Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor sayesinde insanların adını duyduğu adamlar, şike sürecinde Trabzonspor'un sırtından popülarite kovalayan adamlar kalkmış Trabzonspor başkanına ayar veriyor.

Ya hadi yürüyün ya.

Yorum

• Sosa ve novak konusunda başkan tek suçlu kimse hikaye anlatmasın. Bence gitmeleri takıma birşey kaybettirmez ama imzalamıyormusun kardeşim hadi eyvallah diyeceksin olacak bitecek. Çok önemli değil yani Sosa olmamış Novak olmamış senin sistemin tıkırında olduktan sonra her gelen novak,sosa performansı gösterir zaten.

Yorum

• sike mevzusu artik kabak tadi vermeye basladi.ozellikle twitterda yalandan her gelen yonetime baskana beylik laflar edenler gercekten bir bitin artik ya.sike mucadelesinde iceriden satilmismis.iceriden disaridan satilmadik kardesim, siyasi guc sahipleri ne istediyse o oldu.isim vererek acik acik konusacak yuregin yoksa bosluga sallamanin alemi de yok.trabzon sehride bunu bir guzel kabullendi.sike mevzusunun otesi berisi gerisi yok.yuruyun otede takipci kasin,kamyon arkasi yazilarinizdan gina geldi artik.

Yorum

• Şikecilerin başkanı ile sarmaş dolaş,kulübe 38 Milyon bağışlayan eski başkanla kanlı bıçaklı,sorsan Trabzonspor'un çıkarlarını koruyor.
          Ağaoğlu'na değil,10 yıl kulüp aklına gelip,aidatını yatırmamış bu şahsa kurtarıcı gözüyle bakanlara şaşırıyorum.
          En son sasone tarafından düzenlendi; 14.08.2020, 12:51.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şikecilerin başkanı ile sarmaş dolaş,kulübe 38 Milyon bağışlayan eski başkanla kanlı bıçaklı,sorsan Trabzonspor'un çıkarlarını koruyor.
            Ağaoğlu'na değil,10 yıl kulüp aklına gelip,aidatını yatırmamış bu şahsa kurtarıcı gözüyle bakanlara şaşırıyorum.
            38 Milyon harcayıp borç olarak kulübe yazdırdı. Bedavadan sponsor oldu.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              38 Milyon harcayıp borç olarak kulübe yazdırdı. Bedavadan sponsor oldu.
              Aynen öyle yaptı,30 Milyon Euro stadyuma sponsor oldu,sanki olmak zorundaymış gibi sorumluluğu hissetti,işin garibi de adam Vestel ile bu sponsorluk anlaşmasını yapmış,birileri bu anlaşmayı bozmuş,son anda hem de,artık tahmin edersin kimler,Muharrem Usta da yanlış anlaşılma olmasın,stadyum ismini kendi şirketine ucuza sattı demesinler diye anlaşmaya bir TL daha fazla veren olursa bu sponsorluk anlaşması iptal olur diye madde koydurtmuş.

38 milyon harcamak değil,aldığı çöp kadroyu adam etmiş,156 milyon Euro olan borcu 150 milyon Euro olarak teslim etmiş.
              Bu 38 milyon TL de aslında yine bir ihanet sonucu,Sadi Tekelioğlu'nun yalan ifade vererek,bizim kazandığımız Özer,Aykut davaları ve Ersun Yanal'ın tazminatının karşılığı.

Söylediğin gibi bir şey olduğunu mevcut yönetimin içinde olan Mehmet Yiğit Alp biliyor olsa boşuna denetleme firmasına o kadar para vermez,bir açık aratmazdı,içerdenki adamları hemen ona belgelerini ulaştırırdı,yok demek ki,sonra da komedi gibi Mehmet Ekici'nin şikecilere transfer olmaması nedeniyle maddi zarara uğradık,diyerek Muharrem Usta'nın alacağından düştüler,sonra UEFA'dan ceza aldılar.

Peki senin hiç umurunda mı bu durum?Trabzonspor zarar etmiş,evrakta sahtecilik yapmış bu yönetim, en ufak bir rahatsızlık duydun mu?

Şikecilerle can ciğer başkanı savunmaya koşmuş,versin Ahmet Ağaoğlu da o kadar para,kullansın sonra hibe etmese de olur,elimiz açıldığında geri öderiz.
              Yapar mı bunu?Umrunda mı,anca cebindem bu kulübe 200 milyon TL katkı yapmış adama sallayın,sizden istenen bu,sizi güzel yönlendiryorlar.
              • Memento mori

Yorum

Aynen öyle yaptı,30 Milyon Euro stadyuma sponsor oldu,sanki olmak zorundaymış gibi sorumluluğu hissetti,işin garibi de adam Vestel ile bu sponsorluk anlaşmasını yapmış,birileri bu anlaşmayı bozmuş,son anda hem de,artık tahmin edersin kimler,Muharrem Usta da yanlış anlaşılma olmasın,stadyum ismini kendi şirketine ucuza sattı demesinler diye anlaşmaya bir TL daha fazla veren olursa bu sponsorluk anlaşması iptal olur diye madde koydurtmuş.

38 milyon harcamak değil,aldığı çöp kadroyu adam etmiş,156 milyon Euro olan borcu 150 milyon Euro olarak teslim etmiş.
                Bu 38 milyon TL de aslında yine bir ihanet sonucu,Sadi Tekelioğlu'nun yalan ifade vererek,bizim kazandığımız Özer,Aykut davaları ve Ersun Yanal'ın tazminatının karşılığı.

Söylediğin gibi bir şey olduğunu mevcut yönetimin içinde olan Mehmet Yiğit Alp biliyor olsa boşuna denetleme firmasına o kadar para vermez,bir açık aratmazdı,içerdenki adamları hemen ona belgelerini ulaştırırdı,yok demek ki,sonra da komedi gibi Mehmet Ekici'nin şikecilere transfer olmaması nedeniyle maddi zarara uğradık,diyerek Muharrem Usta'nın alacağından düştüler,sonra UEFA'dan ceza aldılar.

Peki senin hiç umurunda mı bu durum?Trabzonspor zarar etmiş,evrakta sahtecilik yapmış bu yönetim, en ufak bir rahatsızlık duydun mu?

Şikecilerle can ciğer başkanı savunmaya koşmuş,versin Ahmet Ağaoğlu da o kadar para,kullansın sonra hibe etmese de olur,elimiz açıldığında geri öderiz.
                Yapar mı bunu?Umrunda mı,anca cebindem bu kulübe 200 milyon TL katkı yapmış adama sallayın,sizden istenen bu,sizi güzel yönlendiryorlar.
                Sosa'nın maliyeti 18 milyon euro. Burak Yılmaz ve Kucka ile yaptığı sözleşmeleri ben de istiyorum. İmaj parası ve takımın kazandığı her puan başına bonus.

Yorum

Sosa'nın maliyeti 18 milyon euro. Burak Yılmaz ve Kucka ile yaptığı sözleşmeleri ben de istiyorum. İmaj parası ve takımın kazandığı her puan başına bonus.
                  Sosa'nın maliyeti diye ağlayacağına Sosa sayesinde takıma katılan genç çocuklardan kazandığın paralara bak,Burak'ı alacak para daha darphanede basılmadı diye hava atansa sor,Kucka için önümde 5 milyon Euro tekliflere dönüp,bakmıyorum diye sallayan şahsa sor bu durumu.

Cevap alamadın mı,sonra burada kötülemeye çalıştığın MUharrem Usta'nın üçü için toplam 13 milyon Euro bonservis teklifinin neden reddedildiğini sor.

Sormayacağını biliyorum,amacın Trabzonspor'un menfaati değil,birilerinin PR'ını yapmak.
                  • Memento mori

Yorum

Sosa'nın maliyeti diye ağlayacağına Sosa sayesinde takıma katılan genç çocuklardan kazandığın paralara bak,Burak'ı alacak para daha darphanede basılmadı diye hava atansa sor,Kucka için önümde 5 milyon Euro tekliflere dönüp,bakmıyorum diye sallayan şahsa sor bu durumu.

Cevap alamadın mı,sonra burada kötülemeye çalıştığın MUharrem Usta'nın üçü için toplam 13 milyon Euro bonservis teklifinin neden reddedildiğini sor.

Sormayacağını biliyorum,amacın Trabzonspor'un menfaati değil,birilerinin PR'ını yapmak.
                    Sosa genç kazandırdı. Ok Kib bye.

Yorum

Sosa genç kazandırdı. Ok Kib bye.
                      O alıntı yaptığın mesajın içeriğini bir daha oku.

Selametle.
                      • Memento mori

Yorum

O alıntı yaptığın mesajın içeriğini bir daha oku.

Selametle.
                        Sosa sayesinde kazanılan gençlerden gerisini okumaya lüzum görmüyorum. Muharrem Usta'nın takımı şampiyon olduğu için haklı olduğunu anladım bir anda.

Yorum

• Yahu bu koç sezon içinde çıkıp devlet bize bahmiiiiy şeklinde ağlayıp da Trabzonspor un devlet tarafından desteklendiğini söyleyip başarısının suni olduğunu ima etmedi mi? 2011de şikecilerin yöneticisi değil miydi?? Adam bir bir futbolcularını ayartmıyor mu? Başkanın bu adamın yanında işi ne, hadi yanındasın neyse gülüyorsun tiye alıyorsun şaka gibi olaylar arkadaş ya.

Ali Ağaoğlu nu destekliyorum takımı da şu süreçte hataları olsa da güzel yönettiğini düşünüyorum ama bu tarz olaylar "acaba???" dedirtiyor insana...
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

yazı genel anlam da doğru hatta burda muharrem ustaya yüklenenler başkanda dahil iho tek kelime etmedi usta ihodan takımı alırken hangi topcusunu parayla sattı hangi topcusu su anki kadroda oynuyor eleştirilen ustaın bu günkü kadroda hala yuncuları var yüksek maliyette densede takımın iskeletini olusturan oyuncular. yanlış değilse ihonun kulupde cekide vardı onuda istemişti usta kulube para bagısladıgı için mi burada istenmeyen adam oluyor. Halbuki bi önceki ona bırakılan çöp kadroyu kimse burada yazmıyor bırakanlarıda eleştirmiyor. usta sonuna kadar haklı mı değil ama bu derece yerin dibine sokulmasıda doğru değil
                            En son abdllh.29 tarafından düzenlendi; 15.08.2020, 11:52.

Yorum

• Eddie newton'ı savunacağız.
                              Fatih Tekke

Yorum

• Reformist çok bir şey yapamadı. Aralık'ta gitmesini istemem. Yerine İHO ayarı biri gelecek giderse

Ünal karaman'ın arkasından başkanları vs toplamıştı. Kendi koltuğunu sağlama almak için. Tepkileri stabil hale getirmek için. Bence öyle bir hamle şimdi lazım. Newton'ın başarısız olmasını isteyen çapulcular vardır elbet. Dikkat çekmek isterim ki başarısız olacağını düşünen değil isteyen. Bu yüzden işi şansa bırakmamalı.

Gelişebilecek başarısızlığa karşı tepkileri birkaç yolla savuşturabilir:

1. Hedef oyuncuları satıp, daha genç mevcut yeteneği daha az ancak potansiyeli yüksek oyuncuları alıp hedefi küçültür. Bu sayede beklenti düşer.

2. Alınan kararların tek kişi değil çoğunlukla alındığını empoze edip, ÜK olayındaki gibi camianın dinamiklerini yanına alarak.

3. Başarısızlığı Newton üzerine yıkarak ancak bu noktada da bu kararın üstüne yapıştığı gerçeği de var. Yakın gelecekte bu durumu da düzeltebilir.

Bunların hepsi farazi de olabilir.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X