Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar da olmaz ama ya !
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Başkana ne olduysa Alanya maçından sonra, mevlüt çavuşoğlunun kardeşi mi neyse onunla kapıştıktan sonra oldu, sesi çıkmaz oldu..

Yorum

• çapsızlar bu kadar başka birşey diyemiyorum sinirlide değilim duyarsız gelmişiz.

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkana ne olduysa Alanya maçından sonra, mevlüt çavuşoğlunun kardeşi mi neyse onunla kapıştıktan sonra oldu, sesi çıkmaz oldu..
          kesmişler sesini işte akpnin adamıydı abileri haddini bil demiştir. Trabzonsporun başkanı berat olursa birgün trabzonspor şampiyon olur.

Yorum

• Başkanım haftaiçinde anlattığın teraneleri yemedik , çık Adam gibi ne olduğunu açıkla.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Umarim 2-3 hafta once teknik direktor arayisina baslamisinizdir ve anlasma asamasina gelmissinizdir. Yoksa hem lig 2.ligini hem de kupayi kaybedecegiz.
              En son r9emre tarafından düzenlendi; 19.07.2020, 23:17.

Yorum

• Ben baskana sahip cikilmasi yonundeyim

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en rezil başkanları arasına adını yazdırdın, tebrikler.

Yorum

• Hamasi duygularla başkana ne kızıyorsunuz..Karafebizli olarak anlık tepki hepimizde var anlıyorum da, 3 yıl şampiyonluk beklemeyin diye yönetime gelen başkana 2. Yıl nasıl şampiyon olamadık defol cümleleri söylemek çok saçma. Tamam fırsat yılı tamam İstanbul takımları çok kötü lakin bu yapılanma ve strateji ile devam edilip seneye iyi bir hoca ile girilirse yine biz fovoriyiz, azcık sakin olun.

Yorum

• Önce iyi bir hoca, sonra satabildiğimiz kadar adam satıp, dengeli ve geniş bir kadro kurmalıyız.
                      Ömür, Uğurcan ve Tony öncelikle satılması gereken isimler.

Yorum

• Sen mi çıkıp televizyona ben başarılıyım dedin? Konya sana başarının sapını gösterdi!!!

Yorum

• Adamda başarısızlığa bahane çok, takımı nerden aldık nereye getirdik vs diyerek bu kepazeliği kapatamazsın sayın başkan. Bu takım son maçlarını neden satmış gibi oynadı? Ünal'ı takımı geri çekiyor diye kovdun da Hüseyin'e neden bu kadar dayandın?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hamasi duygularla başkana ne kızıyorsunuz..Karafebizli olarak anlık tepki hepimizde var anlıyorum da, 3 yıl şampiyonluk beklemeyin diye yönetime gelen başkana 2. Yıl nasıl şampiyon olamadık defol cümleleri söylemek çok saçma. Tamam fırsat yılı tamam İstanbul takımları çok kötü lakin bu yapılanma ve strateji ile devam edilip seneye iyi bir hoca ile girilirse yine biz fovoriyiz, azcık sakin olun.
                            Sen bizimle DALGA mı geçiyorsun? Git başkasıyla dalganı geç. Sen Ağaoğlunun dediğini duymadın heralde!!! Ne dedi? 17 Milyon Bütçemiz var dedi. İstanbul kulüplerinin bütçeleri 50-100 milyon!!! Sen bu sene şampiyon olamadıysan asla ve asla şampiyon olamazsın!!!

Belki rüyanda şampiyonluk yaşarsın!!!

Yorum

• Bana sövün dedin, sövüyoruz başkan. Kulakların çınlıyor mu? Gelecek seneyi de heba etmek istemiyorsan acele t.direktör hamlesi yap. Bu kene hocan kadroyu da yemeye başladı.

Yorum

• Ağaoğlu Başkan Başakşehir Şampiyon!!!

sen birtanesin Başkan. Durmak Yok Yola Devam.... Kim tutar seni...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X