Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sunumcu soruyor TS motive kayıp etti, peki neden ?

Agaoglu: ehhhh yani ehhhhh Trabzonun borcu sukadardi biz geldimisden beri bukadar kazandık, yaziciyi sattik 17,5 milyon € gelir geldi ehhh sponsorlar felan filan..

Sunucu: TSye suan nasil görüyorsunuz ?

Agaoglu: pandamı öncesi mi yoksa sonra ?

Sunucu: komple

Agaoglu: ehhhhh yani ehhhhhhh trabzon 10 sene sonra finale kaldı kupada yani ehhh bunu insan bi görmesi lazim, yani 10 sene sonra ehhh kupa finali...

sacma sapan

Yorum

• Son derece gereksiz bir yayındı. Ağaoğlu bilmediğimiz hiçbir şey söyleyemedi. Böyle bir yayın olmasaydı daha iyiydi.

Yorum

• Olumsuz gördüğüm açıklamaları

- Yabancı sınırlamasında diğer takımlar düşünsün söylemi absürt ( Bu takımda 3 tane direkt oynayacak yerli var )

- Kötü oyunu salgın ve UEFA'ya bağlaması trajikomik ( Ondan önce de felaket oynuyorduk salgın olmasaydı 3.olurduk )

- Popülist ve hamaset açıklaması ile Hüseyin Çimşir'i değil beni hedef alın dedi ( E zaten sen suçlanıyorsun görevden al )

- Mikel olmasaydı şöyle olurdu böyle olurdu dedi halamın bıyığı misali ( Mikel varken de baskı yiyordun onun yüzünden 4 puan kaybettik )

Olumlu açıklamaları

- Bütçede yapılan harcamaların %10 üstüne çıkıldığı zaman borcu yönetim kurulu ödeyecekmiş açıkçası Türk spor tarihi açısından bu bir devrimdir.

- UEFA'dan men konusunda yapabilecekleri sınırlı ha City ve PSG gibi haraç veremeyecekleri için onların adaletine kaldı.

- 4 oyuncu ile ön protokol yapılması plan ve programı olduklarını gösteriyor umarım bu transferler ihtiyaçlara cevap verir

Yorum

• Bence bu yayın sadece "ben görevdeyim" mesajı için yapıldı
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Unal Karamani canli yayinda elestirdigi gibi son 1 aydaki kepazelige neden deginmedi acaba
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Unal Karamani canli yayinda elestirdigi gibi son 1 aydaki kepazelige neden deginmedi acaba
              Çünkü takımın başında bir teknik direktör yok, yaşanılan sürecin tek sorumlusu kendisi
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Açık açık söyledi. Biz teknik direktör değişimi yapmadık dedi. Takımı bir antrenöre teslim ettim dedi bir anlamda yani. Takımı emanet ettiğin adamın yetersiz olduğunu biliyorsan ona tek laf edemezsin zaten. Bile bile lades.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hepsi risk içeren transferler sonuçta.

Rodallega'nın gönderilip Sörloth'un alınması risk. Tutmasa senelik 10-15 atan topçunun yerine 6 milyona kazma birini almış olacaktık.

Takımda hücuma yazacağın ikinci isim yokken Ekuban'ı kiralayıp getirmek risk. Sörloth çöp çıksa Ekuban kötü çıksa kim oynayacak var mı üçüncü yok. Bu da risk.

Avdijaj risk Amiri risk. Bunların hepsi risk içeren adamlar. Rotasyona alıyorsun bunları. 11 olmasalar bile senede 10-15 maç oynamalarını sonradan oyuna atıp 15-20 dk idare etmelerini bekliyorsun. Tutmazsa Nwakaeme tüm sezon 90 dk oynamak zorunda kalıyor mesela.

Şimdi senin rakibin Falcao'ya resmi rakamlara göre 6 milyon kılçıksız veriyor, bunun bonusu imza parası falan vardır herhalde bilmiyorum. Sen daha gencini 2 imza + 1,5 maaş şeklinde getirmişsin. Tutsa muhteşem bir başarı, tekrar satma ihtimalin çok yüksek, itibarın yükselecek vs.. Bu da risk bunu söylüyorum, diğerlerine göre daha fazla risk alıyorsun ama tutsa daha fazla kazanacaktık. 35 yaşındaki adama 5 milyon bonservis 2,5 maaş verip almıyor nihayetinde. Sturridge'e de yatmaya gelmiş, oynamaya niyeti yok falan diyemem adam özel madde koydurttu geri dönebilmek için. Sonra da ayrılmak isteyince zorluk çıkarmadı. Plan tutmadı yapacak bir şey yok.

Bizim transferler bu şekilde olacak muhtemelen. Newscastle'ın alıp beğenmediği stoperi alacağız, Anderlect'te çok şey beklenen ama bekleneni verememiş topçuyu alacağız. Kanga gibi sözleşmesiz, devamlılığı olan piyasası olmayan adam varsa alacağız gibi. Stoper lazım gideyim 4 milyona Marcao, 8 milyona Luyindama alayım falan imkanı yok Uğurcan satıldıktan sonra banka ne kadarına el koyacak, ne kadarıyla transfer yapacağız mesela merak ediyorum. Umarım 3-5 milyon bi bütçe olur en azından.

Mikel'in ise bu transferle hiç alakası yok 1.5 milyona tecrübeli adam almışız. 1,5 da doğrudan 11e yazılacak o tecrübede adam için fazla ise kimi getireceğiz bilmiyorum.
                  Dusuk maliyetli, ileriye donuk transfer anlayisi bence de dogru olan. Bunda elestirilicek bir sey yok hele bu ekonomik durumda. Ayrica bana gore Trabzonsporun transfer politikasi her zaman bu yonde olmali, paramiz olsun ya da olmasin.

Ama incelemeyi iyi yapmamiz lazim.Her tuttugumuzu da ya tutarsa diye getirirsek belki cok para kaybetmeyiz ama sportif olarak istedigimizi basaramayiz.

Mikeli de gelmeden onceki performansi, formu ve oyun tarzi olarak degerlendirdigimde bence yanlis transferdi. Ayrica 1.5 milyon su durumda bizim icin onemli bir para.

Bakalim onumuzdeki sezon nasil bir kadro kurulacak.Gorunen o ki Novak, Sosa, Ugurcan gidecek. Hatta bence Abdulkadir Omur de gitmek isteyecektir. Stoper hattina 1-2 direk oynayacak sekilde takviye gerek. Aslinda takim yeniden kurulacak bir bakima.

Yorum

• Ünalcıların sanki hiçbir şeyden haberleri yokmuş gibi yaptıkları naif açıklamalar çok duygusal.
                    Bu sezon bize en büyük zararı bu ekip verdi.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Böyle bir baskanimiz oldugu icin sükretmemiz lazim. Cok iyi biri ve cok mantikli düsünüyor ve hareket ediyor. Nedense ona cok güveniyorum ve tüm maddi engeller asildiktan sonra, takim daha da güclenecek. Kalici basari istiyor ve ona göre hareket ediyor. Insallah daha uzun zaman külübün basinda olur.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sakat olmasa derken Liverpooldayken o sakatlığı yaşamasa Suarez'in yaptığı transferi yapardı. Sonra sakatlığı sürekli tekrarlar hale gelince Premier ligde kimsenin güvenip yola çıkamayacağı oyuncu oldu. Gelirken herkes sağlam Sturridge ligin içinden geçer dedi ki oynadığı kısıtlı maçta kanıtladığını düşünüyorum.

Ba beşiktaşa gelirken herkes sakat bitik diyordu 6ya geldi sonraki sezon 2 katına sattılar. Sturridge'in 1 sezon sakatlanmadan oynaması yeterliydi. (Kendi de buna inanıyordu ki madde koydurmuştu) Türkçe yazıyorum hala sakat olmasa sana niye gelsin yazıyorsun. Alınabilir bir riskti, tutmadı. Bu kadar sorgulamanın mantığı yok, bu kulüp risk almak zorunda. Kimse sezonda 20 gol atan, diri, sağlıklı topçusunu bedavaya vermez. Doğru düzgün golü olmayan Sörloth'u getirmek risk değil mi? İsrail liginde takılan Nwakaeme'yi getirmek risk değil mi? Serie C'de Championshipte bekleneni veremeyen Ekuban'a güvenmek risk değil mi? Hiç risk almasaydık Rodallega'nın nazını çeker, zam yapardık. Nasıl olsa her sezon 10-15 arası golü var beklerdik gol atsın diye.

Cardozo'ya Sosa'ya Kucka'ya 5 verip alacak gücümüz yok artık ki o zaman da yoktu da olmayan parayı yemenin tatlılığı ile har vurup harman savurduk. Bu takım düzlüğe çıkana kadar böyle transfer yapacak başka yolu yok.
                        Öncelikle burada Sturridge tansferini destekleyen, tutmadığı ortaya çıktıktan sonra da alınan riski çok doğru bulan olabilir. Hiçbirimiz aynı düşünmek zorunda değiliz. İsteyen istediğini istediği kadar sorgular, isteyen de karşı çıkar kendi düşüncesini savunur. Ama hepimiz Türkçe yazıyor, Türkçe konuşuyoruz. Gerek yok bunlara..

Elbette her transfer bir risktir. Shorloth da, Nwakame de, Ekuban da, Novak da risktir. Ama bunların “POTANSİYELLERİNE GÜVENEREK” alıyorsun o riski. Aldığın risk de genelde daha küçük. Sturridge gibi futbolcuların ise “İSİMLERİNE GÜVENEREK” risk alıyorsun. Zaten mevcut haliyle isminden başka güvenilecek bir yanı kalmamış.

Adamın dans etmeye olan hevesi bile futbola olan hevesinden daha fazla. (Sahadaki tavırlarından, hoca ile konuşurken verdiği pozlardan, yüz ifadelerinden bile bir şeyler anlaşılıyor. Bu tarz bir adamın Ünalı/Hüseyini saymasını beklemek zaten baştan aşağı ayrı bir hayal. Sonra Newtonu getirelim de Sturridgeyi adam etsin muhabbeti de ayrı bir komedi. Ben Sturridge için geldi diye düşünmüyorum da öyle yorumlanıyor ya hani.)

Ayrıca kendin yazıyorsun sakatlığı “sürekli tekrarlar hale gelince” diye. Sakatlığı sürekli tekrarlar hale gelen adama İngiliz kulüpleri güvenmiyor, maddi durumları bizden çok çok daha iyi olan İngiliz kulüpleri bile riske girmiyor da biz niye güveniyor ve riske giriyoruz? Trabzona olan aşkından dolayı kendine burada çok daha iyi bakacak ve eskisi kadar sakatlanmayacak falan diye mi mesela?

Demba Ba da her transfer gibi risk idi. Sturridge kadar olmasa da yine isim yapmış biriydi. Ama Demba Ba’nın Sturridge’den en önemli farkı, senin ligini takımını küçümseyecek bir karakterde, şımarıklıkta olmaması idi. Yine de eğer onun da Beşiktaş’a geldiği dönemde benzer “sakatlık problemleri, müzmin sakatlık durumları vb.” var idiyse ve ona rağmen bu risk alındıysa çok büyük kumar oynamışlar. Tutmuş ama çoğu zaman tutmaz ki bu tarzın ÇOĞU ZAMAN TUTMADIĞINI onca şampiyonluğa rağmen Beşiktaşın şu anki durumundan da anlıyoruz.. Fikret Orman’a Beşiktaşlılar methiyeler düzerken ben havaya girdiğini ve yanlış transfer politikaları uyguladığını söylüyordum. Şimdi aynı Beşiktaşlılar ana avrat dümdüz gidiyor kendisine.. GS de Falcao kumarı oynadı. Durumları ortada.

Sonuç olarak; olay sadece Sturridge değil. Zaten şükür ki minimum zararla da atlattık. Ama biz hele şu anki ekonomik durumda (aslında hiçbir zaman ama özellikle şu anki durumda) herhangi bir futbolcuya ismini fazlasıyla kanıtlamış olduğu için, dünya starı olduğu için “İSMİNDEN DOLAYI” fazla para ödeyecek, “İSMİNDEN DOLAYI” daha fazla parayı riske atacak bir takım değiliz.

Sakatlık sorunları olan, oynaması için rica minnet yalvaracak zorunda kalacağımız, oynasa bir dert oynamasa ayrı bir dert içinde olacağımız, takımın ahengini bozabilecek, bir oyuncu için risk alacak takım da değiliz.

Mevcut form / fiziksel durumları kötü olan isim yapmış oyunculara "geçmiş başarıları için" para yatıracak takım değiliz.

“Dünya yıldızı bir topçu bizim yedeklerde ama bazıları bunu bile beğenmiyor.”; “Falanca oyuncunun yedekte olması bile rakipler için rahatsız edici.” gibi trajikomik laflarla kendimizi avutacak bir takım hiç değiliz.

Biz her zaman Shorloth, Nwakame, Novak, Ekuban gibi isimler için riske girmeliyiz. Başka türlü başarılı olma, diğer takımlarla yarışma şansımız yok.

Cardozo’nun da isminden dolayı fazla para ödedik. Sosa’nın da isminden dolayı fazla para ödedik. Kuckaya da isminden dolayı fazla para ödedik. Yani onlara ödenen fazla paralar da doğru değildi ki.

Ama mesela;

-Shorloth’un ismine para ödemedik.

-Nwakame’nin ismine para ödemedik.

-Novak’ın ismine para ödemedik.

-Ekuban’ın ismine para ödemedik.

Elbette aynı mantıkla yapılıp tutmayan nice başarısız transfer de var. Onlar da risktir. Ama Sturridge transferi her şekilde alınmaması gereken bir risk idi. Geleceği hiçbirimiz %100 bilemeyiz ama bana göre oynamayacağı/oynayacak durumu olmadığı daha gelmeden çok büyük ölçüde belliydi. Geldikten sonra gördük de..

Biz farklı olacağını arzu ettik, hayal ettik diye "benzer bir yığın örnekle birlikte bir kere daha olmadığını gördükten sonra" doğru hamleydi diye savunmak ne kadar doğru? Daha önemlisi, başkanımız için söylüyorum, hiç bahsetmezsin, es geçersin eyvallah da “Sturridge gibi bir adamın yedekte olması bile rakip için rahatsız edici.” gibi saçma bir cümlenin savunulacak herhangi bir tarafı var mı? Biz sakat/oynamaya niyeti olmayan Sturridgeyi yedekte bekletecek kadar zengin miyiz?

Zaten benim başkanı eleştirdiğim asıl konu kurduğu bu cümle. Ya bahsetme bari Sturridge’den şu dönemde, çok iyi bir şey yapmadın. Bir risk aldık çok farklı da olabilirdi olmadı dersin ona da eyvallah ama adamı övme, hakkında güzelleme yapma bari artık..

Özetle potansiyeline güvenerek risk alırsın ama ben hiçbir futbolcunun ismi nedeniyle daha fazla para ödemeye, daha fazla risk almaya, hele hele bu oyuncu senin ligini, takımını, şehrini, takım arkadaşlarını küçümseyecek tarzda Sturridge gibi şımarık/artist karakterli birisi ise sonuna kadar karşıyım. Böyle adamlardan bize fayda gelmedi, gelmez vesselam..
                        En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 19.07.2020, 04:13.

Yorum

• Allah için Ağaoğlu yabancı oyuncu kısıtlaması konusunda tutarlı konuşuyor. Spor yorumculuğu döneminde de aynı görüşü savunuyordu, göreve geldikten sonra da. Ancak güvendiği nokta ne çok merak ediyorum. U19 ve U17'nin şampiyonluğa oynaması senin altyapında büyük cevherler olduğunu göstermez. Süper Lig o eşiği geçemeyen ne altyapı yıldızlarını söndürdü.

Bu konuyla ilgili en güzel konuşmayı Erdal abi yaptı. Yönetimin diğer kulüplere meydan okuması inanılır gibi değil. Defalarca söylendi altyapıdan her sezon bir Abdulkadir veya Yusuf çıkmıyor. Kaldı ki bu isimler daha A takımda oynamadığında bile nasıl potansiyelli oldukları biliniyordu. Ha denilebilir ki Uğurcan, Hüseyin ve Abdulkadir Parmak da oynuyor. Hüseyin ilk çıktığında gerçekten heyecan vermişti ancak her geçen gün geriye gitti. Abdulkadir kendini geliştirdi ama onun da gelebileceği en üst nokta burası. İyi bir alternatif olur ama asla yıldız değil. Uğurcan'ın durumu ise istisna. Altyapıdayken çok konuşulan bir isim değildi ama verilen şansı iyi değerlendirip büyük aşama kaydetti.

Kabul edelim ki Süper Lig'de yıldızı parlayan hiçbir oyuncuyu bonservis vererek alabilme şansımız yok. Oyuncunun sözleşmesi biterse de menajerleri önce İstanbul takımlarına satmaya çalışıyor. Dolayısıyla ya Avrupa'daki alt lig takımlarından oyuncu alacaklar ya da 1.Lig'den. Geçen sezon alınan Fıratcan, Taha ve Ahmet gibi isimlerle ne yazık ki bir yere varamayız.

Sörloth konusunda da sürekli kendilerini övmeleri kabak tadı vermeye başladı. Yarın öbür gün oyuncu ciddi kâr edemeden giderse o vakit bakalım nasıl bir savunma yapacaklar. Yukarıda dile getirdiğim ve yıllardır değişmeyen gerçeklerden dolayı yönetimin yerli oyuncu transferlerinden dolayı asla eleştirmem. Ha gidip Hacıosmanoğlu dönemindeki gibi alt lig oyuncusuna 1 milyon euro verirlerse o zaman başka.

Ancak irdelenmesi gereken nokta yabancı oyuncu transferlerindeki başarı oranı. Bu yönetim döneminde alınan 16 yabancıdan 7'si gönderilmiş, 10 gün sonra 2'si daha gidecek. Kalan 7 isimden de sadece 3'ünden ciddi derecede katkı aldığımız ortadaysa başarılıyız demeyeceksiniz...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şu konuşmaya bakın. Bu adamın bundan sonra kulübe sadece zararı dokunur. İstifa etmesi lazım!

Ağaoğlu " Kulübümüzde teknik adam değişikliği olmadı. Ünal Karaman gitti yardımcısı göreve devam etti. Karaman’ın yerine başkasını getirseydik onun adı değişiklik olurdu. " dedi.
                            Hüseyin Çimşir'i başarılı bulup bulmadığı ile ilgili soruya ise Ağaoğlu "Başarısı için rakamlara bakalım. Bana göre konuşulması en yanlış şeyler bunlar, karşılaştırmalar. Bu takımın hocası Hüseyin Çimşir. Bu takım final maçına çıkacak, iki lig maçına da çıkacak. Bizim en büyük hatamız lastik hava kaçırırken arabayı değiştirmek."şeklinde yanıt verdi.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Basaksehir cok is dönen bir paravan.o sözde sponsorluklar birseylerin karsiligi böyle saf olmayalim.herkez ne oldunu biliyor.ynetim kuruluna bakin alnarsiniz hatta bir youtub linki yolliyom.gayet güzel obyektif suclamasiz anlatiliyor kim kim oldunu.

kanali tavsiye ederim.sadece futbol üzerine sadece yurtici degil yurdisi da analtiyor parma yükselisi cöküsü karabük soygunu gaziantepspor yok edilisi.
                              Degeri daha görülmemis bir Kanal.
                              Neyin ne oldugunu iyi biliyorum bilmeyenler izlesinler akbil yonetiminde 3 tane trabzonlu adam var ki 2 sinin trabzonsporlu oldugunu tartismam bile bizzat biliyorum.bu 3 isimden mutahit olan ki cogu kisi adini sanini bilmez ilk 100 e falan girmez hicbir zaman aman turkiyenin sayili 10 mutahitinden biridir oyle boyle bir serveti yok uzakdan hisimlik nedeniyle taniyorum kendisini ve milyonlarca avroluk akilli villalari kimlere nasil hediye!!! ettigini dost akraba hisim sohbetlerinden cok iyi biliyorum.akbilin basarisi sadece siyasilerin destegi ile aciklanamaz oyle iliskiler yumagi farkli seyler varki mayinli sahalar ..bunlari bildigim icin pandemiden bu yana yazdim asıl tehlike goksel ve akbil diye ligi gayseyi kimse hesaba katmasin bosuna bu sene sampiyon oldu oldular olamazsa bir daha trabzonspor harici 3 istanbul eziklerini ve camialarini karsilarina alamayacaklari icin bir daha sampiyonluk goremezler.albayrak gecen sene uyaniklik yapti bicak sirti olan istanbul secimlerini iyi kullandilar cikar konusurum dedi basaksehir hakkinda ki bunu soyleten muhtemelen terimdir kendisine cunku kendisinde oyle bir potansiyel oldugunu dusunmuyorum 8 puan onde olan akbil yelkenleri suya indirdi maclarda dogranan gaysey hakemler tarafindan itilmeye baslandi hem de acik acik ,cunku daha once stat acilislarinda kendisine ayar vermeye calisan donemin bakanini size stat yaptik haddinizi biline getiren bayraktari yuhalayip ders vermislikleri var senin ne oyle bir potansiyelin ne gucun var cantada keklik ne yaparsan yap oyunu verecek sana trabzonlu bunu iyi biliyorlardi.bizim yonetim acik acik akbili ve arkasindakileri hedef alan aciklama yapamayacaklarindan son care olarak hakli davamizda medyayi kullanmaya calistilar onun gucude bir yere kadar.twityerda taglar acildi goksel varsa oy yok diye girin altindaki yorumlari okuyun yarisi hala daha gokselin arkasindakilere destek twiti ustelik bu olay daha tazeyken 3 5 ay sonra hicbir seyi hatirlamayacak camia cimsir ve oynattigi futbolun disinda.iyiki goruntuler var kayitli da nasil hakkimiz gasp edildi orada duruyor bu sene cimsire ragmen ruhsuz oyunculara ragmen basak itilmese ve adaletli bir yonetim olsa aldigimiz butun kotu sonuclara ragmen puan farkiyla zirvede sampiyonluk kutluyorduk simdi bu sene hicbir takim da is yoktu ama izin vermediler vermeyeceklerini de biliyordum en ufak bir umidim yoktu sahsim adima.kisacasi goksel ve arkasindakiler trabzonspor camiasinin yumusak karnini cok iyi biliyorlardi ve bunu saha disinda hunharca kullandilar istediklerini aldilar bizim taraftarada yasananlari sineye cekmek buyuk resmi yine gormemek yada gormek istememek kaldi gecmis olsun cumleten..ulastirma bakinimiz vardi cahit turhan hani su trabzonda ki meshur macin ardindan 6 ay once boynunda atkiyla trabzonsporumuz insallah bu sene sampiyon olacak cok iyi gidiyoruz diyen sahi nerdedir ne yapmaktadir durumunu bilen var mi!!!kabinedeki damat haric ki o da şu surecde sessiz trabzonlu bakanlar agizlarini acmazken senmiydin don kisot demezler mi adama!!!
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 19.07.2020, 10:34.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Çok aptalca bir yayın oldu. Topu resmen taca atti.
                                Şampiyonluğa oynayan takıma Hüseyin'i hoca diye getirdi. Devre arası Obi ve stu takımdan ayrıldı. Bir tane direk oynayacak adam almadı
                                Bu başarısızlık direk başkana yazar kim ne derse desin
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X