikel, Sturridge devam etseydi bunların maaş yüküyle nasıl transfer yapacaklardı merak ediyorum. Limit olmaması suç değil ama TFF'nin dayattığı limiti sorgusuz sualsiz kabul etmek suç. Fener itiraz edip çatır çatır transfer yapıyor da bizimkiler niye seyrediyor? Ve niye limitlerin esnetilmesine en başından beri itiraz ediyoruz? Durumumuz ortada işte.

Yorum

• Para yok filan, kolej takımı bile kuramıyoruz. Her mevkimiz eksik, tünelin ucu çok kötü bir yere çıkıyor.

Yorum

• hadi başkan bitir şu işleri

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa, Mikel, Sturridge devam etseydi bunların maaş yüküyle nasıl transfer yapacaklardı merak ediyorum. Limit olmaması suç değil ama TFF'nin dayattığı limiti sorgusuz sualsiz kabul etmek suç. Fener itiraz edip çatır çatır transfer yapıyor da bizimkiler niye seyrediyor? Ve niye limitlerin esnetilmesine en başından beri itiraz ediyoruz? Durumumuz ortada işte.
            Limit ne ise herkes ona uymalı. Olmayan parayı harcaya harcaya bu hale geldik. Paran/limitin yoksa altyapıdan oyuncu oynatacaksın.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Eksiklerimiz vardı hala var. Mevcut kadro 3 veya 4. olur lige renk katar. He bu paralara başarıdır o ayrı.

Yorum

• Tünelin ucu kötü bir yere çıkacakmış gibi hissediyorum.
                Lige renk katan Trabzonspor geri gelecek sanki bu sezon.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Çıldırmamız gerek ama susuyoruz. Trabzonspor takımı her şeyi bildiğini sanan yönetimlerce yönetiliyor senelerdir. Hiç kimse hiçbir önemli konu hakkında konuşmadığı gibi hiçbir sözde gazeteci de hiçbir önemli mesele için isyan etmiyor. Bu mudur trabzonsporluluk? Trabzonspor yönetimi hesap vermelidir. Kaç senedir takıma gereken oyuncular transfer edilmediği gibi takımın en önemli oyuncuları uzun süren sakatlıklar yaşıyor ve takıma katkı veremiyor. Geçen sene lige zımba gibi başlayan abdülkadir ve ekubanı uzun süreliğine kaybettik. Bence gayet iyi bir alternatif olan Yusuf sarıyı kaybettik. Ne olduğu halen daha belirsiz olsa da Ahmet canbazı kaybettik adam şu an yaşıyor mu o bile belli değil. Novak ve sosa nın gidiş süreçlerinde ne oldu belli değil. Yerlerine alınan Trondsen ve Marlon ki bu adamların sakatlık geçmişi bile yok neredeyse daha gelir gelmez sezonu kapattılar. Takımın en önemli oyuncularından pereria sakatlandı. Patlama ihtimali üzerine aldığın plaza kronik sakat. İşin kolayını da bulduk. Baktık sakatlık oluyor değişsin sağlık ekibi. Bu ada çar gerçekten iyi olmayabilir ama sadede doktor yüzünden bu kadar sakatlık olur mu? Dünyanın tekmesini yiyen en büyük futbolcular senede altmış maç çıkarıyor bizim oyuncularımız daha maça çıkmadan sakatlanıyor. Ne yapıyorsunuz yahu siz? Çiftlik mi burası? Parası ayrı bir mesele bu futbolcular insan. Biri gider biri gelir diyerek geçiştiremezsin. Ortada bir kariyer var bir emek var alay ediliyor sanki. Mesela biri çıksın desin ki bu oyuncular neden sakatlanıyor? Cevap vermek zorunda değil sanki kimse. Doktor değişiyor. Peki zemin? Zemin ne kadar futbola elverişli? Kondisyonerler, fizyoterapistler ne kadar kaliteli? Alelade bir futbolcu için verilen yüz bin euro belki küçük bir para ama o parayla zeminde değişiklik yapılamaz mı? Veyahut düzgün personel alınamaz mı? Biri desin ki bunun parası bu. Bu, bundan dolayı olmaz vs. Hiç kimse hiçbir şey bilmiyor. Birkaç maç yenilirsek hoca sorgulanır daha sonra da gider. Sakatlık olur sağlık ekibi gider. Hiç kimsenin kendini anlatmak için fırsatı yoktur ama kaçmak gibi bir şansı da yoktur. Yönetim ise istediği gibi gizleniyor. Galibiyetler gelmeye başlayınca meydana çıkıyorlar mağbuliyetler artınca saklanıyorlar. Yönetim güven tazelemek zorundadır. Çıkın açıklayın arkadaş bu böyle bundan dolayı böyle yaptık deyin. Yönetim alenen yalan söylüyor ve bu gidişle kendilerine verilen desteği kaybedecekler.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Valla bro durumu özetlemişssin bizden bir halt olmaz.iKİNCİ SADRİ DÖNEMİ BİZİ BEKLER. rezillik resmen.antremanda iki sakat verdik nasıl bir amatörlüktür sağlık personelini göndermemişler hala ve doğru dürüst fitnesçı almamışlar bile fizyoterpistler de tırt.
                    İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Ağaoğlu'nun kafa yapısını para biriktirerek zengin olacağını sanan maaşlı çalışana benzetiyorum..

Para biriktirerek ayda 3 kuruş kenara koyarak zengin olan bir Allah'ın kulu var mıdır?...Ya ticaretle uğraşacaksın ya anadan babadan atadan mirasa konacaksın
                    ya da zengin bir kızı tavlayacaksın..

Şimdi bu Ağaoğlu denen adamın bu işin ticaretini yapamayacağını sırf Sorloth'un sözleşmesinden kavrayabilirsiniz..Nwakaeme'nin ki hakeza öyle..Böyle rezil kepaze sözleşmeler yapan
                    bir adamın ticarete kafası basmıyordur kimse kusura bakmasın..Efendim Ağaoğlu iş adamı armatör nasıl kafası basmaz diyebilirsiniz valla basmıyor kardeşim mal ortada evrak ortada buy-out ortada..

Bugün Ahmet Ağaoğlu tipindeki adamları, yöneticileri vasat Anadolu kulüplerinde bile göremezsin..Anadolu kulüplerinin elindeki cevherleri artık almak öyle kolay değil alsan bile
                    herifler hemencecik yerini doldurabiliyorlar..Satarken de iyi para kazanıyorlar doğru yönetiliyorlar yani..

Mevcut borcu bizim ödemememiz mümkün değil..O halde ne yapacaksın borcu zamana yayacaksın eee bankalar birliği de o şansı sana verdi..

Daha ne ağlıyor bu Ağaoğlu kasada para yok diye?

Borcu çekip çevirmek istiyorsan bir oyuncu satacaksın iki kadronu güçlendireceksin şampiyon olacaksın şampiyonlar ligine gideceksin..Milli takıma oyuncu yetiştireceksin..
                    Oyuncularının satın alma maddesini yüksek meblağlara çekeceksin pazara açacaksın oyuncunu malını..Ben bu yönetimde ticari bir kafa göremiyorum gören varsa anlatsın da bilgi sahibi olalım..

Sen ne yapıyorsun hem oyuncu satamıyorsun hem de kaliteli adamları maaş tablosundaki bütçeyi düşürme safsatasıyla denk ve adil maaş palavrasıyla postalayıp yerine vasıfsız adamları toplayıp
                    harmanlıyorsun..Hem para kazanamıyorsun satıştan hem de sana marka değeri katacak başarı getirecek nitelikli eleman kaybediyorsun..Zengin olmanın borç ödemenin koşullarını yok ediyorsun..
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 11.09.2020, 20:35.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Sen git kim gelirse gelsin. Biktim ben bu adamdan. Sen git yanindakiler gitsin.

Artik Tuncay bekiroglu mu gelir kim geliyorsa. Nevzat gelmesin. Polemikle yorulur camia. Akli basinda biri gelsin

Yeter ki sen git Ahmet.

Yorum

• Hiçbir şey belli değil.

Sörloth’un durumu nedir? Gidecekse yerine kim gelecek? Plaza mı? Gitmeyecekse aklını nasıl Leipzig’den çelip Trabzonspor’a konsantre olmasını sağlayacaksınız?

Uğurcan niye satılmadı? Madem para yok satılabilecek yerini bir nebze doldurabileceğimiz adamımızı satabilirdik.

3 yıldır stopersiz oynuyoruz. Yuh!

Şu takıma hakkıyla bir sağlık ekibi ve kondisyoner ekibi kazandırmayan yönetime de yazıklar olsun. Bu yönetime, bundan öncekilere bundan sonrakilere.

Bu transfer dönemindeki plan nedir? Son dakika takıma mal mal adamları doldurmak mı? Zaten stoperler leş. Yenisini de almadın. Var olanı da gönderdin. Acaba arkadaşların ligin başladığından haberi var mı?

Allah aşkına biri bana anlatsın. Biz ne yapıyoruz. Biz hedefi çok yükseğe kurdukça altın tepside şampiyonluğu hediye etmeyi bize başarı olarak pazarlayanlar bu sezonun belirlenmiş sıralamasını zaten ellerine almışlardır.

Zaten bugünkü maçla birlikte bu sezonun bazı limitless(!) takımlar için telafi sezonu olduğu belli oldu.

Yorum

• Başkanın Leipzig kağıt 5'likleri bantlıyor mesajına ihtiyacı var camianın
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Biraz daha şeffaf olmanız lazım. Medyanın eline bu kadar koz vermeye gerek yok. Gelmediyse bunu sizden duymak çok daha iyi olur sayın yönetim.

SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sayın Başkan yaşıyormusunuz acaba ? Her gereksiz olayda en başta olan adam ihtiyaç halinde ortalarda yok çok ilginç.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Medyada geçen ‘Sörloth Trabzonspor yöneticilerinin telefonlarına çıkmıyormuş’ safsatası eğer doğruysa cidden büyük rezillik, kulüp resmen aşağılanıyor...

Sörloth satıldı da camiadan tepki göstermesinler diye düşünülmüşse bu daha fazla rezillik!
                                SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X