Başkan geldi geleli borç ödedi...İho ve Usta bütçeyi eleğe çevirdiler...Başkan topluyor..anca bu kadar..Şehir takıma ne kadar destek çıkıyor ki..Bak Ali Koç'a bir imza 10-15 milyon veririm diyor adam...Onlarla karşılaştırmıyorum ama şehir Başkana hocaya takıma destek vermeli...
Bu arada satılacak oyuncular satılır kardeşim..herkesin bir ederi vardır...Bunları yapmadığımız için büyük kulüp olamıyoruz..Diğer takımlar aptal mı?Bak Porto örneğine alıyor yetiştiriyor satıyor..Adamlar avrupa futbolcu yetiştirme makinesi..Ne oluyor her sene yine şampiyon her sene avrupa kupalarında..
Neyse iyi işler olacak
Trabzon bir aşk hikayesi değildir. Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Başkan geldi geleli borç ödedi...İho ve Usta bütçeyi eleğe çevirdiler...Başkan topluyor..anca bu kadar..Şehir takıma ne kadar destek çıkıyor ki..Bak Ali Koç'a bir imza 10-15 milyon veririm diyor adam...Onlarla karşılaştırmıyorum ama şehir Başkana hocaya takıma destek vermeli...
Bu arada satılacak oyuncular satılır kardeşim..herkesin bir ederi vardır...Bunları yapmadığımız için büyük kulüp olamıyoruz..Diğer takımlar aptal mı?Bak Porto örneğine alıyor yetiştiriyor satıyor..Adamlar avrupa futbolcu yetiştirme makinesi..Ne oluyor her sene yine şampiyon her sene avrupa kupalarında..
Neyse iyi işler olacak
Trabzonspor taraftarı son iki yılda takıma hayvan gibi destek oldu
Forma, kombine vs rekorlar kırıldı
Başkan maalesef samimi değil
İyi yaptığı şeyler çok, diğerleri gibi değil ama çok kötü çuvallıyor son zamanlarda...
Ünal'ı göndermek için ayak oyunu, şampiyonluğun "bırakılması", Newton'u taa baştan hoca olacak diye getirip bekletmesi, CAS olayındaki göz göre göre yenilen cezayı yemeyeceğiz diye yutturması, hiç bir belgesi olmayan transfer yasağı, Sörloth sözleşmesindeki bilmeceler, Sosa/Novak olaylarındaki olayı yürütüş şeklimiz...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Türk futbolunun birleştiği tek konu Trabzonspor düşmanlığı.
Öyle yalanlara, iftiralara, şerefsizliklere, şikelere, ahlaksızlıklara maruz kalıyor ki. Buna rağmen Arsızca Türkiye'nin en antipatik kulübü olarak lanse ediliyoruz. Millet şerefsizlikleriyle övünüyor, zevkten inliyor. Diğer bir yandan Böyle adi şerefsiz insanların karşısında olmak sevindirici bir durum.
Ancak bir de kamuoyu yönetimi var ki onu da maalesef hiç yapamıyoruz. Derdimizi anlatamıyoruz. Niye yapamıyoruz? Senin bu ahmak konuşmaların yüzünden. Her ağzını açınca bu taraftarı utandırıyorsun. Az karakterli ol. Antipatik olmak demek değil bu. İpin ucunu kaçırdın zaten. Kısa vadede oluşan bu algı yıkılmaz.
Umarım lisans yönetmeliği ve denetimler için sesin çıkabilir.
Ünal Karaman'ı karalamaya harcadığın enerjiyi, Trabzonspor'un hakları için harcamıyorsun. Zamanında harcamadığından bu saatten sonra sittin sene düzeltemezsin. Geçti borun pazarı.
Zamanında İHO ve MUHO ile borçlandırılıp mecbur bırakılan kulüp, bu yönetim eliyle de kamuoyundaki itibarını yitirdi. Bunda kendisi kadar. APTAL TRABZON BÜYÜKİEHİR BELEDİYESİ, AKP İL BAŞKANLIĞI, TRABZON MİLLETVEKİLLERİ de suçlu. Bu grup salakşörler ve ÜK gönderilmesi ile başlayan, karalama kampanyaları son sürat devam ediyor. Şimdi senin sözün geçer akçe değil.
Ayrıca Kınamadığın şey başına gelmeden ölmezsin derler ya. Muharrem fuzulisinin bile günahını aldın. O derece fuzuli konuşuyorsun düşün Okay serbest kalma maddesi vs. B..uyla dövüşmek tabirinin vücut bulmuş hali ahahahah.
En azından Trabzonsporlu.
En son mmert tarafından düzenlendi; 18.08.2020, 13:13.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
İnsan ya söylediğini yapmalı ya da hiç konuşmamalı. Başkan pandemiden bu yana kulübü yönetemiyor. Novak ve Sosa konusunda tam anlamıyla çuvallamıştır.İkisiyle de anlaştık, menajerleri vs" demesi inanılmaz amatörce bir söylemdi. Herkes biliyor ki bu işler menajersiz olmaz. Bunu bilmeyecek biri değil. Bugün ise Sosa'ya 2 milyon önerildiği vs yazılıyor. Eğer doğruysa bu teklif tam skandaldır.
Başkan mali olarak kulübü toparlıyor ama sportif anlamda son 1 senedir çok amatörce işler yapıyor. Novak ve Sosa konusunda çuvalladı. Şimdi önümüzde Sörloth mevzusu var. İşi şimdiden sağlama almazsa Sörloth da üç otuz paraya gidecek.
En son Oruç tarafından düzenlendi; 18.08.2020, 14:49.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Ahmet efendi seni doğru yaptığın yerde hep savundum ama teknik direktör makamına oturttuğun kukla ve batık İstanbullular çatır çatır adam alırken transfer diye bu kulübe getirdiğin ne idüğü belirsiz adamlardan sonra anladım ki seninle bu iş olmayacak. Klasik bir küçük olsun benim olsun, üçüncülük bizim için başarıdır kafasında bir tipsin. En kısa sürede gitmen dileğiyle.
Sosa ve novak olayını çok güzel yönetti başkan, bende olsam aynen onun gibi yapardım hatta bu kadar parada teklif etmezdim. Kadro yapılanması anlamında büyük işlere imza attı, atmayada devam ediyor. Bu senede ekuban Abdülkadir ömür seviyelerinde iki genç yıldız çıkarırız diye düşünüyorum. Bir sınavı daha kaldı kaliteli 2 defans oyuncusu, onuda başarırsa sosa'lı novaklı fener ne oynuyor biz ne oynuyoruz, maliyetler ne? Bunları izlersiniz..
4 sene istediğinde kendisine hak verilen adamın yönettiği kulüp, ligde adalet olsa 2 sene üstüste şampiyondu arkadaşlar.. var mı buna itirazı olan? Transfer sezonundayız, en değerli 3 oyuncu hala bizim takımımız da, buna itirazı olan var mı? Yerden yere vurulacak adam bu değil, Sadri Şener ve sonrası başkanlardır.
Yorum