Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine iyi bir oyuncumuz bedava elimizden gitti..
    Iki senedir sözlesme imzalayamadiniz adamla.
    Hangi Yönetim fark etmiyor hep ayni Tiyatro.
    Trabzonspor futbolcu bulup iyi hale getirip istanbula hazir sekilde bedava verme yerimi?
    Ne ise yariyorsun baskan sorarim sana .

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Usta ekici'yi fener'e satmayip kadro dişi birakarak olcay'i ucuza aldiğinda trabzon basini takimi zarari uğratti diye haber yaptilar. Kongrede silinen borçlarin arasinda o da vardi diye hatirliyorum. Çok konuşulmuştu.

Şimdi rakibe bedava formda bek biraktik. Ağaoğlu klübün parasini korudu bravo. Bakalim yeni bekin maliyeti ne olacak ?

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 yıldır sosa ve novak ile anlaşma yapılamadı biri gitti diğeri de gidiyor. Başkan sürekli menajerleri ile görüşüyoruz dedi sonuç elde var sıfır.
        Bizle çalışmak isteyenlerle devam ederiz , giden s.. g..sin arkadaş.
        En son amour_61 tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 19:55.

Yorum

• İlk 11 oyuncunu BEDAVAYA rakibine kaptırdığın için özel olarak tebrik ediyorum. Belki daha iyisini bulursun, o ayrı konu ama. Adamlar beleşe aldılar biz de tavana baktık. Yönetim hatası. Madem öyle geçen seneki teklifleri değerlendirip para kazansaydık?? Sonra vay efendim ben başarılıyım.

Yorum

• Kulup su durumda. Para yok. Baskan son sansini deniyor. Eddie. 20. Hafta yaristan koparsak hem baskan hem herkes gider.

Peki sonra? Bir baskanimiz gelir. Ya tuncay bekiroglu familyasından ya da nevzat aydin. Elde para yok yabanci mi gelir hayir. Parasiz biri gelir der ki Ünal hocaya geri döncem , sil bastan takim sahlancak.

Unal hoca kabul ederse takimi tekrar belli seviyeye getirmesini beklicez. Yani 1 yil bosuna beklicez

. He Eddie tutarsa ki zoor , tutarsa 2.ysek 3.ysek basariliyiz aynen devam çark donuyor hesabi. Sampluksuz borc kapamaya calisip durcaz.

Yorum

• Ağaoğlu'nun son 1 yıl yaptıklarını Usta yapmış olsaydı neler olacağını düşünemiyorum bile. Beyrut'ta olanı kulüp binasına yapmaya çalışırlardı heralde.

Ağaoğlu'nun kafa rahat şimdi. Saatinin kordonuna tüyü takılsa Usta'nın suçu. Herkese böyle rahat başkanlık nasip olsun.

Yorum

• madem gidecekti geçen sene niye satmadılar teklif mi yoktu.

1 kere trabzonspor'un istanbul takımlarının ne iyi oyuncularını bedavaya aldığını gören var mı?
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Usta ekici'yi fener'e satmayip kadro dişi birakarak olcay'i ucuza aldiğinda trabzon basini takimi zarari uğratti diye haber yaptilar. Kongrede silinen borçlarin arasinda o da vardi diye hatirliyorum. Çok konuşulmuştu.

Şimdi rakibe bedava formda bek biraktik. Ağaoğlu klübün parasini korudu bravo. Bakalim yeni bekin maliyeti ne olacak ?
                  850 bin euro ya genç oyuncu vermiştik bjk ye.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    850 bin euro ya genç oyuncu vermiştik bjk ye.

Onu tam olarak bilmiyorum ama fener 2 küsür verecekti ekici'ye, satilmadi klüp zarara uğratildi dendi kongrede ve parayi alacağindan kestiler. Bunlar yaşandi kongrede.

Uefa bunu kabul etmeyince gidip konuştular usta'yla, bu yapilanlara rağmen parayi bağişladi.

Ayni şey bunu yapanlara yapilsa çikip sabaha akşam trabzonspor kötülerler sağda solda.

Üstüne de gittin ceza yedin avrupa gelirinden oldun. Önder bülbüloğlu bence bu yüzden istifa etti, bu işlerle o ilgileniyordu. meseleyi halledebilecekken beceremediler.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onu tam olarak bilmiyorum ama fener 2 küsür verecekti ekici'ye, satilmadi klüp zarara uğratildi dendi kongrede ve parayi alacağindan kestiler. Bunlar yaşandi kongrede.

Uefa bunu kabul etmeyince gidip konuştular usta'yla, bu yapilanlara rağmen parayi bağişladi.

Ayni şey bunu yapanlara yapilsa çikip sabaha akşam trabzonspor kötülerler sağda solda.

Üstüne de gittin ceza yedin avrupa gelirinden oldun. Önder bülbüloğlu bence bu yüzden istifa etti, bu işlerle o ilgileniyordu. meseleyi halledebilecekken beceremediler.
                      Önder Bülbüloğlu ile ilgili radyoda bir muhabir konuştu. Telefonla anlattığına göre:
                      Ayrılma nedeni UEFA dosyasini kendi yönetmek istemiş. Başkan hayır deyip yabancı avukat firmasıyla anlaşmış.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önder Bülbüloğlu ile ilgili radyoda bir muhabir konuştu. Telefonla anlattığına göre:
                        Ayrılma nedeni UEFA dosyasini kendi yönetmek istemiş. Başkan hayır deyip yabancı avukat firmasıyla anlaşmış.

O daha kötüymüş, herkesin işine karişip batirmiş yani.

Yorum

• Basakşehir tam yenilmişken Novak'ın gitmesi kötü oldu.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Futbolcu isteyecek hele oynayan katkı sunan... belkide uçacak menajerin gazıyla olmaz rakamlarda gezecek ama senin işin "ikna". Yerine muadilini koyamayacağın belli bu darlıkta , Novak işinin detaylarını açıklamadıkça benden eksi aldın başkanım kusura bakma.

İç-dış transferin seyri geçen yıldanda önemli. Eksik ama birbirini tanıyan antrenörsüz takımı dahada eksiltmezsin umarım.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Başkan maça 5-0 geride başladı.
                              Sezon basi Türkiye kupası + ligde 2. lik desek herkes kabul ederdi.
                              İşi çok zor.

Yorum

• Ulan madem beleşe fenere teslim edecektin Trabzonun futbolcusunu o zaman geçen yıl niye satmadın da adamlara hazır bek hediye ettin Ağa'm benim paşam benim ben böyle enayilik daha görmedim, olacak iş değil.

Rezaletin daha ikinci perdesine hazır olun. Yerine birini alabilecekler mi bakalım!? Sakıbı felan getirip Novakı fenere verdim size de Sakıp yeter der mi şimdi!
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X