İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim benim şahsi fikrim bu sene başakşehir şampiyon olduysa bunun suçunun oranı 100 de 99 ahmet ağaoğludur ünal karaman sonrası takımın başına adam gibi bir hoca getirse bu takım en az 5 puan farkla şampiyondu gelecek kongrede karşısına sağlam bir başkan adayı ve yönetimi çıkarsa işi zor diyorum.
Devre arası transfer edilen oyuncuların hiç birinden katkı alamadık. Başakşehir de robinho gibi yedekler varken bizde koray,muhammet,doğan,bilal gibi oyuncular vardı. İkincisi de şampiyonluk alanyaspor maçı sonrası yaşananlardan sonra kaçtı oradaki olaylar takımı olumsuz etkiledi ve puan kayıpları yaşandı süreci iyi yönetemedik.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporda transferler kampa yetişmez zaten. Buna bağışıklık kazandık da teknik ekibin yetişmemesi ilk defa oluyor [emoji28]- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTatlım sen onu git saf köylülere anlat, KUR DOLAYISIYLA şirketlerin borcu X2 olmuş, yemezler bebiş...
Ağaoğlu yu senin yavşak Ustayı savunduğun gibi de savunmuyorum, siz trolsünüz aslanım, Trabzonsporlu değil Ustasporlu-filansporlusunuz, MENFAATİN var belli ki, yoksa Trabzonsporlu bile olamayacak Ustayı savunmazsın...
Ağaoğlu TAKIMA ve ŞEHRE zerre zarar versin ilk ben söverim, ama bu kur saldırısında DEVLET batmış, adam ciroyu 190 dan 460 yapmış, Sörloth u 30 a satsa BOÇ kalmayacak...
Neyse, hadi git sen tiwik felan at orda kandırırsın, burda yemez....
O kadar saçma bir olay ki Muharrem Usta döneminde kur farkı daha fazla oldu,yetmedi darbe girişimi oldu,yetmedi Suriye sorunu,bombalar ve daha başka sıkıntılar,seçim üstüne seçimler.
Kur farkı dedi ve borcu artışını açıkladı,ne zeka.Menfaati olan belli kulübü her geçen gün bankaların eline ve borca sürükleyen birini ancak menfaati olanlar savunur.
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayıs 2018 Usd kuru 4,50 yani Usta nın bıraktığı borç:
980/4,50= 210 milyon usd
Mayıs 2020 usd kuru 6,80 Ağaoğlu borç:
1.183 milyon / 6,80 = 173 milyon Usd
Arada ki farkı 37 milyon USD,sadece Okay,Castillo,Bero,Yusuf Yazıcı,Burak,Kucka'dan elde edilen gelir 37 milyon Euro.
Onazi,Sosa ve Novak hariç.
Hem iyi kadroyu dağıtmış ama borç artmış TL olarak,Muharrem Usta da çöp bir takım aldım,53 futbolculu son anda ligde kalmayı garantileyen bir takımı ligin en iyi kadrosu ve ilk 4 içine getirecek halde bıraktım,156 milyon euro olan borcu 150 milyon euro olarak bıraktım dediğinde başta Ağaoğlu bize kur oyunları yapma diyordu,sonra onlar da baktılar ki kur farkı ciddi bir konu,onu kullanmaya başladılar.
O kadar savunuyorsun bari takip et.Yazık bu yalan bilgilerle taraftarı da Muharrem Usta düşmanı yaptılar.
Hem borcu düşürüyorum diyor,açıklanan rakam geçen yıldan bu yıla borç 80 milyon TL artmış,her şeyi mi yalan bu Ağaoğlu'nun?En son sasone tarafından düzenlendi; 19.08.2020, 17:42.- Memento mori
Yorum
-
Ahmet baskan idare ediyor.
Kulüp olarak boynundan bağlisin. Ipin onlarin elinde. O zaman. Para yok , niye yok. 2011 den dolayi yok.
Karşiligini vereceksin. Milli takima oyuncu gondermeyeceksin. Turk futbolcularini Azeri takimina gondereceksin. Gör o zaman.
Kimse milliyetcilikten bahsetmesin. Milliyetcilik 2011 de öldü.
Artik yaptirima gececeksin. Siyasiye oy verme diceksin. Diyemiyorsun. Takimlarini ust liglere cikaracaksin. Altyapi oyuncularinla donatacaksin. Zeminlerin iyi olacak. Yani devrim budur. Yapabiliyorsan yaparsin.
Yoksa bekleyin belki kader güler.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim benim şahsi fikrim bu sene başakşehir şampiyon olduysa bunun suçunun oranı 100 de 99 ahmet ağaoğludur ünal karaman sonrası takımın başına adam gibi bir hoca getirse bu takım en az 5 puan farkla şampiyondu gelecek kongrede karşısına sağlam bir başkan adayı ve yönetimi çıkarsa işi zor diyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İşler iyi giderken sen ve avenelerin mikrofon başından ayrılmıyordu.
Futbolcuların peşkeş çekiliyo,uykudasın. Ha yok ya ne uykusu şikecilerle poz veriyorsun.
Hakkında her türlü algı operasyonları yaptılar damat dediler doblo dediler vs..
Adamlar bedavaya kasımpaşadan futbolcu aldılar, bugün kongre üyeleri cb ile görüştüler. sen uyu kardeş.
Aynı şeyleri biz yapsak yer yerinden oynuyordu.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de Nwakaeme konuşuluyor.
Senin imzaladigin imzalayacagin akıl yoksunu sözleşmelere tüküreyim.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Başkan giderse ki cidden gitmemeli bunu kaldıracak gücümüz yok takım olarak.
giderse yerine gelecek kişi MYAdır.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Niye gitsin başkan, herkes ayni hatalari yapiyor. Ben ilk seneden diyordum sonraki senelere bakmak lazim diye, çünkü her kararda yipraniyorsun.
Önemli olan hatalarindan ders almak, küsmemek, devam etmek. Sürekli ayni hatalari yaşamanin ne anlami var. Bir başkan da ikinci dönem görsün.
Ayrica çok sıkıntılar olsa da saha içinde virajlari dönüyoruz bir şekilde, çok da yara almadik. Bu seneki dağilma görüntüsünden sonra yenilenmiş, ferahlamiş, gençleşmiş bir takim görürsek, o enerjiyi alirsak yola devam.
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildiHoşgeldin 2011-2012 sezonu.
Bu sancılı sıkıntılı günlerin müsebbibi yaptığı bütün güzel hamlelerin devamını getiremeyip batıran Ağaoğlu'dur.
Sözleşme uzatma özürlüsü.
Buy-out özürlüsü.
Misal bugün Hosseiniye gelen teklifleri reddederler 1 yıllık sözleşmesi kalan Hosseini 6 ay sonra gider başka takımla anlaşır. Bu kadar aptal olunmaz.
Sorlothun maaşına +2 milyon euro zam önersen serbest kalma bedeli 19 milyon Euro'ya çekemez misin?
Son 6 ayını beklemek yerine Novakla masaya ciddi ciddi 1 yıl önce otursaydin sözleşmesini uygun şartlarda uzatamaz miydin?
Nwakaemeye en basta 300-400 bin euro fazla maaş onerseydin serbest kalma bedelini karın agritmayacak bir seviyeye 9-10 milyon civarina çekemez miydin?
Risk alıp 6 milyon bonservis verecegi adama 9 milyonluk buy-out imzalayan adamlardan çok şey bekliyoruz galiba.
Beceriksiz, hesap kitap bilmez ahmaklar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum