Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne demiş,adam makamı gereği kendini zor duruma sokacağını bile bile her Trabzonsporlu gibi içi yandığı için gerçeği söylemiş,36 yıla takılma,o takımın hocası bile ben şampiyon olmadım diyerek küçük şikecilere attı imzayı.
    Ahmet başkanın siyasiler olmasa para bullup,kulüp lisansı bile çıkaramayacak kadar beceriksiz,o makamda olmasını siyasilere borçlu.
    Ne kadar meraklısınız kağıttan kahramanlar yapmaya.
    Hangi siyasilerden bahsediyorsun?. Hani şu 2010-2011 şikesinin aklanmasına sesini çıkaramayanlar mı? Sağcı solcu diye ayırmıyorum dünyanın en pislik insanlarıdır siyasetçiler. Çıkarları için değil tuttuğu takımı, dinini bile satarlar. Bu yüzden herhangi bir siyasetçinin söylediği hiçbirşeye inanmam.
    Sizin gibi her haksızlığa kafa sallayanlar olduğu sürece de bu takım ömür billah şampiyonluk falan göremez.
    Bu takımın Alanya maçından sonra oynadığı futbolun teknik, taktik herhangi bir açıklaması olduğuna kimse inandıramaz beni. Yüzde yüz eminim ki siyasi bir müdahale yapıldı ve herşey de olduğu gibi zaman elbette gerçekeleri günün birinde ortaya çıkaracaktır. O zaman kimin ne olduğunu herkes görecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• 2 senedir öne geçilen maçlarda en çok puan kaybeden takımız.

2 senedir şampiyonluğu da en çok bu yüzden kaybettik. Diğer etkenler de var ama hacimleri düşük.

Hatalarımızı düzeltmek yerine yıllardır aynı sudan bahanelere sarılırsak bir arpa boyu yol alamayız, mızıkçı/sürekli şikayet eden bir kulüp olarak anılır dururuz...
      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Trabzonspor maçın 3. dakikasında yediği golle mağlup duruma düşüyor, dakikalar geçiyor maçın sonu yaklaşıyor golü bulamıyor. Hakem 5 dakika uzatma veriyor, uzatmaların son saniyesinde gol geliyor maç 1-1 bitiyor.

Trabzonspor maçın 3. dakikasında attığı golle öne geçiyor, dakikalar geçiyor maçın sonu yaklaşıyor, gol yemiyor. Hakem 5 dakika uzatma veriyor, uzatmaların son saniyesinde golü yiyor maç 1-1 bitiyor.

Yukardaki iki maç da 1-1 bitmişken birinde sevinç birinde yıkım var.

Bunu niye yazdım, komplo teorisi kuranlar için yazdım... Teorilerine katılmadığım için yazdım.

Futbolcunun rüyâsı Şampiyonlar Ligi.

Siz ŞL’de oynama hedefine adım adım yaklaşmakta olan futbolcuya küt diye bu sene ŞL’ye gidemezsin derseniz yukardaki örnekte olduğu gibi ligde şampiyon olma şartlarında bir değişiklik olmasa bile rüyâsı elinden alındığı için psikolojik olarak yıkılır.
        .
        Bence de işin içinde bir komplo var ama bunun başkanla ilgisi yok. Bence CAS olayı adı CAS’la anılan bir câmianın 2011’e karşı “şeref” intikâmı. El altından “biz yaptık” haberi uçurulmadan intikâmın tadı olmaz. Başkanın son dönem gelgit yaşaması, sarsıntı geçirmesi de kulağına gelen “biz yaptık” haberinin sonucu. Bunun başkanı bu kadar sarsmasının başka sebepleri de var. Ama yazmayacağım, 2011 konusundaki, Hacıosmanoğlu, Usta hakkındaki düşüncelerimi okumuş olanlar yazmadıklarımın neler olduğunu da kolayca anlar.

Yazdıklarım bilgiye, belgeye, duyuma değil, olan bitene kişisel yorum getirmeme dayanıyor.
        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 15.07.2020, 23:38.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor maçın 3. dakikasında yediği golle mağlup duruma düşüyor, dakikalar geçiyor maçın sonu yaklaşıyor golü bulamıyor. Hakem 5 dakika uzatma veriyor, uzatmaların son saniyesinde gol geliyor maç 1-1 bitiyor.

Trabzonspor maçın 3. dakikasında attığı golle öne geçiyor, dakikalar geçiyor maçın sonu yaklaşıyor, gol yemiyor. Hakem 5 dakika uzatma veriyor, uzatmaların son saniyesinde golü yiyor maç 1-1 bitiyor.

Yukardaki iki maç da 1-1 bitmişken birinde sevinç birinde yıkım var.

Bunu niye yazdım, komplo teorisi kuranlar için yazdım... Teorilerine katılmadığım için yazdım.

Futbolcunun rüyâsı Şampiyonlar Ligi.

Siz ŞL’de oynama hedefine adım adım yaklaşmakta olan futbolcuya küt diye bu sene ŞL’ye gidemezsin derseniz yukardaki örnekte olduğu gibi ligde şampiyon olma şartlarında bir değişiklik olmasa bile rüyâsı elinden alındığı için psikolojik olarak yıkılır.
          .
          Bence de işin içinde bir komplo var ama bunun başkanla ilgisi yok. Bence CAS olayı adı CAS’la anılan bir câmianın 2011’e karşı “şeref” intikâmı. El altından “biz yaptık” haberi uçurulmadan intikâmın tadı olmaz. Başkanın son dönem gelgit yaşaması, sarsıntı geçirmesi de kulağına gelen “biz yaptık” haberinin sonucu. Bunun başkanı bu kadar sarsmasının başka sebepleri de var. Ama yazmayacağım, 2011 konusundaki, Hacıosmanoğlu, Usta hakkındaki düşüncelerimi okumuş olanlar yazmadıklarımın neler olduğunu da kolayca anlar.

Yazdıklarım bilgiye, belgeye, duyuma değil, olan bitene kişisel yorum getirmeme dayanıyor.
          fbnin lobi mobi çalismalariyla bizi avrupa kupalarindan men ettirmesi mi demek bu ? anlamadim ki yau
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fbnin lobi mobi çalismalariyla bizi avrupa kupalarindan men ettirmesi mi demek bu ? anlamadim ki yau
            Evet tahminim bu, gide gele içli dışlı oldular. Bir de bildiğim şu ki kibirleri egoları çok şişmiş kişiler illâ ki intikâm peşinde koşarlar.

Olan bitende bir acaiplik var.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Evet tahminim bu, gide gele içli dışlı oldular. Bir de bildiğim şu ki kibirleri egoları çok şişmiş kişiler illâ ki intikâm peşinde koşarlar.

Olan bitende bir acaiplik var.
              Olan bitende acaiplik kesin var.... da, bu intikam pesinde olmasi gerekenler bizlerken, neden bu konuda bir sey yapmiyoruz anlamiyorum

Yorum

Olan bitende acaiplik kesin var.... da, bu intikam pesinde olmasi gerekenler bizlerken, neden bu konuda bir sey yapmiyoruz anlamiyorum
                İntikâm duygusu kötü, iyi olanı adâlet. İntikâm farklı adâlet farklı.

Nihat Özdemir- Ali Koç arasındaki şike konulu atışma da çok acaipti. Herşeyi yerli yetine oturtmaya çalışıp bu sonuca ulaştım, Allah bilir.
                7

Yorum

İntikâm duygusu kötü, iyi olanı adâlet. İntikâm farklı adâlet farklı.

Nihat Özdemir- Ali Koç arasındaki şike konulu atışma da çok acaipti. Herşeyi yerli yetine oturtmaya çalışıp bu sonuca ulaştım, Allah bilir.
                  Farkli ama intikam alarak da adâlet saglanabilir, yâni ikisi baglantili da olabilir =)

Atisma blöf müydü demek istiyorsun ?

Yorum

Farkli ama intikam alarak da adâlet saglanabilir, yâni ikisi baglantili da olabilir =)

Atisma blöf müydü demek istiyorsun ?
                    Blöf değildi bence, yazdığım senaryoda yerine oturtursak, siz CAS’ta ne halt ettiniz böyle demiş oldu Özdemir, kızgınlığını gösterdi.

Tam Tarantino filmi gibi sezon oldu. Aniden gelişen bir sürü abuk olay. Virüs de cabası.
                    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 16.07.2020, 02:17.
                    7

Yorum

Blöf değildi bence, yazdığım senaryoda yerine oturtursak, siz CAS’ta ne halt ettiniz böyle demiş oldu Özdemir, kızgınlığını gösterdi.

Tam Tarantino filmi gibi sezon oldu. Aniden gelişen bir sürü abuk olay. Virüs de cabası.
                      Bence senaryoyu açik ve net sekilde yazman gerek âbi =) tâne tâne

Yorum

• Şimdiden gelecek sene hayalleri tekrar başlamiş.

Güzelim sezonu yaktiktan sonra , basarili olduklarini , 2.liginde basari oldugunu düsünen yonetim 5 in disina cikmadan birakmaz tabi.

Ama taraftari da yanina alabilen , taraftari uyutabilen başarilari önemli. Guzel kandiriyor. İstifa edene kadar.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdiden gelecek sene hayalleri tekrar başlamiş.

Güzelim sezonu yaktiktan sonra , basarili olduklarini , 2.liginde basari oldugunu düsünen yonetim 5 in disina cikmadan birakmaz tabi.

Ama taraftari da yanina alabilen , taraftari uyutabilen başarilari önemli. Guzel kandiriyor. İstifa edene kadar.
                          Ben bu kadar yüzsüz vurdum duymaz bir yönetim ve Başkan görmedim. Gerçekten yüzsüzsün Ağaoğlu.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdiden gelecek sene hayalleri tekrar başlamiş.

Anlamadim ?

Yorum

• Yorumlara bakıyorum da biz bazılarının dediği gibi Fenerbahçe ile uğraşmaktan beslenen bir camiayız. Yaşadığımız bu salakça durumun sorumlusunu yine başka yerlerde arayarak elimize ne geçecek? Hiç birşey. Kendi kendimizi kandırarak mutlu mu olacağız?

Öne geçtiği maçlarda kaybettiği puanlar sıralamasında, Avrupa da 184 takım içerisinde, Brescia takımından sonra en kötü 2. takımız? Bunun Yönetimin Hoca tercihi ve Oyuncuların yeterince çalışmaması açıklamasından başka bir nedeni var ise o da aptallıktır... Kimse kusura bakmayacak.. Şampiyonlar ligine kim gitmek istemezmiş falan da filan da.. Ligden düşmüş Ankaragücü ve Denizli gibi takımların oyuncularının istekleri sende niye yok? kariyer yapacaksın falan da Denizli li oyuncu senden daha mı yetenekli, Zeki yavru'daki hırs neden bizim takımdan oyuncularda yoktu. Bariz penaltısı verilmeyen takımsın ama futbolcu ve teknik heyet oyunda değil ki hakeme baskı yapsın

Fenerbahçe'yi yenmek hocayı ve takımı kurtarmaz. Biz herhalde en çok da bunun refavetiyle yaklaştık ve Hüseyin Çimşir gibi futbolun F sinden anlamayan kişilere Fener galibiyetlerini alabildik diye Hoca yakıştırması yaptık ama yanıldık. Bir zamanlar Celustka İnter'e gol attı diye 15 senedir Türkiye'den ekmek yiyirya, Hüseyin'de Feneri yendi diye herhalde bir 15 sene konuşuruz

Kabahatı başka yerlerde aramayın... Geçmiş 10 senelik mücadelemize gölge düşüren bu ruhsuz ve kişiliksiz oyunun ve finali yapamayan bir takım olarak hepsinden utanıyorum ve nefret ediyorum. Ezeli rakiplerinin yarışta olmadığı bir sezonda, Eline defalarca fırsat geçmesine rağmen kendi elleriyle şampiyonluğu adeta hediye eden futbolcu gurubundan tiksindim ve hepsi gitse bile bir tanesi için üzülmem. Trabzonspor'lu olan öz evlat diye övündüklerimiz böyle maçlar sonrası hiç birşey olmamış gibi davranıyorlarsa onlarda eksik olan çok şey vardır. Satsınlar ve satılsınlar. Gam yemem

Ağaoğlu, Ben bir ekonomi şirketi taraftarı değilim, Finansal olarak yaşanılan başarılar eğer sahada sonuç vermiyor ve salak salak puanlar ile başakşehire şampiyonluk veriliyorsa, Sanırım bu durumu da Ekonomik bir yatırım olarak görmüşsünüz demektir. AKP ile ters düşmemek maksadıyla, Resmen hediye ettiiniz bu sezonu. başka açıklama bulamıyorum. bankalar birliği ile yapmış olduğunuz anlaşma da bu da varmıydı diye de düşünmeden edemiyorum
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yöneticilerin kulübü satmaları konusunu işleyenler şike sürecine baksın.

Bu sene Karaman ve Çimşir’le son 8 haftaya lider giren takımın performans düşüşünü şöyle açıklayamayız:

Ağaoğlu: Hocam biz bu sene yarışı bırakıcaz, sen gereğini yap. Çocuklar sıkmasın kendini.

Çimşir: Tamam başkan, oh be kuş gibi rahatladım şimdi.

Çimşir: Arkadaşlar buraya kadar çok iyi geldik fakat epey yoruldunuz e covid falan da var, diyorum ki şimdi biraz rahatınıza bakın, daha fazla yormayın kendinizi. Öyle kişisel yetenek sergileyip gol falan atmayın. Hüseyini sen hiç kırmızı yememişin, bi kırmızı ye, kendine gel dinlen. Yemişim şampiyonluğu, size bişey olmasın.

Futbolcular: Tamam hocam, sen merak etme sıkmayız kendimizi, bu kulüpte gül gibi geçinip gidiyoruz zaten.

Kendi Aralarında: Ulan bu hoca bizi gerçekten seviyor be, yorulmamıza üzülmüş adam.

Karaman ve Çimşir’in sahada oynanan oyuna katkısı neydi ki?

TD’nin takıma kasıtlı olarak yanlış taktik verebilmesi için o TD’nin önce doğru taktikle oynatma kaabiliyetine sâhip olması gerekir ki yanlış olan ne doğru olan ne bilip uygulatabilsin.

Sene başından beri işi futbolcular götürdü, futbolcular bıraktı.
                                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 16.07.2020, 13:56.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X