Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor borçlarını sürdürebilir yaptıktan sonra başarı her türlü gelecektir.
    Ekonomiyi düzeltmede de oldukça iyi gidiyor.
    Daha ne yapsın başkan.

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyide başkan sen değilmiydin o sene bu sene diyen.
      Aynen öyle.. şimdi çıkmış şampiyonluk beklentisi fazla demeye getiriyor.

Yorum

• O sene bu sene diyen sen. Şampiyon olacağız diyen sen. Şimdi zaten beklemiyorduk. Birkaç sene beklemiyoruz falan filan.. konuşmak için konuşuyor ya. Şampiyonluğu niye verdiniz kim istedi Ünal niye gitti hadi gitti Hüseyin niye geldi. Daha sen inanmamışsin ya.. Sakat ceza falan bahane etme. Ankaragücü Antalya maçını anlat

Yorum

• TRABZONSPOR NİYE KOŞMUYOR BAŞKAN? Hırs nerede mücadele nerede teknik adam nerede...

Yorum

• Diyeceğin camımızdan özür diliyoruz ellerimizdeki şampiyonluğu kaybettik seneye şampiyon olmak için daha çok çalışacağız.Diger konuştukların boş muhabbet çıkmasan tv ye daha iyiydi.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ahahah kupa finali oynayacağız daha ne istiyorsunuz diyor resmen ahaha

Yorum

• Baskan her mac 1:0 öne oldugumuz maclari neden puan verdik onun hesabini sordumu 1 mac verirsin ama hermac verilirmi
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Dağ fare bile doğuramadı. Bunlar nasıl açıklamalar.

Yorum

• Yoo sen bu sene şampiyon ol seneye ilk 5 e girme bişey demeyiz..

Hahaha tıpa tıp dediklerimi diyor. Instagram sayfasında yazdım şimdi diyecek bukadar borç bukadar sıkıntı varken 2. Lik başarıdır. Kupada finale çıktık diyecek. Diye yorum yazdım aynılarını tekrarlıyor

Yazıklar olsun baskan. Kem küm diyerek geveleme. Şampiyon olmayacaksın bu sene demişler buna çok belli bir ediyor.

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahahah kupa finali oynayacağız daha ne istiyorsunuz diyor resmen ahaha
                      o kupayi merak etme hüseyin cimsir capsizi onuda verir ona artik td bile demiyorum o kadar nefret ediyorum
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sunucu yarın da önemli bir maç var diyor adam oralı bile olmuyor. Kendisi inanmamış daha.

Yorum

• Ünal Hocalı Konya maçından sonra söylediklerin nerede başkaan. Şimdi neden aynılarını söylemiyorsun? İNANAMIYORUM.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu acik eski acik.suanda sermaye arttırımı ve vergi indirimi ile ilgili sorun yaşadık.
                            Başkan daha once de dediği gibi biz ilk geldiğimizde başta ekonomiyi düzelteceğiz dedik.sonra sportif başarı vadettik.
                            Doğru olan da bu.
                            Yani başkan geldiğinden beri ne vadettiyse yapıyor.
                            Şikeyle ne ilgisi var bu söylediklerinin?

Yorum

• Başkan anlaşılan zorunlu çıkmış ama boş boş konuşuyor. Konudan konuya atlıyor. Neden bu takım öne geçtiği maçlarda 27 puan kaybetti. Neden Hüseyin bukadar yetersiz beceriksiz onu konuş

Yorum

• Vay be kupada finale yükselebilmek kadar büyük bir başarı kazanmışız da bununla yetinmeye bakın! bu nasıl bir tatmindir başkan?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X