Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağlık ekibi gidince sakatlıklar bitecek sananlar hangi dünyadan
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi bakılmayan ve kondisyon yüklemesi iyi yapılmamış futbolcuların çok daha kolay sakatlanacağını herkes söylüyor. Doğrudur yanlıştır, tartışılır. Ama hem forum yöneticisi olup hem de böyle alaycı bir üslupla konuşmak sanırım bu forumun kaderi olmamalı. Burası biraz daha yüksek bir düzeyi hakkediyor.
ayrıca sana gönderme yapmadığım bir postu üzerine alınıp cevap yazman da ilginç değil tarzın oluyor herhaldeBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
ŞİKE davasından vazgeçen hatta Şike’yi yok sayan, Pandemi sürecini yönetemeyen, Şampiyonluğa giderken Ünal Karaman’ı gönderen, transferi fiyaskoya dönen, T.Kadro’yu halen oluşturamayan, en önemlisi hedefi Şampiyonluk olmayan; iflas etmiş bir Ahmet AĞAOĞLU yönetimi.
Bu taraftar bu yönetimi hak etmedi. İlk defa bu yönetimden umudumu kestim. Kimseden de icazet falan almıyorum. Tamamen başkasının yönetimine girmiş bir yönetim. Kısaca The End...En son hodlu tarafından düzenlendi; 10.09.2020, 08:05.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Adeta SALAK yerine konuşmuşuz, başka takım arkadaşlarıyla konuşuyoruz, OLM BEDAVA Sosa-Novak ı rakibe vermek ne diyorlar, hahaaa sen planı gör-yerine gelenlere bak sonra konuşalım diyorduk, plan felan yokmuş KASIMPAŞA GİBİ HEDİYE etmişiz, MAL GİBİ bakıyoruz şu anda
Şu anda Novak ve Sosayı BİLEREK FB ye yollamak nedir? Şimdi soruyorum, Novak kapıda yattık anlaşmak için BAŞKAN masadan kalktı dedi, nedir???En son Hakan tarafından düzenlendi; 10.09.2020, 11:09.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu'nun kafa yapısını para biriktirerek zengin olacağını sanan maaşlı çalışana benzetiyorum..
Para biriktirerek ayda 3 kuruş kenara koyarak zengin olan bir Allah'ın kulu var mıdır?...Ya ticaretle uğraşacaksın ya anadan babadan atadan mirasa konacaksın
ya da zengin bir kızı tavlayacaksın..
Şimdi bu Ağaoğlu denen adamın bu işin ticaretini yapamayacağını sırf Sorloth'un sözleşmesinden kavrayabilirsiniz..Nwakaeme'nin ki hakeza öyle..Böyle rezil kepaze sözleşmeler yapan
bir adamın ticarete kafası basmıyordur kimse kusura bakmasın..Efendim Ağaoğlu iş adamı armatör nasıl kafası basmaz diyebilirsiniz valla basmıyor kardeşim mal ortada evrak ortada buy-out ortada..
Bugün Ahmet Ağaoğlu tipindeki adamları, yöneticileri vasat Anadolu kulüplerinde bile göremezsin..Anadolu kulüplerinin elindeki cevherleri artık almak öyle kolay değil alsan bile
herifler hemencecik yerini doldurabiliyorlar..Satarken de iyi para kazanıyorlar doğru yönetiliyorlar yani..
Mevcut borcu bizim ödemememiz mümkün değil..O halde ne yapacaksın borcu zamana yayacaksın eee bankalar birliği de o şansı sana verdi..
Daha ne ağlıyor bu Ağaoğlu kasada para yok diye?
Borcu çekip çevirmek istiyorsan bir oyuncu satacaksın iki kadronu güçlendireceksin şampiyon olacaksın şampiyonlar ligine gideceksin..Milli takıma oyuncu yetiştireceksin..
Oyuncularının satın alma maddesini yüksek meblağlara çekeceksin pazara açacaksın oyuncunu malını..Ben bu yönetimde ticari bir kafa göremiyorum gören varsa anlatsın da bilgi sahibi olalım..
Sen ne yapıyorsun hem oyuncu satamıyorsun hem de kaliteli adamları maaş tablosundaki bütçeyi düşürme safsatasıyla denk ve adil maaş palavrasıyla postalayıp yerine vasıfsız adamları toplayıp
harmanlıyorsun..Hem para kazanamıyorsun satıştan hem de sana marka değeri katacak başarı getirecek nitelikli eleman kaybediyorsun..Zengin olmanın borç ödemenin koşullarını yok ediyorsun..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19487[/ATTACH]
[ATTACH]19488[/ATTACH]
[ATTACH]19489[/ATTACH]
Ahh Brazil Brazil ağlatursun adami,
cepte dolar kalmadi
bıraksana yakami
bıraksana yakamiİlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdeta SALAK yerine konuşmuşuz, başka takım arkadaşlarıyla konuşuyoruz, OLM BEDAVA Sosa-Novak ı rakibe vermek ne diyorlar, hahaaa sen planı gör-yerine gelenlere bak sonra konuşalım diyorduk, plan felan yokmuş KASIMPAŞA GİBİ HEDİYE etmişiz, MAL GİBİ bakıyoruz şu anda
Şu anda Novak ve Sosayı BİLEREK FB ye yollamak nedir? Şimdi soruyorum, Novak kapıda yattık anlaşmak için BAŞKAN masadan kalktı dedi, nedir???hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Herşey mi yalan...
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger bu doğruysa içimizdeki irlandali mi truva atı mi uzaklarda aramamak lazım. Yazıklar olsun. Zaten bizi çökertmek için ne idüğü belirsiz adamları dolduruyorlar takıma.
Yok korona testiymiş yok bavulmuş, yalanların seviyesi bile düştü, Sörloth gerçekten yok mu BJK maçında?Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Hep diyorum yine diyorum
Bıkmadan yılmadan diyeceğim
EN İYİ TRANSFER SAĞLIK EKİBİDİR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum