Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman gelecek sezon bu sohbete kaldığı yerden devam ederiz kim haklı kim haksız çıktı diye.

Sohbete şimdi devam edelim farketmez...
    Geçen sene gs kimle yarıştı?
    Ondan önce kargalar kimle yarıştı?
    Bursa kimle yarıştı, fener şampiyon olduğunda kimle yarıştı?

Kimse, şampiyon olduktan sonra diğerleri kötüydü de o yüzden biz olduk demezken, bunu demek için de sebep yokken size ne oluyor anlamadım?
    Nedir bu eziklik psikolojisi?
    Herkes iyi olursa kim olacak şampiyon?
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• git demek kolay.
      peki yerine kim gelecek.
      sizin öneriniz kim mesela.
      takımı 2. değil 1. yapacak o başkan kim ???
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Alanya maçından sonra neler oldu?

Öyle sinip oturmak yok. Çıkıp anlatacak tek tek.

Gelip bana uefa hakimi sinirliydi cas hakimi iyiydi hikayesini anlatmayacak.

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Avrupadan Men kararı sonrası futbolcular CL’de oynamayacaklarını anlayınca o özverili oyunlarını bıraktı

- Başkan ve yönetim kukla Alanyaspor’un tuzağına düştü ve maç sonrası olayları futbolcuların hevesini kırdı

- Fubolculardan bazılarının sakatlık yaşaması ve zaten yarışı bırakan diğer oyuncuların da sakatlanmak istemediklerinden sahada yürümeye başlamaları

- Futbolcuların yedek alternatiflerinin olmadığını, sahada yürüseler bile kadro dışı kalmayacaklarını iyi biliyor olmaları

- Teknik direktör yetersizliği

- Stres Yönetimi konusunda beceriksizlik

- Sert ve temaslı futbol oynamayıp her maç gol yenmesine sebep olan ortasaha/defans oyuncu profili
          Bunların hiçbiri son 6 haftayı açıklamıyor.,
          BEnim de aklımda hala son 6 haftanın neden böyle olduğuna dair soru işaretleri var. Bana göre bu durum futbol ile açıklanamaz.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• konyaspor "kapak nedir ? zamanı geldiğinde logar kapağı nasıl oturtulur ? "un dersini vermiş !
            kapakta boşluk bile bırakmamış .

kulüp video departmanı !
            ganzilis tv !
            ismail türüt !

ne oldu ? sesiniz çıkmıyor .
            bu paylaşımdan sonra , size cevap hakkı doğdu .
            cevap versenize !
            dilinizi mi yuttunuz ?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahmet Agaoglu
              Ertugrul Dogan
              Mehmet Yigit Alp ve digerleri

Cok mu dolusunuz, işleriniz TS ile ugrasmaniza engel mi oluyor ?

Tabzon'daki muhalifler nerede, bu kulubun basinda kimler var mac kazanmayi birak berabere bile kalamaz olduk takima antrenor getirmeyecek misiniz ?
              Ahmet Ağaoğlu,kendini kullandırtan bir kukladan daha fazlası değil,zaten tavır ve hareketlerine bakarsanız değil başkanlık yapacak kapasite basit bir basın sözcülüğünü bile kıvıramayacak kadar donuk bir zeka ve buna bağlı boş bir ego yığını,olmasa Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen gibi iki ihtiras dolu ama kurnaz karakterin elinde maskara olmazdı.
              10 yıldır Trabzonspor'a aidatını ödemeyi bile aklına getirmeyen Ahmet Ağaoğlu'nun iki gazlama ile nasıl bir konuma taşıdılar ortada.

Ertuğrul Doğan ismi ise iyi niyetli ama baba parası ile kendisine bir yer edinmeye çalışsan yeni yetmelikten öteye geçmez.
              İyi bir başkanın yanında örneğin Muharrem Usta'nın yanında öldürücü bir güç olablir amm böyle bir başkanla en fazla bu kadar olabilir.

Trabzonspor taraftarı eğer gerçekten Trabzonspor için iyi bir şey yapmak istiyorsa aşağıdaki iki isme ve külüp içinde oluşturdukları egemenliğe çok dikkat etmelidir ve bu iki isim kulüpte etkin olduğu sürece asla iç çalkantıların bitmeyeceğini bilmelidir.

1.Mehmet Yiğit Alp
              2.Ali Sürmen
              • Memento mori

Yorum

• Fikret Orman da ekonomik anlamda başlarda çok doğru işler yapıyordu, Şenol Hoca'yı yok sayıyordu ve bütün iyi şeyleri kendine mal ediyordu. Ama ne oldu? Kibiri ve egosu yüzünden devam edemedi.

Sendeki kibir ve ego da sonunu getirecek. Sadece sen şu an farkında değilsin.

Birazcık mantıklı olsan gönderdiğin Hocana gider aranı düzeltir yeniden takımın başına getirirsin ama nerdeeee.?

Böyle devam et Ağaoğlu. Bu işin sonu nefret edilen başkan olarak anılmak.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alanya maçından sonra neler oldu?

Öyle sinip oturmak yok. Çıkıp anlatacak tek tek.

Gelip bana uefa hakimi sinirliydi cas hakimi iyiydi hikayesini anlatmayacak.
                  ben söyleyeyim. hem son dakikada yenilen gol hem sosa nwakame nin sakatlanması oyuncularda başakşehir kaybetmez bizde tüm maçları kazanamayız algısını yerleştirdi.
                  hatta burda bile aynı algı vardı. sanki bir maç kaybetsek bile şampiyonluk kaçacak algısı vardı.
                  kafada bu algı olunca kaldıramadı bu psikolojiyi takım. bide ankara gücü maçında ekuban yoktu ordada berabere kalınca orda bitirdiler zaten kafada işi.
                  en basiti ndiaye. bi göztepe alanya maçlarındaki performansına bak bide ondan sonrasına. dağıldı resmen. alanya maçında sahanın yıldızıydı bence
                  önümüzde gs örneği var. gaziantep ve başak maçları iyi top oynadı. ama bize yenilince çuvalladılar.
                  burda en önemli eksik hocanın toparlayıcı rol eksiği. bu yönetimin hatası evet.
                  en azından tecrübeli bir hoca olsaydı belki yine kaybederdik ama bu kadar dökülmezdik.
                  yönetim hatası var mı var ama her sene yeniden başlamak yerine olanın üstüne koymak lazım.
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Seçtiğimiz vekiller 7.Şampiyonluğumuzdan konuşabiliyor mu? Hayır konuşamıyor. O zaman başkandan önce bizim istifa etmemiz lazım. Bizim mühürümüzü taşıyanlar Trabzonsporlu değil. Bu başarısızlık bizim kimse kusura bakmasın.
                    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Camiaya tarihinin en büyük travmalarından birini yaşattı

Düzene karşı, paraya karşı emeğin savaşını veren Trabzonspor'u iktidarın iki dudağına hapsetti

Kendisinden önceki dönemin yüzünden olsa da süreci kötü yönettikleri için ve camiayı yanlış bilgilendirdikleri için bir de CAS onayı gelince infial yaşanacak.

Kadro desen elinde 3-4 tane onbir ayarında oyuncu kaldı, 11 eylülde lig başlayacak en az 10 tane ilk onbir ayarında transfer yapılması gerekecek, bakalım yapabilecek mi, yaparsa son vurgun şeklinde mi olacak yoksa bundan önceki bir kaç tane iyi referans gibi mi olacak...

Ben bunları altalta üstüste koyunca güvenemiyorum, şu an güvenenlerin de ay sonuna doğru Novak Fener, kupa finali kaybı, CAS onayı, hoca olayı, gelmeyen transferler veya leş transferler derken 3-4 ay içinde Ağaoğlu'nu taşlayarak göndereceklerini düşünüyorum.

Bu kadar iyi başlayan ve bu kadar sevilen bir başkanın bu halli freni boşalmış kamyon modeliyle dağılmasını anlayamıyorum...
                      İktidarın iki dudağına hapsetti sözü Ahmet Başkan için ağır olur. Biz Özkan Sümer gittikten sonra zaten iktidarın dudakları arasına girdik.
                      Fakat diğer yazdıklarınızın hepsi doğru. Özellikle sonda yazdığınız freni boşalmış kamyon modeli net bir şekilde açıklamış.

Eğer Konya maçı bu şekilde bitmeseydi -ki TRT 'ye de son iki maça 6 puan yazarak çıktı bence- bir şekilde kurtarırı vardı. Transfer döneminde çok değil 3 - 4 tane adrese teslim topçu alırdı taraftara tekrar bir motivasyon sağlayabilirdi.

Dün akşamki Konya maçı ile Başkan inandırıcılığını kaybetti. Ve bu saatten sonra işi çok zor.

Yorum

• Tabii bu arada bütün bunlari yaparken sadece 16 milyon euro ile sinirli olduklarini unutmamak lazim.

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben söyleyeyim. hem son dakikada yenilen gol hem sosa nwakame nin sakatlanması oyuncularda başakşehir kaybetmez bizde tüm maçları kazanamayız algısını yerleştirdi.
                          hatta burda bile aynı algı vardı. sanki bir maç kaybetsek bile şampiyonluk kaçacak algısı vardı.
                          kafada bu algı olunca kaldıramadı bu psikolojiyi takım. bide ankara gücü maçında ekuban yoktu ordada berabere kalınca orda bitirdiler zaten kafada işi.
                          en basiti ndiaye. bi göztepe alanya maçlarındaki performansına bak bide ondan sonrasına. dağıldı resmen. alanya maçında sahanın yıldızıydı bence
                          önümüzde gs örneği var. gaziantep ve başak maçları iyi top oynadı. ama bize yenilince çuvalladılar.
                          burda en önemli eksik hocanın toparlayıcı rol eksiği. bu yönetimin hatası evet.
                          en azından tecrübeli bir hoca olsaydı belki yine kaybederdik ama bu kadar dökülmezdik.
                          yönetim hatası var mı var ama her sene yeniden başlamak yerine olanın üstüne koymak lazım.
                          Bunlar buzdağının görünen kısmı. Takımı az çok takip eden herkes yukarıdaki söylediklerinizi söyler.

A.gücü maçından önceki o donuk ifadeler, saçma sapan heyecansız oynanan oyunlar.

Bilmiyorum bambaşka şeylerin döndüğüne inanıyorum.

Yorum

• herşeyin fazlası zarar.
                            başkanımız gereğinden fazla yaylacılık yaptı. alt yapı işini yanlış yorumladı, takıma doldurdu al yapıdan elemanları. avrupa kupalarına katılmak için yazın ortasında 4 maç yaptık zorbela katıldık ikinci maçtan sonra çoluk çocukla maça çıktık. ve bu çocuklar ligde oynayamadı en fazla süre alanı serkan asan.
                            birde alt yapı falan diyip 8 yabancıyla oynayıp sonra yabancı sınırı istiyoruz destekliyoruz söylemleri ne kadar sağlıklı.
                            aynı şey td için de geçerli. şampiyonluk yarışında gereğinden fazla yayla muhabbeti yaptı hç ile sınıfta kaldı.
                            şampiyonluk yolunda ilerlerken takım kadar hoca faktörü de önemliydi. takıma fazla güvendi hocayı es geçti.sonuç ;bitime 5 maç kala havlu atmış bir eski topçun kenarda ağlamaklı olmadı falan dedi.
                            buraya kadar gelmişken taraftarsız takıma kaybedilen şampiyonluğa insan üzülüyor.
                            ama şunu da söyleyeyim takımdan şampiyon olacağız enerjisini de alamadık ben kenar yönetimine bağlıyorum dolayısıyla td yi seçen başkana.

Yorum

• bari son bir hamle yapıp teknik ekibi komple kov da şu taraftarı da kaybetme

Yorum

• Bu saatten sonra hiçbir klube şike veya maç satmış imasında bulunmam.
                                Başak ve Fb yarışsa bizim kayıplarımızı Başak yaşasa verdi şampiyonluğu bilerek deriz.
                                Demek ki bizde bilerek verdik
                                Demek ki bizde birşeyler yaptık
                                Bana başka mantıklı bir açıklama gelmiyor
                                Rehavetmiş corona imiş nemmiş vb faso fiso
                                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                                Beşirli/TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X