obi mikel ve sturridge gitmeseydi şampiyonduk. yazık valla şu 2 adamı kadroya monte edemedik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyin ne oldugunu iyi biliyorum bilmeyenler izlesinler akbil yonetiminde 3 tane trabzonlu adam var ki 2 sinin trabzonsporlu oldugunu tartismam bile bizzat biliyorum.bu 3 isimden mutahit olan ki cogu kisi adini sanini bilmez ilk 100 e falan girmez hicbir zaman aman turkiyenin sayili 10 mutahitinden biridir oyle boyle bir serveti yok uzakdan hisimlik nedeniyle taniyorum kendisini ve milyonlarca avroluk akilli villalari kimlere nasil hediye!!! ettigini dost akraba hisim sohbetlerinden cok iyi biliyorum.akbilin basarisi sadece siyasilerin destegi ile aciklanamaz oyle iliskiler yumagi farkli seyler varki mayinli sahalar ..bunlari bildigim icin pandemiden bu yana yazdim asıl tehlike goksel ve akbil diye ligi gayseyi kimse hesaba katmasin bosuna bu sene sampiyon oldu oldular olamazsa bir daha trabzonspor harici 3 istanbul eziklerini ve camialarini karsilarina alamayacaklari icin bir daha sampiyonluk goremezler.albayrak gecen sene uyaniklik yapti bicak sirti olan istanbul secimlerini iyi kullandilar cikar konusurum dedi basaksehir hakkinda ki bunu soyleten muhtemelen terimdir kendisine cunku kendisinde oyle bir potansiyel oldugunu dusunmuyorum 8 puan onde olan akbil yelkenleri suya indirdi maclarda dogranan gaysey hakemler tarafindan itilmeye baslandi hem de acik acik ,cunku daha once stat acilislarinda kendisine ayar vermeye calisan donemin bakanini size stat yaptik haddinizi biline getiren bayraktari yuhalayip ders vermislikleri var senin ne oyle bir potansiyelin ne gucun var cantada keklik ne yaparsan yap oyunu verecek sana trabzonlu bunu iyi biliyorlardi.bizim yonetim acik acik akbili ve arkasindakileri hedef alan aciklama yapamayacaklarindan son care olarak hakli davamizda medyayi kullanmaya calistilar onun gucude bir yere kadar.twityerda taglar acildi goksel varsa oy yok diye girin altindaki yorumlari okuyun yarisi hala daha gokselin arkasindakilere destek twiti ustelik bu olay daha tazeyken 3 5 ay sonra hicbir seyi hatirlamayacak camia cimsir ve oynattigi futbolun disinda.iyiki goruntuler var kayitli da nasil hakkimiz gasp edildi orada duruyor bu sene cimsire ragmen ruhsuz oyunculara ragmen basak itilmese ve adaletli bir yonetim olsa aldigimiz butun kotu sonuclara ragmen puan farkiyla zirvede sampiyonluk kutluyorduk simdi bu sene hicbir takim da is yoktu ama izin vermediler vermeyeceklerini de biliyordum en ufak bir umidim yoktu sahsim adima.kisacasi goksel ve arkasindakiler trabzonspor camiasinin yumusak karnini cok iyi biliyorlardi ve bunu saha disinda hunharca kullandilar istediklerini aldilar bizim taraftarada yasananlari sineye cekmek buyuk resmi yine gormemek yada gormek istememek kaldi gecmis olsun cumleten..ulastirma bakinimiz vardi cahit turhan hani su trabzonda ki meshur macin ardindan 6 ay once boynunda atkiyla trabzonsporumuz insallah bu sene sampiyon olacak cok iyi gidiyoruz diyen sahi nerdedir ne yapmaktadir durumunu bilen var mi!!!kabinedeki damat haric ki o da şu surecde sessiz trabzonlu bakanlar agizlarini acmazken senmiydin don kisot demezler mi adama!!!
Benim de düsüncem zaten o cakma Trabzonlular akbile ayar cekmese isimiz zor diyordum.Tabiki cekmediler.Simdi arkada aferinleri aliyorlardi. dedin gibi 4 ay sonra hersey unutulur en büyük Trabzon/Trabzonsporlu olurlar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Dün benim için hayal kırıklığı bir yayın oldu açıkçası. Kulübü nerden nereye getirdiii malum ancak kulübün gelebileceği nokta çok daha yukarısıyken bulunduğumuz nokta mutlu ediyorsa diyecek bir şey yok.
"Lastik patladı diye araba değiştirilmez" dedi ve yola stepneyle devam etti. Hız yapması gerektiği için de tepe taklak olduk. Hikaye de burda sona erdi.
Yorum
-
Dünkü yayın çok saçma oldu ama yinede başkana desteğim hoca seçimine kadar devam edecek eğer Trabzon kökenli ya da Trabzonsporda oynamış herhangi bir herifi bu takıma hoca diye getirirse 1 yıl dahi dayanamaz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Arkadaşlar en kolay şey, şu şekilde olsaydı bu şekilde olsaydı vs demek. Başkan seçildiğinde kulübün durumu ortadaydı. 3 sene taraftarın beklentisi olmasın tarzı söylemi vardı. Gerçekten de zor bir süreçte başkanlığa aday olarak başkanlığa seçildi. O süreçte kimsenin takımla ilgili güzel beklentileri yoktu. Ancak gelinen süreçte şampiyonluk adayı 2 takımdan birisi, kupada finalist, mali olarak güzel gidişatın olduğu,... bir haldeyiz. Bu manada bence yönetim gayet başarılı. Evet kaybettiğimiz puanlara bakınca keşke diyoruz, bu şans elimize geçmişti niye değerlendiremedik diyoruz, televizyon başında niye böyle oynuyor takım, şöyle böyle hepimiz diyoruz. Denecek çok şey var ancak, ben yönetimi gayet başarılı buluyorum. En azından kulübün başarısı için var güçleriyle mücadele ettiklerine inanıyorum. Şu şartta desteklerim bu şartta desteklemem, şunu yaparsa destek yoksa destek yok vs... çok doğru bulmuyorum. Gün destek vaktidir. Ben güzel şeyler olduğuna ve olacağına inanıyorum...
Yorum
-
Ben başkanın başarılı olduğunu düşünenlerdenim. Her ne kadar bize göre 2020-2011 sezonunun şampiyonu olsak da resmi olarak 36 yıldır şampiyon olamıyoruz. Şampiyonluk tabi ki her taraftarımızın en çok istediği şey. Ancak 2-3 yıl öncesine kadar battık, buradan kurtaramayız dediğimiz borç batağında olan bir kulüp bu kadar kısa bir süre içerisinde ve 10 yıl aradan sonra şampiyonluk umudunu matematiksel olarak son haftaya kadar taşıyorsa burada bana göre bir başarı vardır. Bu seneden sekerse eğer mevcut kadronun korunup üzerine birkaç iyileştirmeyle beraber seneye şampiyonluğa oynayamayız diyen kimse olamaz zaten. Önemli olan da bana göre bu. Anlık başarılardan veya her sene şampiyonluk başarısıyla başlayıp da ilk yarı bitmeden lige havlu atan bir Trabzonspor yerine, her sene ligde en yukarı oynayan ( Şampiyon olur veya olamaz), Avrupa'da her sene adını yabancı ülkelere hatırlatan bir Trabzonspor benim için makbuldür. Çünkü her sene bir şekilde bu takım son haftalara kadar ligde iddiasını devam ettirdiği sürece hem kendisini tekrardan bu düzene kabul ettirir hem de o Allah'ın belası şampiyonluk bir şekilde gelir. (Örnek Liverpool)
Ben Ahmet Başkanın başarılı olduğunu düşünüyorum. Ekonomik olarak nispeten kafası rahat kulüplerden biriyiz. Bence sabır gösterdiğimiz sürece başarı da muhakkak gelecektir. Ancan Hüseyin Çimşir'e emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılmalıdır.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyin ne oldugunu iyi biliyorum bilmeyenler izlesinler akbil yonetiminde 3 tane trabzonlu adam var ki 2 sinin trabzonsporlu oldugunu tartismam bile bizzat biliyorum.bu 3 isimden mutahit olan ki cogu kisi adini sanini bilmez ilk 100 e falan girmez hicbir zaman aman turkiyenin sayili 10 mutahitinden biridir oyle boyle bir serveti yok uzakdan hisimlik nedeniyle taniyorum kendisini ve milyonlarca avroluk akilli villalari kimlere nasil hediye!!! ettigini dost akraba hisim sohbetlerinden cok iyi biliyorum.akbilin basarisi sadece siyasilerin destegi ile aciklanamaz oyle iliskiler yumagi farkli seyler varki mayinli sahalar ..bunlari bildigim icin pandemiden bu yana yazdim asıl tehlike goksel ve akbil diye ligi gayseyi kimse hesaba katmasin bosuna bu sene sampiyon oldu oldular olamazsa bir daha trabzonspor harici 3 istanbul eziklerini ve camialarini karsilarina alamayacaklari icin bir daha sampiyonluk goremezler.albayrak gecen sene uyaniklik yapti bicak sirti olan istanbul secimlerini iyi kullandilar cikar konusurum dedi basaksehir hakkinda ki bunu soyleten muhtemelen terimdir kendisine cunku kendisinde oyle bir potansiyel oldugunu dusunmuyorum 8 puan onde olan akbil yelkenleri suya indirdi maclarda dogranan gaysey hakemler tarafindan itilmeye baslandi hem de acik acik ,cunku daha once stat acilislarinda kendisine ayar vermeye calisan donemin bakanini size stat yaptik haddinizi biline getiren bayraktari yuhalayip ders vermislikleri var senin ne oyle bir potansiyelin ne gucun var cantada keklik ne yaparsan yap oyunu verecek sana trabzonlu bunu iyi biliyorlardi.bizim yonetim acik acik akbili ve arkasindakileri hedef alan aciklama yapamayacaklarindan son care olarak hakli davamizda medyayi kullanmaya calistilar onun gucude bir yere kadar.twityerda taglar acildi goksel varsa oy yok diye girin altindaki yorumlari okuyun yarisi hala daha gokselin arkasindakilere destek twiti ustelik bu olay daha tazeyken 3 5 ay sonra hicbir seyi hatirlamayacak camia cimsir ve oynattigi futbolun disinda.iyiki goruntuler var kayitli da nasil hakkimiz gasp edildi orada duruyor bu sene cimsire ragmen ruhsuz oyunculara ragmen basak itilmese ve adaletli bir yonetim olsa aldigimiz butun kotu sonuclara ragmen puan farkiyla zirvede sampiyonluk kutluyorduk simdi bu sene hicbir takim da is yoktu ama izin vermediler vermeyeceklerini de biliyordum en ufak bir umidim yoktu sahsim adima.kisacasi goksel ve arkasindakiler trabzonspor camiasinin yumusak karnini cok iyi biliyorlardi ve bunu saha disinda hunharca kullandilar istediklerini aldilar bizim taraftarada yasananlari sineye cekmek buyuk resmi yine gormemek yada gormek istememek kaldi gecmis olsun cumleten..ulastirma bakinimiz vardi cahit turhan hani su trabzonda ki meshur macin ardindan 6 ay once boynunda atkiyla trabzonsporumuz insallah bu sene sampiyon olacak cok iyi gidiyoruz diyen sahi nerdedir ne yapmaktadir durumunu bilen var mi!!!kabinedeki damat haric ki o da şu surecde sessiz trabzonlu bakanlar agizlarini acmazken senmiydin don kisot demezler mi adama!!!
Başağa hakem ittirmesine veya bize hakem engeline rağmen ipler bizim elimizdeydi... Ne olduysa Alanyada yenilen gol sonrası oldu...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Benim başkanın söylediklerinden çıkarımlarım şöyle
1- Uefa dan cezayı yedik. İFM ye gideceğim demesinden dolayı
2- Uğurcan muhtemelen gitti.
3- sturridge ve obi mikel şu an olsa cidden şampiyonduk. sturridge gibi oyuncular final performanta iyi olur. Ama baştan dogru mu idi tartışılır. Sturridge yerine rodallega da kalabilirdi.
Sturrdigge de sanslı idik az zararla kurtulduk. Obi de corona yı bahane edip paradan tasarruf edelim istedik.
Guilherme ne ndaye de iyi transfer ama huseyin onları oynatacak adam degil.
4- Novak kesinlikle fb de. Valla öyle ise akıttığı ter için teşekkür ederim. Adam cidden profesyonel
5- Huseyin basarısız bende biliyorum ama artık surda 3 mac kaldı. Mecburen tutuyorum)
13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlanmasa Avrupa'nın en kaliteli topçularından biri olacak Sturridge'i 29 yaşında bedavaya getirmek büyük iş ve fırsat. Sörloth bu kadar büyük oynamasa merkezde Cisse gibi oynatırdık. Kupa, Avrupa, Lig 30 maç oynasa, 10-15 atsa anında satardık. Niye bu kadar büyütülüyor bu transfer anlamadım. Dame Ndoye kadar zarar etmemişizdir Studan. 33 yaşında 4 milyon bonservisle kulübün anahtarını teslim ettiğimiz Burak'ı saymıyorum bile.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Gelenlerin hepsi 2. senesinden sonra sapıtıyor abi. İç çekişmeler, ego savaşları, akıl tutulmaları, plansızlıklar, programsızlıklar, saçma sapan kararlar falandı felandı... ben umudumu yitireli baya oluyor. Dolap beygiri gibi dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz sürekli. Ben bu döngüden (daha doğrusu gerizekalılıktan) ciddi anlamda sıkıldım artık.
Ak döt kara döt 2, 3 haftaya belli olur. Bir planlarının olduğunu da pek sanmıyorum ama bakalım önümüzdeki haftalar ne gösterecek bize.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Adam olacak çocuk b.kundan belli olacak arkadaşlar. Ünal gittiğinden beri yarım sezonluk bir zamanları var. Bir şey yapacak olan yönetim sezonun bitmesiyle adam gibi bir hocayla anlaşır. Bunu bile yapamıyorlarsa anlayın ki aynı tas aynı hamam.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum