Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011 sezonu akabinde

Kişiler kurumlar ayrıldı. 58.madde değişti. Playoff sistemi getirildi.

2019-2020 sezonu akabinde

Küme düşme kaldırıldı. Takım sayısı 21 oldu ( ADS 22 olacak )

İkisinde de hedef Trabzonspor oldu.

İsimler değişiyor ama roller hiçbir zaman değişmiyor

Yorum

• Hataları var evet ama Bugün Abdullah Avcı'yı getirmeyerek gözümde değerini bir kat daha arttırdı..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Seneye de şampiyonluk düşünmediğini ispatladın başkan.

Yorum

• Sana desteğim bu saat itibariyle bitmistir bu kadar birbirle alakasız hocalar karar vs vs vs senin amacın bu takımı şampiyon yapmak felan değil herşeyin ucuz yolllusunu bulmak g.birligi gibi butik bir takım yapmak sende yalan oldun ocakta gidersin bizim çilemiz bitmez.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ünal karaman sonrası hüseyin cimşir hamlesi ile sıvamıştı newton tercihiyle tüyü dikti the end.

Yorum

• Newton başarisiz olursa biz teknik direktör değişikliği yapmadik, yardimci antrenörü getirdik diyerek yine ünal'i suçlar, ünal suçlandiğinda da ilginç bir şekilde camiada karşiliği oluyor.

Yorum

• Usta gibi kulübü 3 kat borçlandırıp, stad sponsorluk gelirini 5 yıl temlik ettirip, boktan oyuncuları fahiş fiyatlara takıma doldurup kulübün geleceğini mahveden herifin yönetim aleyhine söylediği savsatalar referans alınıyorsa kapatın anasını sattığımın kulübünü ulan.

Yorum

• Wolverhampton kadar oynasak yeterli.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Newton başarisiz olursa biz teknik direktör değişikliği yapmadik, yardimci antrenörü getirdik diyerek yine ünal'i suçlar, ünal suçlandiğinda da ilginç bir şekilde camiada karşiliği oluyor.
                    Zaten transferde de 8-2=6 tadında isimleri alırız. Yeni Avdijajlar falan. İçinden bir Sörloth çıkarsa oh ne güzel 10 sene sonra kupa deriz geçeriz. Olmadı Newton’u gönderir yardımcısını getiririz. Sonra eski başkanla olan para durumunu çözmek yerine taraftara yalan söyleriz Avrupa’ya gitmeyiz. Taraftarın gazını almak için maç sonları el hareketi çekeriz.

Yeterki birileri mutlu olsun..

Yorum

• Vizyonumuz ancak işte bu kadar. Yetmiyor çapımız arkadaşlar. Bilgimizle, birikimizle ancak ve ancak bizden çıkan maksimum sonuç bu. Bunu da ben artık sadece Trabzona sıkışmışlıkla açıklayabiliyorum. mevcut ülkenin hali de cabası.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• bu adam çok büyük trabzonsporlu hakkında kötü söyleyenin yatacak yeri yok. takımı bu zor zamanda alıp 2-3 senede nerelere getirdi. usta ve iho zamanı 4.olsak seviniyorduk

son 2 senedir hakemler, kale direkleri ve kendi salaklığımızdan 2 şampiyonluk kaybettik.

doğru yoldayız.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Takımı yokuş aşağı yuvarla ne güzel;
                          yardımcının yardımcısının yardımcısının yardımcısı da devre arası getirirsin başa ne güzel düzen tuttu ama ses eden de yok şu saçmalığa

Gerçi böyle saçma lige böyle ayak uydurmak lazım 30 takımlı düşme olmayan "süper" lig yükleniyor...
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2010-2011 sezonu akabinde

Kişiler kurumlar ayrıldı. 58.madde değişti. Playoff sistemi getirildi.

2019-2020 sezonu akabinde

Küme düşme kaldırıldı. Takım sayısı 21 oldu ( ADS 22 olacak )

İkisinde de hedef Trabzonspor oldu.

İsimler değişiyor ama roller hiçbir zaman değişmiyor
                            İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Tekfur

Danışıklı dövüş için siyasete,80 öncesine gitmeye gerek yok . Bjk'li Alenin kebapçısında kafa kafaya verip ortak iş çeviren halbuki adamları stad önlerinde birbirini döner bıçaklarıyla kovalayan 3 istanbul holiganlarına baksak yeterli. Tribününden medyasına finansmanından sosyolojisine tam anlamıyla tiyatro seyreder olduk.

Haklısın mesele deşarj olmaktan öte gitmez oldu. Söylemler gaz alıyor eylem ise hak getire. Düzene protestonun kralını bir zamanlar sahada yapmıştık halbuki. Trabzonlu olmayanı da Trabzonsporlu yapan buydu zaten. O savaş ruhu gitti sonrası yalan oldu kolpa oldu.Bizde yalanlarla avunur olduk.

Haklısın ne diyeyim.
                            Her zaman ORTAK HAREKET eden 3 büyütülmüşe karşı tek savaştık, hep kaybettik

Şimdi bişeyler değişmiş görünüyor ve biz bir ittifak tarafındayız gibi

İzleyip göreceğiz
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Biraz sendelediğimizde ortaya çıkan çakallar bilsin ki meydanı onlara bırakmayacağız

Su uslubu sevmiyorum.
                              Kendisine olan saygimi kaybediyorum.
                              Yakismiyor.
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Unal ve Huseyin yonetim Newton da ise baskan agirligini koymus diyor Baris Bey.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X