Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler👏🏻

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardesim anlatamiyorsun iste anlatamiyorsun anlatsan hain ilan edileceksin 2011 de defalarca yazdigimiz sey gecen sene icerde dograndigimiz ibb maci sonrasi yapilacakti izin verilmedi yonetimin yarisi bile karsi durdu bu ise ..camia yavsak olmasa bundaki cesaret kimsede yokda degil iste.asporda 3 4 hafta once erman, agaoglu yonetimi gecen seneki basak macindan buyana goksel gumusdaga buyuk gicik dedi laf arasinda bunu bildigine gore bilgiyi yonetimden birinden aldi..baskan giden sampiyonlugun neden gittiginin nasil gittiginin farkinda cok uzgun stresli tepkili artik kontrol edemiyorlar ve bu durumdan cok rahatsizlar.alanyaspor macinin ardindan yasanan olaylar sahaya falan girmeler butun 1.5 senelik birikmisligin disa vurumuydu siradan birsey degildi oyun sandigimizdan buyuk cidden su anda ligde baskan nezdinde kontrol altinda tutulamayan 3 klupden biri trabzonspor ..dunki macin ardindan genclik spor bakani tff baskani diger ust duzey yetkililerin yaninda yaptigi o hareket bilincli yapilmistir ve bunu yapacak baska bir baskan yoktur su anda ligde hareketi baska zaman olsa tasvip etmezdim ama o hareket ne alanyaya ne hakemlere ne erola yapildi 1.5 senelik birikmislikle yerini buldu kime yapildigini akli basinda olan herkes biliyor.kiliclar cekildi artik baskanin arkasinda durun siyaset sadece trabzonsporu kullanir kim olursa olsun aslolan trabzonspordur ne baskanci olun ne siyasetci ne şucu ne bucu sadece trabzonspor icin gercek anlamda mucadele edenlerin arkasinda olalim..baskan ben burdayim gorev suresince demesi meydan okumaydi malum guruha karsi hodri meydan dedi ayagini kaydirmak icin herseyi yapacaklarda siyirmis bir baskanin cok daha acik secik hedefi vuracak hamleler yapmasindan korkuyorlar su anda ve bunu yapabilecek oldugunu biliyorlar kontrol altinda tutulamiyor artik yonetim icinden de 3 4 kisi bu yapiyla hareket halinde ..secime kadar mecbur katlanacaklar baskana simdiden getirilecek adamda belli ilk secimde yine yonetimin icinden birisi getirilecek o guruh ile hareket eden dediklerinden cikmayacak bakalim gorelim onumuzdeki gunler cok seye gebe..
    Kardeşim ne güzel yazmışsın👏🏻

Trabzonspor Türkiyenin dengesini oynatacak garip bir güçtür! İbb seçimleri bunun ıspatı

Ağaoğlu mecburen kamburlara sahip ama bence 2. Senesinde 2. Olmuş-10 yıl sonra Kupa şampiyonluğu almış Başkan

şu an en güçlü zamanı, ihanet varsa TEmizlemenin TAM ZAMANI

HEP AYNI ŞEYİ YAZIYORUM: KADRO DAĞILMAZSA BEN HERŞEYİ UNUTUP ZEVKLE YENİ SEZONU İZLEYECEĞİM, KADRO DAĞILMAZSA...
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Gidin sadir şener'e de biraktiği borcu sorun madem, o kadar kararlisiniz. Herkes yaptığı borcu ödesin.

Yorum

• Başkan pfdk'ye sevkedilmiş.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Başkanı şuana kadar hiç eleştirdiğimi hatırlamıyorum. Ama resmi siteden yapılan şu açıklama benim gözümde değerini 0 yapmıştır. Akpli seçmenin tepkisini hafifletmek için açık açık siyaset bizi destekledi diyecek kadar rezil insanlar bunlar. Bunların şike davasını da yüzde yüz sattığına inanıyorum artık. Artık herkes şunu kabullensin biz bu ligde ancak figüran ya da tavşan atlet oluruz.
          Ayrıca Uefa dan alınan ceza şunu gösterdiki bu takımın hiç bir departmanında profesyonel bir ekip yok, ne kadar eş dost varsa hepsini doldurmuşlar herhalde. Uefanın açıkladığı kriterleri 55 milyon euro aşan fb ceza almayıp 5 milyon euro aşan biz ceza alıyorsak burada kimse suçu Uefa ya atamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkanı şuana kadar hiç eleştirdiğimi hatırlamıyorum. Ama resmi siteden yapılan şu açıklama benim gözümde değerini 0 yapmıştır. Akpli seçmenin tepkisini hafifletmek için açık açık siyaset bizi destekledi diyecek kadar rezil insanlar bunlar. Bunların şike davasını da yüzde yüz sattığına inanıyorum artık. Artık herkes şunu kabullensin biz bu ligde ancak figüran ya da tavşan atlet oluruz.
            Ayrıca Uefa dan alınan ceza şunu gösterdiki bu takımın hiç bir departmanında profesyonel bir ekip yok, ne kadar eş dost varsa hepsini doldurmuşlar herhalde. Uefanın açıkladığı kriterleri 55 milyon euro aşan fb ceza almayıp 5 milyon euro aşan biz ceza alıyorsak burada kimse suçu Uefa ya atamaz.

Bu aciklama ne zaman yapildi

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Ayın 25 inde yapıldı.

-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
              https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Divan başkanının açıklamasıymış.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Ağaoğlu yönetiminde Kazimin Trabzonspor u yok.

Viranin açiklamalari tuz biber oldu. Bu taraftar , camia bölündü. Bu saatten sonra toparlanamaz.

Siyasi kim varsa kapi disari edilmelidir. Yonetime inancim yok.

Bari çik ozur dile , bir hesaplama yapamayip CL den ettim de üstüne erken açilan sezonla sampluktan olduk. Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olduk. Yazik. 20 yilda bir gelcek şans.. iki de bir bozuk atip taraftarin gazini almasini biliyor. Gelsin alsin şimdi de gazi. Rezil.
                  En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 00:06.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkanı şuana kadar hiç eleştirdiğimi hatırlamıyorum. Ama resmi siteden yapılan şu açıklama benim gözümde değerini 0 yapmıştır. Akpli seçmenin tepkisini hafifletmek için açık açık siyaset bizi destekledi diyecek kadar rezil insanlar bunlar. Bunların şike davasını da yüzde yüz sattığına inanıyorum artık. Artık herkes şunu kabullensin biz bu ligde ancak figüran ya da tavşan atlet oluruz.

Üzülerek görüşlerine katılıyorum, adam haklı beyler...

Ancak, bu Trabzona başka sayfalar açabilir, sıkışmış-kavga eden Trabzonspor yoruldu, biraz da sistemde yer bulsun bakalım, SENEYE BEN ŞAMPİYONLUK bekliyorum...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bu adam, ne zaman Özkan Sümerin etki alanından çıktı gerçek kapasitesi belli oldu..

Bir defa hiç tutarlı ve güvenilir değil..

Üstüne üstlük kendi egosunu her oluşumun üstünde tutuyor..

İho’dan sonra bilgi ve vizyon olarak en sığ başkanımız..

Neden Sonuç ilişkilerdeki Zamanlaması ve çıkarımları berbat..

Her dediği lafın altında kendini övmek için bir zemin oluşturma derdi içinde..

Bu adamın bizi başarıya götürecek hamleleri yapacak zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum..
                      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gidin sadir şener'e de biraktiği borcu sorun madem, o kadar kararlisiniz. Herkes yaptığı borcu ödesin.
                        Sampiyonluk verilen sezonun acisi , tamamen baskanin hatalari. Statukoyu yikma havasini bile kaybettigin sezon.3,5 siyasi, muteahhitin kulubunu 10 mactir yenememek. Aci ustune aci.

Ve sorumlu Ağaoğluna laf soyluyoruz. Hata üstüne hata yapiyor.

/konu biraz sapmis.
                        En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 00:23.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardesim anlatamiyorsun iste anlatamiyorsun anlatsan hain ilan edileceksin 2011 de defalarca yazdigimiz sey gecen sene icerde dograndigimiz ibb maci sonrasi yapilacakti izin verilmedi yonetimin yarisi bile karsi durdu bu ise ..camia yavsak olmasa bundaki cesaret kimsede yokda degil iste.asporda 3 4 hafta once erman, agaoglu yonetimi gecen seneki basak macindan buyana goksel gumusdaga buyuk gicik dedi laf arasinda bunu bildigine gore bilgiyi yonetimden birinden aldi..baskan giden sampiyonlugun neden gittiginin nasil gittiginin farkinda cok uzgun stresli tepkili artik kontrol edemiyorlar ve bu durumdan cok rahatsizlar.alanyaspor macinin ardindan yasanan olaylar sahaya falan girmeler butun 1.5 senelik birikmisligin disa vurumuydu siradan birsey degildi oyun sandigimizdan buyuk cidden su anda ligde baskan nezdinde kontrol altinda tutulamayan 3 klupden biri trabzonspor ..dunki macin ardindan genclik spor bakani tff baskani diger ust duzey yetkililerin yaninda yaptigi o hareket bilincli yapilmistir ve bunu yapacak baska bir baskan yoktur su anda ligde hareketi baska zaman olsa tasvip etmezdim ama o hareket ne alanyaya ne hakemlere ne erola yapildi 1.5 senelik birikmislikle yerini buldu kime yapildigini akli basinda olan herkes biliyor.kiliclar cekildi artik baskanin arkasinda durun siyaset sadece trabzonsporu kullanir kim olursa olsun aslolan trabzonspordur ne baskanci olun ne siyasetci ne şucu ne bucu sadece trabzonspor icin gercek anlamda mucadele edenlerin arkasinda olalim..baskan ben burdayim gorev suresince demesi meydan okumaydi malum guruha karsi hodri meydan dedi ayagini kaydirmak icin herseyi yapacaklarda siyirmis bir baskanin cok daha acik secik hedefi vuracak hamleler yapmasindan korkuyorlar su anda ve bunu yapabilecek oldugunu biliyorlar kontrol altinda tutulamiyor artik yonetim icinden de 3 4 kisi bu yapiyla hareket halinde ..secime kadar mecbur katlanacaklar baskana simdiden getirilecek adamda belli ilk secimde yine yonetimin icinden birisi getirilecek o guruh ile hareket eden dediklerinden cikmayacak bakalim gorelim onumuzdeki gunler cok seye gebe..
                          Pandemi sonrası vaziyet nedeniyle başkanı ağır eleştirsem de bu yazılanları okuyunca üzüldüm. Başkan çıkıp en azından üstü kapalı şekilde konuşmalıydı. Bu takım için ona hakiki destek olacak çok adam vardı. Zor tabii. Burada yazmak kolay gerçi. Batarsak da hep beraber batardık.

Dedikodu olacak ama...Mesleği nedeniyle güvendiğim birinden "Hacıosmanoğlu başkan olacak" diye bir cümle duydum.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pandemi sonrası vaziyet nedeniyle başkanı ağır eleştirsem de bu yazılanları okuyunca üzüldüm. Başkan çıkıp en azından üstü kapalı şekilde konuşmalıydı. Bu takım için ona hakiki destek olacak çok adam vardı. Zor tabii. Burada yazmak kolay gerçi. Batarsak da hep beraber batardık.

Dedikodu olacak ama...Mesleği nedeniyle güvendiğim birinden "Hacıosmanoğlu başkan olacak" diye bir cümle duydum.
                            Allah korusun.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Aldığım bilgiyi paylaşmak isterim.
                              Hüseyin hoca ile uzaktan akrabalık var.
                              Bizim mahalleliler toz kondurmazlar Hüseyin hoca ya...
                              Neyse şöyle söyleyeyim Hüseyin hoca başarısızlığı başkana bağlamış. Ligin bitmesine 4-5 maç varken değerlenen oyuncuyu satarım diyormuş bunlar da oyuncuların kafasını karıştırmış
                              Ben buna inanmıyorum. Başkan bunu yapacak bir adam değil. Oyuncu satma fikri olabilir elbette ama bunu gidip oyuncuya seni satacağız diye söylemez.
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bu divan kurulu başkanı da bazen çok boş konuşuyor ayarım ona zaten

her şeyden bağımsız 2 sezondur 3.lük ve türkiye kupası başarı diyordum ben bu sezon üzerine çıktık ve şampiyonluğu kaçırdık, seneye şampiyonluk tek hedef artık.

avrupa men hayırlı oldu bu sefer gerçekten çünkü gittikten sonra nedense elenelim modu başlıyor kimseye bir şey anlatamıyoruz avrupa daha önemli diyoruz yok biz ligi alalım deniyor, ligi zaten alamıcaz avrupaya bastıralım diyoruz anlatamıyoruz bu sene hem avrupayı önemsemeyen taraftara da ders olsun bu.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 09:27.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X