Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı sınırına hangi mantıkla karşı çıkılmıyor? Akılsızlığın alemi yok. En çok bizi vuracak bu sınır. Teknik direktör işinde leş gibi bir performans sergilediniz zaten şu yabancı işini de bok etmeyin. Bu günleri mumla ararız yoksa. Akla savaş açmaya gerek yok.
    8. Kuşatma

Yorum

• Yabancı sınırını savunması saçmalık gerçekten.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de satma işi olduğuna asla inanmam.
        Bir moral bozukluğu olduğu kesin ama.bu şampiyonlar ligine gidememek de olabilir.
        Alanya maçında son saniye yenilen gölün psikolojik etkisi de olabilr
        Çünkü herkes biliyorduk trabzonspor 8 de 8 yapabilirse şampiyon olacaktı.2. macta berabere kalındı.
        Başakın korundugunun herkes farkındaydı.siz bakmayın başakın gs ve konyadaki puan kayıplarına.basak önde olduğu icin oldu o kayıplar.yoksa başaka 8 de 8 gerekseydi yapacaklardı.
        Bu sene sistemin başak tarafında olduğunu yönetim de futbolcular da taraftar da biliyordu.
        Yani biraz da boş yere kızıyoruz başkana, hocaya, futbolculara.
        Bu sene o sene değildi.o kadar da güçlü değildik.travzonspor bu ligde bir gun şampiyon olacaksa sistemi de hakemi de yenmek zorunda.
        Malesef durum böyle.bu ülkede sevilmiyoruz ve lobimiz hic yok.
        Yani açık ara eze eze şampiyon olması gerekiyor.bu olabilir mi, cok kolay degil.
        Yoksa bu takımı her sene engelledikleri gibi yine engelleyecekler.
        Son haftalardaki takımdaki mücadelenin düşmesi de taraftarın gazını aldı malesef.yoksa siyasete ve sisteme tepki gösterilecekti.
        Şimdi bu tepki hüseyin çimşir,futbolcular ve başkana döndü.
        Sonuçta kavgamızı dışarıya yapmamız gerekirken yine kendi kendimizle kavga ediyoruz edeceğiz.
        Karadeniz insanını kandırmak ve kendiyle kavga ettirmek cok kolay ve her zaman ise yarıyor.
        Bu yazdıklarımı yazabilecek bir tane bile yorumcumuz ve gazetecimiz yok, hepsi ya korkak ya da sistemden besleniyor veya takımın eleştirilmesi hoşuna gidiyor.
        Şu takım başında hiç hoca olmadan ve hakemlere rağmen bu sene ligde yer alan Başakşehir hârici bütün takımları yener, yeter ki oynasınlar. İyi bir hocayla Başakşehiri de yener.

Takım olarak çok mu iyiyiz, hayır. Ama çok yetenekli oyuncularımız var. Ve diğer takımlar berbat durumda.
        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 19:26.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senin olaya bakışın komple yanlış,siyasetçi ülkesine ve milletine hizmet ediyor mu,faydalı işler yapıyor mu diye ayrılır,sağcı veya solcu kavramı siyasi gelenek ve genel politikalar için,sağcı veya solcu siyasetçi olmazsa işler kendi kendine mi yürüyecek?
          Onlar olmasa,sorumluluk almasa senin gibi oturduğu yerden,pislik,dinini para için satan,sözüne güvenilmez madalyalarını nasıl alacaklardı değil mi?

Çok biliyonya git parti kur sağcı solcu olma,sana oy verelim,yollar,hastaneler,okullar,stadlar,yap sonra gel ben sana pislik derim,anlarsın.Bakalım bir daha böyle ergence yorum yapar mısın.
          Bizim kupayı futbolu yönetenler verseydi,siyasilere gitmek dışında olayı çözseydiler.Ağaoğlu cebinden para koysaydı da siyasilere gitmeseydi diyemiyor musuun.?
          Arkadaşım görende sanar ki adamlar kendileri çalışıpta okul, hastane, yol yapıyor. Benim kazandığım paradan kestiği vergiler ile yapıyor onları. 16 bin tl brüt maaş alıyorum, ocak ayında yaklaşık 4500 tlsi, mayıs ayından itibaren 6200 tlsi devlete direk vergi olarak gidiyor. Sonra onla yol yapıyor, bir de o yoldan geçiyorum diye ücret alıyor. Para biriktirip bir araba alıyım diyorsun, 1,5 arabada bana al diyor. Sonra senin vergilerinle yaptırdığı ihaleyi eş dosta veriyor, ondan da 3-5 milyon kaldırıyor, sende vay be devlet bizim için çalışıyor diyorsun.

Keşke öyle bir imkanım olsa da bende milletvekili ya da bakan olsam. İlkokul mezunu adamların yaptığı işi kendim hayli hayli yaparım diye düşünüyorum. Ama işte halka hayal satmayıp, eşe dosta ihale vermiyorum diye beni barındırmazlar.

Her neyse olayı daha fazla dağıtmak istemitorum. Sezon sonu Ağaoğlu nun yapacağı açıklamayı bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşım görende sanar ki adamlar kendileri çalışıpta okul, hastane, yol yapıyor. Benim kazandığım paradan kestiği vergiler ile yapıyor onları. 16 bin tl brüt maaş alıyorum, ocak ayında yaklaşık 4500 tlsi, mayıs ayından itibaren 6200 tlsi devlete direk vergi olarak gidiyor. Sonra onla yol yapıyor, bir de o yoldan geçiyorum diye ücret alıyor. Para biriktirip bir araba alıyım diyorsun, 1,5 arabada bana al diyor. Sonra senin vergilerinle yaptırdığı ihaleyi eş dosta veriyor, ondan da 3-5 milyon kaldırıyor, sende vay be devlet bizim için çalışıyor diyorsun.

Keşke öyle bir imkanım olsa da bende milletvekili ya da bakan olsam. İlkokul mezunu adamların yaptığı işi kendim hayli hayli yaparım diye düşünüyorum. Ama işte halka hayal satmayıp, eşe dosta ihale vermiyorum diye beni barındırmazlar.

Her neyse olayı daha fazla dağıtmak istemitorum. Sezon sonu Ağaoğlu nun yapacağı açıklamayı bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            O aldığın maaş sadece Türkiye'de mi vergilendiriliyor,diğer ülkelerde öpücükle mi ödüyorlar?Dediğim gibi sen parti kur,beğenmediğin ama iyi kötü sorumluluk alan kişilerden daha iyisini yap,hatta sen vergi almadan yaparsın kendini o kadar yüksekte gördüğüne göre,yap gel oturduğum yerden bedava hakaretin benden hazır.

Beceriksiz Ağaoğlu ne diyecek olmayan düşmanlar yaratıp,kitleyi uyutacak ninniler söyleyecek,kitle zaten buna hazır.
            Şu saatte Muharrem Usta'ya sallasa inanacak milyonlarca davar var.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Saat 15.00'de TRT spor da yayında olacakmış
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• FutbolArena [MENTION=40627]Futbol[/MENTION]arena
                ·
                41sn

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yarın saat 15:00'da TRT Spor'da açıklamalarda bulunacak.

Yorum

• Lig bitince konuşacağim demişti ligi bitiriyor bu hafta heralde.

Konuşmasi doğru, inşallah içeriği de dolu olur, takim biraz gaz alir. Ufak da olsa bir şans var zorlasinlar.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi biz takıma kızıyoruz ya.
                    Sene başından beri cok adaletli biri otursa tüm maçları hakem hatasız oynatsa ve puan durumunu yazsa sizce puan durumu nasil olurdu.
                    Ben enaz 6 puan farkla sampiyon olurduk diyorum.2.başak olamazdı diyorum aynı zamanda.
                    Bu durum sizce de böyle ise biz başkana,futbolculara,ünal karaman ve hüseyin çimşire(gözümde ikisi de stajer hocadır bu değişmez asla) neden kızıyoruz.
                    Neden yakip yıkıyoruz o zaman.neden kadronun yarısını gönderip bir dunya transfer pesindeyiz yine.
                    Bu seneki bizim tüm maçları 90.dakika izleyen biri olarak,rakiplerin de cogu macini takip etmisimdir. Bu senenin de adaletli sisteminde sampiyon biziz.
                    Bunu.bu başkan ve bu futbolcular başarmıştır.hem de başında doğru düzgün bir hoca olmadan, stoperleri oldukca vasat olmasina ragmen,kadrosu oldukca alternatifsiz olmasina ragmen.
                    Bence isini düzgün yapan başta başkan olmak uzere, özellikle ugurcan,sorloth,nwakame,sosa,ekuban,omur,novak,peraire,A.parmak bir alkışı haketmediler mi sizce de.
                    Varsın şampiyonluk yine sistemin istediği başakın olsun.
                    Biz çocuklarımızla gurur duyalım.gelecege üzerine koyarak devam edelim.
                    Bu güne kadar sistem bizi istemedi elimizden çaldı bir şekilde.biz de kızdık.kendimize zarar verdik sürekli.
                    Bu sefer bir farklılık.olsun.bu sefer dağıtmayalım su güzelim kadroyu.eksikler belli daha da güçlenerek.cikalim su sistemin karşısına bir daha.
                    Bizi yıkamayacaksın diyelim.biz eskisi gibi saf değiliz diyelim bir defa.(erdal hoş da bu tarz açıklamalar yapıyor bu arada.)
                    Hakem konusunda yüzde yüz katılıyorum. Pandemi sonrası oynadığımız oyun ve mücadelenin bahanesi yok. En büyük rakibimiz gs idi. Pandemi öncesi oynadıkları oyunun kalitesine ulaşma şansımız bile yoktu. O takım pandemi sonrası adeta yok olurken biz maçlarını bana göre hakemle veya hakemsiz ite kaka kazanan Başaksehir'e ellerimizle verdik şampiyonluğu.

Öyle aman aman bir "Takımı dağıtmayalım" diyeceğimiz bir ekibimiz de yok. Şampiyon olsak da dağılabilirdi. Uefadan ceza da alırsın. Almazsın da. Hiçbiri son maçların izahı olamaz. Alanya'dan son dk gol yrdi diye geri kalan maçları bırakan takım dağılsın bana kalırsa. Bizim camia her şeyi tabu olarak görüyor. Ben de bunu anlamıyorum.

Hakem de engel olacak sana. Başka maçta koşmayan adam sahaya da kusacak. Bunlar olacak. Kimse kimseye gel şampiyon ol demiyor. Demeyecek.

Alkışı geçen sezon hak ettiler. Bu kadar desteğe rağmen son düzlükteki tarihi fiyasko alkışı hak etmiyor.

Yorum

• Pandemi sonrası çuvallamamız hakkında ne der acaba. Yanlış teknik adam tercihini gündeme getirecek mi yoksa sadece hakemlere mi sallayacak. Umalım ki asbaşkan gibi biz Çimşir’den memnunuz demeye gitmiyordur.

Yorum

• Birçok kişinin yazdığı gibi sene başından beri top oynamıyoruz. Hatta buna geçen yılın 2. yarısı da tamamen dahil. Hatta geçen yılın ilk yarısı da kısmen dahil edilebilir. (Çok etkili oynadığımız, izlerden çok keyif aldığımız maçlar oldu o dönemde ama oyun ve sonuç anlamında istikrar yine tam olarak yoktu.)

(Sadece son 2 yıl değil, geçen yıldan 2011'e kadar olan döneme bakarsak daha da beter örnekler var.)

Geçen yılın ilk devresindeki daha iyi, daha coşkulu futbolu yaratan fark;

-Onur ve Burak gibi takımın ahengini bozan oyunculardan kurtulunca diğer oyuncuların, Ünal hocanın rahatlaması, o zamana kadar fazlasıyla ayrıcalıklı muamele gören oyunculardan rahatsız olan yabancı oyuncuların (bunlar hiç dile getirilmese bile her oyuncu rahatsız olur bu çok net) çok daha iyi motive olması, Onur'dan sonra Uğurcanın kaleye geçerek güven vermesi, bütün bu gazlarla ve alınan iyi sonuçlarla takımın daha da iyi kenetlenmesi,

-Onazi'nin çok iyi form tutması, Sosa'nın daha dinç olup, Onazi ile fena olmayan bir uyum yakalamaları, Onazi'nin çok üst düzey oyuncu olmasa bile Sosa'nın eksiklerini önemli ölçüde kapatabilecek tarzda bir oyuncu olması (Onazi'nin daha önce formda olmamasında takım içinde yeterli uyumun/ahengin olmamasının da etkisi olabilir, yani yine Onur, Burak gibi adamlarla ilgili. Canları isteyince -istedikleri pası almayınca, kendileri hata yapınca diğerlerine suç atmak için vb.- diğer oyuncu arkadaşlarını çocuk gibi azarladıklarını gördük.)

idi bence.

Ama hocamız yetersiz olduğu için, sadece motivasyon ile bir yere kadar gidilebileceği için, en kritik yerlerden birindeki, göbekteki Onazi'yi de sakatlayınca (sadece "sakatlanınca" değil biraz da "sakatlayınca") başlangıçtaki o motivasyonu sürdürmek zordu.

Sürmedi de.

Bu sene zaten çok etkili bazı oyuncular sayesinde iyi sonuçlar alsak da birkaç istisna hariç hiç iyi futbol falan oynamadık. Ünal'dan sonra başkan ve yönetim "Ünal ile nasıl hava yakaladıysak Hüseyin ile de benzer bir hava yakalarız, zaten 3. ya da 4. olsak bize yeter." diye düşündüler muhtemelen ve sonuç ortada..

Bize "İyi Kadro + İyi Hoca" lazım artık. Geçmiş başarıları (iyi oyun ve sonuç olarak) ile, bilgi ve birikimi ile; çalışkanlığı ve azmi ile; Trabzonspor gibi bir takımı büyük başarılara taşıyabilecek kadar güçlü, güvenilir karakter/kişilik yapısı ile en azından "İyi Olacağını Vaat Eden Hoca" gerekiyor. "İyi Olacağını Umut Edeceğin Hoca" değil..

Paran yetmiyorsa ve henüz şampiyon olacak durumda değilsen "İdare Edecek Kadro + Bu Kadrodan En iyi Şekilde Faydalanabilecek İyi Hoca" şeklinde ilerlemek zorunda kalmanın kendince bir mantığı var ona eyvallah.

Ama bizim şimdi ve geçmişte çok defa yaptığımız gibi "İyi Kadro + Kötü (Yetersiz) Hoca" birleşiminin akla mantığa sığan hiç bir tarafı yok. Sportif başarı hedefleri açısından akla mantığa sığan hiçbir tarafı olmadığı gibi aynı zamanda ekonomik sebepler öne sürülerek açıklanabilecek hiç bir tarafı da yok.

Hepimiz için acı bir tecrübe ile de olsa, son olarak Hüseyin Cimşir tercihi ile teknik direktör seçimleri konusunda izlenen yolun ne kadar yanlış olduğunu başkan ve yönetim de görmüştür umarım. İnşallah artık teknik direktörün en kritik en önemli konu olduğunu herkes anlamıştır.
                        En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 12:14.

Yorum

• Geçen yıl transfer yasağı yedik dedin, yalan söyledin. Sezon gitti.

Bu yıl da adamın birini td diye getirdin, devre arasında bi tane stoper aldın ligde hiç oynamadı. Sezon gitti.

Bunların hesabını vermen gerek ama işte nerde bizde öyle gelenek.

Geçen yıl Uefa’dan transfer cezası yedik yalanını hiç unutmayacağım.

Yorum

• Baskan bakalim yine ne salliyacak

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                            HY67...

Yorum

• ''Sahne adamıdır, iyi oynar'' demişti hakkında birisi. Keşke yanılsaydı o kişi.

Yorum

• Her ne kadar kritik hataları şampiyonluk yolunda zarar vermişse bile 2,5 yıldır canla başla mücadele ediyor. Göreve devam
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X