Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapması gereken şeyler kadroyu revize etmek, tkımdaki tüm stoperleri şutlamak. Gereksiz isimler var. Onlar da gitmeli. Oyuncuda ucuza kaçıyor amenna ama az buçuk eli yüzü düzgün bir teknik direktör getirmeli.
    En son Oruç tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 13:56.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Başkan güzel işler yaptı ancak Usta yönetiminin hatasına düştü. O da hoca meselesi. Bu takıma yıllardır bir tane adam akıllı hoca gelmedi maalesef. Hoca tercihi yönetimi de yaktı. Ancak halen kredisi var diye düşünüyorum. Kupa finali dekaybedilirse yönetim tekrar tartışmaya açılacaktır.
      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Başak 5 yıldır zirveye oynuyor.5 yıldır da cengiz hariç oyuncu satmadı.onu da 3 yil önce satmisti galiba.
        Işın ilginç tarafi başka hicbir takım 5 yıl zirveye oynayıp,başka hicbir başarı,taraftar olmadan asla.devam edemezdi.
        Adamların arkasında kocaman bir devlet var tabi.
        Biz bunu basarabilirmiyiz cok zor.bu seneki ideal kadrodan enaz 3 u gidecek(ugurcan,sosa,novak).kadro istikrarını bulmak zorundayız,ancak borçlar yüzünden bu cok ama cok zor.
        Misal geçen sene yusufu sattık.1 sene boyunca o bölge tamamen boş olarak oynadık.simdi ugurcan gidecek bakalim erce ne kadar idare edecek.sonra sorloth gidecek.yerleri dolmayacak.
        Her zamanki gibi birşekilde oluşan iyi kadro zamanla dağılıp gidecek.enaz 5 sene daha bekleyeceğiz iyi bir kadro oluşsun diye.
        Bizim istanbul takımlarıyla yarışmamız kolay degildi,şimdi devletin takimi da eklendi bu yarışa.
        En son emre6117 tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 14:10.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 yılda yapılanlar ortada. Nereden nereye geldiğimiz malum. Bundan öncekileri düşünüyorum da Ağaoğlu en az bir 10 yıl başkanlık yapmalı.
          Camiaya tarihinin en büyük travmalarından birini yaşattı

Düzene karşı, paraya karşı emeğin savaşını veren Trabzonspor'u iktidarın iki dudağına hapsetti

Kendisinden önceki dönemin yüzünden olsa da süreci kötü yönettikleri için ve camiayı yanlış bilgilendirdikleri için bir de CAS onayı gelince infial yaşanacak.

Kadro desen elinde 3-4 tane onbir ayarında oyuncu kaldı, 11 eylülde lig başlayacak en az 10 tane ilk onbir ayarında transfer yapılması gerekecek, bakalım yapabilecek mi, yaparsa son vurgun şeklinde mi olacak yoksa bundan önceki bir kaç tane iyi referans gibi mi olacak...

Ben bunları altalta üstüste koyunca güvenemiyorum, şu an güvenenlerin de ay sonuna doğru Novak Fener, kupa finali kaybı, CAS onayı, hoca olayı, gelmeyen transferler veya leş transferler derken 3-4 ay içinde Ağaoğlu'nu taşlayarak göndereceklerini düşünüyorum.

Bu kadar iyi başlayan ve bu kadar sevilen bir başkanın bu halli freni boşalmış kamyon modeliyle dağılmasını anlayamıyorum...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 yılda yapılanlar ortada. Nereden nereye geldiğimiz malum. Bundan öncekileri düşünüyorum da Ağaoğlu en az bir 10 yıl başkanlık yapmalı.
            Üç İstanbul kulübü kötü olduğu için kendini şampiyonluk potasında buldun ve şampiyonluğu hediye ettin. Gelecek yıllar böyle olmayacak. Siz hava alırsInız artık. Ağaoğlu bu kulübe yapılacak en büyük kötülüğü yapmıştır. Biz şampiyon O LA MA YIZ!!!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neye devam, nesine güveniyoruz? Bize de söyleyin de biz de güvenelim. Ben Ünal olayına rağmen güvenmeye devam etmiştim şimdi şampiyonluk kupasını görsem bile güvenmem
              Kime güveneceksin söyle de bizde alaşağı edelim başkanı

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Son yıllarda en güzel işler yapan yönetimi bence ama bazen bir yanlış tüm doğruları götürüyor, kora kor bı dordunculuge kimsenin lafı olmazken yönetimin hoca konusundaki hatası bize travmatik bir ikincilik getirecek belkide üçüncülük, kupasını da alsın evine koysun bu saatten sonra resmen rezilleri oynuyoruz

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üç İstanbul kulübü kötü olduğu için kendini şampiyonluk potasında buldun ve şampiyonluğu hediye ettin. Gelecek yıllar böyle olmayacak. Siz hava alırsInız artık. Ağaoğlu bu kulübe yapılacak en büyük kötülüğü yapmıştır. Biz şampiyon O LA MA YIZ!!!
                  20 yıldır aynı muhabbet arkadaş, bıkmadınız...
                  Diğerleri kötüymüş de falan da filan, geçen sene gs kimle yarıştı, ondan önce kargalar kimle yarıştı, 3 İstanbul kulübübün birlikte sonuna kadar yarıştığı bir sezon mu var?

Eleştireceğim diye olmayan saçma sapan şeyleri iddia edip de komik duruma düşürmeyin kendinizi...

Sonuç kötü ise sonucu vurgulamak yeterlidir, olmayan şeylerle destek uydurmaya gerek yok...
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 14:32.
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Yazılanlar anlaşılmamış belliki

İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşim icabı bugün İstanbuldan Trabzona geldim, duygusal olup üzmek istemem ancak;

Yazık, bu memleketin has insanlarına yazık...

Trabzon, ilginç şekilde 2 ye ayrılan bir garip memleket, TASTAMAM 2 ye ayrılan gördüğüm nadir yerlerden.

Hep bişeyler, neden? 81 inden farklı diye mi? Bu videoda güzel özetlenmiş:https://twitter.com/erdemhho/status/...986352641?s=20

Dedim ya hep 2 ayrım, akrabalarım da öyle, SAğ-SOL, tamamen siyasi görüş üzerine, bunun yanında BENCE SAĞ DA-SOL DA mertlik-dürüstlük-parlama-bazen dalgayla yıkma TAMAMINDA var...

Bu sezon bişeyler oldu, ıspatlayamayız ama apaçık DİZAYNA ortak olduk, Trabzonsporu Trabzonlu olmasam da MANYAKÇA tutma nedenim, PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞIYDI, sistemin tüm kirlilerine göre tek temiziydi, bu gri alan netleştikçe tavrım ve duruşum belli olacak.

Bu bir spor, saçmalık hatta günah diye niteleyenler olacaktır, saygısızlık yapılmadan söyleyeyim haksız da değiller, ben orasında değilim, MODERN DÜNYANIN insanı gütme-sürme alanı olan bu pislikteki TEK DOĞRU galiba teslim oldu...
                    Yazdıklarımın hiç anlaşılmamış olduğunu görüyorum, beyler:

DÜZENE UYAN TRABZONSPOR SENEYE ŞAMPİYON!

Eğer birilerinin derdi teneke ise, ona kavuşulacak, DİYET ödenecek 2021 şampiyonluğu verilecek, benim derdim ANADOLU idi, Hami-Ünal-Tekke-Gökdeniz-Yazıcı-Uğurcan-Ömür-Parmak idi, bu gençler tertemiz ANADOLU idi, Hami 240 gol attı kupa alamadı, ben izledim, Tekke 33 gol attı izledim, şimdi o keyifle TEK KASTİ FAUL YAPMAMIŞ-KART GÖRMEMİŞ 4. nesil Uğurcan-Ömürü izliyordum keyifle...

Benim üzüntüm bambaşka, benim üzüntüm ANADOLU İRFANI kaybedildi ya da satıldı...

En son Tekke tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 14:25.
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Başkan hakkındaki düşüncelerimi getirdiği hocadan sonra netleştirecegim
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• sayin baskan
                        burayi okumazsiniz biliyorum belki birisi okur size de soyler umuduyla yaziyorum
                        sizi hep destekledim ve desteklemeye devam edecegim
                        trabzonsporumun tum şampiyonluklarını goren biriyim
                        turkiyedeki futbol rant ve ahbap cavus iliskisi sporu oldu
                        trabzonspor benim kimligimin parcasi olmasa kesinlikle futbolla ilgilenmem
                        trabzonsporun bir karekteri bir durusu varsa
                        son 6 haftanin aciklamasin birisinin veya birilerinin yapmasi lazim dun gece uyuyamadim
                        biraz once konyasporun
                        "simdi anladın mı, ben olmanın nasıl bir şey olduğunu kardeş..."paylasimi ile ilgili haberi okudum
                        ve tabiri caizse iyice dagildim
                        umarim futbolcular teknik ekip ve yonetim de benimle beraber dagilmistir !!!
                        ben bir aciklama istiyorum
                        benim gibi milyonlarca taraftar aciklama istiyor
                        ne oldu da bu takim 6 haftada ruhsuz isteksiz inancsiz bir hale geldi
                        elimizdeki sampiyonlugu verdi
                        onemli olan mac kaybetmek degil
                        umidimizi inancimizi kaybetmek
                        biz sahada inancli kimseyi goremedik
                        bizim yani taraftarin da umidini ve inancini kaybetmemek icin ne yapacaksiniz
                        bilmek istiyorum
                        saygilar

Yorum

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kime güveneceksin söyle de bizde alaşağı edelim başkanı

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Benim başkan adayım, ajandam yok

Ben de bu başkana çok güvendim

Ünal olayında kırıldım yine de yakın zamana kadar içim buruk da olsa destek verdim

Ama bu saatten sonra koşulsuz destek olamam

Olanlar da diyorum bir kaç hafta sonra olmamaya başlayacak

Herkesin bir sabır noktası var

Önümüzde Novak Fener imzası, CAS onayı, kupa finali vs vs derken hepiniz kafayı yiyeceksiniz...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            20 yıldır aynı muhabbet arkadaş, bıkmadınız...
                            Diğerleri kötüymüş de falan da filan, geçen sene gs kimle yarıştı, ondan önce kargalar kimle yarıştı, 3 İstanbul kulübübün birlikte sonuna kadar yarıştığı bir sezon mu var?

Eleştireceğim diye olmayan saçma sapan şeyleri iddia edip de komik duruma düşürmeyin kendinizi...

Sonuç kötü ise sonucu vurgulamak yeterlidir, olmayan şeylerle destek uydurmaya gerek yok...
                            O zaman gelecek sezon bu sohbete kaldığı yerden devam ederiz kim haklı kim haksız çıktı diye.

Yorum

• Okan Buruk ve Başakşehirli futbolcular şampiyonluğu hak etti.
                              Ben bu sene TFF/MHK tarafından Başakşehir'e yapılan aşırı bi kayırma görmedim. Geçtiğimiz senelerden tek fark normalde İstanbul takımlarıyla yarışırlarken şampiyonlukları engelleniyordu. Geçen sene Galatasaray'ın "var kayıtları elimizde" çıkışından sonra rüzgar Galatasaray lehine dönmüştü. Ki dönemin MHK başkanı, bizim Galatasaray ile oynadığımız maçta Ümit Öztürk'ün bile isteye açıkça maçı katletmesini itiraf etti. Bu sene Başakşehir'i durdurmadılar, tek fark bu. O yüzden bu sene TFF ve hakemleri öne çıkararak "şampiyonluğumuzu aldılar" demek anlamsız. Başakşehir'in kuruluşundan beri aldığı sponsorlukları, siyasi ilişkilerini sorguluyorsan orası ayrı.

Tabii bu noktalara değinirken önce kendine de bakman lazım. Bugün medyada bizim üzerimizden Başakşehir'e saldıran Turkuvaz medya var. Herhalde ülkede en güvenilmeyen, her haberine kuşkuyla bakılan yayın gruplarının başında geliyor. Yönetimde olsam buranın beni övmesini değil gömmesini isterdim ki itibarım artsın. Bi güce yaslanarak "bu sefer kimse hakkımızı yiyemez" zihniyetinden kurtulmak lazım. Lakin birilerinin içindeki çatırdamalara Trabzonspor'un meze edilmesinden rahatsızlık duyuyorum bir taraftar olarak.

Daha çok konuşulacak konu var da, susuyoruz. Elbet şampiyonluk gelir ama 2010 - 2011'deki gibi alnının akıyla almak var bir de böyle isminin siyasetle kirlenmesiyle almak. Ben hep ilkini tercih ederim.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sayin baskan
                                burayi okumazsiniz biliyorum belki birisi okur size de soyler umuduyla yaziyorum
                                sizi hep destekledim ve desteklemeye devam edecegim
                                trabzonsporumun tum şampiyonluklarını goren biriyim
                                turkiyedeki futbol rant ve ahbap cavus iliskisi sporu oldu
                                trabzonspor benim kimligimin parcasi olmasa kesinlikle futbolla ilgilenmem
                                trabzonsporun bir karekteri bir durusu varsa
                                son 6 haftanin aciklamasin birisinin veya birilerinin yapmasi lazim dun gece uyuyamadim
                                biraz once konyasporun
                                "simdi anladın mı, ben olmanın nasıl bir şey olduğunu kardeş..."paylasimi ile ilgili haberi okudum
                                ve tabiri caizse iyice dagildim
                                umarim futbolcular teknik ekip ve yonetim de benimle beraber dagilmistir !!!
                                ben bir aciklama istiyorum
                                benim gibi milyonlarca taraftar aciklama istiyor
                                ne oldu da bu takim 6 haftada ruhsuz isteksiz inancsiz bir hale geldi
                                elimizdeki sampiyonlugu verdi
                                onemli olan mac kaybetmek degil
                                umidimizi inancimizi kaybetmek
                                biz sahada inancli kimseyi goremedik
                                bizim yani taraftarin da umidini ve inancini kaybetmemek icin ne yapacaksiniz
                                bilmek istiyorum
                                saygilar

- Avrupadan Men kararı sonrası futbolcular CL’de oynamayacaklarını anlayınca o özverili oyunlarını bıraktı

- Başkan ve yönetim kukla Alanyaspor’un tuzağına düştü ve maç sonrası olayları futbolcuların hevesini kırdı

- Fubolculardan bazılarının sakatlık yaşaması ve zaten yarışı bırakan diğer oyuncuların da sakatlanmak istemediklerinden sahada yürümeye başlamaları

- Futbolcuların yedek alternatiflerinin olmadığını, sahada yürüseler bile kadro dışı kalmayacaklarını iyi biliyor olmaları

- Teknik direktör yetersizliği

- Stres Yönetimi konusunda beceriksizlik

- Sert ve temaslı futbol oynamayıp her maç gol yenmesine sebep olan ortasaha/defans oyuncu profili
                                SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X