Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    A.agaoglu kolay kolay harcanamayacak kadar önemli bir figürdür trabzonspor.icin.emin olun birçok trabzonspor traftari bunun farkinda.kolay kolay yetirmez başkanını.
    Yalnız siyaset bakalim agaoglunu yemek icin daha ne hamleler yapacak.
    Dünki o kol hareketi geri dönülemez bir yola.girildigini gösteriyor bir nevi.ya herri ya merro.
    Bakalim trabzon şehri başkanına ve takımına ne kadar sahip cikacak.
    Sol taraftaki resime bak.

Arkandayız Başkan

Yorum

• Yeni sezon ile ilgili çok fazla belirsizlik var.(Hoca kim olacak, kim gidecek kalacak vs.)
      Bunları 1 hafta 10 gün içinde netleştirip yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde tamamlamak lazım.
      2 sezondur yavaş başlıyoruz. Başkanın bu 3.sezonu bu sene lige daha hazır ve güçlü başlayalım artık.

Yorum

• Yasama yürütme yargı gibi demokrasinin temel direği olan 3 erki elinde bulunduran Erdoğan'ın Türkiyesindeyiz..Böyle bir ortamda Ahmet Ağaoğlu neden siyasete Erdoğan'a kafa tutmuyor diye hayıflanan bir insan varsa net bir şekilde söyleyebilirim ki o insan gerizekalıdır..Kaldı ki buna rağmen Ağaoğlu küme düşmenin kaldırılmasını açık bir dille eleştirdi talimatın nerden geldiğini bildiği halde..Ne yapacaktı Ağaoğlu çıkıp Erdoğan'ı hedef mi gösterecekti..Sıkar biraz..

Şurada şu forumda bile Erdoğan'ın adını zikrederek eleştirmekten tırsan tiplerin başkanı bu konularda eleştirmesi ikiyüzlüklükten başka bir şey değildir..

Neymiş?

Siyaset futboldan ellerini çekecekmiş..Siyaset dediğin ne ola ki? İçi boş hedefi olmayan kuru sıkı bir söylem..

Aslı şöyle olmalı isim zikrederek..

Erdoğan futboldan ellerini çek!

Daha yaşadığımız sorunu isim vererek konuşamıyorsunuz başkana afra tafra yapıyorsunuz..Bu kadar ödlek olmayın..

Türkiye'de Erdoğan'dan başka siyasetçi mi kaldı.
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Demirkol: "Benim adıma birisi çıkacak diyecek ki, 'Trabzonspor Yönetimi, küme düşmenin kaldırılmasına onay verdi.' Ben şampiyonluğu kaybetmişim, 24 saat duracağım, karar açıklanacak yine duracağım, kupayı alacağım, ondan sonra söyleyeceğim bunu. Öyle mi?"

Mehmet Demirkol: "Bu alınan kararı TFF Yönetim Kurulu'nda, kulüpler içinde doğru bulan, hiç kimseyi bulamazsın; düşen takımların yöneticileri dahil. Hamit Altıntop, Şenol Güneş onay mı verdi bunlara? Nihat Özdemir kendisi dedi 1 ay evvel, 'Biz bunu dünyaya anlatamayız.' diye"
          Mehmet Demirkol pek ciddiye alınacak birisi değil.

Keza daha 2-3 hafta önce Trabzonspor Hüseyin Çimşir ile yola devam etmeli demişti.

O denli futbol cahili, art niyetli bir isim.

NTVSpor ve FB tv orjinli olduğu için narkoz etkisinden kurtulamıyor.

21 takımlı ligi, küme düşülmemesi kararını siyasi iktidar verdi.

Pekala Mehmet Demirkol bunu iyi biliyor oraya dem vurmadan arkadan dolaşması samimiyetini bitiriyor.

Oybirliği ile alınan karara doğru bulan kimseyi bulamazsın diyorsun bre gafil adını koysana

Gelgelelim personeli olduğu Araplar buna müsade etmez.

Yorum

• Hiçbir zaman hiçbir olayda tek bir suçlu yoktur. Bir sürü hata üst üste gelir ve o sırada başta kim var ise o yanar. Şu an trabzonspor da bu durumda. Başkanın da hataları var muhakkak, bundan sonra da olacak. Fakat trabzonspor neden özgür değil sorusunun muhatabı sadece kendisi olamaz.

Trabzonspor raydan çıkalı çok oldu ve uzun süredir de debeleniyor. Ülkenin çürümemiş ele geçirilmemiş neresi kalmış ki bugün trabzonspor bundan sağ çıksın. En güçlülere karşı savaşan o romantik kahraman çoktan ağalara meze oldu. Herkesin sevdiği o Trabzonspor ve her taraftarın bir başka şeyle özdeşleştirdiği kendi takımları da aynı şekilde tarih oldu. Yani Trabzonsporun çarpışmak istediği en güçlüler de yok artık. Dost yok rakip yok öylesi berbat bir ortam berbat bir futbol iklimi. Bunları yazarken biraz da başkanın durumunu düşünürken şu sözler geldi aklıma:

"bir memleket gibidir gemi" ve böyle başlar film.
            kaptan anlatır, bir ideolojisi vardır.
            "gemide" metaforunu kullanarak bir ülke tarif eder.
            burada nizam, düzen vesaire gibi şeyler bozulmamalıdır.
            "bunun sorumlusu da, iktidarı da benim" diye. kaptan böyle başlar.
            ve bütün film kendini bu kadar geminin bütün düzeninden, nizamından,
            ahlakından, felsefesinden sorumlu olduğunu sanan kaptanın
            aslında hiç de bir bok bilmediğini, onun altındaki insanların,
            onun çok çok bilmediği başka bir kumpaslarla, başka bir düzen kurduklarını, görürüz.
            o zaman iktidar çaresiz kalır, çünkü iktidar aslında iktidar değildir yani,
            bunu fark eder,
            kaptan asla iktidarın kendinde olmadığını anladığında,
            kendine göre en yakın yoldaşına sorar;

"nabıcaz be kamil?"
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ligde 6 istanbul takımı oldu bu sayı önümüzde 3-5 sene içerisinde en 8 olur. Eskiden 3 istanbulu takımını geçmek gerekiyordu şimdi başakşehir de rakip oldu. Şampiyonluk istiyorsan güçlü lobi ve sağlam kadro lazım. bu seneki gibi çoluk çocuklu yedek kulübesi ile yürümez.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Demirkol: "Benim adıma birisi çıkacak diyecek ki, 'Trabzonspor Yönetimi, küme düşmenin kaldırılmasına onay verdi.' Ben şampiyonluğu kaybetmişim, 24 saat duracağım, karar açıklanacak yine duracağım, kupayı alacağım, ondan sonra söyleyeceğim bunu. Öyle mi?"

Mehmet Demirkol: "Bu alınan kararı TFF Yönetim Kurulu'nda, kulüpler içinde doğru bulan, hiç kimseyi bulamazsın; düşen takımların yöneticileri dahil. Hamit Altıntop, Şenol Güneş onay mı verdi bunlara? Nihat Özdemir kendisi dedi 1 ay evvel, 'Biz bunu dünyaya anlatamayız.' diye"
                Secim yatirimi net erken secim kapida turk futbolu dibine kadar siyasete batmis durumda ..fifanin basinda serefli adamlar olsa 1 dk beklemeden kuralini uygular siyasete bulasan turk futbolunu askiya alirlar ama orda da duzgun adam bulmak zor
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Başakşehir'i şampiyon yapmanın hangi partiye seçim kazandıracağını anlamadım açıkçası.
                  Düşmenin kaldırılması seçim yatırımı olabilir, olabilir de karadeniz seçmeninin ne ifade ettiğini İstanbul seçimleri gösterdi.
                  Özellikle Trabzon'u bu anlamda karşısına alanın neler kaybedebileceği biraz göründü.
                  Seçim yatırımı geri tepmesin de İBB seçimlerindeki gibi sonradan.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başakşehir'i şampiyon yapmanın hangi partiye seçim kazandıracağını anlamadım açıkçası.
                    Düşmenin kaldırılması seçim yatırımı olabilir, olabilir de karadeniz seçmeninin ne ifade ettiğini İstanbul seçimleri gösterdi.
                    Özellikle Trabzon'u bu anlamda karşısına alanın neler kaybedebileceği biraz göründü.
                    Seçim yatırımı geri tepmesin de İBB seçimlerindeki gibi sonradan.
                    Aynı şeyi düşünüyorum.Toplasan beşbin taraftarı olmayan bir kulübe seçim yatırımı yapıp milyonlarca taraftarı olan bi Anadolu kulübünü karşısına almak evla mıdır ? Ha ben Başakşehir'in kollandığını düşünenlerdenim.Bizi doğradılar çoğu maçta..Ama son sekiz maçta eli belinde dolanan futbolcuların hiç mi kabahati yok?Çimşir gibi bi futbol fukarasını başımıza saranın hiç mi günahı yok ? Türkiye kupasını aldıktan sonraki sevinçlerini gördük.Kafalarını duvara vurmuşlardır muhtemelen..

Yorum

• Şampiyonluk kaçmış üstüne uefa dan men yenmiş kupa sevinci ertesi gününde kursakta kalmış ,hataları da var herkes gibi yok değil,taraftarın başkanı eleştirmesi doğal.
                      Ama yapacak bir şey yok Ali Ağaoğlu nun faydalı ve iyi niyetli bir başkan olduğu gerçeğini kimse reddedemez. Kendisinin de baskı ve hayal kırıklığı içinde olduğunun emareleri de açıkça okunuyor.Bence iyi bir tatile çıkmalı,stres atmalı.Sonra tekrar işinin başına dönüp kaldığı yerden işi daha iyi ele alıp baştan sıkı tutarak devam etmeli.Taraftar da başkana destek olmalı.
                      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Ağaoğlu iyi niyetli değil. Trabzonspor'u bir çok şeyi kaybedecek kadar çok seven kibirli, eğitimli, beyaz yaka bir başkan. Burnu yere değmiyor, Uefa başkanını, hakimini, Cas'ı eleştiriyor, kendi tercihi Hüseyin'e toz kondurmuyor, uzlaşmacı bir başkan değil. Yerel açısından uğraşılması zor, ikna edilmesi zor birkaç kişi ile kulübü yönetiyor. Kötüsü iyisi taraftara kalmış. Kişilerden çok takımını düşünüyorsan, Ağaoğlu'nun açmış olduğu savaşta yanında yer alırsın. Çok fazla doğrusu var, yanlışları az ama çok net ve etkili yanlışlar. Antipati topluyor, tam olarak savaşmaya gelmiş futbolun özüne uygun birisi.

Övmek yada gömmek değil olay. Vira'nın bu güne kadar tepki koyduğu hemen hemen her konuda destek görürken bu kez taraftar Vira'yı görmezden geliyor.

Ünal Karaman gibi bana göre vasıfsız bir ismi arka planda ne döndüğünü bilmesek bile kulüpten kovması hiçbir açıklama resmi gayri resmi yapmaması, o yokmuş gibi davranması onun güçlü olduğunu gösterir. Başka bir başkan bu tarz bir hamle yapacak ve konu ile ilgili tek açıklama yapmayacak. İnsanın aklını alırlar yerin dibine sokarlar.

Ağaoğlu'nun ben ettim ben yaptımcı kişiliği başarı geldiği ekonomik sürdürülebilirlik sağlandığı için taraftarlar tarafından kabul edilmiş. Anlık tepkiler haricinde Ağaoğlu kulübün başkanı değil tam anlamıyla sahibi gibi bir jargona bürünmüş ve bende dahil olmak üzere taraftar bu durumdan pek rahatsız değil.

Başarı, ekonomik sürdürülebilirlik geldiği sürece problem yok. Gelmezse kibriyle birlikte baskıya dayanamaz kesinlikle. İki taraflı kıyamet kopar. Umarım bunun farkındadır. Hüseyin ile devam edecek bir başkan Türkiye topraklarında kendisinden başka kimse değildir. Bir daha bu hataları yapmaması dileği ile. Başkanı seviyorum ve destekliyorum.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Özellikle ekonomik önlemlerinden dolayı beğendiğim bir başkanken şu son birkaç haftada ekonomik kazanımlar uğruna aldığı pozisyonun farkına varmamla birlikte ve söylem ve hal ve hareketlerinden dolayı bendeki itibarı azaldı.

Yorum

• Gelip burda Mehmet Demirkolu paylasmak abestir.

Yüzde yüz fanatik birisi.

Sadece kafa dagitsin diye dinliyorum bazen. Dediklerinin onemo sifir. Paylasilmasi trajikomik.

Yorum

• İlk seyircili maçta 35 bin taraftardan başkanı desteklemelerini bekliyorum
                              Hayde kollar havaya

Yorum

• Muharrem usta nin Twitter açıklamalarına göre ki gerçek olduğu belli yönetim burada çok saçma hata yapmıştır .
                                Böyle bir borcu oylayarak silebiliyorsa bütün borcu oylayarak silelim.
                                Yönetime güvenim tam ama mehmet yigit alp in eski yönetime olan nefreti bize bu cezayı aldırdı.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X